|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 10:07:01   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

AC se je pa med kašlanjem sprožil al kako? A si dala sensitivity na max user posted image  

Suzi nas pa že neki čekira, sam pisat zgleda ne more, se je tut s prsti včeraj velik pogovarjala zgleda user posted image

sem probala kar si rekla, sam sedaj sem ga odklopla. Ko se zbudi bom potegnila ven iz postelje in prečekirala zadevo. Danes mora delovati, ker če ne bo spala z mano v postelji. Me je vse preveč strah.user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.5.2008 10:09:28   
ella79
misar potem se pa ne sekirat, važno je sedaj da imaš dovolj mleka, da se vsaj user posted image redi  user posted image   očitno res tok pokuriš pri proizvodnji user posted image

dolenjka, boš vidla da boš mela sedaj vsaj 2 meseca mid pred M user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.5.2008 10:12:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka, boš vidla da boš mela sedaj vsaj 2 meseca mid pred M user posted image

a čez poletje je po porodu nimaš al kako ? user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.5.2008 10:18:34   
srečka nosečka
dobro jutro,

dolenjka - jaz sem dobila M takoj po čišči in do sedaj prihaja redno. Nisem ena tistih srečnic, ki nimamo M , če dojijo. user posted image  Je pa velik šit to, ker semo se glih navadle bit brez M.

pina - za Ano user posted image  Lana je bila tudi smrkasta in je bil smrkelj na začetku bolj kot voda. Bolj, ko je šlo proti koncu pa je rumenkasto oz. zelenkasto. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
23.5.2008 10:19:54   
MetiLu
Moja fanta spita, jaz pa letim v BC. Pomojem bom še pumpico kupila, za kakšen frej popoldan user posted image
Sam ne vem kje € vzet user posted image  Neki mi jih je moj ponujal user posted image  user posted image  grem hitro izkoristit

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
23.5.2008 10:22:47   
ella79
jaz bi šla pa kam na teren danes, k je spet bolj user posted image vreme user posted image
sem mislila da bo danes sonček user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.5.2008 10:25:40   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

AC se je pa med kašlanjem sprožil al kako? A si dala sensitivity na max user posted image   

sem probala kar si rekla, sam sedaj sem ga odklopla. Ko se zbudi bom potegnila ven iz postelje in prečekirala zadevo. Danes mora delovati, ker če ne bo spala z mano v postelji. Me je vse preveč strah.user posted image user posted image user posted image

Pinči, mene so tudi takšne misli zdele 2 dni preganjale user posted image  dones zjutraj sem se pa vsaj malo pomirjena zbudila user posted image  En velik user posted image

Jest ga grem zdele nabavit...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.5.2008 10:28:01   
Februarka08
Pina, upam da se tvoja Ana čimprej pozdravi, da ne bo več bruhanja. Zate user posted image in za Ano user posted image .
Dolenjka, čim manj naj bo boleče in mučno, če si res dobila user posted image . Tud zate user posted image

Evo, me že kliče naša sirena. Grem pripravit za kosilo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.5.2008 10:34:49   
larisa
Uf, mi je net ven vrglo, panikaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Misar, no če se le ne sekiraš, pa če je mlekec, pa če se ok počutiš pol pa sploh ni panike user posted image user posted image user posted image

Meti, če boš kupovala pumpico, so mi zdele ravno 3 punce ful pohvalile tisto od tommee tippee, tko da poglej za njo. Čeprav mam jaz avent, ker jo vsi hvalijo, bi zdej vzela rajš tisto user posted image  Pa bravfo za boljše počutje, sej pridejo grdi dnevi, pa potem sledijo lepši user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.5.2008 10:37:46   
Suzi*
sam pozdravim vas. user posted image  par strani mi še manjka, da bom na tekočem. user posted image user posted image  ampak ne zdele, zdej gremo ven na sprehod, pa par opravkov imam, pol se pa beremo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.5.2008 10:45:51   
dolenjka
Tko, carica je jedla user posted image Sicer res samo 1 zizo, ki je bila polna od 3h zjutraj, tko da upam da je dost pojedla user posted image  Včeraj zvečer sem ven iz nje (zize) spravla 80 ml, upam, da je ona pojedla več, ker 80 ml je za njeno starost čist premal user posted image  Pri treh mesecih naj bi baje pojedli 130-160 ml 5-6 x na dan user posted image  Jaz bi bila s 120 čist zadovoljna, sam k ne vem kolk poje user posted image  user posted image  Seveda je zdaj zaspala user posted image
Vreme je tut pri nas u k****, sam če ne bo padal, bova šli mal po kisik, zdej ga še bolj rabim, k sem user posted image  dobila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.5.2008 10:47:48   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Uf, mi je net ven vrglo, panikaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Misar, no če se le ne sekiraš, pa če je mlekec, pa če se ok počutiš pol pa sploh ni panike user posted image user posted image user posted image

Meti, če boš kupovala pumpico, so mi zdele ravno 3 punce ful pohvalile tisto od tommee tippee, tko da poglej za njo. Čeprav mam jaz avent, ker jo vsi hvalijo, bi zdej vzela rajš tisto user posted image  Pa bravfo za boljše počutje, sej pridejo grdi dnevi, pa potem sledijo lepši user posted image

ej jaz mam to pumpico, res je zakonska pa tud cenejša je od ostalih user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da toplo priporočam

< Sporočilo je popravil misar -- 23.5.2008 10:48:19 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.5.2008 10:55:49   
ella79
jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.5.2008 10:57:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ej jaz mam to pumpico, res je zakonska pa tud cenejša je od ostalih user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da toplo priporočam

jaz imam tudi pumpico TT in mi je super user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.5.2008 11:00:41   
MetiLu
odlično, jo bom tud jaz kupila, ker je občutno cenejša od ostalih user posted image  še tamalga spravim z joške, pa greva na potep user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.5.2008 11:00:41   
larisa

jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. user posted image  Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 minuser posted image , to se mi zdi pa velika prednost!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.5.2008 11:04:12   
ella79

Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. user posted image  Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 minuser posted image , to se mi zdi pa velika prednost!user posted image

to je občutna razlika user posted image user posted image sam jaz več kot 15 min ne porabim če obe praznim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.5.2008 11:05:22   
misar

točno to, jaz iz polne dojke, napumpam tud 120ml v cca 10min max.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.5.2008 11:10:39   
dolenjka

to je občutna razlika user posted image user posted image sam jaz več kot 15 min ne porabim če obe praznim user posted image

se podpišem, a šena flaške mi paše in si direkt noter lahko pumpam, pa v lončke, ki sem jih v paketu v P dobila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.5.2008 11:13:42   
dolenjka
so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni user posted image  Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.5.2008 11:16:39   
buči
pina, misar, meti, pa še kera, k je u bedu: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vam milsila, kaj lepega napisat, pa grem Tilna nahranit, ker je potegnil celih 45 min, ga je moja mama uspavala, ker ga ne more nosit, ker ji je pretežek, medtem ko sem obešala perilo. Tudi fajn. Potem pa letim po Aljaž, sem mu danes obljubila, da ga pridem pred počitkom iskat, da greva v knjižnico po knjigo o vitezih. Ej babe, moj se že za sr. vek zanima! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem si vedno želela bit arheolog, sam mi je fort rekel, da bom lahko izkopavala le kosti sosedovih domačih živalic, ki jih imajo cel vrt ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.5.2008 11:16:55   
srečka nosečka

so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni user posted image  Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla user posted image  Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" user posted image

Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. user posted image  Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala user posted image . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ...

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.5.2008 11:17:34   
buči
Mene so tudi iz varne prihodnosti klicali že pred 2 tednoma, pa še nič ... user posted image  Ej, kaj je že v paketu?

A potem sreda drži?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.5.2008 11:19:23   
misar
saj zraven tt pumpice dobiš flaško zraven in cucelj v katero lahko direkt pumpaš, paše pa tud od aventa flaška in lahko tud vanjo pumpaš...no men je tt pumpica d bestuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.5.2008 11:21:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. user posted image  Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala user posted image . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ...

Pi*** so me zaj user posted image  Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek user posted image  Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo user posted image  Sej nosečnce smo pozabljive user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!