|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
24.5.2008 7:56:09   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Mi v MB imamo tudi ful lepo vreme, bi tudi ,kar na sprehod letela.

Lillchy tudi jaz mislim na malega Lukca in tebe. In res iskreno iz srca upam, da mu bodo lahko pomagali. Drugače pa imamo mi tudi Lukca in nisem vedela, da sta dva pri februarčicah.

Vsem vam želim lep vikend! Lp

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.5.2008 8:04:49   
mala_pikica
Aja, punce pa hotela sem še vprašati, če se vaši user posted image , že tudi z nogicami oprejo v podlago in ritko dvigujejo, ker naš zadnje dni to nonstop dela. Ga moram imeti obvezno privezanega v jajčki in ležalniku. Pa on bi hotel že kar sedeti, prav trebušnjake dela, saj je faca, samo meni se zdi pa to še prehitro in bi rada, da še malo leži user posted image . Lp

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.5.2008 8:20:21   
misar
ej mala pikica...nič sekirat, ni prehitro. naša že ene 14 dni rit dviguje, ponavadi takrat, ko želi, da jo dvignem v naročje user posted image user posted image user posted image user posted image ..lisička... pa pri strani se v v ozičku prime pa hoče dvignit trup...nič ni baje prehitro kar sami delajo ne?user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.5.2008 9:04:54   
pina-1
jutro..jaz bi pa še kar spalauser posted image  
Noč je minila v znamenju enega vstajanja. Se je Ana zopet ponoči začela zbujat. Pjma nimam kaj ji je. Neki mam na sumu zobe, sam nisem ziheruser posted image

Moram pa še enkrat pohvalit AC. To noč sem tako lepo ajala, čeprav se je Ani parkrat zaletelo in me je zbudila, sam sem samo lučko pogledala, ki je enakomerno utripala, kar pomeni da je naša punčara lepo dihala user posted image user posted image user posted image user posted image
MEti kako je blo pa pri vas??

grem ker spet kašljamo in se davimouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.5.2008 9:15:40   
ella79
evo prva idajalka že na mestu user posted image user posted image user posted image ste bile včeraj pridne, k niste tok načvekale, posledica je pa sonček danes user posted image
je bla zoja pridna in mi dala spanja do 8:00 user posted image user posted image sam mi je skor boljš da je ob šestih, pa da potem lahko skor do desetih potegneva user posted image user posted image

tako, pozajtrkovali smo, sedaj pa v mesto user posted image je tako luštn mal v soboto it, pa na kavico, pa koga srečaš še ....
lep dan

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.5.2008 10:47:49   
pina-1
a vse še spite??? se vidi da je vikend pa mate šerife doma in se nič ne priklapljateuser posted image user posted image user posted image

buči evo jaz pecivo že pečem... A vohaš kako diši?user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.5.2008 10:52:03   
dolenjka
Jutro user posted image

Pinči, Stipe sprašuje če je kej rožic v pecivu user posted image  Se je ob 3.15 dam prklatu pa rabi neki da se spuca user posted image  user posted image  user posted image

Evo, carica milica je spala superrr. Zaspala je sama (jo kar v posteljico dajemo in sama zaspi, brez pripomočkov user posted image ) in spala do 3.30, popapcala in spala do 7h, polizala zizo in smo skupaj spali do 8.45 user posted image
Zdej pa pančka, midva sva pozajtrkovala in ko se carica zbudi, jo švignemo na zrak in nas do večera ni user posted image  
Tko, da ne boste mislile da me šerif ne pusti pred PC user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.5.2008 11:31:00   
pina-1
dolenjči a hočeš malo moje punce. ŠE nikoli niso spale dlje kot do 7user posted image

stipetu povej, da v pecivo ni rožic, ker te šparam za posebne dušiceuser posted image
mi je pa Pino ravnokar prinesu eno polno vejo lepih sočnih češenj. A pridete?????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.5.2008 12:19:50   
lillchy123
bejbe, midva šibava dam, gradbenega nadzornika špilat, drgač ne bo nč.....
upam, da se vidmo v sredo
pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.5.2008 13:02:05   
aliska
čao..jst sm res nova..pa se nč ne zajebavam..jst mam pa fantka pa sm rodila 4.2user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.5.2008 13:20:21   
Februarka08
Aliska, dobrodošla!user posted image
Pozdravim vas in grem kuhat, tamala se je glih najedla, sem ji danes probala dat na Aventovo flaško dudo št.2 in je blo ok.
Joj, še to morm zaupat, ker me prav trebuh boli tako sem slabe volje. Pomoje sem zgubila al pa nekam založila od Larise zdr.kartico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh jo ne najdem in sem že čist panična. Ne vem kaj narest. V pondelk bom še k dohtarju klicala, če so jo slučajno po pomoti dali v karton al pa kam (sam ne verjamem), pol pa ne vem... user posted image novo bom mogla zih naročit. Pa sej ni važn, sam da jo mam. Koza jest, kje je, pojma nimam. Matr sm huda sama nase. user posted image Sam kaj nej... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.5.2008 13:31:16   
buči
Dober dan! Danes uspešno brzdam svojo odvisnost: po telefonu še nisem govorila, na RR sem šele sedajle prvič, pa tudi samo 2 sem do sedaj pokadila. Če jaz nisem faca! Če mi bo šlo tako dobro še naprej, mogoče do srede celo začnem z dieto! Čeprav ta bi pa bila malo huda, a ne! user posted image  Samo se pa dobro sliši!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.5.2008 13:31:40   
buči
pina, diši!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.5.2008 14:51:06   
itata
dan...
mojo noč brezveze da komentiram, ker je bla tok švohuser posted image  spet zbujanje zaradi srbenja in vrtenja po postelji... vmes pa še dojenje danes že skor na 2 ureuser posted image  spim pač ne...
je bil pa dopoldne super priden v mestu. se je lepo vozil v dm in po trgu, pol lepo opazoval ko sem bila na kavi s koleico in pol zaspal v vozičku, ko sem jo pospremila... vsaj to je zdej bolšuser posted image
zdej sva pa doma in čakam obiske... pa mal bomo šli še kle okol z vozičkom, če se ne bo glih uscal...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.5.2008 15:16:32   
ella79
pina mi pridemo naslednji vikend na obalo na češnje, že komaj čakam user posted image user posted image jaz se jih bom najedla, pa če mi trebuh raznese, sam mal me skrbi kako bo z Zojo. Jem drugače že vse surovo sadje in zelenjavo, razen alergenih se izogibam.

aliska dobrodošla user posted image si tudi ti povabljena v sredo v Kavala ob 11:00. Je velik čednih februarčic, tako da bo za tvojga tanta zagotovo zanimivo user posted image pa še vidla boš kake face smo me user posted image user posted image

mi že iz potepanja, se maj domov prišli spočit, potem pa spet gasa na sončka user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
24.5.2008 15:24:38   
jencili
kok sm vesela...lalalalalalalaaaauser posted image
Razlgov za to mam pa dost.
Poročeni smo (no, ne jstuser posted image ), mali je sit in previt, trenutno je z babi na sprehoduuser posted image , čez dobro urco pa gremo naprej na žurkouser posted image .
Hihi, pa sem tko govorila, kako me danes ne bo nič na RR, ker mamo porokouser posted image . NE, JST NITI SLUČAJNO NISEM ODVISNICA!!!user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
24.5.2008 15:43:46   
ella79
oooo jencili user posted image user posted image user posted image je danes res ne tak pozitiven dan user posted image
a ma Taj danes mini roj. dan user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
24.5.2008 18:20:48   
itata
evo midva sva popoldne šla klele po vasi še 2x z vozičkom na sprehod in je blo prav ok. otrok priden celo obakrat mal zaspal. sicer sam za pol urce, ampak je blo že to fajn, pa težil tud ni nič preden je zaspal. sej bo mogočeuser posted image

drugač sem ga pa prej previjala po tem ko je bil zunaj okol 16h in je bilo kar toplo... pa je mel spet pikice rdeče po celem trebuhu in v vseh pregibih. mislim, da ima ene izpuščaje od hrane ene dobi pa še od vročine. od spanja sem se itak že poslovila. user posted image  ga bom zdej tam na povijalni mal dalj pustila, da se mal prezrači pa bodo mogoče vsaj te od vročine bolš. kriza je tole res. pridne bodite ajdiii

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.5.2008 19:59:08   
buči
Evo, šele drugič tlele gor. Sem vmes mojo grajsko kuhinjo popedenala. Medtem ko so fantje spali, sem pomila vse: pečico, ploščice, omarice, tla, samo okna so mi še ostala. In potem moj mlekarnar izjavi, da zakaj se trudim, ker on milsi itak čez 14 dni belit. Ja, a ga lahko pride ena vžgat, ker če ga bom jaz, ne bom imela potem pobelene kuhinje, ker ga bom premočno! No, pa smo šli še na sprehod. Se mi pa malo trga, ker je Aljaž ful naporen. Upam, da ga bo kmalu nehalo trgati, ker ne vem več, kako naj obvladam sebe, ker se kaj hitro začnem dret. Kar pa tako ali tako ni v redu, ker nič ne sliši, samo mlekarnarja znerviram ...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.5.2008 20:00:06   
buči
Se že veselim srede. Je moj rekle, da če pa ve pridete, bo pa bolje, da gre v službi v menzo, ker bo sicer bolj švoh kosilo. user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
24.5.2008 21:07:03   
kati kati
aliaska-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naš Maj je tud tisti dan rojen....user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
24.5.2008 21:12:13   
ella79
evo evrovizija že špila, Zoja spančka, moj pa avtomobila sesa user posted image

itata kok pa maš oblečenega Jakoba? K jaz jo mam pomoje tudi kar mal preveč, k jo oblečem v bodi z dolgimi rokavi, čez eno majčko, spodaj pa pač hlačke in štumfke. Je pa res da sedajle niti ni bilo tok toplo in še pihalo je. Drug teden naj bi bilo pa 30C, pa sloh ne vem kaj jo naj potem že čist poletno oblečem user posted image

buči a misliš da je Aljaž ljubosumen al je pa to pač obdobje, k ga bomo vsi skoz dal user posted image

kati kati in aliaska naša je tudi 4.2. user posted image user posted image so neki posebnega tili naši a ne user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
24.5.2008 21:26:01   
kati kati
LILLCHY123-kako lepe slikce...Naš Maj je imel iste oblekce za krst kot vaš Lukec...  držim pesti-ker je pravi sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.5.2008 21:28:45   
kati kati
ella-mislim da so nekaj posebnega...sej so vsi...
Kje pa si ti rodila?...pa še MISAR je takrat rodila pa še ena moja kolegica k smo nakoncu pristale skupaj v sobi...in še to da je ona dala svoji user posted image ime Maja...js pa svojemuuser posted image Maj!user posted image user posted image user posted image v eni sobi pa sta bila HAN in HANAuser posted image tud po naključju

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.5.2008 21:33:24   
pina-1
čer.
Aliska dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

A lahko nehate s tem kavalom, ker mi lušte delate. Bi z takim veseljem prišla tudi jaz, sam ŽAL ne morem pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa mi doma, Ana že pridno spi, Mia pa kavč pegla skupi s tatijem. Smo se cel dan potepali. JE blo lepo, samo v kopalnici je pa cel stroj Miinih stvari za pranje, ker je vse roza postalo rjavouser posted image user posted image

buči lepo da ti diši, meni tudi. Pa pol pekača že manjkauser posted image . Še dobro da je dietnouser posted image user posted image . Sam tale tvoj mlekarnar je tudi en pacient. Sem si prov predstavljala tvoj friz ko ti je to povedal.

aja pa user posted image za rušenje rekordovuser posted image user posted image user posted image
Pa pridna mami, da si kuhno spedenala. Jaz sem ravnokar kopalnico zdrnila in je prov lepauser posted image user posted image user posted image

ella, ja sem se češenj že najedla in ana ni imela problemov. No neki več krčev je blo, čeprav ne vem ali so ble češnje krive ali ne.

no a smo danes pripravljene na čvek? Jaz sem si jo že umila, pa podepilirala... sem redi stediuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?