dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo mene šefico, če me je kdo iskal Smo se ob 8h šele notr prklatli in pol ritual, ob 21h je že palčke v SVOJI sobici preganjala, jaz pa vas brala Umila si je še nisem, ker sem mogla najprej preverit kaj dogaja Ja, jaz in Ella greva naslednjič sigurno za cel dan v Kavala, ker sam na kavi se nama ne splača več dobivat, sploh zdej, ko je kelnarca Larisa sezono piva odprla Tnx za rundo stara Kje je pa Misar A je po tistih 4ih kriglah pira danes v LJ, še na poti do CE ene 4 spila, pa je z Lano pri palčkih? Buči, čist prezgodi si šla, pol se je glih dobr pit začel, sam čikov nismo mele Sem pa za CSD Celje, CSD KRanj, CSD Šentvid, CSD Mengeš mal slik naredila in jih jutri zjutraj pošljem Mmmm sem še 3 žlice Planice pojedla, k je od zadnjič ostala čer šefica. Čaki a carico ste preselili k žirafam? Da si je nisi umila smo itak vedle da ste pijanke sem vedela, ampak a ne abstiniraš ti od čikov no dej kako sliko pošlji še ne CSD Koper Ja, carica je v živalskem vrtu Je tam bolj hladno in čas je Ups, grem zdej pod tuš Ja, abstiniram od čikov, sam če bi še mal tam sedela in pivo pila, bi kakega prcilna iz gušta, pa Ella tut ziher, jo mam na sumu Je blo tko luštn, ker je blo prav prijetno v senčki, sploh ko sem pivo dobila Za CSD Koper nimam nobenega dokaznega materiala