gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Se to sem pozabila povedat - mi smo tudi dobili posto v soboto iz vrtca in smo sprejeti Upam samo, da v tapravo enoto, ker drugace se bom pa pritozila... Gruska, glede tebe mi pa ni jasno, kako niste dobili vrtca? Pa sej mas ze 2 otroka not???? Iskreno povedano, je blo mene ful strah, da ne bomo dobili, sploh zarad tega novega zakona (2 otrok zastonj). Sem mela tak obcutek, da bodo raj sprejemali tiste, ki imajo prvega otroka, kot ostale... No, fajn pritozbo jim napis, pa upam, da bo ugodno resena. Točno vem zakaj nismo dobili ... ker sem napisala vstop v vrtec 30.9. in zato dobila 0 točk (drugače bi jih 20, če bi napisala, da jo vpisujem s 1.9. )... skupaj smo dobili 34 točk (oz. bi jih mogli 54), meja za sprejem pa je bila 51 ... večina pri nas je bila ravno na meji (51točk)... tko, da se ne sekiram, pritožbo imam že napisano, jutri jo bom nesla osebno v vrtec... se mi pa zdi ful glupo, ker jim ni jasno, da vsi otroci pa niso rojeni 1.9. in zakaj dobi nekdo, ki gre 1.9. v vrtec točke, nekdo, ki gre pa 10.npr, pa ne .... brez veze... se ne sekiram .... ker vem, da imam s tremi otroki prednost in bojo Tajo dolžni vzeti, glede na to, da je kar nekaj kolegic z 1 otrokom dobilo vrtec ... z 51 točkami ...