Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:21:30
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Jaz sem pa rekla, da imamo že dovolj zavarovanj-varčevanj odprtih in da je to trenutno max. kar lahko dajeva denarja na stran, da naj me dajo v arhiv in pokličejo čez 7 let, ko se nama 2 iztečeta. Pa je rekla, da ni panike.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:22:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar saj zraven tt pumpice dobiš flaško zraven in cucelj v katero lahko direkt pumpaš, paše pa tud od aventa flaška in lahko tud vanjo pumpaš...no men je tt pumpica d best to pa nisem vedela pol pa kul
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:22:58
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej nosečnce smo pozabljive a si spet noseča?! A nisi ravno mentsro dobila? To je pa čudno pri vas na dolenjskem!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:24:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Jaz sem pa rekla, da imamo že dovolj zavarovanj-varčevanj odprtih in da je to trenutno max. kar lahko dajeva denarja na stran, da naj me dajo v arhiv in pokličejo čez 7 let, ko se nama 2 iztečeta. Pa je rekla, da ni panike. me je že spet klicala in prosila za gSM št zdej pa še spiz*** ne morem, pa še paket bo on verjetn prnesu Pa babji mi je s tretjim telefonom tamalo zbudila Tip bo pa letu čez vrata ven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:24:30
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej nosečnce smo pozabljive a si spet noseča?! A nisi ravno mentsro dobila? To je pa čudno pri vas na dolenjskem!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:24:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej nosečnce smo pozabljive a si spet noseča?! A nisi ravno mentsro dobila? To je pa čudno pri vas na dolenjskem! ups, sej res nisem več , no mlade mamice smo še bolj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:25:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ... Pi*** so me zaj Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo Sej nosečnce smo pozabljive Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj".
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:26:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ... Pi*** so me zaj Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo Sej nosečnce smo pozabljive Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj". Pol ure? Si nora? 15 minutje max, pol bom šla pa dojit, previjat, srat, pa še kej. Aja, lahko pa še mal prdnem, da se bo spelu Uf, sem mal k so me tolkrat klical
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:26:48
|
|
|
|
ella79
|
dobr da obstajajo različne pumpice, za razlićne ljudi oz. zize važno, da načrpajo čim več mlekca v najkrajšem času, k me nimamo velik časa, k mormo dkoz F5 stiskat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:26:59
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, midva sva se komaj iz postelje privlekla. Spat sva šla sicer ob 9-ih zvečer, pa je mamico začel zjutraj trebuh bubat-prišla . Pa se je moj sonček ob 6-ih zbudu, sem mu dala za amat, ga dala na fantovo stran postelje in dejala, mamico busi buba, malo bova se ajala. In sva spala do 10.30!! Pa še to sem se jaz prej zbudila. Glede aventove črpalke, jaz jo imam, in sem si tudi ziher 10 min eno pumpala.. Sam spomnim se na črpanje mleka in mi kr slabo postane... Misar bo treba več k Sladkemu Toniju hodit.Se tam dobiva, jaz imam glih ene 40 min do tja pes, pa se nazaj toliko. Spijem nesladkano limonado. ..Ti pojes tortico.. Meni se bo rit zmanjsala, tebi pa povecala.. Kati kati ti se tako ponujaš za sfrizirat. jaz sem zlo blizu tebe...pazi, da ti nekega dne ne uletim za novo frizuro. Seveda, če mi bo do takrat se kaj las ostalo, ker mi v šopih izpadajo...
< Sporočilo je popravil Neni13 -- 23.5.2008 11:29:55 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:28:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dobr da obstajajo različne pumpice, za razlićne ljudi oz. zize važno, da načrpajo čim več mlekca v najkrajšem času, k me nimamo velik časa, k mormo dkoz F5 stiskat Ella, ti si res modelka, te je kr škoda za vsak dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:29:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:34:03
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, jaz vam ne sledim več ¸ni časa za nazaj vse prebrat, smo ,pa včeraj zvedeli ,da je sestrin mož imel prometno nesrečo in je v KC LJ, je pristal na strehi avtomobila , danes se bom trudila sproti brat pa f5 pritiskat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:34:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dobr da obstajajo različne pumpice, za razlićne ljudi oz. zize važno, da načrpajo čim več mlekca v najkrajšem času, k me nimamo velik časa, k mormo dkoz F5 stiskat Ella, ti si res modelka, te je kr škoda za vsak dan pa jaz ne morm rečt, da je TT slaba, če je še vidla nisem, lahko sam povem, da hvala bogu dam mam sploh kej črpat, pa da je treba večjo flaško prstavt, k t mala je na srečo premajhna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:36:02
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki .......
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:36:16
|
|
|
|
Intruder24
|
Pozdravljene IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ... Pi*** so me zaj Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo Sej nosečnce smo pozabljive Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj". Pol ure? Si nora? 15 minutje max, pol bom šla pa dojit, previjat, srat, pa še kej. Aja, lahko pa še mal prdnem, da se bo spelu Uf, sem mal k so me tolkrat klical pri nas je bil pa sem se noro nardila, ker je bil zastopnik od zavarovalnice in ne finančni svetovalec in sem mu lepo povedala, da ne rabim reklame za zavarovalnico, mu dala keks in sok, pa je lahko šel
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:36:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami jaz sem se ravno preoblekla, pa grem mimo pulta, pa vidim, da mam še vse za topel sendvič prapravljeno sploh še za zajtrk ni blo časa, pa Zoja spi, jaz pa kar neki bluzim k vem da mam cel dan čas aja jaz pa res nisem za vsak dan, moj prav da sam za ob nedeljah k je pocen tok
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:37:06
|
|
|
|
larisa
|
Ella, pa kdaj ti tolk napumpaš? Med obroki od male, zvečer, ponoč ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:39:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella, pa kdaj ti tolk napumpaš? Med obroki od male, zvečer, ponoč ? to sem ponoč pumpala, al pa zvečer k sem nehala F5 stiskat sam zdej sem nekako očitno uskladila, pa je potrebno max 1x na teden se prav fajn počutim, če so zize napete, pokonc, ne pa nekje do popka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:41:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki ....... ne stara, zobe sem pa umila, ker to napako sem pa učer nardila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:43:48
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki ....... ne stara, zobe sem pa umila, ker to napako sem pa učer nardila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:49:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, a tolk je že ura? Jaz pa še kar v pižami Pa neumite zobe maš tud ziher, ane? Se mi je zdel, da tlele neki ....... ne stara, zobe sem pa umila, ker to napako sem pa učer nardila kva se smejiš? jaz sem na porodniški in nimam nobenga cajta zase več, k morm stalno neki F5 prtiskat otrok je pa pr men v naročju zdele
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 12:11:32
|
|
|
|
ella79
|
larisa a sta šla z Nejcem še kej na telovadbo k Andreji? sem še mal pregledala te njene stvari, men je to skoz bolj všeč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 12:21:46
|
|
|
|
pina-1
|
no no vidim da se ozračje segreva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 12:39:39
|
|
|
|
misar
|
mislim, da bo kar globalna otoplitev, sem slišala, da se je zarad februark debelina ledu na antarktiki že za 5 m zmanjšala
|
PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNElola85 RRKje najraje praznujete rojstne dneve otrok?doma (
81%)
igralnice (
3%)
najamemo piknik prostor (
16%)
pri babicah in dedkih (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!