Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:31:10
|
|
|
|
gruška
|
... zdele napove pri miss eno kandidatko in ful zavpije: Živa Kuralt, pa sem jo razumela Živa Kura ... lt je kar "požrla"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:36:07
|
|
|
|
jooly
|
Ne morm verjet, kje pa so vse naše kokoške?! Ej, a veš una stran k so avatarji gor - zakva mislš da se ne da prpopat sem gor? Sam link prpopa... ene pa je tokk strupenih, da mi gre kr na jok
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:38:33
|
|
|
|
gruška
|
Sem jz tud zadnjič probavala, pa ni šlo... ja, pa par hudih avatarjev sem dala v ožji izbor, da bi zamenjala, pa se ne morem zdaj odločt katerga bi .... Kokoške pa najbrž pančajo, al pa gledajo miss, al se pa že muckajo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:39:50
|
|
|
|
Oranža
|
Evo ena kokoš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:40:30
|
|
|
|
kanarka
|
Joj, Gruška vidim, da ti gledaš. Js tut na netu, sam preklinjam zravn ko strgan dohter, ker mi skoz neki prekinja. A je Nina Batista prišla med prve 6? Glih tu mi je valda prekinlo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:44:13
|
|
|
|
kanarka
|
Ah, mi je že vzpostavlo zvezo. Vidim, da je ni . Grem naprej gledat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:44:32
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem jz tud zadnjič probavala, pa ni šlo... ja, pa par hudih avatarjev sem dala v ožji izbor, da bi zamenjala, pa se ne morem zdaj odločt katerga bi .... Loh bi me še to naučila Vem da si zamenjaš v profilu, sam pol ne vem, kako nej pridem to te slikce, da bi si jo zamenjala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:47:05
|
|
|
|
jooly
|
delaaaaaaaaa a ni norc??!! tut ristanc ni več tist kar je bil...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:48:11
|
|
|
|
jooly
|
Grem spat. Me glava boli od ristanca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:48:14
|
|
|
|
levčica
|
tale ristanc je pa huuuuuud js pa ne znam avatarja prpopat Aja ČEEEEEEEEER!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:49:04
|
|
|
|
Oranža
|
Jooly lepo ste si izbral zdej pa sam še uživajte . Tale tabor pa zgleda fajn, sam ni za našga Eneja. Naš Enej še pri defiju in babi težko prespi. Ga hecamo že ene pol leta da bi pr enmu prjatlu prespal, tko da ga zvečer dol peljemo pa takoj po zajtrku iskat pridemo pa je no go . Mah pa sej se niti ne sekiram, sam mal me pa skrbi k bodo s šolo kam šli kaj bo Ooo Gruška a vi tud greste bolj zgodi že na morje? IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Kdaj prideš na sendvič ponovno!!!!!? Naslednji teden, ko bo sonček pa prideva ! Kaj pa jst Debeluška pa Emmi čestitke za srebro....go girl go girl Men sta pa moja2moška zaspala pri Shreku, sm jih zdej spat ''spravla'' mene pa vabi likalna deska . pa pa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:49:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Joj, Gruška vidim, da ti gledaš. Js tut na netu, sam preklinjam zravn ko strgan dohter, ker mi skoz neki prekinja. A je Nina Batista prišla med prve 6? Glih tu mi je valda prekinlo Vidm, da si že vidla ... ni je... Za katero pa zdaj navijaš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:50:54
|
|
|
|
kanarka
|
Jooj Jooly, tvojga se pa zdej še sliši zravn.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:53:06
|
|
|
|
kanarka
|
Gruška, ma ne vem. Ta zadnja mi je bla še najbolj lušna, sam kaj ko je odgovarjala res ko ena kura. ME je pa čist minlo. Jih morem še enkrat videt.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:53:09
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica tale ristanc je pa huuuuuud js pa ne znam avatarja prpopat Aja ČEEEEEEEEER!!! Levčica, zgoraj kjer imaš moj profil klikni in imaš tudi možnost avatarja ... poiščeš eno slikco in jo naložiš .... ti bom en link z avatarji pripopala, pa mal poglej ... tukaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:53:45
|
|
|
|
sliva10
|
OJ,smo glih iz žura. Gruška jaz sem bla 100% da boš vrtec dobila. Scuba drži se. Na koncu zmaga ta dobr. Za tisto sliko pa drži. ZOO Oranža, Nicolina, in seveda vse ostale ful sem se imela dobro. Martita sem že brez.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 22:54:31
|
|
|
|
levčica
|
Oranža sej ne vem kok je točn tvoj Enej star ampak v šoli to res lahko postane problem. Kaj pa če bi skupi pr dediju prespal, naslednjič pa sam? Pol pa spet skupaj pri nekom, ki ga dobro pozna pa naslednjič spet sam? Sej večinoma se to samo od sebe porihta ampak eni otroc (pa roko na srce tut starši - seveda so vsi prisotni izvzeti ) majo pa res velike probleme z ločitvijo. Se splača na tem delat!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:00:34
|
|
|
|
levčica
|
Gruška hvala, ampak men napiše da je slika prevelika Kako jo pa pomanjšam?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:04:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Gruška hvala, ampak men napiše da je slika prevelika Kako jo pa pomanjšam? Hmmm, to je pa že druga zgodba ... zato ker men tud noče vse pomanjšat ... drugače si shraniš nekam ta avatar in ga v slikarju pomanjšaš, pa shraniš in še enkrat naložiš ... probaj ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:06:57
|
|
|
|
levčica
|
HEEEEEEEELP
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:07:10
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Oranža sej ne vem kok je točn tvoj Enej star ampak v šoli to res lahko postane problem. Kaj pa če bi skupi pr dediju prespal, naslednjič pa sam? Pol pa spet skupaj pri nekom, ki ga dobro pozna pa naslednjič spet sam? Sej večinoma se to samo od sebe porihta ampak eni otroc (pa roko na srce tut starši - seveda so vsi prisotni izvzeti ) majo pa res velike probleme z ločitvijo. Se splača na tem delat! Enej bo star 6 let. Na žalost pa pri babici in dediju ne moremo vsi prespat ker so oni v bloku.Pa tud nikol nismo mel velik prložnosti da bi, ker imata oba take službe da sta tud večina vikendov od doma Pač tako je...sej ni da ne bi, sej je prespal pri njiju brez problema in z veseljem samo se mora sam odločit. Jst pa ga samo vzpodbujam, ga pa nikakor ne silim v nekaj česar ne želi. Kar se pa šole tiče ja pe tko: pri nas mislim da prvič gredo za par dni v 3 razredu do takrat bo pa tud še mal ''odrasel''. Pa itak je to v šoli in gredo vsi in tko....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:12:47
|
|
|
|
Oranža
|
Nč, jst vas pozdravljam, se še pregovarjava z likalno desko al ja al ne Po moje bo to 1:0 zame Nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:17:40
|
|
|
|
levčica
|
Ratal, ratal, ratal Hvala Gruška!!! Noja na pol ratal, v originalu zna tut mahat, ampak za začetek bo že ! Oranža če grejo v tretjem prvič pol ma res še neki časa, ampak to da ker gredo vsi pa pol ni problema pa ne drži. Na žalost je kr neki takih, k tut na športni dan nikol ne grejo, kaj šele kam za več dni. Se sliš nemogoče ampak se dogaja! Ampak te nočm zdej zamorit, tvoj ma še kr neki časa, da se odloč pa da vid, da je tut od doma it kdaj pa kdaj luštn
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:26:21
|
|
|
|
kanarka
|
Čaki čaki, jst tut neki limam gor, sam smotana koker sem, sem se po pomoti prvo odjavla in ...cel postopek zahteve za novo geslo . Men je tut enga strica sprejelo, sam ne vem kam mi je ušel. Ga grem iskat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 23:26:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kokr jst vem, debeluška dela na sodišču. Ja res je, Scuba tebi pa povem kaj na zs! A zdaj ste pa vse ušle
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?