|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 13:51:56   
buči
A se dam raje v nizek štart?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
23.5.2008 13:52:29   
buči
Evo, že voham zmaja, sigurno je Dolenjčica!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
23.5.2008 13:52:36   
dolenjka
U fa* kakšna domišljija! Itak so pa vse prfokse domišljave, zato pa otroc tko neradi v šolo hodjo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
23.5.2008 13:52:53   
buči
Grem alarm vklopit, da se bom počutila bolj varno.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
23.5.2008 13:53:18   
buči
Brr, brr, me je strah ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
23.5.2008 13:53:55   
dolenjka
Dej ti rajš otroku kej jest, mam občutek da je lačen, ker je mama stalno na RRju user posted image
Zadn cajt, da mlekarnar dam pride, ti bo on ritko sprašu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
23.5.2008 13:54:14   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

U fa* kakšna domišljija! Itak so pa vse prfokse domišljave, zato pa otroc tko neradi v šolo hodjo user posted image

A pa ti veš, da jaz z mojo bujno domišljijo včasih slišim pravi odgovor pa najdem kakšno dodatno točko, da je na koncu zadeva pozitivna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
23.5.2008 13:55:22   
buči

Dej ti rajš otroku kej jest, mam občutek da je lačen, ker je mama stalno na RRju user posted image
Zadn cajt, da mlekarnar dam pride, ti bo on ritko sprašu user posted image

Najmlajši spi, je sit, ta velik je z mano zmazal bali čokoladico, pa je od kosila iz vrtca, mlekarna bo pa danes pozen, ker nadomešča kolega v službi. Mati je frej!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
23.5.2008 13:56:13   
buči
pina, kje si, a pršut režeš?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
23.5.2008 13:56:56   
dolenjka
Pa kaj sem ti jaz naredila, da me stalno neki jeb** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Al je to zato, k ti nisem nič nardila ? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
23.5.2008 13:57:11   
buči
zdajle mam pa šanso, da ello ujamem, ker je končno enkrat malo tiho! A ta ženska nima nikoli praznih baterij?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
23.5.2008 13:58:15   
buči

Pa kaj sem ti jaz naredila, da me stalno neki jeb** user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Al je to zato, k ti nisem nič nardila ? user posted image

ok, ok, si se skesala, lahko prideš k meni v grad, boš moja spletična. Samo prej si noge močno ob predpražnik podrgni, da mi ne prineseš kakšne žabe ali pa paglavca v sobane.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
23.5.2008 13:58:21   
pina-1
buči evo me... režim se kot nora...user posted image user posted image
pršut se suši in čakak kake obiske da ga načnemouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
23.5.2008 13:58:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

zdajle mam pa šanso, da ello ujamem, ker je končno enkrat malo tiho! A ta ženska nima nikoli praznih baterij?

kaj pa ti delaš, da imaš stalno polne? oz. se mi zdi, da so tvoje še prepolne? user posted image  Zadn cajt da ti neha mezga dol tečt, da te mlekarnar mal zmatra user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
23.5.2008 13:59:21   
buči
samo se bojim, da boš pepelko špilala, potem mi boš pa vse taboljše snubce spelala v stično!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
23.5.2008 13:59:54   
pina-1
mater buči ti se pa hitro vdaš in ustrašiš. user posted image

men je big mami bl vel kot zmaj...user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
23.5.2008 14:00:27   
buči

kaj pa ti delaš, da imaš stalno polne? oz. se mi zdi, da so tvoje še prepolne? user posted image  Zadn cajt da ti neha mezga dol tečt, da te mlekarnar mal zmatra user posted image

Ti ne veš, kolk imam šele on energije, znava bit zelo vstrajna. Sicer pa veš, da smo ovni presneto trmasti in vztrajni.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
23.5.2008 14:00:29   
larisa
Sem še mal v lonec za kosilo vrgla, k zdej nimam izgovora, da nimam časa, ker ma dec tamalga user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: putina

Larisa,

sej vem da si že enkrat pisala neki o tej telovadbi pri Andreji. JAz sem jo tud kontaktirala. pa mi je rekla kukr neki v smislu, da bi se zdej težko vklpila notri v skupinsko vadbo user posted image . Kako pa zgleda individalna vadba, a to pride ona k teb domov, al greš ti tja kjer je skupinska vadba? .. Kolk pa stane individualna ura??

Idividualna vadba je fajn. Ona tvojga user posted image  fajn pregleda, da vidi kaj že zmore in kaj je fajn da pol ti sama z njim delaš user posted image . Pol tud ti sama tam delaš z user posted image , da te popravi, če kej delaš narobe, da nebi pol doma narobe delala in bi bil cel šmorn user posted image . Je pa res, da individulano ne rabiš vsak teden tam viset, k maš itak za ene 3 tedne vaj, katerim lahko sama potem povečuješ zahtevnost. Ko pa vidiš, da za tvojega user posted image  vaje niso več izziv oz. da že čsit obvlada, greš pa spet. No to je moje mnenje.
V skupini pa mi vadimo z našimi user posted image , pol pa še za mamice mal. Aja, mi smo se punce iz bloka zmenile in pride k nam, tako da če nas je 5, damo 12 EUR.  In mogoče se je res težko vklopit, če v skupini že nekaj časa delajo, ker se vaje res ful nadgrajujejo user posted image  Ona že ve, a ne?!
Če greš ti k njej stane ura in pol 30 EUR, če pa ona pride k tebi pa 60 Eur, mislim da do 20km iz LJ. Al pa celo 15 km, nisem ziher user posted image  Samo je fajn it tja, ker ima ful pripomočkov, pa celo oblazinjeno sobo, pa tko. user posted image  Se mi pa kljub temu, da je fajn, zdi predrago, ampak to so že druge teme.....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
23.5.2008 14:02:52   
buči
Jaz grem tudi za kosilo pripravit, ker pina bolj slabo skrbi zame ...Te bom odpustila, pa boš ti zmajklo špilala, ker je dala odpoved ta stara.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
23.5.2008 14:04:29   
dolenjka

Jaz grem tudi za kosilo pripravit, ker pina bolj slabo skrbi zame ...Te bom odpustila, pa boš ti zmajklo špilala, ker je dala odpoved ta stara.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej si jo kar predstavljam, ziher bi se boljš odrezala kot jaz user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
23.5.2008 14:04:50   
larisa
Mislim, da se morte ve 3 preimenovat v: trio adijo user posted image user posted image user posted image , ker tole je pa too much. Še dobr da mam skos vložek, ker drugač bi mela hlačke mokre, k mi kr mal uide, ko vas berem user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
23.5.2008 14:06:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mislim, da se morte ve 3 preimenovat v: trio adijo user posted image user posted image user posted image , ker tole je pa too much. Še dobr da mam skos vložek, ker drugač bi mela hlačke mokre, k mi kr mal uide, ko vas berem user posted image

lahko smo brez problema kar kvartet, nisi nič slabša, da te ne bi medse sprejele. Vložke pa ziher vse nosimo, jaz sedaj kar tavelike user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
23.5.2008 14:10:05   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image babji.. Kako nič zate ne skrbim, če pa te čakam, da svojo ritico primaješ na naš konc. Ti bom z vsem postregla. KAr dolenjko vpraši...

Ti kar pejdi tvojmu mlekarnarju malo mleka podgret, jaz bom mojmu kar zrezke s pršutom in sirom nardila, pa kromšir pire pa špinačko, pa goro domače solateuser posted image user posted image user posted image user posted image

lariska, ti bi bla pa naša menađerka kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
23.5.2008 14:12:06   
buči
Saj se vam ni treba kregat za mojo naklonjenost. Če ne boste pridne, imam rdeč telefon od rabla, pa ste oplele. He he he.user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
23.5.2008 14:16:08   
larisa
no, no, meneđerka bi pa lohk bla, da kak eurček potegnem user posted image user posted image user posted image . Ampak sej bi ga vam absolutno več zrihtala, da ne bo pomote user posted image , sej veste, tko kot večina poštenih meneđerjevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?