|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
26.5.2008 8:48:34   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ti si tut profesijo zamenjala? user posted image  user posted image  user posted image

dej, je še zgodi, pa ne štekamuser posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.5.2008 8:52:22   
larisa
Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr  začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet user posted image , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboouser posted image . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa user posted image  .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.5.2008 8:52:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ojla user posted image ,
Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile user posted image user posted image user posted image

Ti je zdej jasn? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
26.5.2008 8:53:38   
larisa

Ojla user posted image ,
Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile user posted image user posted image user posted image

No sej se mi je zdel, da je neki v tej smeri. Jasno šefica user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
26.5.2008 8:54:17   
dolenjka

Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr  začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet user posted image , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboouser posted image . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa user posted image  .

user posted image  user posted image  user posted image  a so v Bušiju rekl da paše user posted image  Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš user posted image  Al pa da Bugabooja kupiš? user posted image

Prav moj user posted image , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
26.5.2008 8:55:09   
dolenjka

Ojla user posted image ,

No sej se mi je zdel, da je neki v tej smeri. Jasno šefica user posted image

Me veseli, ker sem se že ustrašla s kom mam posla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
26.5.2008 8:55:37   
Neni13
Dobro jutro,

ja vse ven na sončeka. Imam eno vprašanje, s katero kremico ali oljem mažete svoje user posted image  po obrazu?
Moj ima tako suho kožo, pa mi je rekla P. samo z vodo umivat in nič mazat. user posted image
Zdaj se pa že luši koža..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.5.2008 8:59:38   
larisa

user posted image  user posted image  user posted image  a so v Bušiju rekl da paše user posted image  Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš user posted image  Al pa da Bugabooja kupiš? user posted image

Prav moj user posted image , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze user posted image  user posted image  user posted image

Ej, a veš, da sem včeri hotla s sabo vzet res eno piksnco, k itak, da če se le da, ga vsak dan 2 dcl ruknem, za mlekca. Pa sama sem šla po kempu vse prešnofat, pa sem se pol premislna, k je pa čist možno, da bi me kšna socialna pol iskala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.5.2008 9:09:08   
dolenjka

Ej, a veš, da sem včeri hotla s sabo vzet res eno piksnco, k itak, da če se le da, ga vsak dan 2 dcl ruknem, za mlekca. Pa sama sem šla po kempu vse prešnofat, pa sem se pol premislna, k je pa čist možno, da bi me kšna socialna pol iskala user posted image

No, sej če ga tko redno cukaš se lahko zgodi, da Nejc kr sam na socialno pokliče user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.5.2008 9:13:49   
misar
dobro jutro

no mi smo se spravili v red, kar se spanja tiče...danes smo spali od 20:30 do 4:30, pa še do 7:30...no in zdaj spet spimo.

se sam na hitro oglašam, ker grem lase oprat, pol pa gas ven na zrak, dokler še ni vroče...

lupčka vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.5.2008 9:14:10   
misar
aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.5.2008 9:15:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

no mi smo se spravili v red, kar se spanja tiče...danes smo spali od 20:30 do 4:30, pa še do 7:30...no in zdaj spet spimo.

se sam na hitro oglašam, ker grem lase oprat, pol pa gas ven na zrak, dokler še ni vroče...

lupčka vsem

a ti mene kopiraš? user posted image  Jaz sem si tut zdele laske oprala in grem tut na luf kk se carica zbudi, pa še oči gre z nama ker je cel teden doma pri naju user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.5.2008 9:16:12   
dolenjka

vola user posted image  od 10h naprej bo Buči na preži user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.5.2008 9:16:43   
dolenjka

a se boš končno v LJ prklatla? user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.5.2008 9:20:13   
MetiLu
Neni, naš ma tud tako kožo, pa mi je P rekla naj ga s kremco namažem, uporabljava pa kremico za obraz na osnovi ognjiča od kolekcije Bübchen in je bistveno boljš. ko se pocajta pa ne mažem več. mu pa prej obraz s fiziološko umijem...

Bom pa jest začela isto jambrat kot Misar, mam 51 kg, torej 3 v minusu, z mene vse hlače grozn vizijo user posted image  nazadnje sem jih mela tolk 10 let nazaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.5.2008 9:22:41   
misar

ja no je res že čas, da se vam na ogled postavi še celjska čveka user posted image user posted image user posted image

še to, kje je kaval? na hitro, če prihajam iz CE?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.5.2008 9:24:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Neni, naš ma tud tako kožo, pa mi je P rekla naj ga s kremco namažem, uporabljava pa kremico za obraz na osnovi ognjiča od kolekcije Bübchen in je bistveno boljš. ko se pocajta pa ne mažem več. mu pa prej obraz s fiziološko umijem...

Bom pa jest začela isto jambrat kot Misar, mam 51 kg, torej 3 v minusu, z mene vse hlače grozn vizijo user posted image  nazadnje sem jih mela tolk 10 let nazaj user posted image

Meti a veš da sem te gledala zadnjič in sem ravno mojmu rekla, da si kar mal preveč suha user posted image  No, sej če bo zdej Đoni boljš spal, se boš ti mal manj sekirala pa mogoče kaj več pojedla pa bodo šle kile tut mal nazaj  user posted image  Sem se glih včeraj spraševala kako lahko za kosilo samo slivove cmoke poješ, ker to je pa malo za doječo mamo user posted image  Pol res ni čudn da hujšaš! Sej vem, da ne poješ vedno tko mal, sam kg grejo hitr dol tkole! Punca, pot pod noge v hladilnik user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.5.2008 9:26:41   
dolenjka

ja no je res že čas, da se vam na ogled postavi še celjska čveka user posted image user posted image user posted image

še to, kje je kaval? na hitro, če prihajam iz CE?

tm k bo v sredo dež padal user posted image

Ne res, ko prideš na Celovško greš v smeti proti Medvodam in v Šentvidu , pri gostilni (pred) zaviješ desno in greš do semaforja, tam zaviješ levo in potem se spustiš po klančku navzdol in zaviješ levo (je tabla)! Če ne najdeš, pa policijo poklič user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.5.2008 9:43:12   
Neni13
Hvala Metilu,

a v Kavala greste? MNJAMMMMMMMMMMMMMMMM
Sam, tam imajo pa res dobr za jest. Kako leto pa pol ko sem delala v LJ, sem bila tam redna gostja. Tudi malice imajo super..
Moje je itak vedno jedu T-Bone...

Misar, eto ti zemeljevid: http://www.bid.si/kaval/mapa.php

Šibamo mi zdaj v MB k tašči, ker so v naši stolpnici začeli noro vrtat in ni za zdržat.

Lep dan vsem

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.5.2008 9:58:51   
ella79
bamby a banane kaj črne ratajo pri tem pecivu?

meti user posted image user posted image user posted image za spanje. Očitno res dolenjko uboga user posted image ne, bravo tebi user posted image user posted image

larisa user posted image user posted image user posted image tudi za Nejca in prespano noč

evo me dolenjka user posted image sej veš da pri nas dolg spimo user posted image   no zdej na več tok, k spi v kosu do cca 8:30 user posted image prej smo pa ob šestih jedli, pa potem še do desetih potegnil
zdej sva pa  že obe po zajtrku, tako da šibava vn user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.5.2008 10:15:29   
Suzi*
ojla, čveke.

ni šans, da vas preberem za nazaj, sploh ko je tak lep sonček. se samo še najem, pa šibava ven, dokler ni hujše vročine. pol vas pa mogoče kej preberem.

mi smo drugač ok, žana je ratala prava migica, sploh ni več pri miru niti sekunde, skos nekej rit prestavlja, pa v krogu se vrti, pa vse v usta, pa čveka ful. je en mali firbec.
smo pa tud midve v petek kupile pamperske v mullerju v akciji, pa so tolk fajn, da grem danes še po en paket, upam da je še akcija.

pa čez vikend sva že skor eno velikoo parcelo kupla, res sva se za eno ob potočku ful zagrela, pa kar ugodna cena je bla, pol pa kličem lastnika, on pa men, da se sploh ne prodaja. user posted image user posted image  mislm, kakšne dezinformacije krožjo okol med folkom. da popizdiš! sem še vedno slabe volje zarad tega.

šibamo ven

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.5.2008 10:38:21   
aliska
jutro..mi smo tud pančkal do zdj..sm se res naspala..pa bomo sli tud mal na zrak..

Bamby- take mere je meu pr 3 mescih, ko se je rodu pa 54 pa 4170 tko da se sam redi..user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.5.2008 10:41:37   
MetiLu
Midva sva bila na 5min sprehodu, ker je tamal tok vreščal v košari, da mi je blo kar nerodn user posted image  sva samo obrnila. Pomojem je revežu ful vroče notri user posted image  sem ga zdele dala v bodi s kratkimi rokavi in čist tanke bombažne žabice gor in je zaspal, sem ga dala kar v posteljico. Očitno bova spet na balkonu meditirala user posted image

Bova šla pa zvečer ven, ko bo malo bolj za dihat user posted image

Moj je zdele mikrovalovko razstavu, pa očitno se je ne da popravit ... user posted image

Dolenjka, sej jest kar precej jem veš, pa vseeno zgubljam user posted image  možno, da me je res zdele tale neprespanost zdelala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.5.2008 10:43:41   
itata
dan,
meti čestitke za tako dobro spanje. odličnouser posted image  vidim, da se stanje pri februarčkih končno izboljšuje...
jaz sem tud prej ugotavljala, da so izpuščaji tud po obrazu končno mal bolš. jaz mojga mažem s kremico k so mi jo namešal v lekarni: 40% olivno olje in belobaza, pa z Bepanthen mazilom tud zvečer. pa se mi zdi, da tole kar pomaga končno. mi je v lekarni rekla, da ga z Bepanthenom komot namažem po faci pa sem ga in je ok. sem vprašala zadnjič za testerje od Avene in Aderme pa sem mal probala pa je bil ČIST flekast pa še ene so prav dišale te kreme. čist neprimerno za tako občutljivo kožo za moje pojme. pa zjutraj je bil kar luskast tolk je mel suho kožo-  je bolš to kar mi je P napisala.
zdej ima sam še v pregibih take male rdeče pikice, ki so pa skor zihr od vročine. to pa še ne vem kako bom čist odpravlauser posted image
no sva šla prej ob 7:30 še mal spat. jaz tud da sem se končno mal naspala in je zdej tolk ura, da ne bova šla dop nič ven z vozom, ker je že prevroče. bova pa šla na balkon, ki je še v senci pa bouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
26.5.2008 10:49:51   
MetiLu
Aliska, najina dva sta bila pa čist glih ob rojstvu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?