Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:45:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Ella, a Zoja pančka? Naša tut Ne vem če je bla danes 1 uro in pol budna vse skupaj To bomo veliki! Oči pa kosilo kuha, mami pa uživa Smo bli zunaj in zdaj ko je vroče je kar fino v hiški
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:50:59
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - a mi zaupaš, kje si kupila rižev sladoled? A je dober??? Lp
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:52:01
|
|
|
|
ella79
|
itata pomoje če mu ne piha direkt klima, sploh ni panike, pa še če imaš na 25C pa sloh. Midva tudi razmišljava, da bi jo naštimala, sam pomoje bova kar prenosno ja dolenjka zoja spančka že pomoje ene 2 uri jaz pa mal bluzim gor pa dol in mi je čist OK potem pa pride prijateljica na čvek, k mi ma baje zelo velik za povedat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:57:57
|
|
|
|
larisa
|
Meti, kolk štekam tole o gužvi, ki se dela zaradi krame, ki se nabira Midva skos gledava za večje stanovanje, če bo kdaj zneslo. Za hiško moram pa sam še banko oropat, al pa na lotu zadet, no al pa če enga sponzorja najdem Pišuka, sam tale carica pa Zoja pa res velik spita . Meni pa zdej čaez dan ful malo spi, ponoči pa podaljšuje, tko da sem čist zadovoljna, ker itak tud če je buden, ni siten. Razen če mu kej fali, pa mami ne ve kaj bi to blo . Pol pa pogrunta, če ma srečo, pa je takoj dobr....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:58:01
|
|
|
|
itata
|
sam smotan je od klime men to, ker je tak suh zrak pol. sam kle je res tko vroče, da ni izbire. sej verjetno se navadi. bomo vidl. mesecnica: kupila sem ga v trgovini zrno do zrna na trubarjevi vljubljani. je pa deag k hudič 8 eur za eno 500g banjico... sam dobr pa je nimam kej ja ne vem kako se tole ne razporedi in vsak ne dobi kej, ampak mora naš vse fasat. sej moti ga očitno ne, tko da ni panike...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 15:58:35
|
|
|
|
mesecnica
|
Mi imamo tud še kar pikice na obrazu - kur**** alergija . Sem zdaj še mlečne izdelke ukinila, pa da vidimo... Pri nas v stanovanju je pa kar kul - imam okna odprta in je lepo 22°C. Pa ponoči tudi lepše zaspimo. Sem ugotovila, da jo moram dat prec po kopanju spat, pol pa ni tak problem zaspat. Pa pojma nimam, kako bi mela oblečeno. Se mi zdi, da če bo samo v kratkem rokavu, da bo premalo. Vaši so pa tako pridni podnevi... veliko spijo... Pri nas je pa tako švoh... Ko berem Srečko nosečko je isto kot da bi jaz pisala (v večini primerov) . Pa full ste veliko zunaj. Mi gremo pa ponavadi popoldne. Full pogrešam, da nimamo hiše pa greš ven in kar voziček pustiš zunaj na zraku. V stanovanju to ni možno . Pa še balkona nimamo... Lp,
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:00:43
|
|
|
|
ella79
|
larisa sej recept sem dejansko že napisala: dno posode zapolniš z albert piškoti. V litru vode skuhaš cca. 3 jabolka, pustiš da se fajn razkuhajo, potem jih pa kar z paličnim zmiksaš in v to zmes zakuhaš dva vanili pudinga (prašek pudinga prej zmešaj z vodo). To zmes potem preliješ čez piškote, dobro ohladiš in premažeš s stepeno sladko smetano. Čez daš lahko še eno plast piškotov (na hitro jih namočiš prej v mleku) ali pa sam potreseš s kakavom. Sej sliši se vse zelo čudno, ampak men je noro dobro, pa še tok kalorično se mi ne zdi. Pač sladkaš puding cca. 6 žličk in smetano. To je to
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:05:43
|
|
|
|
ella79
|
pa sej naša drugače čez dan ne spi veliko, sem tudi najbolj zadovoljna da spi ponoči pa kadar je budna je tudi čist pridna, sam ponavadi po ene dveh urah k je pokonc, kar mal omaga pa mal počije za kako urco. Prej v vozičku je eno uro spala, pa sedaj že dve in to je tudi vse čez dan.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:05:48
|
|
|
|
itata
|
k recepte pišete vsakič ful čitam in probam nekak brezmlečno in brezjajčno to "prevest"... mogoče če bo dala namest albert piškotov tele moje dietične in namest skuhanega pudinga pač riževega že narejenega matr sem že smešna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:07:55
|
|
|
|
itata
|
mesecnica: mojmu se je pa obrazek ful spucal zdej. končno. po telesu se mu pa še poznajo fleki tam k je mel prej izpuščaje... suha koža.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:08:13
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - puding itak skuhaš v kompotu...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:12:34
|
|
|
|
ella79
|
itatati daš seveda lahko svoje piškote, puding skuhaš na kompotu, čez daš pa lahko kako rastlinsko smetano, sej to pa lahko ješ al pa kako sojino
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:15:27
|
|
|
|
itata
|
problem je ker imajo vsi pudingi jajc noter in neke vrste mlečni produkt tko da običan puding za skuhat žal odpade...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:20:06
|
|
|
|
mesecnica
|
A tud rižev puding obstaja (za skuhat)???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:20:10
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata problem je ker imajo vsi pudingi jajc noter in neke vrste mlečni produkt tko da običan puding za skuhat žal odpade... a ne obstaja neki na osnovi soje, mislim da sem v DM-ju gledala enkrat. Sam sedaj ne vem, kok ti kej sojo prakticeraš, k je alergena a ene sojine pudinge, k so že pripravljeni si že probala? men so ful dobri, sploh čokoladni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:25:28
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. smo se sprehajale 2 uri, pa je blo potem res že zelo vroče. bo treba jutri še bolj zgodaj it ven. pa kaj mi je lumpa nardila. smo ble tolk časa zunaj, da sem jo dala na zizo, se je najedla, pol pa kupček podirava in se še pokaka....tolk fajn, da ji je spredej ven usekalo, prišlo čez kavbojke in še jaz sem imela zasrano majco od jošk pa do popka. Sem jo mogla v vozičku čist preoblečt.....bom pa zgleda mogla še zase nosit s sabo kakšno majco. No, pol niti v mullerja nismo šle, me je blo sram taka popackana it. sem šla domov s plenico prek rame, da je flek skrilo. naša pa danes kar na 2 uri papa. verjetno ji je toplo. sem prej skuhala čaj pa ji probala po flaši dat, pa ni šanse da cucelj zagrabi. tako kokr dude ne mara, tud tega noče. bom probala pol še po žlički, če bo kej marala. glede GH...bom pa jaz kar do 6m počakala, mogoče bom začela kakšen teden prej. mi je dojenje v užitek in še komot je. zdej se pa lubica naša oglaša, grem jo zabavat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:27:30
|
|
|
|
itata
|
rižev puding obstaja že narejen ja. čokoladen je ful dober. soje pa tud ne smem ker je alergena ja... beda - k iz soje je ful dobrih zadev...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:34:22
|
|
|
|
nizy
|
itata - za soor pomaga tudi to da namočiš gazo v mešanico sladkorja in vode :žličko sladkorja zmešaš z čisto malo vode in potem gazo oviješ okoli prsta pa rahlo podrgneš po njegovih ustih ,če je res soor bo šlo dol
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:38:20
|
|
|
|
itata
|
hvala nizy
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:46:16
|
|
|
|
nizy
|
a je šlo?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:53:59
|
|
|
|
itata
|
zdejle se je zbudu, tko da bom probala in sporočim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 16:58:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi, jaz že skoz prakticiram, da sabo nosim rezervno majico zase, ker ponavadi me Janez pobruhca Je pa zdele mali lump zaspal, upam, da bo kakšno urco potegnu, ker je bil siten ko driska Midva tudi ne vozičkava prov veliko, ponavadi eno rundo na dan, razen kadar letava naokoli sva pa dost zunaj na balkonu, ko je tako "toplo" Žal naš tamal ne mara bit kaj dost v vozičku (košari) oz. koker ga pič ... Dejte en recept za kakšno pecivo hitr napisat, jaz mam ene 6 jajc za ponucat, da se ne bodo pokvarila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 17:09:43
|
|
|
|
itata
|
nizy: evo neki je šlo, vse pa ne... bom še mal kasnej spet probala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 17:14:24
|
|
|
|
ella79
|
meti uno t hitro rolado speči, k smo jo pozim vse pekle, pa mislim da 6 jajc porabiš zdej greva pa midve vn do večernega rituala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 17:31:03
|
|
|
|
nizy
|
punce ,sem zdaj gledala svoje slik ,ko sem bila , sploh ne morem verjet ,da sem bila ornk big mama ...jao,jao no eno sem propala v album
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?