|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
17.5.2008 22:31:10   
gruška
user posted image  ... zdele napove pri miss eno kandidatko in ful zavpije: Živa Kuralt, pa sem jo razumela Živa Kura ... lt je kar "požrla" user posted image user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.5.2008 22:36:07   
jooly
Ne morm verjet, kje pa so vse naše kokoške?! Ej, a veš una stran k so avatarji gor - zakva mislš da se ne da prpopat sem gor? Sam link prpopa... ene pa je tokk strupenih, da mi gre kr na jok user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.5.2008 22:38:33   
gruška
Sem jz tud zadnjič probavala, pa ni šlo... ja, pa par hudih avatarjev sem dala v ožji izbor, da bi zamenjala, pa se ne morem zdaj odločt katerga bi user posted image ....

Kokoške pa najbrž pančajo, al pa gledajo miss, al se pa že muckajo user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.5.2008 22:39:50   
Oranža
Evo ena kokoš user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.5.2008 22:40:30   
kanarka
Joj, Gruška vidim, da ti gledaš. Js tut na netu, sam preklinjam zravn ko strgan dohter, ker mi skoz neki prekinja. A je Nina Batista prišla med prve 6? Glih tu mi je valda prekinlouser posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.5.2008 22:44:13   
kanarka
Ah, mi je že vzpostavlo zvezo. Vidim, da je niuser posted image . Grem naprej gledat.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.5.2008 22:44:32   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sem jz tud zadnjič probavala, pa ni šlo... ja, pa par hudih avatarjev sem dala v ožji izbor, da bi zamenjala, pa se ne morem zdaj odločt katerga bi user posted image ....

Loh bi me še to naučila user posted image
Vem da si zamenjaš v profilu, sam pol ne vem, kako nej pridem to te slikce, da bi si jo zamenjala user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.5.2008 22:47:05   
jooly
delaaaaaaaaa user posted image

a ni norc??!! user posted image user posted image  tut ristanc ni več tist kar je bil... user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.5.2008 22:48:11   
jooly
Grem spat. Me glava boli od ristanca user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.5.2008 22:48:14   
levčica
tale ristanc je pa huuuuuud

js pa ne znam avatarja prpopatuser posted image user posted image user posted image

Aja ČEEEEEEEEER!!!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.5.2008 22:49:04   
Oranža
Jooly lepo ste si izbral zdej pa sam še uživajteuser posted image user posted image . Tale tabor pa zgleda fajn, sam ni za našga Eneja. Naš Enej še pri defiju in babi težko prespi. Ga hecamo že ene pol leta da bi pr enmu prjatlu prespal, tko da ga zvečer dol peljemo pa takoj po zajtrku iskat pridemo pa je no gouser posted image user posted image . Mah pa sej se niti  ne sekiram, sam mal me pa skrbi k bodo s šolo kam šli kaj bouser posted image user posted image

Ooo Gruška a vi tud greste bolj zgodi že na morje?

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Kdaj prideš na sendvič ponovno!!!!!?

user posted image  Naslednji teden, ko bo sonček pa prideva user posted image !

Kaj pa jstuser posted image

Debeluška pa Emmi čestitke za srebro....go girl go girluser posted image user posted image user posted image

Men sta pa moja2moška zaspala pri Shreku, sm jih zdej spat ''spravla'' mene pa vabi likalna deskauser posted image .
pa pa

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.5.2008 22:49:22   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Joj, Gruška vidim, da ti gledaš. Js tut na netu, sam preklinjam zravn ko strgan dohter, ker mi skoz neki prekinja. A je Nina Batista prišla med prve 6? Glih tu mi je valda prekinlouser posted image user posted image

Vidm, da si že vidla ... ni je... user posted image   Za katero pa zdaj navijaš?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.5.2008 22:50:54   
kanarka
Jooj Jooly, tvojga se pa zdej še sliši zravn.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.5.2008 22:53:06   
kanarka
Gruška, ma ne vem. Ta zadnja mi je bla še najbolj lušna, sam kaj ko je odgovarjala res ko ena kura. ME je pa čist minlo. Jih morem še enkrat videt.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.5.2008 22:53:09   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

tale ristanc je pa huuuuuud

js pa ne znam avatarja prpopatuser posted image user posted image user posted image

Aja ČEEEEEEEEER!!!

Levčica, zgoraj kjer imaš moj profil klikni in imaš tudi možnost avatarja ... poiščeš eno slikco in jo naložiš .... ti bom en link z avatarji pripopala, pa mal poglej ...

tukaj

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.5.2008 22:53:45   
sliva10
OJ,smo glih iz žura. Gruška jaz sem bla 100% da boš vrtec dobila.

Scuba user posted image user posted image user posted image drži se. Na koncu zmaga ta dobr. Za tisto sliko pa drži.

ZOO Oranža, Nicolina, in seveda vse ostale ful sem se imela dobro.
user posted image
Martita sem že brez.user posted image user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.5.2008 22:54:31   
levčica
Oranža sej ne vem kok je točn tvoj Enej star ampak v šoli to res lahko postane problem. Kaj pa če bi skupi pr dediju prespal, naslednjič pa sam? Pol  pa spet skupaj pri nekom, ki ga dobro pozna pa naslednjič spet sam? Sej večinoma se to samo od sebe porihta ampak eni otroc (pa roko na srce tut starši - seveda so vsi prisotni izvzetiuser posted image ) majo pa res velike probleme z ločitvijo. Se splača na tem delat!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.5.2008 23:00:34   
levčica
Gruška hvala, ampak men napiše da je slika prevelikauser posted image  Kako jo pa pomanjšam?

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.5.2008 23:04:55   
gruška

Gruška hvala, ampak men napiše da je slika prevelikauser posted image  Kako jo pa pomanjšam?

Hmmm, to je pa že druga zgodba user posted image  ... zato ker men tud noče vse pomanjšat ... drugače si shraniš nekam ta avatar in ga v slikarju pomanjšaš, pa shraniš in še enkrat naložiš ... probaj ....

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.5.2008 23:06:57   
levčica
HEEEEEEEELPuser posted image

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.5.2008 23:07:10   
Oranža

Oranža sej ne vem kok je točn tvoj Enej star ampak v šoli to res lahko postane problem. Kaj pa če bi skupi pr dediju prespal, naslednjič pa sam? Pol  pa spet skupaj pri nekom, ki ga dobro pozna pa naslednjič spet sam? Sej večinoma se to samo od sebe porihta ampak eni otroc (pa roko na srce tut starši - seveda so vsi prisotni izvzetiuser posted image ) majo pa res velike probleme z ločitvijo. Se splača na tem delat!

Enej bo star 6 let. Na žalost pa pri babici in dediju ne moremo vsi prespat ker so oni v bloku.Pa tud nikol nismo mel velik prložnosti da bi, ker imata oba take službe da sta tud večina vikendov od domauser posted image Pač tako je...sej ni da ne bi, sej je prespal pri njiju brez problema in z veseljem samo se mora sam odločit. Jst pa ga samo vzpodbujam, ga pa nikakor ne silim v nekaj česar ne želi. Kar se pa šole tiče ja pe tko: pri nas mislim da prvič gredo za par dni v 3 razredu do takrat bo pa tud še mal ''odrasel''. Pa itak je to v šoli in gredo vsi in tko.... 

(Pablo Casals)

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.5.2008 23:12:47   
Oranža
Nč, jst vas pozdravljam, se še pregovarjava z likalno desko al ja al neuser posted image user posted image user posted image  Po moje bo to 1:0 zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.5.2008 23:17:40   
levčica
Ratal, ratal, rataluser posted image user posted image user posted image

Hvala Gruška!!! Noja na pol ratal, v originalu zna tut mahat, ampak za začetek bo žeuser posted image !

Oranža če grejo v tretjem prvič pol ma res še neki časa, ampak to da ker gredo vsi pa pol ni problema pa ne drži. Na žalost je kr neki takih, k tut na športni dan nikol ne grejo, kaj šele kam za več dni. Se sliš nemogoče ampak se dogaja! Ampak te nočm zdej zamorit, tvoj ma še kr neki časa, da se odloč pa da vid, da je tut od doma it kdaj pa kdaj luštnuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.5.2008 23:26:21   
kanarka
Čaki čaki, jst tut neki limam gor, sam smotana koker sem, sem se po pomoti prvo odjavla in ...cel postopek zahteve za novo geslouser posted image . Men je tut enga strica sprejelo, sam ne vem kam mi je ušel. Ga grem iskatuser posted image

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.5.2008 23:26:54   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Kokr jst vem, debeluška dela na sodišču.

Ja res je, Scuba tebi pa povem kaj na zs!

A zdaj ste pa vse ušle user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?