Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:00:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Sam Debeluška, to bi lahk tut bil morski al pa navaden pes. Kje pa vi vidte morsko deklico? Pa dej mal v njen album poglej, kakšno njeno slikco Če bo v album gledala, bo vidla morskega kita
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:02:06
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška NOČKO babuške .... HALOOOO kam greš zdaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:03:01
|
|
|
|
kanarka
|
Pa dej mal v njen album poglej, kakšno njeno slikco Ka pa naj gledam, če je vse zaklenjeno. A maš univerzalno geslo pa garmina za po albumu, da vem, kje se mi bo posvetlo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:03:42
|
|
|
|
levčica
|
Mah ta že v osnovi nč ne miga, je pa res sramežljiv, tko k js
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:04:02
|
|
|
|
gruška
|
A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:04:38
|
|
|
|
levčica
|
Js sm pa na RTL DSDS gledala pa je moj favorit zmagu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:05:02
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Pa dej mal v njen album poglej, kakšno njeno slikco Ka pa naj gledam, če je vse zaklenjeno. A maš univerzalno geslo pa garmina za po albumu, da vem, kje se mi bo posvetlo Ne razumem , a sem spet blond
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:05:21
|
|
|
|
gruška
|
Levčica ... tebe imam na sumu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:06:00
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi Js neeeeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:06:19
|
|
|
|
kanarka
|
A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... Žal ne, pa bi fuuullll
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:06:58
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi Js neeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:07:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi Jest upam da nisem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:08:06
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Levčica ... tebe imam na sumu Zakaj, sej men cukr paše ne kisle kumarce
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:08:25
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: gruška A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi Js neeeeee ja, ja, sej ti verjamemo, nooooo ......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:09:01
|
|
|
|
levčica
|
Aja že vem, k mam tok velik trebuh! Ampak to je še od Matička
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:10:33
|
|
|
|
levčica
|
Zdej pa morm spat, je moj reku: a boš ti še dolg tmle tipkala? NOČKOOOOOOOO!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:11:47
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, a si mogoče ti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:12:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Aja že vem, k mam tok velik trebuh! Ampak to je še od Matička Neeeeeeee nooooooooooo zato, ker si zdele pokonc (ker je pred eno uro test delala), pa ker imaš samo enga , pa sliš se tko, kot da ima tale fantka.... ti pa tud ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:13:14
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, a si mogoče ti Jaz mam že 3, tale pa pravi, da ima enga .... Jaz grem tud spat.... Nočko!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:19:27
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jaz grem tud spat, Emma ima na obisku od prijateljice hčerko, ki je isto stara kot ona in sta se že cel večer fulll lepo imeli, pol je pa še prespala pri nas, pa baje fulll zgodaj vstaja, tko da je res bolje če grem spat, se mal stisnit k mojemu ! Mamuška, dobili smo datum za UZ ledvičk in sicer 29.5.2008, a nimate vi tudi konec meseca, pa LAHKO NOČ......................
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:20:00
|
|
|
|
mamuška
|
Sam na brzino, preden dol padem (dobesedno!): za nami je DOminikov krst in 40. obletnica poroke mojih staršev. Blo je zlo zlo zlo lepo , ampak ker sem čist vse sama organizirala, sem zdejle ko ožeta, ma kaj ožeta, izžeta limona. Upam, da bo mali slavljenec spal, ker ga zdaj že 2 noči sračka na debelo, je čist bogi, obe spodnji dvojki mu rijeta ven Sam tok, da veste, fotke pa kasnej pridejo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 0:27:15
|
|
|
|
kanarka
|
Debeluška, pa kake kifeljčke jim za zajtrk speči, pa bo vikend za malčici popoln. O Mamuška, sam da je ratalo. Pr nas sem tut zdejle glih dala antibiotike, pa prva enkica rine ven, pa mal je še vročince, pa zmatrana sem pa spat grem. Pa lahko noč. Pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 6:57:16
|
|
|
|
BrinaS
|
Dobro jutro pri nas pa je ze tretji dan budnica ob 5:45 kr neki; je pa vsa naspana in zadovoljna. Luskani avatarji. VB - enga lupcka in za Tianno. Mamuska - fino za uspele obletnice. In cestitke za vse ostale praznujoce. Vceraj so imeli v zoo studenti biologije predavanja o razlicnih vrstah zivali. Res da smo imeli na rokah in bozali krastaco, urha, kaco, vceraj pa sem imela na rokah se pajka. Danes pa moj mulcek praznuje 3 leta . Lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 9:24:53
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jooly lepo ste si izbral zdej pa sam še uživajte . Tale tabor pa zgleda fajn, sam ni za našga Eneja. Naš Enej še pri defiju in babi težko prespi. Ga hecamo že ene pol leta da bi pr enmu prjatlu prespal, tko da ga zvečer dol peljemo pa takoj po zajtrku iskat pridemo pa je no go . Mah pa sej se niti ne sekiram, sam mal me pa skrbi k bodo s šolo kam šli kaj bo Ej, sej to ni za prespat - to ga vsako jutro pripelješ okrog 8h in ob 15h prideš iskat. A mislš da bi moj Staš šel kam za prespat?!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 9:28:00
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, BrinaS, hvala za kavico. UUU, kakšni lepi avatarji, bom si še jaz zamenjala. Včeraj ga je naš Tin cel dan neki sračkal in še potem zvečer, sem hotla it na Vinsko vigred mal pogledat, pa nisem šla, verjetno je čutil, da bi šla mami mal žurat, pa me ni pustil. Jooly, super da ti je uspelo rezrevirat, zgleda lepo.. Mamuška, lepo da je uspelo praznovanje.... BrinaS, čestitke tvojemu malčku za 3 leta... Debeluška, a ti si mojgla gledla, namest da bi men pomahala... ( pa hvala za kompliment ) Pr nas je tud kislo vreme, tako da se bomo kar doma crkljali... pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?