|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
18.5.2008 20:43:18   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee ratal mi je  user posted image user posted image user posted image

Ej punce, mene fullll boli na levi strani, a je lahko slepič user posted image

no superca..sam da je ratal...hihiii

Za slepič pa res ne vem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.5.2008 20:45:31   
sonchek
No ti je že Tintin odgovorila...

Zdej je pa moj user posted image  začel hokej gledat, jaz pa na RR-ju...user posted image
To pa je družinsko življenje, kaj...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.5.2008 20:45:40   
ajtak
najprej vas vse lepo pozdravim! Mi smo se danes potepali po Ravnah kjer je bilo drzavno Gasilsko tekmovanje in so nase clanice B tekmovale pa smo sli mal navijat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... user posted image

preberi

kot veste mam jaz mireno tko da to nisem jaz!!!!

Mamuska full lusne fotke!

Mal sem zbita tko da grem kr lezat, mojga itak ni ker se z gasilkami veseli, so ble tretje in grejo na izbirnega za olimpijado!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.5.2008 20:48:22   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Danes pa moj mulcek praznuje 3 letauser posted image .

ISKRENE ČESTITKE za rojstni dan..upam da ste lepo praznovali, no vreme vam res ni bilo najbolj naklonjeno ampak če je družba dobra, ni ovir...user posted image

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.5.2008 20:57:25   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

slepič je na desni. na levi je lahko kak jajčnik npr?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala TinTin, jest sem bla 100 % da je slepič, sem že hotla mojga klicat (dela)!
TinTin, je rekla ena ženska, da je tvoj user posted image  fullllll prijazen dečko user posted image ! Ti na zs povem kaj več user posted image user posted image user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.5.2008 21:04:37   
tintin
Debeluška, ja pls povejuser posted image Sem mu prebrala, pa je rekel, da kaj je pa spet ušpiču (se mu je ful "zdel")...in dodal, da zna bit pa tut zlo "zajeban"user posted image user posted image , ampak da skuša bit pa pravičen (ob tej izjavi bi rabla smeškota, ki se valja po tleh)..

Neposredna povezava do sporočila: 506
18.5.2008 21:07:22   
scubadiver

Ej punce, mene fullll boli na levi strani, a je lahko slepič user posted image

kokr jest vem je slepič na desni. Lahko bi pa bil jajčnik? joj upam da bo hitr bolš user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 507
18.5.2008 21:08:16   
Dajica
tuki

Ja, na explorerju dela, na mozili pa ne. Jaz pa skoz mozilo uporabljam, pa sem sla probat na explorer, pa dela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.5.2008 21:08:58   
scubadiver
Debeluška no sej vidim da so ti že punce odgovorile. Upam, da bo minilo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.5.2008 21:11:41   
manca
Barika, dej mi prosim povej, katera povezava me pripelje do slikce in cene za Moulinex Click&Mix? Sem gledala na netu, pa imajo samo tistega, ki je par centov manj kot 40 eur, kje naj najdem pa tistega, ki ga imaš ti? Nam je šel naš k vragu, pa bo treba zdaj kupiti tegauser posted image ...očitno me ima stari paličnik poln kufr.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.5.2008 21:12:07   
nicolina
Debeluška, ja slepič je na desni strani, a te fejst boli? user posted image

Sonchek, pr nas je tud neki podobnega, samo da moj spi na sedežni user posted image , jaz pa na RR-ju. Imava danes tiho mašo, ga je včeraj preveč žingal, samo danes
ga bom pustila še pri miru, jutr jih bo slišal. Uh, sem še zdej jezna user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.5.2008 21:13:14   
DEBELUŠKA30
TinTin imaš ZS user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.5.2008 21:14:51   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

tuki

Ja, na explorerju dela, na mozili pa ne. Jaz pa skoz mozilo uporabljam, pa sem sla probat na explorer, pa dela.

No, pol niso bla čudna moja navodila, da čez napiši user posted image .......

Aja, čeeeer, kako ste?

Mi smo bli cel dan doma, mal v dnevni, mal v kuhinji, pa mal na wcju, pa še v spalnici malo user posted image .......
Prav pasalo mi je, da nismo nikamor šli, smo pa imeli popoldne obiske... Zdaj se pa spravljam likat....

Maks - VSE NAJBOLJŠE .... BrinaS- jaz sem imela Tevžev rok na 18.5., pa sem potem prej rodila user posted image

Debeluška, jutri po plavanju grem zate pogledat... pa upam, da te neha bolet ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.5.2008 21:16:35   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Debeluška, ja slepič je na desni strani, a te fejst boli? user posted image

Sonchek, pr nas je tud neki podobnega, samo da moj spi na sedežni user posted image , jaz pa na RR-ju. Imava danes tiho mašo, ga je včeraj preveč žingal, samo danes
ga bom pustila še pri miru, jutr jih bo slišal. Uh, sem še zdej jezna user posted image

Če bi rekle, da je slepič bi bla že v dežurni user posted image , ja me res kar "orng" boli!!

Nicolina, a ti znaš bit tud jezna user posted image ?!

Grem pod tuš......
......pa pol pridem nazaj

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.5.2008 21:27:47   
sonchek

user posted image user posted image user posted image ..hahahahaaa poznam te fore..pr nas je takrat tudi ponavadi tiha maša..že vnaprej ve da bo hudo in se opraviči...jaz ga pa za kazen vržem iz postelje že ob 6-ih..in pol gura cel dan..oziroma se muči (jaz se odzadaj krohotam,),. da se ja odkupi..ja ni milosti,,zdej je tle še eno malo bitje ki ga rabi 100%...in j*bat ga....če si lohk prejšnjo noč ga žingal, zdej trpi..sem zajeb..na,   kaj...user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 18.5.2008 21:29:27 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.5.2008 21:28:12   
nicolina

Grem pod tuš......

Ja, znam in to zeloooo.... če me kaj fajn razp**** user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
18.5.2008 21:31:14   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

user posted image user posted image user posted image ..hahahahaaa poznam te fore..pr nas je takrat tudi ponavadi tiha maša..že vnaprej ve da bo hudo in se opraviči...jaz ga pa za kazen vržem iz postelje že ob 6-ih..in pol gura cel dan..oziroma se muči (jaz se odzadaj krohotam,),. da se ja odkupi..ja ni milosti,,zdej je tle še eno malo bitje ki ga rabi 100%...in ****t ga....če si lohk prejšnjo noč ga žingal, zdej trpi..sem zajeb..ni kaj...user posted image

A veš kolk se je cel popoldan prilizoval in letal okoli mene. Smo imeli cel dan obiske, pa ni blo časa za pogovore. Sem pač taka, da se pred drugimi nikoli ne prepiram.
Že kujem načrt za jutr....user posted image  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.5.2008 21:31:48   
ninocka
BrinaS - vse najboljse Maksu za 3 svecko user posted image user posted image user posted image
Gruska, a ti je blo vsec pr nam (pr brunarci?) user posted image user posted image user posted image Sej sem ze predlagala, da bi se kdaj tam dobile...
Scuba, ful grdo tole... Jst sem bla pa 100% v zmago. Upam, da se boste pritozili in zmagali. Mah, jst vem, da bi bla tolk jezna, da bi sla eno zensko najet, ki bi trdila, da je tud ona mela skupno gospodinjstvo z ocetom. Pol pa naj dokazujejo...pa se mi zdi, da je bil enkrat en prispevek na preverjeno o eni podobni situaciji - je tud "lubica" zahtvele ne vem kaj, pa sploh skup nista zivela.... V glavnem, navijam za vas user posted image user posted image
Debeluska, cestitke Emmi za srebro user posted image user posted image user posted image
VB, drzim pesti za malcico. Mogoce je pa operacija boljsa resitev, pa boste potem meli enkrat za zmeraj mir.

Sem se hotla mal denarja znebit, pa mi SKBnet ne pusti...pa nic...user posted image

PS: a ste kaj zapravljala HM bone? Sem sla dons racunat in sem jih unovcla 23 user posted image user posted image user posted image , zapravla pa dobrih 50 EUR, za 20 sem pa brez bonov nakupla user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 518
18.5.2008 21:36:23   
DEBELUŠKA30

Grem pod tuš......

Ja, znam in to zeloooo.... če me kaj fajn razp**** user posted image

"Lako ti je njega" user posted image  k veš da te "ma rad" user posted image !

Vauuuu Sonchek a ti si tud "opasna", tle gor ste pa vse angelčki, sam jaz zmaj user posted image user posted image user posted image , aja pa Gruška je tud za ene user posted image user posted image user posted image

TinTin, a je lahko tale moja bolečina "pruh", a se tko reče user posted image ?! To mi je moj zdaj po telefonu reku user posted image !

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.5.2008 21:37:51   
ninocka
Se to sem pozabila povedat -  mi smo tudi dobili posto v soboto iz vrtca in smo sprejeti user posted image user posted image user posted image Upam samo, da v tapravo enoto, ker drugace se bom pa pritozila...
Gruska, glede tebe mi pa ni jasno, kako niste dobili vrtca? Pa sej  mas ze 2 otroka not????  Iskreno povedano, je blo mene ful strah, da ne bomo dobili, sploh zarad tega novega zakona (2 otrok zastonj). Sem mela tak obcutek, da bodo raj sprejemali tiste, ki imajo prvega otroka, kot ostale...
No, fajn pritozbo jim napis, pa upam, da bo ugodno resena.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.5.2008 21:39:13   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Gruska, a ti je blo vsec pr nam (pr brunarci?) user posted image user posted image user posted image Sej sem ze predlagala, da bi se kdaj tam dobile...

user posted image  Nč jasn.... user posted image  A ti si od tam, al mate vi to, al kako? Sej zdaj se neki spomnim, da si enkrat razlagala, samo nisem vedla, da o tem govoriš ... dej me mal spomni ...
Ja, že parkrat smo se menili s kolegi, da bomo šli tja in smo bili včeraj cel dan tam ... ful je luštno za otroke (sploh za starejše, ne za dojenčke) ker so se igrali v peskovniku, pa na igralih, pa na zgornje igrišče so šli fotri s sinovi nogomet igrat ... ja, všeč nam je bilo....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.5.2008 21:40:23   
nicolina
Jaz mam tud nov avatar....user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.5.2008 21:42:40   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: martita
Punce, vem da vas kar nekaj dela po teh avto salonih. Kupujem nov (beri rabljen) avtek pa sem malo srfala po avto.net. Zanima me, ali so napisane cene fiksne ali se da še kaj dilat?

Jst ti res ne bi priporočala po netu kupovat, oziroma OBVEZNO preden daš celo kupnino, avto pelji k svojemu mehaniku. Če ti on potrdi, da je ok, plačaš preostanek. Na tem svetu res dobiš svašta i svega... V avtohišah kljub vsemu dobiš garancijo, če gre karkol narobe... Seveda pa ni nujno, da se tut po netu ne dobi kej fajnga.

Aja, čeeeer, kako ste?

Dobr user posted image

Maks - VSE NAJBOLJŠE .... BrinaS- jaz sem imela Tevžev rok na 18.5., pa sem potem prej rodila user posted image

Pa čaki mal teta, a ti clo za ta starejše veš, kdaj majo rojstni dan?! Nimam besed user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.5.2008 21:43:19   
DEBELUŠKA30
Jaz mam tud nov avatar....user posted image

A si koza, od kar se greš tiho mašo user posted image user posted image user posted image  (šala)
Ja, kozoroginja si, škoda k nisi kozorog user posted image , bi mi bla še všeč user posted image user posted image user posted image !
Baje so kozorogi najboljši LJUBIMCI user posted image !

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.5.2008 21:45:09   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Se to sem pozabila povedat -  mi smo tudi dobili posto v soboto iz vrtca in smo sprejeti user posted image user posted image user posted image Upam samo, da v tapravo enoto, ker drugace se bom pa pritozila...
Gruska, glede tebe mi pa ni jasno, kako niste dobili vrtca? Pa sej  mas ze 2 otroka not????  Iskreno povedano, je blo mene ful strah, da ne bomo dobili, sploh zarad tega novega zakona (2 otrok zastonj). Sem mela tak obcutek, da bodo raj sprejemali tiste, ki imajo prvega otroka, kot ostale...
No, fajn pritozbo jim napis, pa upam, da bo ugodno resena.

Točno vem zakaj nismo dobili ... ker sem napisala vstop v vrtec 30.9. in zato dobila 0 točk (drugače bi jih 20, če bi napisala, da jo vpisujem s 1.9.user posted image )... skupaj smo dobili 34 točk (oz. bi jih mogli 54), meja za sprejem pa je bila 51 ... večina pri nas je bila ravno na meji (51točk)... tko, da se ne sekiram, pritožbo imam že napisano, jutri jo bom nesla osebno v vrtec... se mi pa zdi ful glupo, ker jim ni jasno, da vsi otroci pa niso rojeni 1.9. in zakaj dobi nekdo, ki gre 1.9. v vrtec točke, nekdo, ki gre pa 10.npr, pa ne user posted image  .... brez veze... se ne sekiram .... ker vem, da imam s tremi otroki prednost in bojo Tajo dolžni vzeti, glede na to, da je kar nekaj kolegic z 1 otrokom dobilo vrtec ... z 51 točkami ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!