|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 9:10:05   
mala_pikica
Joj Pina, a tvoja ima tudi alergijo? Luka ima tudi AD, ima pa samo po koži, nosek pa je vredu. Nočem te strašiti, ampak bruhanje oz. polivanje, je tudi eden od možnih znakov pri alergijah. Čeprav ima Luka zadnji teden prav lepo kožo, je pa trajalo dober mesec, da se je kožica popravila, čeprav sem na strogi dieti že sigurno 2 meseca. Tako, da kar dolgo traja, da se telo sčisti. Glede noska pa mislim, da je tvoja Ana prehlajena. lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.5.2008 9:10:08   
larisa
Jutro user posted image ,
tud slučajno se mi ne da brat kaj ste učer naštudirala, ampak bom pa vesela če kaka čveka ki je sodelovala, naredi kratek povzetek user posted image

Mi smo danes skrajšali spanje ponoči na bujenje ob 3.30, pa potem zjutraj na 7.30 user posted image . Ne vem kaj dogaja, pa včeraj sploh ni hotu jest. Je 2 obroka spustil, pa tud takrat ko je jedel je bil zelo hiter (drugač jeva pol urce) in se je kar stran obračal user posted image  Pojma nimam kaj to pomeni, ampak me pa takoj zaskrbi user posted image

Pinči, štrika ti ne dam, dam ti pa  user posted image . Sej bo. Revčka bruha, ker ima zamašen nosek.

Jencili user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.5.2008 9:16:35   
misar
dobro jutro

aha, vidim, da se za fraj štrik menite...še men, še men, še men user posted image user posted image user posted image user posted image

torej predvčerajšnjim sem slabo spala po svoji krivdi, ker sem rogovilila do poznega, včeraj sem slabo spala - oz. nič, ker je ta mala po cepljenju fasala vročino, danes nisem nič spala, ker sva šla z dragim na predstavo in ko sva nazaj prišla, je bil cel rompompom. baje, da se je tamala drla eno uro in pol (pa se sicer sploh ne dere) ponoč se je pa pol zbujala na uro do dve uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ob šestih je sploh nisem več mogla it iskat v posteljico, jo je moral it moj iskat, jaz sem pa od histerije skor se zjokala user posted image user posted image user posted image (pa sem daleč od histerične babnce)...sam utrujenost dela svoje. saj zdaj sem se že mal sestavila skupaj.

v sredo kaval? če ne pride moja mati gor, ker se meni, da pride en dan naslednji teden, potem drži, kot pribito. vroče bo?? jupi user posted image user posted image user posted image user posted image sem že sita tega dežja user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.5.2008 9:20:47   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

o ursalara jutro.
Ni bol hudo. POnosna sem na naši jencili ker se vam ni dalauser posted image user posted image user posted image

ja res se ni dala sve kar dolgo čvekale user posted image user posted image user posted image je res caricauser posted image user posted image user posted image

glede ane sem pa vsa zmešana. Sem res mislila da smo z bruhanjem konc. Pa želea bi si da je zdej prehlajena, ne pa da je vse z alergijo povezano.  Mahhhh do torka bomo preživeli, pol bomo pa vidli kaj je na stvari.

včerajšnje čveke majo še oči skupi zalimane... Tam po 9:30 bojo prilezle na plano.

ah saj bo bomo držali pestke za Ano!

Aja čveke se pa javijo šele takrat ali kaj so pa res zaspanke!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.5.2008 9:26:39   
MetiLu
Jutro!

Tud slučajno vas ne grem brat user posted image  babji čvekavi user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn da je tak vreme user posted image

Pina in misar, jest mam še mal štrika viška user posted image  Jaz sem dones sicer bolj umirjeno spala, samo še vedno sem 4x vstala da je tamal cice vleku user posted image  jest ga bom začela dajat spat ob desetih ne več ob osmih, ker prvo rundo zdej spi po 6 ur, sam men to nič ne pomaga, če zaspim šele ob 23.-ih user posted image
Pa ful mi je pomagal, da sva se z možekom zvečer malo pogovarjala (dobesedno user posted image ), da sem se mal skulirala in nehala paniko zganjat user posted image

A zdej je Kaval v igri? Dejte mal obnove narest, jaz nimam cajta tegale vašga večernega klamfanja brat... Mater, kolk mate pridne otroke user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.5.2008 9:27:13   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, mal pred 9.30 mi je ratal user posted image

Sem pa zelo user posted image  pa ne vem al morem bi al ne user posted image  Dobila sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A ni to mal zgodaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, je pa to odgovor na mnoga vprašanja: zakaj sem taka user posted image  ta teden in še 1, zakaj carica ni hotla est. Ena od vas je že pisala o tem  pred kratkim, če se nemotim Ella user posted image  No, bomo vidl če bo zdej kaj boljš ko je procurilo user posted image
Že ko sem jo zjutraj ob 7 h  dojila sem čutila neko "pretakanje", pol me je začel pa trebuh bolet in sem zaspala pred njo, evo zdej na WCju pa štala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.5.2008 9:34:45   
larisa
Dolenjka, bejbi, nč ni prezgodaj. Ene jo pač dobijo zelo kmalu user posted image  Jaz tud mislim, da sem jo dobila prejšnji teden, ker sem mela res vse znake user posted image , ki sem jih že mal pozabila, ampak ne morem bit ziher zarad te prekl*** mirene, ker itak še vedno krvavim, v bistvu odkar jo imam user posted image

Pravijo pa res, da takrat lahko user posted image  zavrača mleko, to mi je pa tud babca rekla user posted image  Boš vidla kako bo zdej, ko je pršla, al pa kako bo ko je ne bo več user posted image ...  Nč se ne sekiri k jo maš, to pomeni, da maš zdrave jajčnike user posted image , ki ustvarjajo normalen ciklus!

Joj kako bom jaz prežvela vikend brez vas, ker grem na morje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.5.2008 9:35:28   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Jutro.

Pri nas je katastrofa. Ana se je zopet začela ponoči zbujat, pa danes zjutraj smo zopet bruhali v loku. Ampak tako da sem se jaz morala it stuširat, pa celo posteljo preoblečt.user posted image user posted image  Mamo tudi zagiftan nosek in med hranjenjem se mi kar davi. Sedaj pa ne vem ali je to z alerigjo povezano, ker je zopet vsa pikasta inflekasta ali je samo prehlajena. Skratka sem kot ožeta cunja.
Za nameček je še mia dobila alergijo po vratu in hrbtu, skratka a ma kera kej fraj štrikauser posted image user posted image

zdej grem pa prebrat kaj ste napisale

pina smo veliko načvekale a ne upam da bo s tvojo lubico vse ok in da ni kaj hujšega

kje so pa danes včerajšne največje klepetuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image a še vse spijouser posted image user posted image

jutro, ne tuki smo in beremouser posted image
gremo pa z družinico danes malo po lj, tko da bom spet v norem zaostankuuser posted image
Pa jutri mamo poroke, me cel dan ne bo, v nedeljo bom pa spala, tko dauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.5.2008 9:37:19   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

verjetno zelo težko...user posted image user posted image user posted image ..jaz na tvojemmestu sploh ne bi šla na morje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.5.2008 9:38:00   
jencili

o ursalara jutro.
Ni bol hudo. POnosna sem na naši jencili ker se vam ni dalauser posted image user posted image user posted image

glede ane sem pa vsa zmešana. Sem res mislila da smo z bruhanjem konc. Pa želea bi si da je zdej prehlajena, ne pa da je vse z alergijo povezano. user posted image  Mahhhh do torka bomo preživeli, pol bomo pa vidli kaj je na stvari.

včerajšnje čveke majo še oči skupi zalimane... Tam po 9:30 bojo prilezle na plano.

Grem položnice plačatuser posted image

ooo, hvala Pina. Sem se res borila do zadnjegauser posted image user posted image . Sicer pa, kako bi pa zgledalo, da bi ajnuarke zaključile čvek februarčicuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.5.2008 9:40:05   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

o ursalara jutro.

glede ane sem pa vsa zmešana. Sem res mislila da smo z bruhanjem konc. Pa želea bi si da je zdej prehlajena, ne pa da je vse z alergijo povezano. user posted image  Mahhhh do torka bomo preživeli, pol bomo pa vidli kaj je na stvari.

ooo, hvala Pina. Sem se res borila do zadnjegauser posted image user posted image . Sicer pa, kako bi pa zgledalo, da bi ajnuarke zaključile čvek februarčicuser posted image

dobro jutro jencilli kako smo spančkali res si se dobro borilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.5.2008 9:47:22   
misar
evo drage moje...sem obiskala vago user posted image user posted image in slavnostno najavljam, da sem presegla magično mejo 50-tih kilogramov...po treh neprespanih nočeh, se je moja teža ustavila na 49.7kg user posted image user posted image user posted image . mislim, da šibam že proti teži, ki sem jo imela v osnovni šoli nazadnje. če je vašim otrokom kaj premajhno za obleči, prosim kar men pošljite, mislim, da mi niti cunje od Lane kmal ne bodo več pravuser posted image user posted image mal črnega humorja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.5.2008 9:50:14   
jencili

o ursalara jutro.

dobro jutro jencilli kako smo spančkali res si se dobro borilauser posted image user posted image user posted image

jutro ursalara, dobro smo spali. Mami bi sicer lahko še ene dve potegnila, sam pravi Taj, da ma dostiuser posted image
Sicer pa ursalara, tud ti si bila zelo dobra sogovornicauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.5.2008 9:52:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka, bejbi, nč ni prezgodaj. Ene jo pač dobijo zelo kmalu user posted image  Jaz tud mislim, da sem jo dobila prejšnji teden, ker sem mela res vse znake user posted image , ki sem jih že mal pozabila, ampak ne morem bit ziher zarad te prekl*** mirene, ker itak še vedno krvavim, v bistvu odkar jo imam user posted image

Pravijo pa res, da takrat lahko user posted image  zavrača mleko, to mi je pa tud babca rekla user posted image  Boš vidla kako bo zdej, ko je pršla, al pa kako bo ko je ne bo več user posted image ...  Nč se ne sekiri k jo maš, to pomeni, da maš zdrave jajčnike user posted image , ki ustvarjajo normalen ciklus!

Tnx stara user posted image

Zdrave jajčnike? No, pol pa ko tole zaključmo, še mal počakamo pa po carja letimo, da vidmo če je to res user posted image

Mah sej vem,če je pa 1 let pa pol ne bi imela bi bla pa jezna, ker ne bi mogla še 1 user posted image  naštimat, pol bi pa še trajal in bi blo hitr 4 leta razlike user posted image
Nikol nam ni prav, a ne? user posted image

No, vsaj carica je pridna! Sicer se je zbudila že 2.30, sam takoj po papica zaspala in spala do 6.45 user posted image  Pojedla, pa pleničko je novo dobila, pol pa veste kako je blo. Mami je zaspala, njej pa tut ni nič drugega preostalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.5.2008 9:53:09   
ursalara

o ursalara jutro.

jutro ursalara, dobro smo spali. Mami bi sicer lahko še ene dve potegnila, sam pravi Taj, da ma dostiuser posted image
Sicer pa ursalara, tud ti si bila zelo dobra sogovornicauser posted image

A pri tebi je bilo tudi tako meni je Lara ob pol osmih dala vedeti da je lačna in da moram takoj vstati!user posted image user posted image user posted image Si je mislila kaj si pa norela včeri na računalnikuuser posted image user posted image user posted image ni kaj res sve bile dobre do zadnjega a neuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.5.2008 9:53:19   
ella79
jutro user posted image ste že mal pozable, da je treba najprej pozdravt user posted image user posted image user posted image
ne pozabite dat D3, k jaz sem jih user posted image user posted image user posted image

jencili, zoja je čist resno mislila, tako da ko bo imel Taj frej termin ga kar pofočkaj user posted image user posted image user posted image

dolenjka jaz sem tudi neki krvavela, pa sem G omenila, pa je rekla da verjetno to še ni bila M, ampak kaj vem kaj. Najbolj boš vidla, kaj bo čez en mesec user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.5.2008 9:55:59   
ella79
joj misar user posted image pomoje ti bodo nehali kg padat, ko boš nehala dojit, če ne boš povečala prej input user posted image   edina formula sedaj je, da morš več jest user posted image a pa se ti zdi da veliko manj, kot prej user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.5.2008 9:58:31   
Februarka08
Jutro.
Ste že v polnem elementu...Svaka čast.user posted image
Danes je končno spet mala spala 8 ur, tako da so mi zize že skor eksplodiraleuser posted image , ampak jih je potem kmal spraznila in zadovoljno spala dalje. Mami pa tud. Pa sva mogle kmal ustat ker je bla polulana čist. Pa itak čist frišna.user posted image
Grem kakšno stran prebrat da vidim če je kaj novega...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.5.2008 9:59:38   
larisa
Misar, sej dokler se ti uredu počutiš, pa si zdrava, ni panike. user posted image  Pomoje si pač ena tistih, ki jih dojenje ''mozga'', al kako čem rečt. Ti sam pazi, da boš dovolj jedla, da ne boš zbolela, al pa postala ful utrujena itd. user posted image  Ko boš pa nehala dojit, se bo pa ziher pošlihtal user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.5.2008 10:00:56   
larisa
Ej Misar, zakaj se sploh skos tolk vagaš user posted image , pol si sam še bolj obremenjena, a ne?user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.5.2008 10:01:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image ste že mal pozable, da je treba najprej pozdravt user posted image user posted image user posted image
ne pozabite dat D3, k jaz sem jih user posted image user posted image user posted image

jencili, zoja je čist resno mislila, tako da ko bo imel Taj frej termin ga kar pofočkaj user posted image user posted image user posted image

dolenjka jaz sem tudi neki krvavela, pa sem G omenila, pa je rekla da verjetno to še ni bila M, ampak kaj vem kaj. Najbolj boš vidla, kaj bo čez en mesec user posted image

jutro IZDAJALKA user posted image

Ejo, jaz sem se pa nate spomnila pa sem si D3 kar na mizo že takoj zjutri nesla user posted image  Zdej sam čakam da jo dam na joško (če bo hotla jest user posted image  ) in dopi porcijo po dolgem času user posted image

A misliš da ni M user posted image  Pravjo, da se lahko zgodi, da naslednja še mogoče ne bo točna, pol se pa počas uštima user posted image  No, ker še slabš je pa to, da zdej ne bom vedla kdaj bo naslednjič user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.5.2008 10:02:03   
pina-1
lariska hvala za objemek. Mi je porv pasal.user posted image
dolenjka starka, se mi prov smiliš, če si že user posted image dobila. JAz sem jo pir Mii po 4,5 mesecih. Sedaj me pa prov zanimakdaj bo pricurljalo.

Moje dete spi in kašlja kto vi se davila med spanjem. Angelcare je enkrat tkao zapiskala da sem skoraj umrlauser posted image . Ko se zbudi moram tole napravo našudirat, ker me bo kap od strahu, da se moji pikici kaj slabga zgodi.

Sem pa skroaj 100% da ni prehlajena, ker ji iz noska samo vodo ven vlečem. Če bi bila prehlajena bi moralo biti malo bolj zelenkasto ne?user posted image

suzi kako si preživela včerajšnji dan? zgleda da naporno, ker se nisi nič še javilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.5.2008 10:02:22   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

joj misar user posted image pomoje ti bodo nehali kg padat, ko boš nehala dojit, če ne boš povečala prej input user posted image   edina formula sedaj je, da morš več jest user posted image a pa se ti zdi da veliko manj, kot prej user posted image

hvala za podporo user posted image ..ej ne jem manj, več jem...moj pravi, da če  bi prej tako jedla bi ziher mela 150kg user posted image user posted image user posted image , sam mene neprespane noči ubijejo. hvala bogu, da se mi na mleku ne pozna, vsaj touser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.5.2008 10:04:59   
dolenjka

lariska hvala za objemek. Mi je porv pasal.user posted image
dolenjka starka, se mi prov smiliš, če si že user posted image dobila. JAz sem jo pir Mii po 4,5 mesecih. Sedaj me pa prov zanimakdaj bo pricurljalo.

Moje dete spi in kašlja kto vi se davila med spanjem. Angelcare je enkrat tkao zapiskala da sem skoraj umrlauser posted image . Ko se zbudi moram tole napravo našudirat, ker me bo kap od strahu, da se moji pikici kaj slabga zgodi.

Sem pa skroaj 100% da ni prehlajena, ker ji iz noska samo vodo ven vlečem. Če bi bila prehlajena bi moralo biti malo bolj zelenkasto ne?user posted image

suzi kako si preživela včerajšnji dan? zgleda da naporno, ker se nisi nič še javilauser posted image

hvala bejbi user posted image

AC se je pa med kašlanjem sprožil al kako? A si dala sensitivity na max user posted image  

Suzi nas pa že neki čekira, sam pisat zgleda ne more, se je tut s prsti včeraj velik pogovarjala zgleda user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.5.2008 10:05:43   
misar
larisa, saj se ne vagam ful..enkrat na teden se...to navado mam že od nekdaj. pa tud ne živciram se glih na žive in mrtveuser posted image user posted image , sam všeč mi pa to ni, sam za to greuser posted image  

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj mlečni izdelki dojenčku
aleksandra silvija

Pred 6-im mesecem (27%)

Po 6-em mesecu (73%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!