larisa
|
Sem še mal v lonec za kosilo vrgla, k zdej nimam izgovora, da nimam časa, ker ma dec tamalga IZVIRNO SPOROČILO: putina Larisa, sej vem da si že enkrat pisala neki o tej telovadbi pri Andreji. JAz sem jo tud kontaktirala. pa mi je rekla kukr neki v smislu, da bi se zdej težko vklpila notri v skupinsko vadbo . Kako pa zgleda individalna vadba, a to pride ona k teb domov, al greš ti tja kjer je skupinska vadba? .. Kolk pa stane individualna ura?? Idividualna vadba je fajn. Ona tvojga fajn pregleda, da vidi kaj že zmore in kaj je fajn da pol ti sama z njim delaš . Pol tud ti sama tam delaš z , da te popravi, če kej delaš narobe, da nebi pol doma narobe delala in bi bil cel šmorn . Je pa res, da individulano ne rabiš vsak teden tam viset, k maš itak za ene 3 tedne vaj, katerim lahko sama potem povečuješ zahtevnost. Ko pa vidiš, da za tvojega vaje niso več izziv oz. da že čsit obvlada, greš pa spet. No to je moje mnenje. V skupini pa mi vadimo z našimi , pol pa še za mamice mal. Aja, mi smo se punce iz bloka zmenile in pride k nam, tako da če nas je 5, damo 12 EUR. In mogoče se je res težko vklopit, če v skupini že nekaj časa delajo, ker se vaje res ful nadgrajujejo Ona že ve, a ne?! Če greš ti k njej stane ura in pol 30 EUR, če pa ona pride k tebi pa 60 Eur, mislim da do 20km iz LJ. Al pa celo 15 km, nisem ziher Samo je fajn it tja, ker ima ful pripomočkov, pa celo oblazinjeno sobo, pa tko. Se mi pa kljub temu, da je fajn, zdi predrago, ampak to so že druge teme.....