dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, bejbi, nč ni prezgodaj. Ene jo pač dobijo zelo kmalu Jaz tud mislim, da sem jo dobila prejšnji teden, ker sem mela res vse znake , ki sem jih že mal pozabila, ampak ne morem bit ziher zarad te prekl*** mirene, ker itak še vedno krvavim, v bistvu odkar jo imam Pravijo pa res, da takrat lahko zavrača mleko, to mi je pa tud babca rekla Boš vidla kako bo zdej, ko je pršla, al pa kako bo ko je ne bo več ... Nč se ne sekiri k jo maš, to pomeni, da maš zdrave jajčnike , ki ustvarjajo normalen ciklus! Joj kako bom jaz prežvela vikend brez vas, ker grem na morje Tnx stara Zdrave jajčnike? No, pol pa ko tole zaključmo, še mal počakamo pa po carja letimo, da vidmo če je to res Mah sej vem,če je pa 1 let pa pol ne bi imela bi bla pa jezna, ker ne bi mogla še 1 naštimat, pol bi pa še trajal in bi blo hitr 4 leta razlike Nikol nam ni prav, a ne? No, vsaj carica je pridna! Sicer se je zbudila že 2.30, sam takoj po papica zaspala in spala do 6.45 Pojedla, pa pleničko je novo dobila, pol pa veste kako je blo. Mami je zaspala, njej pa tut ni nič drugega preostalo