|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
26.5.2008 10:55:39   
dolenjka
Ženske, naša še vedno spi, že od 8.15 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
26.5.2008 11:16:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pridna Tara user posted image .
Zame s to samo pobožne želje, da bi Lana kdaj pa kdaj tako dolgo spala čez dan user posted image .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
26.5.2008 11:28:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pridna Tara user posted image .
Zame s to samo pobožne želje, da bi Lana kdaj pa kdaj tako dolgo spala čez dan user posted image .

tole ni čez dan, to je blo še od zvečer 20.30 user posted image  Vmes je samo ob 4.30 in ob  8h jedla, ob 11.10 sem jo pa dvignla. Še plenico je mela od zvečer user posted image  zdej je pojedla in gremo ven in nas do večera ni v bajto, sam previt in jest pridemo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
26.5.2008 11:31:07   
nizy
pozdravljene,

srečka nosečka - a vaša ma pa rada čaj hipp malina-šipek. Naša skor nobene tekočine ne pije ,razen ,če je fjst žejna  pol spije za 10ml istega čaja ali vode ,,........ pa čaj mora bit topel ,ker ga drugač ga ne bo pila user posted image
so prefrigani tile naši februarčki

bamby- apri reductilu kaj piše za dojenjeuser posted image ....jaz bi ga šla tudi iskat ,ampak mislim,da je dojenje omejitev,.... sem računala ITM in groooozzzaaaaauser posted image   user posted image  user posted image user posted image   ...... čakam ,da azra začne GH jest ,pa začnem z ločevalno

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
26.5.2008 11:35:57   
nizy
meti -bravo za spanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
26.5.2008 11:56:27   
Februarka08
Sam nahitro vas pozdravim, potem bo sigurno že alarm za lakoto.user posted image
Sem tok vesela, da ne morm povedat. Že 14 dni skup iščem zdr.izkaznico od tamale kot zmešana, trebuh me je bolel od skrbi ipd... pa pokličem v zdr.dom (kao zadnja možnostuser posted image ) in je tam v kartonu!user posted image user posted image user posted image Ampak dobro, važno da je. Od samega veselja si že topli sendvič delam ker sem takoooo lačna ratala ko sem to zvedla da ne morm povedat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
26.5.2008 12:00:00   
ella79
user posted image user posted image user posted image febrarka sam da ste jo našli user posted image user posted image user posted image

midve že nazaj, je vroče k user posted image sva pa fajn navozičkali, tako da se bova sedajle kar mal notr skrivali
pina a daš ti Ani že pleničke št.4
suzi dej sporoči če je še akcija pleničk v mullerju

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
26.5.2008 12:42:12   
ella79
a se vse pražite na vročini user posted image
evo, točno eno leto nazaj sem tole napisala user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1559416&mpage=1

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
26.5.2008 13:02:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image A ne, že 1 leto je od tega...user posted image user posted image user posted image user posted image Jest tud komaj verjamem...
Larisi se spet kolca in posledično je spet sitna ratala.user posted image Pa kdaj se bo njen nehal kolcat, tud ne vem.user posted image Greva rito previt. Danes je že v drugo kakala.user posted image To je pri njej že nekaj čudnega.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
26.5.2008 13:28:54   
kati kati

PINA-TI SI JI TUD ČESTITALA ZAuser posted image ....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
26.5.2008 13:37:13   
bamby
meti, bravo za vaju z Janezomuser posted image . Si se končno lahko malo naspala. Da bi zdaj le držal tak ritem, še boljše, če bi začel noč podaljševati.

mala pikica, sem že večkrat opazila, da si eno črko v imenu moje pupike spregledala. Ji je ime Anaja in ne Anja, kot jo večkrat omenjaš (pa ne zameri, ker sem te opomnila).
Recept pa le probaj, ker je noro dober, sploh, če ti je všeč kombinacija banane, smetane in čokolade.

bamby a banane kaj črne ratajo pri tem pecivu?

Moram priznat, da je že zelo dolgo, ko sem jedla to pecivo, tako da ti konkretno ne vem povedat, spomnim se pa tudi ne user posted image . Tudi če so, me očitno ni moglo motiti, ke je bilo tolk dobro user posted image  (tega se pa še zdaj spomnim user posted image ).

itata, me veseli,da je tudi pri vas stanje malo boljše. Pikice od vročine pa izginejo same, ko otroku ni več vroče.

nizy, sem pogledala v navodila Reductila in piše, da se ga ne jemlje, če se doji.

ella, a ne kako čas noro beži. Ravnokar kar smo ugotavljale naše + nosečnosti in zdaj so naši škratki že stari 3-4 mesece. Raje ne pomislim, kako hitro bo treba nazaj v službo user posted image !

februarka, fajn da si našla zdravstveno izkaznico user posted image . Še dobro, da si pomislila na to, da je morda v ZD ostala.

Anaja je tudi danes kar pridna za papat. 1x 170 in 1x140 ml. Zjutraj sicer dolgo ni hotla nič jest tako da je bil tisti prvi obrok v dveh delih. Pol je pa sicer težko zaspala, ampak zdaj pa kar spi user posted image . Je pa noro vroče! Mama je prišla spet po Tima in tako bova spet ta teden sami. Moj user posted image  ima še danes in jutri porodniško, jutri zvečer pa že gre v nočno. Se bo kar fajn izšlo, ker ta dva dneva štromar kable za elektriko daje noter, pa vodo sta z tastom dala vso noter, tako da se je kar dosti naredilo. Bo letos treba še centralno napeljat in tlakove zalit, pa bo plan za letos izpolnjen.

buči, nisi nič komentirala za recept, ki sem ga napisala. Je za tvoj okus ali ne?

Še glede uvajanja GH: jaz imam tudi mnenje, da glede na to, da otrok ni nagnjen k alergijam ni tako važno, kaj in kdaj začne neko živilo jesti. Vsi vemo, da alergijo lahko dobiš kadar je. Tudi starejši jo dobivajo, predvsem na gluten. Jaz mislim, da je bolj pomemben pristop k uvajanju. Enostavno ni dobro to, da bi otroku nekaj silili, če mu ne paše, oziroma na neko hrano še ni pripravljen. Sploh pa vsaka mama svojega otroka najbolje pozna in bo vsaka za svojega presodila, kdaj in kaj mu bo dala jesti.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
26.5.2008 14:08:05   
itata
bamby: vama se bo pa tudi tole prehranjevanje počas zrihtal a ne...
ella: jaz se tudi še očno spomnim kako kje in kdaj sem ugotovila, da sem user posted image  ni blo sicer s prve, tko super, ampak se je pa zrihtal poluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
26.5.2008 14:29:27   
itata
jakob spi. grem si skuhat kavico pa po porcijo mojega riževega sladoledauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
26.5.2008 15:06:00   
ella79
itata a si že spila kavico user posted image dejva skupaj kofetkat user posted image user posted image jaz sem si jo ravno k rač. prinesla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
26.5.2008 15:11:14   
itata
komot skupi kofetkava ela sam si "odsotna"... tko da trenutno sama klele bingljam. danes sem se kar naspala. posesala sem tud že in skuhala in pojedla kosilo, tko da lahk dejansko mal počivam klele na kavčuuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
26.5.2008 15:13:14   
ella79
sem odsotna ampak veeno lahko čvekam user posted image user posted image
jaz sem tudi že po kosilu, zoja spančka. Jaz pa nisem bla tok pridna k si ti danes, nisem še nič naredila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
26.5.2008 15:13:35   
itata
drugač pa mislim, da ima jakob zdej pa še soor. ima take bele flekce po jeziku, ki ne grejo dol in pikice rdeče po ritki....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
26.5.2008 15:14:51   
ella79
aja sem neki naredila user posted image sem 'spekla' ala kremšnite jaz temu rečem, k daš podaj albert piškote, potem pa čez vanili puding skuhan na jabolčnemu kompotu, pa smetanca čez, pa spet piškoti user posted image in k se to fajn ohadi je super osvežujoče user posted image tako da za večerjo tole pade user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
26.5.2008 15:16:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

drugač pa mislim, da ima jakob zdej pa še soor. ima take bele flekce po jeziku, ki ne grejo dol in pikice rdeče po ritki....

če ma še po riti pikice potem je to skoraj zagotovo soor user posted image mislim da v lekarni lahko kupiš daktarin ali cenistin, pa namažeš in je baje hitro bolje. Ni pa to nič takega user posted image
upam, da se vam tele pikice in 'alergija' čimprej uredijo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
26.5.2008 15:29:03   
itata
kaj ta moj otrok še ne bo vse dobiluser posted image  bom šla pol do lekarne vprašat...
sva pa glih kontra midve, jaz skoz prijavljena in ne skoz za rač, ti pa odjavljena pa za račuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
26.5.2008 15:30:33   
itata
vmes se mi je itak zbudil. kupček še en kot vedno in mi zdej spi na rami. moram mal počakat preden ga lahk spet odložim
tko da tipkanje z eno roko trenutno.
kaj nardiš  pa z belimi fleki na jeziku - soor pa to?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
26.5.2008 15:37:56   
ella79
mislim, da je tudi en gel, k pa v ustih namažeš user posted image ti bo v lekarni povedala
a si v ustih probala z gazo dol spravt in ne gre?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
26.5.2008 15:41:15   
larisa
ojla,

pa je res vroče..., to pa ni za šetat user posted image

Itata, ja pa res fašete vse kar je kožnega, pri vaši bajti. user posted image  Sej soor ni nč hudega. Tud v ustih namažeš s tisto kremo pa je user posted image

Ella, dej receptek napiši za tvojo super sladico user posted image . Prosim. Da ne boš rekla da sem nevzgojena user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.5.2008 15:41:25   
itata
sem orobala ja pa ne gre. mah bo že. jutr komi čakam bioresonanco. da vidim kaj bo tetica povedala. bo pogledala jakoba in mene. njena mama se pa s homeopatskimi zdravili ukvarja. precej znana gospa baje... pa da vidimo.
a misliš da se dojenček navadi tko kot smo se mi, da je klima v prostoru? jaz jo imam na 25 na auto tko da ne piha skoz. prižgana je pa tkole popoldne. merkam sam da v njega ne piha...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
26.5.2008 15:45:00   
MetiLu
Joj Itata, vidva z jakobom se mi pa prov smilita user posted image

Jaz sem pa prejle kar sama omare v spalnici prestavila, sploh ni bilo težko user posted image  sej ne vem če mi je zdej kej bolj všeč. Počasi me tole stanovanje prov utesnjuje, sama krama se nabira, ki je nimam več kam odlagat... Bova resno mogla z možekom zastavit, pa kakšno parcelo najdt al pa večje stanovanje. Sam o tem drugem sploh slišat noče user posted image

Moj mali je pa dones kar malo siten. Spet skoz na zizah, pomojem ker je žejen, ker je tako vroče. Sem mu čaj turila, pa ni hotu po flaši, pol sva ga pa po žlički probala, pa jo je ful lizal user posted image  me je gledal ko sem jedla jogurt, ko da ni že en teden dobil za jest user posted image
Zdele pa igrače v ležalniku mrcvari user posted image  kaj je posrečen user posted image  Pa tudi spal je kar nekaj dones, dopoldan celo 1 uro v kosu user posted image  user posted image

Možek je na šihtu, midva pa še mojo mami počakava, da se pride pofočkat, pol se bova šla pa najbrž potepat, ko ne bo več tako vroče zunaj. Pri nas kaže 29°C zunaj, notri pa 26°C user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?