Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:48:34
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ti si tut profesijo zamenjala? dej, je še zgodi, pa ne štekam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:52:22
|
|
|
|
larisa
|
Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboo . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:52:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ojla , Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile Ti je zdej jasn?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:53:38
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ojla , Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile Ti je zdej jasn? No sej se mi je zdel, da je neki v tej smeri. Jasno šefica
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:54:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboo . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa . a so v Bušiju rekl da paše Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš Al pa da Bugabooja kupiš? Prav moj , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:55:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ojla , Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile Ti je zdej jasn? No sej se mi je zdel, da je neki v tej smeri. Jasno šefica Me veseli, ker sem se že ustrašla s kom mam posla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:55:37
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, ja vse ven na sončeka. Imam eno vprašanje, s katero kremico ali oljem mažete svoje po obrazu? Moj ima tako suho kožo, pa mi je rekla P. samo z vodo umivat in nič mazat. Zdaj se pa že luši koža..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 8:59:38
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboo . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa . a so v Bušiju rekl da paše Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš Al pa da Bugabooja kupiš? Prav moj , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze Ej, a veš, da sem včeri hotla s sabo vzet res eno piksnco, k itak, da če se le da, ga vsak dan 2 dcl ruknem, za mlekca. Pa sama sem šla po kempu vse prešnofat, pa sem se pol premislna, k je pa čist možno, da bi me kšna socialna pol iskala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:09:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboo . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa . a so v Bušiju rekl da paše Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš Al pa da Bugabooja kupiš? Prav moj , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze Ej, a veš, da sem včeri hotla s sabo vzet res eno piksnco, k itak, da če se le da, ga vsak dan 2 dcl ruknem, za mlekca. Pa sama sem šla po kempu vse prešnofat, pa sem se pol premislna, k je pa čist možno, da bi me kšna socialna pol iskala No, sej če ga tko redno cukaš se lahko zgodi, da Nejc kr sam na socialno pokliče
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:13:49
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro no mi smo se spravili v red, kar se spanja tiče...danes smo spali od 20:30 do 4:30, pa še do 7:30...no in zdaj spet spimo. se sam na hitro oglašam, ker grem lase oprat, pol pa gas ven na zrak, dokler še ni vroče... lupčka vsem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:14:10
|
|
|
|
misar
|
aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:15:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro no mi smo se spravili v red, kar se spanja tiče...danes smo spali od 20:30 do 4:30, pa še do 7:30...no in zdaj spet spimo. se sam na hitro oglašam, ker grem lase oprat, pol pa gas ven na zrak, dokler še ni vroče... lupčka vsem a ti mene kopiraš? Jaz sem si tut zdele laske oprala in grem tut na luf kk se carica zbudi, pa še oči gre z nama ker je cel teden doma pri naju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:16:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura? vola od 10h naprej bo Buči na preži
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:16:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura? a se boš končno v LJ prklatla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:20:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Neni, naš ma tud tako kožo, pa mi je P rekla naj ga s kremco namažem, uporabljava pa kremico za obraz na osnovi ognjiča od kolekcije Bübchen in je bistveno boljš. ko se pocajta pa ne mažem več. mu pa prej obraz s fiziološko umijem... Bom pa jest začela isto jambrat kot Misar, mam 51 kg, torej 3 v minusu, z mene vse hlače grozn vizijo nazadnje sem jih mela tolk 10 let nazaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:22:41
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura? a se boš končno v LJ prklatla? ja no je res že čas, da se vam na ogled postavi še celjska čveka še to, kje je kaval? na hitro, če prihajam iz CE?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:24:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Neni, naš ma tud tako kožo, pa mi je P rekla naj ga s kremco namažem, uporabljava pa kremico za obraz na osnovi ognjiča od kolekcije Bübchen in je bistveno boljš. ko se pocajta pa ne mažem več. mu pa prej obraz s fiziološko umijem... Bom pa jest začela isto jambrat kot Misar, mam 51 kg, torej 3 v minusu, z mene vse hlače grozn vizijo nazadnje sem jih mela tolk 10 let nazaj Meti a veš da sem te gledala zadnjič in sem ravno mojmu rekla, da si kar mal preveč suha No, sej če bo zdej Đoni boljš spal, se boš ti mal manj sekirala pa mogoče kaj več pojedla pa bodo šle kile tut mal nazaj Sem se glih včeraj spraševala kako lahko za kosilo samo slivove cmoke poješ, ker to je pa malo za doječo mamo Pol res ni čudn da hujšaš! Sej vem, da ne poješ vedno tko mal, sam kg grejo hitr dol tkole! Punca, pot pod noge v hladilnik
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:26:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar aja še vprašanje..a za kavala v sredo še velja? in ura? a se boš končno v LJ prklatla? ja no je res že čas, da se vam na ogled postavi še celjska čveka še to, kje je kaval? na hitro, če prihajam iz CE? tm k bo v sredo dež padal Ne res, ko prideš na Celovško greš v smeti proti Medvodam in v Šentvidu , pri gostilni (pred) zaviješ desno in greš do semaforja, tam zaviješ levo in potem se spustiš po klančku navzdol in zaviješ levo (je tabla)! Če ne najdeš, pa policijo poklič
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:43:12
|
|
|
|
Neni13
|
Hvala Metilu, a v Kavala greste? MNJAMMMMMMMMMMMMMMMM Sam, tam imajo pa res dobr za jest. Kako leto pa pol ko sem delala v LJ, sem bila tam redna gostja. Tudi malice imajo super.. Moje je itak vedno jedu T-Bone... Misar, eto ti zemeljevid: http://www.bid.si/kaval/mapa.php Šibamo mi zdaj v MB k tašči, ker so v naši stolpnici začeli noro vrtat in ni za zdržat. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 9:58:51
|
|
|
|
ella79
|
bamby a banane kaj črne ratajo pri tem pecivu? meti za spanje. Očitno res dolenjko uboga ne, bravo tebi larisa tudi za Nejca in prespano noč evo me dolenjka sej veš da pri nas dolg spimo no zdej na več tok, k spi v kosu do cca 8:30 prej smo pa ob šestih jedli, pa potem še do desetih potegnil zdej sva pa že obe po zajtrku, tako da šibava vn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 10:15:29
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla, čveke. ni šans, da vas preberem za nazaj, sploh ko je tak lep sonček. se samo še najem, pa šibava ven, dokler ni hujše vročine. pol vas pa mogoče kej preberem. mi smo drugač ok, žana je ratala prava migica, sploh ni več pri miru niti sekunde, skos nekej rit prestavlja, pa v krogu se vrti, pa vse v usta, pa čveka ful. je en mali firbec. smo pa tud midve v petek kupile pamperske v mullerju v akciji, pa so tolk fajn, da grem danes še po en paket, upam da je še akcija. pa čez vikend sva že skor eno velikoo parcelo kupla, res sva se za eno ob potočku ful zagrela, pa kar ugodna cena je bla, pol pa kličem lastnika, on pa men, da se sploh ne prodaja. mislm, kakšne dezinformacije krožjo okol med folkom. da popizdiš! sem še vedno slabe volje zarad tega. šibamo ven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 10:38:21
|
|
|
|
aliska
|
jutro..mi smo tud pančkal do zdj..sm se res naspala..pa bomo sli tud mal na zrak.. Bamby- take mere je meu pr 3 mescih, ko se je rodu pa 54 pa 4170 tko da se sam redi..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 10:41:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva sva bila na 5min sprehodu, ker je tamal tok vreščal v košari, da mi je blo kar nerodn sva samo obrnila. Pomojem je revežu ful vroče notri sem ga zdele dala v bodi s kratkimi rokavi in čist tanke bombažne žabice gor in je zaspal, sem ga dala kar v posteljico. Očitno bova spet na balkonu meditirala Bova šla pa zvečer ven, ko bo malo bolj za dihat Moj je zdele mikrovalovko razstavu, pa očitno se je ne da popravit ... Dolenjka, sej jest kar precej jem veš, pa vseeno zgubljam možno, da me je res zdele tale neprespanost zdelala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 10:43:41
|
|
|
|
itata
|
dan, meti čestitke za tako dobro spanje. odlično vidim, da se stanje pri februarčkih končno izboljšuje... jaz sem tud prej ugotavljala, da so izpuščaji tud po obrazu končno mal bolš. jaz mojga mažem s kremico k so mi jo namešal v lekarni: 40% olivno olje in belobaza, pa z Bepanthen mazilom tud zvečer. pa se mi zdi, da tole kar pomaga končno. mi je v lekarni rekla, da ga z Bepanthenom komot namažem po faci pa sem ga in je ok. sem vprašala zadnjič za testerje od Avene in Aderme pa sem mal probala pa je bil ČIST flekast pa še ene so prav dišale te kreme. čist neprimerno za tako občutljivo kožo za moje pojme. pa zjutraj je bil kar luskast tolk je mel suho kožo- je bolš to kar mi je P napisala. zdej ima sam še v pregibih take male rdeče pikice, ki so pa skor zihr od vročine. to pa še ne vem kako bom čist odpravla no sva šla prej ob 7:30 še mal spat. jaz tud da sem se končno mal naspala in je zdej tolk ura, da ne bova šla dop nič ven z vozom, ker je že prevroče. bova pa šla na balkon, ki je še v senci pa bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 10:49:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Aliska, najina dva sta bila pa čist glih ob rojstvu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?