|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 11:21:30   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

Jaz sem pa rekla, da imamo že dovolj zavarovanj-varčevanj odprtih in da je to trenutno max. kar lahko dajeva denarja na stran, da naj me dajo v arhiv in pokličejo čez 7 let, ko se nama 2 iztečeta. Pa je rekla, da ni panike.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.5.2008 11:22:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

saj zraven tt pumpice dobiš flaško zraven in cucelj v katero lahko direkt pumpaš, paše pa tud od aventa flaška in lahko tud vanjo pumpaš...no men je tt pumpica d bestuser posted image user posted image user posted image

to pa nisem vedela user posted image  pol pa kul  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.5.2008 11:22:58   
buči

Sej nosečnce smo pozabljive user posted image

a si spet noseča?! A nisi ravno mentsro dobila? To je pa čudno pri vas na dolenjskem! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.5.2008 11:24:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

Jaz sem pa rekla, da imamo že dovolj zavarovanj-varčevanj odprtih in da je to trenutno max. kar lahko dajeva denarja na stran, da naj me dajo v arhiv in pokličejo čez 7 let, ko se nama 2 iztečeta. Pa je rekla, da ni panike.

user posted image  me je že spet klicala in prosila za gSM št user posted image  zdej pa še spiz*** ne morem, pa še paket bo on verjetn prnesu user posted image  Pa user posted image  babji mi je s tretjim telefonom tamalo zbudila user posted image  user posted image  user posted image  Tip bo pa letu čez vrata ven user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.5.2008 11:24:30   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si spet noseča?! A nisi ravno mentsro dobila? To je pa čudno pri vas na dolenjskem! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.5.2008 11:24:53   
dolenjka

ups, sej res nisem več user posted image , no mlade mamice smo še bolj user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.5.2008 11:25:00   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni user posted image  Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. user posted image  Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala user posted image . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ...

Pi*** so me zaj user posted image  Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek user posted image  Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo user posted image  Sej nosečnce smo pozabljive user posted image

Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj". user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.5.2008 11:26:45   
dolenjka

so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni user posted image  Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. user posted image  Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala user posted image . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ...

Pi*** so me zaj user posted image  Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek user posted image  Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo user posted image  Sej nosečnce smo pozabljive user posted image

Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj". user posted image

Pol ure? Si nora? user posted image  15 minutje max, pol bom šla pa dojit, previjat, srat, pa še kej. Aja, lahko pa še mal prdnem, da se bo spelu user posted image  Uf, sem mal user posted image  k so me tolkrat klical user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.5.2008 11:26:48   
ella79
dobr da obstajajo različne pumpice, za razlićne ljudi oz. zize user posted image user posted image važno, da načrpajo čim več mlekca v najkrajšem času, k me nimamo velik časa, k mormo dkoz F5 stiskat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.5.2008 11:26:59   
Neni13
Dobro jutro,

midva sva se komaj iz postelje privlekla. Spat sva šla sicer ob 9-ih zvečer, pa je mamico začel zjutraj trebuh bubat-prišla user posted image . Pa se je moj sonček ob 6-ih zbudu, sem mu dala za amat, ga dala na fantovo stran postelje in dejala, mamico busi buba, malo bova se ajala. In sva spala do 10.30!!user posted image user posted image
Pa še to sem se jaz prej zbudila.user posted image

Glede aventove črpalke, jaz jo imam, in sem si tudi ziher 10 min eno pumpala..
Sam spomnim se na črpanje mleka in mi kr slabo postane...

Misar bo treba več k Sladkemu Toniju hodit.Se tam dobiva, jaz imam glih ene 40 min do tja pes, pa se nazaj toliko. Spijem nesladkano limonado. ..Ti pojes tortico..
Meni se bo rit zmanjsala, tebi pa povecala..user posted image user posted image user posted image

Kati kati ti se tako ponujaš za sfrizirat. jaz sem zlo blizu tebe...pazi, da ti nekega dne ne uletim za novo frizuro. Seveda, če mi bo do takrat se kaj las ostalo, ker mi v šopih izpadajo...user posted image

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 23.5.2008 11:29:55 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.5.2008 11:28:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dobr da obstajajo različne pumpice, za razlićne ljudi oz. zize user posted image user posted image važno, da načrpajo čim več mlekca v najkrajšem času, k me nimamo velik časa, k mormo dkoz F5 stiskat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ella, ti si res modelka, te je kr škoda za vsak dan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.5.2008 11:29:37   
dolenjka
Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.5.2008 11:34:03   
nizy
pozdravljene,

jaz vam ne sledim več ¸ni časa za nazaj vse prebrat,

smo ,pa včeraj zvedeli ,da je sestrin mož imel prometno nesrečo in je v KC LJ,user posted image
je  pristal na strehi avtomobila user posted image ,

danes se bom trudila sproti brat pa f5 pritiskat user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.5.2008 11:34:35   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image  user posted image  user posted image  Ella, ti si res modelka, te je kr škoda za vsak dan user posted image  user posted image  user posted image

pa jaz ne morm rečt, da je TT slaba, če je še vidla nisem, lahko sam povem, da hvala bogu dam mam sploh kej črpat, pa da je treba večjo flaško prstavt, k t mala je na srečo premajhna user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.5.2008 11:36:02   
larisa

Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki .......user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.5.2008 11:36:16   
Intruder24
Pozdravljene user posted image

Pol ure? Si nora? user posted image  15 minutje max, pol bom šla pa dojit, previjat, srat, pa še kej. Aja, lahko pa še mal prdnem, da se bo spelu user posted image  Uf, sem mal user posted image  k so me tolkrat klical user posted image

pri nas je bil pa sem se noro nardila, ker je bil zastopnik od zavarovalnice in ne finančni svetovalec in sem mu lepo povedala, da ne rabim reklame za zavarovalnico, mu dala keks in sok, pa je lahko šel user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.5.2008 11:36:34   
ella79

user posted image user posted image user posted image jaz sem se ravno preoblekla, pa grem mimo pulta, pa vidim, da mam še vse za topel sendvič prapravljeno user posted image sploh še za zajtrk ni blo časa, pa Zoja spi, jaz pa kar neki bluzim k vem da mam cel dan čas user posted image user posted image

aja jaz pa res nisem za vsak dan, moj prav da sam za ob nedeljah k je pocen tok user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.5.2008 11:37:06   
larisa
Ella, pa kdaj ti tolk napumpaš? Med obroki od male, zvečer, ponoč user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.5.2008 11:39:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, pa kdaj ti tolk napumpaš? Med obroki od male, zvečer, ponoč user posted image user posted image user posted image ?

to sem ponoč pumpala, al pa zvečer k sem nehala F5 stiskat user posted image user posted image user posted image
sam zdej sem nekako očitno uskladila, pa je potrebno max 1x na teden
se prav fajn počutim, če so zize napete, pokonc, ne pa nekje do popka user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.5.2008 11:41:57   
dolenjka

Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki .......user posted image user posted image user posted image

ne stara, zobe sem pa umila, ker to napako sem pa učer nardila user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.5.2008 11:43:48   
larisa

ne stara, zobe sem pa umila, ker to napako sem pa učer nardila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.5.2008 11:49:41   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image

kva se smejiš? user posted image  jaz sem na porodniški in nimam nobenga cajta zase več, k morm stalno neki F5 prtiskat user posted image  otrok je pa pr men v naročju zdele user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.5.2008 12:11:32   
ella79
larisa a sta šla z Nejcem še kej na telovadbo k Andreji?
sem še mal pregledala te njene stvari, men je to skoz bolj všeč user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.5.2008 12:21:46   
pina-1
no no vidim da se ozračje segrevauser posted image user posted image user posted image  

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.5.2008 12:39:39   
misar
mislim, da bo kar globalna otoplitev, sem slišala, da se je zarad februark debelina ledu na antarktiki že za 5 m zmanjšala user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!