bamby
|
meti, bravo za vaju z Janezom . Si se končno lahko malo naspala. Da bi zdaj le držal tak ritem, še boljše, če bi začel noč podaljševati. mala pikica, sem že večkrat opazila, da si eno črko v imenu moje pupike spregledala. Ji je ime Anaja in ne Anja, kot jo večkrat omenjaš (pa ne zameri, ker sem te opomnila). Recept pa le probaj, ker je noro dober, sploh, če ti je všeč kombinacija banane, smetane in čokolade. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a banane kaj črne ratajo pri tem pecivu? Moram priznat, da je že zelo dolgo, ko sem jedla to pecivo, tako da ti konkretno ne vem povedat, spomnim se pa tudi ne . Tudi če so, me očitno ni moglo motiti, ke je bilo tolk dobro (tega se pa še zdaj spomnim ). itata, me veseli,da je tudi pri vas stanje malo boljše. Pikice od vročine pa izginejo same, ko otroku ni več vroče. nizy, sem pogledala v navodila Reductila in piše, da se ga ne jemlje, če se doji. ella, a ne kako čas noro beži. Ravnokar kar smo ugotavljale naše + nosečnosti in zdaj so naši škratki že stari 3-4 mesece. Raje ne pomislim, kako hitro bo treba nazaj v službo ! februarka, fajn da si našla zdravstveno izkaznico . Še dobro, da si pomislila na to, da je morda v ZD ostala. Anaja je tudi danes kar pridna za papat. 1x 170 in 1x140 ml. Zjutraj sicer dolgo ni hotla nič jest tako da je bil tisti prvi obrok v dveh delih. Pol je pa sicer težko zaspala, ampak zdaj pa kar spi . Je pa noro vroče! Mama je prišla spet po Tima in tako bova spet ta teden sami. Moj ima še danes in jutri porodniško, jutri zvečer pa že gre v nočno. Se bo kar fajn izšlo, ker ta dva dneva štromar kable za elektriko daje noter, pa vodo sta z tastom dala vso noter, tako da se je kar dosti naredilo. Bo letos treba še centralno napeljat in tlakove zalit, pa bo plan za letos izpolnjen. buči, nisi nič komentirala za recept, ki sem ga napisala. Je za tvoj okus ali ne? Še glede uvajanja GH: jaz imam tudi mnenje, da glede na to, da otrok ni nagnjen k alergijam ni tako važno, kaj in kdaj začne neko živilo jesti. Vsi vemo, da alergijo lahko dobiš kadar je. Tudi starejši jo dobivajo, predvsem na gluten. Jaz mislim, da je bolj pomemben pristop k uvajanju. Enostavno ni dobro to, da bi otroku nekaj silili, če mu ne paše, oziroma na neko hrano še ni pripravljen. Sploh pa vsaka mama svojega otroka najbolje pozna in bo vsaka za svojega presodila, kdaj in kaj mu bo dala jesti.
|