Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:07:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka AC se je pa med kašlanjem sprožil al kako? A si dala sensitivity na max Suzi nas pa že neki čekira, sam pisat zgleda ne more, se je tut s prsti včeraj velik pogovarjala zgleda sem probala kar si rekla, sam sedaj sem ga odklopla. Ko se zbudi bom potegnila ven iz postelje in prečekirala zadevo. Danes mora delovati, ker če ne bo spala z mano v postelji. Me je vse preveč strah.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:09:28
|
|
|
|
ella79
|
misar potem se pa ne sekirat, važno je sedaj da imaš dovolj mleka, da se vsaj redi očitno res tok pokuriš pri proizvodnji dolenjka, boš vidla da boš mela sedaj vsaj 2 meseca mid pred M
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:12:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka, boš vidla da boš mela sedaj vsaj 2 meseca mid pred M a čez poletje je po porodu nimaš al kako ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:18:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, dolenjka - jaz sem dobila M takoj po čišči in do sedaj prihaja redno. Nisem ena tistih srečnic, ki nimamo M , če dojijo. Je pa velik šit to, ker semo se glih navadle bit brez M. pina - za Ano Lana je bila tudi smrkasta in je bil smrkelj na začetku bolj kot voda. Bolj, ko je šlo proti koncu pa je rumenkasto oz. zelenkasto.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:19:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Moja fanta spita, jaz pa letim v BC. Pomojem bom še pumpico kupila, za kakšen frej popoldan Sam ne vem kje € vzet Neki mi jih je moj ponujal grem hitro izkoristit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:22:47
|
|
|
|
ella79
|
jaz bi šla pa kam na teren danes, k je spet bolj vreme sem mislila da bo danes sonček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:25:40
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka AC se je pa med kašlanjem sprožil al kako? A si dala sensitivity na max sem probala kar si rekla, sam sedaj sem ga odklopla. Ko se zbudi bom potegnila ven iz postelje in prečekirala zadevo. Danes mora delovati, ker če ne bo spala z mano v postelji. Me je vse preveč strah. Pinči, mene so tudi takšne misli zdele 2 dni preganjale dones zjutraj sem se pa vsaj malo pomirjena zbudila En velik Jest ga grem zdele nabavit...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:28:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, upam da se tvoja Ana čimprej pozdravi, da ne bo več bruhanja. Zate in za Ano . Dolenjka, čim manj naj bo boleče in mučno, če si res dobila . Tud zate Evo, me že kliče naša sirena. Grem pripravit za kosilo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:34:49
|
|
|
|
larisa
|
Uf, mi je net ven vrglo, panikaaaaaa Misar, no če se le ne sekiraš, pa če je mlekec, pa če se ok počutiš pol pa sploh ni panike Meti, če boš kupovala pumpico, so mi zdele ravno 3 punce ful pohvalile tisto od tommee tippee, tko da poglej za njo. Čeprav mam jaz avent, ker jo vsi hvalijo, bi zdej vzela rajš tisto Pa bravfo za boljše počutje, sej pridejo grdi dnevi, pa potem sledijo lepši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:37:46
|
|
|
|
Suzi*
|
sam pozdravim vas. par strani mi še manjka, da bom na tekočem. ampak ne zdele, zdej gremo ven na sprehod, pa par opravkov imam, pol se pa beremo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:45:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, carica je jedla Sicer res samo 1 zizo, ki je bila polna od 3h zjutraj, tko da upam da je dost pojedla Včeraj zvečer sem ven iz nje (zize) spravla 80 ml, upam, da je ona pojedla več, ker 80 ml je za njeno starost čist premal Pri treh mesecih naj bi baje pojedli 130-160 ml 5-6 x na dan Jaz bi bila s 120 čist zadovoljna, sam k ne vem kolk poje Seveda je zdaj zaspala Vreme je tut pri nas u k****, sam če ne bo padal, bova šli mal po kisik, zdej ga še bolj rabim, k sem dobila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:47:48
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Uf, mi je net ven vrglo, panikaaaaaa Misar, no če se le ne sekiraš, pa če je mlekec, pa če se ok počutiš pol pa sploh ni panike Meti, če boš kupovala pumpico, so mi zdele ravno 3 punce ful pohvalile tisto od tommee tippee, tko da poglej za njo. Čeprav mam jaz avent, ker jo vsi hvalijo, bi zdej vzela rajš tisto Pa bravfo za boljše počutje, sej pridejo grdi dnevi, pa potem sledijo lepši ej jaz mam to pumpico, res je zakonska pa tud cenejša je od ostalih , tako, da toplo priporočam
< Sporočilo je popravil misar -- 23.5.2008 10:48:19 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:55:49
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 10:57:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: larisa Uf, mi je net ven vrglo, panikaaaaaa Misar, no če se le ne sekiraš, pa če je mlekec, pa če se ok počutiš pol pa sploh ni panike Meti, če boš kupovala pumpico, so mi zdele ravno 3 punce ful pohvalile tisto od tommee tippee, tko da poglej za njo. Čeprav mam jaz avent, ker jo vsi hvalijo, bi zdej vzela rajš tisto Pa bravfo za boljše počutje, sej pridejo grdi dnevi, pa potem sledijo lepši ej jaz mam to pumpico, res je zakonska pa tud cenejša je od ostalih , tako, da toplo priporočam jaz imam tudi pumpico TT in mi je super
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:00:41
|
|
|
|
MetiLu
|
odlično, jo bom tud jaz kupila, ker je občutno cenejša od ostalih še tamalga spravim z joške, pa greva na potep
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:00:41
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 min , to se mi zdi pa velika prednost!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:04:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 min , to se mi zdi pa velika prednost! to je občutna razlika sam jaz več kot 15 min ne porabim če obe praznim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:05:22
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 min , to se mi zdi pa velika prednost! točno to, jaz iz polne dojke, napumpam tud 120ml v cca 10min max.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:10:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem pa z aventovo zelo zadovoljna Ella, sej jst sem načeloma tud zadovoljna, sej ne vem, kakšna je TT v praksi. Ampak, punce ki so mi rekle za TT, so prej uporabljale avent, pa so pumpale cca.15 min iz vsake zize, s TT pa pumpajo po 5 min , to se mi zdi pa velika prednost! to je občutna razlika sam jaz več kot 15 min ne porabim če obe praznim se podpišem, a šena flaške mi paše in si direkt noter lahko pumpam, pa v lončke, ki sem jih v paketu v P dobila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:13:42
|
|
|
|
dolenjka
|
so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:16:39
|
|
|
|
buči
|
pina, misar, meti, pa še kera, k je u bedu: sem vam milsila, kaj lepega napisat, pa grem Tilna nahranit, ker je potegnil celih 45 min, ga je moja mama uspavala, ker ga ne more nosit, ker ji je pretežek, medtem ko sem obešala perilo. Tudi fajn. Potem pa letim po Aljaž, sem mu danes obljubila, da ga pridem pred počitkom iskat, da greva v knjižnico po knjigo o vitezih. Ej babe, moj se že za sr. vek zanima! Jaz sem si vedno želela bit arheolog, sam mi je fort rekel, da bom lahko izkopavala le kosti sosedovih domačih živalic, ki jih imajo cel vrt ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:16:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:17:34
|
|
|
|
buči
|
Mene so tudi iz varne prihodnosti klicali že pred 2 tednoma, pa še nič ... Ej, kaj je že v paketu? A potem sreda drži?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:19:23
|
|
|
|
misar
|
saj zraven tt pumpice dobiš flaško zraven in cucelj v katero lahko direkt pumpaš, paše pa tud od aventa flaška in lahko tud vanjo pumpaš...no men je tt pumpica d best
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 11:21:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ... Pi*** so me zaj Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo Sej nosečnce smo pozabljive
|
Otrokov očeпеперутка16Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?Da. (
45%)
Ne. (
55%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!