Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 13:27:12
|
|
|
|
Dajica
|
Hey! Moje pocutje je boljse, boljo me celni sinusi, cim glavo spustim navzdol ali ce si obrisem nos, me full zaboli. Vrocine ni vec, grlo je boljse, glava tudi, kasljam se pa smrkam, pa sinusi bolijo. Hvala za Sej ne vem, kaj sem hotla napisat. Sva s Kajo sami doma, je moj peljal svojo mamo pa deda na Brezje k masi, ker si je mama tako zelela na svoj RD. Madonca, kaksne zelje pridejo na leta za rojstni dan. Potem ju pelje se na kosilo, pa domov. Midve pa sva ostali doma, da se dokoncno pozdraviva. Pa mi je mal dolgcajt, Kaja spi, pa se v BB se NIC ne dogaja, same skatle!! Barika Tanayya-kaj pravita na to nalogo?? Mislm, halooooo, kaksna butasta naloga, vsaj za nas gledalce ni nic zanimivega. Je katera doma pa se dolgocasi tko kot jaz?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 14:33:49
|
|
|
|
Dajica
|
Nobene ni doma al pa vsaj pred compom... Kaja se kr spi, jaz pa se kratkocasim s chatanjem po messengerjih Ma, tud to je neki.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 14:57:06
|
|
|
|
kanarka
|
Še ena ki je že cel teden privezana doma in tut skoz sama. Sem ravnokar začela kuhati kosilo, medtem ko mi je buba zaspala. Meni se je pa še poslabšalo. Zdej me že boli grlo, sklepi, da ne govorim o počutju . Ah, jutri je nov dan. Žal ti pa Dajica nisem nobena sogovornica za BB, tako da se te debate sploh ne morma it.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 15:14:40
|
|
|
|
mamuška
|
No, za popestritev dolgčasa gresta lahko past firbček na naš album http://komlosi.moj-album.com/ , kjer v zbirkah maj in krst najdeta nekaj novih fotk, tko za pokušino. Ta zaresne od profiča še pridejo. PA seveda ne velja samo za Dajico in kanarko, vabljene na pglede tudi ostale. Men danes tale dež tko paše, razen pasenja lenobe ne počnem nič pametnega, še prat se mi ne ljubi dat .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 15:32:02
|
|
|
|
kanarka
|
Mamuška, kr orng lušte si mi naredila za krst. Jaz že skoz govorim, da jo bomo krstili, ko pridemo v Slo, ampak zaenkrat še nič ne kaže. Upam, da ne bo že prej za obhajilo zrela . Zdej sem pa tut tebe vidla in tvoj 5 letnik odlično slika.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 17:06:50
|
|
|
|
jooly
|
Laubica... mal reklame sem ti nardila Tukajle
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 17:41:44
|
|
|
|
Dajica
|
jooly dej se mene razsvetli, kako namesto dolge klobase linka naredis tako, da napises samo "tukaj"?? mamuska-lusne slikice!!! kanarka-kaksno je trenutno zdr. stanje? JAz sem ostala brez okusa in vonja, tko da lahko pojem vse, kar dobim na kroznik, tud ce je zazgano, full kislo, prevec slano... Res, sem jedla vlozene paprike, k drugace so mi full kisle, danes so mi sle kot po maslu. Aha, pa moj je ze doma, mi je prinesel full lepega angelcka iz Brezij ( mali kipec), pa za Kajo majcko, kjer sta ribici pa KAJA gor pise. Bom enkrat pofotkala pa prlimala slikico. Zdej pa spi na kavcu, Kaja se igra zraven njega, jaz pa pred compom... hja, druzinska nedelja, ni kej.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:01:24
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jooly, ko prilepiš link, ga preimenuješ ... čez njega napišeš kar želiš .... evo me je gruška včer naučila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:23:11
|
|
|
|
Dajica
|
Ja, sej sem vidla vceraj gruskin odgovor, sam mi je tko cudno...no, bom probala vreme
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:24:16
|
|
|
|
Dajica
|
Ni ratal. Pa kako, jaz prilimam link, ga oznacim in napisem nekaj novega, tist link izgine in je samo moja nova beseda, ampak samo beseda, brez povezave do tiste strani
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:38:32
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla, mi smo se potepali pri sorodnikih na Gorenjskem. Je blo prav luštno. Lana je bila v središču pozornosti tko da so se ji njena prababica in dve teti od mojega do solz smejali kar dve uri. lana je pa seveda potem še bolj uživala in ga je še bolj "srala" . Prav luštno je blo kljub slabemu vremenu. Kok maste luštne avatarje . da vidim če znam preimenovati link... test
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 18.5.2008 18:39:14 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:40:11
|
|
|
|
scubadiver
|
hm očitno mi še malo manjka.. kaj dela tm na začetku od RR-ja naslov če sem jaz napisala samo www.24ur.com
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:40:44
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ni ratal. Pa kako, jaz prilimam link, ga oznacim in napisem nekaj novega, tist link izgine in je samo moja nova beseda, ampak samo beseda, brez povezave do tiste strani Men tud tole ni jasno Ko ga prilepim in z desno tipko na miški pritisnem, mi ne da možnosti preimenuj , kje dobim to funkcijo preimenuj?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 18:45:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Če vas zanima, koliko vaših imen je v SLO: http://www.stat.si/imena.asp
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 19:10:45
|
|
|
|
A-N-J-A
|
BrinaS-čestitke Maksu za 3 roj.dan !Ela mu pošilja 3 poljubčke .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 19:51:43
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Martita sem že brez. Zgoraj ali spodaj? Bravo!!!! Fajn filing, a ne? Mene bojo "slekli" pa čez dobrih 14 dni! Komaj čakam!!!!! Upam, da bo fajn vreme, da jih bom lahk mal posončla. Sliva, kako so učki? Jaz mam prav tremo it k P drug teden, ker bo najbrž predlagala tud nam obisk okulista, saj učki niso nič boljši. Punce, vem da vas kar nekaj dela po teh avto salonih. Kupujem nov (beri rabljen) avtek pa sem malo srfala po avto.net. Zanima me, ali so napisane cene fiksne ali se da še kaj dilat?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:23:31
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ni ratal. Pa kako, jaz prilimam link, ga oznacim in napisem nekaj novega, tist link izgine in je samo moja nova beseda, ampak samo beseda, brez povezave do tiste strani Men tud tole ni jasno Ko ga prilepim in z desno tipko na miški pritisnem, mi ne da možnosti preimenuj , kje dobim to funkcijo preimenuj? tole je pa res čist simpl.. evo kratke laične razlage Prilepiš link, ga označiš in kr začneš pisat besedo ki jo želiš napisati namesto linka...samo označiš in pišeš čez...upam da je kaj bolj jasno..hihiii
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:26:40
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Martita sem že brez. Zgoraj ali spodaj? Bravo!!!! Fajn filing, a ne? Mene bojo "slekli" pa čez dobrih 14 dni! Komaj čakam!!!!! Upam, da bo fajn vreme, da jih bom lahk mal posončla. Sliva, kako so učki? Jaz mam prav tremo it k P drug teden, ker bo najbrž predlagala tud nam obisk okulista, saj učki niso nič boljši. zgoraj in spodaj sem te čakala v zoo da se ti pokažem, pa te žal ni bilo. Sem pa sonchek spoznala Filing paje tak kot bi bila brez zob. Zdaj imam prozornega. Učki HB UREDU.Razlika kot noč in dan. Če bo treba kar pojdi, ker zdaj je vse normalno nobenih sledi o kakšnem gnojčku.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:27:45
|
|
|
|
sonchek
|
Ojla..evo še nas v tem bednem vremenu.. Mi smo bili danes na obhajilu moje sestrične in začuda je vreme vsaj dopoldne zdržalo, ko smo prišli domov smo vsi popadal in spali..hihiii vsak v svojem kotičku..in to kr nekaj časa... Zdej pa naša pikica že spet spi..jo je vreme, pa sorodniki ki so jo nosili po rokah čist zdelal... No pa je spet ponedeljek..in vsako nedeljo se spomnim, kok kmal bo minil ta čas, ko bo treba spet v službo..joj me kr stisne... IZVIRNO SPOROČILO: martita Punce, vem da vas kar nekaj dela po teh avto salonih. Kupujem nov (beri rabljen) avtek pa sem malo srfala po avto.net. Zanima me, ali so napisane cene fiksne ali se da še kaj dilat? Odvisno od prodajalca..to je pa najboljš da kr pokličeš in se pozanimaš...ponavadi dajo malo višje cene gor..sej mogoče jim pa rata..drugače, imajo pa eni take da ni nič več dol... nič, se grem mal k mojmu stisnt...je spet neki prehlajen... lep večer..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:28:26
|
|
|
|
sliva10
|
ČESTITKE VSEM SLAVLJENČKOM Debeluška men tud ni jasn
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:32:55
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Sonchek, hvala za razlago! No zdaj pa še probam: STRAN
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:34:23
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sonchek, hvala za razlago! No zdaj pa še probam: STRAN Jeeee ratal mi je Ej punce, mene fullll boli na levi strani, a je lahko slepič
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:41:32
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A je tole katera od naših ... glede na to, da so naši stari 6m .... preberi A se je katera že javla... ..no a bo priznala, al kaj???? mamuška..super slikce
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:42:12
|
|
|
|
tintin
|
slepič je na desni. na levi je lahko kak jajčnik npr?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 18.5.2008 20:43:14
|
|
|
|
tintin
|
No, jaz nisem (tista, ki je noseča)...mislim, da še nisem čisto "opravilno" sposobna...dojenje, ni M itd...
|
|
|
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!