|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
29.6.2008 21:54:49   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kanarka mi smo mel ene 3 dni drisko pol se je umirilo, 4. dan je bil zobek user posted image - tko da je povezava.

No evo, sem ti rekla, da je povezava user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.6.2008 22:03:55   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kanarka mi smo mel ene 3 dni drisko pol se je umirilo, 4. dan je bil zobek user posted image - tko da je povezava.

No evo, sem ti rekla, da je povezava user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja ja ja, si rekla

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.6.2008 22:07:38   
barika
ninocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še to, Martin bi pa vodo
a) iz kozarca:
- kr tako, kot odrasli
- po slamici

b) iz flaše 
- kr po ducu (ko se polije, se fulll reži)

nuby lonček
- kakor kdaj (danes ga je ruknil 2 dl v šusu)

lonček s trdim ustnikom:
-če že glih more user posted image user posted image

iz flaške pa:
- ne, ni šansuser posted image user posted image , ni dobro, bljahuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.6.2008 22:16:48   
nicolina
Ninočka, lepo da si se oglasila user posted image . user posted image user posted image  za vas, da se čimprej pozdravte.

Ja, jaz sem tud slišala, da lahk pride zaradi zobkov driska, pr nas je pa samo tečnoba in nespanje user posted image user posted image , do zdej se je že ene 10x zbudu user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.6.2008 22:32:33   
kanarka
Jst se za mal cajta kr poslavljam, ker grem Sari ušesa dol tiščat. Še 2 minutki, tile pa že prednorijo, tako da bo kriza. Se pol oglasim, ko bo mim.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.6.2008 22:34:28   
Oranža
Čer,

Mi smo se potepali po celovcu oz. bili smo v Minimundusu in na Vrbskem jezeruuser posted image user posted image
 Tanayya itak da sem te pogrešilauser posted image .
Mamuška tale tvoj pa res glumi nedonošenčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kanarkauser posted image user posted image user posted image  za tvojo Sarito.

Jooly a moj post si kr spregledala k sem ti odgovorilauser posted image user posted image

Jooly - tole kar opisuješ je pa definitivno žeja. In ja s tvojim mlekom se odžejauser posted image user posted image

Nionočka -pozdravljena user posted image user posted image pa še tole za tvoje otrokeuser posted image user posted image user posted image

Zobki - pr nas ga tud matrajo, si jih ful drgne pa čist belo ima upam da kmal pridejo....

Filmi - Najini mostovi je en boljših filmov, knjiga je pa še boljšauser posted image user posted image  Igralca sta prvovrstno odigrala, sta pa zelo dobra igralca. Kar se pa simpatičnosti tiče je pa tko da imajo vsake oči svojega malarja....tko da.....o igralskih sposobnostih pa ni dvomauser posted image . Men je tud tak ful lušten filmček Forest Gumpuser posted image Tud ko moški ljubi žensko je zelodober film....sm ga gledala v kinu.....pa men osebno še 7 let v Tibetu.....no pa še kkšen bi se najdu......

Matr se dere tale napovedovalecuser posted image user posted image user posted image zmer mislim da je goluser posted image user posted image user posted image
A bodo Španci po 44 letih slavili .....OLE OLE OLE OLE.......E Viva Espanauser posted image user posted image user posted image

No grem pogledat zaključek....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.6.2008 22:39:07   
Oranža
ŠPANIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kanarka upam da bo noč dokaj znosnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še pr nas rakete pokajo user posted image user posted image user posted image Očitno imamo Špance na dopustu user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.6.2008 22:41:47   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  ŠPANIJA

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.6.2008 22:57:32   
mamuška
Joj, Ninočka, ti koj pošiljam en kup najboljših želja, da bo čimprej mimo. Če se česa bojim, so to dihalne stiske, mi smo jihs K dal skoz čist preveč. Razni bronhitisi in bronhiolitisi, RSV-ji in pljučnice - sam tega ne  bajtouser posted image user posted image Hitr za tvoja fanta!

Zobki so vsekakor lahko povezani z drisko, s hudim zaprtjem in vročino. K je dobival vse 4 štrice naenkrat in ga je pralo ko mačka. DObil jih je FUL (!) zgodaj, pri 11 mes in takrat sse je odvadil v plenice kakat, ker je kakal stoje v banji, jaz sem pa sproti spirala, ker ga je blato dobesedno ožgalo po riti. Kakal je kot kava redko in temno blato. Smo dali vse viruse pogledat - nič ni bilo, nalsednji dan sta bili 2 štirici zunaj, čez 2 dni pa še drugi dve.  Po tem je ugotovil, da je fajn, če ni dreka v plenici user posted image in je začel hodit na kahlo - samo kakat. Pri trojkah je imel pa vsako noč 39 vročine, zjutraj so bili pa zobki zunaj.  Ampak P bodo rekli, da to pa ne, to pa že ne - japajade.

Filmi: Najini mostovi eden najboljših in od takrat mi je tudi Meryl Streep zelo všeč. CLint itak, čeprav ni nek klasični lepotec, nasprotno. Ampak če greš gledat njune filme, ugotoviš, da sta hudi kapaciteti. Nekam zraven bi dala Horsewhisperer-ja, pa Dead poets' society, The Priest, Anna and the King, Gora Brokerback (al neki tacga). Loosing Isaiah (mal starejši film) - v glavnem take filme mam rada, ki ti dajo mal mislit.

Pripomočki: nimamo nič, razen airex blazine, ki pa je zdaj že v fazi "pregazi i odi", ker tale rit ni sekunde na miru. Če mu odštejem, kolikor je nedonošen, se je postavil na noge en teden kasneje kot K, ki je stal z natanko 6,5 mes in z 10 shodil. No, imamo prima papa stolček, kamor ga "zvežem" po kosilu, da mi vsega ne izbruha v svojem besnem puzanju.

Včeraj se nam je spet sprožil baby sense. Prvi je pridirkal mož in pravi, da je D dihal. Ko sme jaz priletela, je dejansko dihal, ampak ga je mož že dvignil. BS naj bi bil 4 x bolj zanesljiv kot AC pravijo na EINT, zato sem zdaj res v dvomuuser posted image Obnašal se je čist normalno, tko da šla nisem nikamor.

Ajd, zdej mi ga pa že sračkauser posted image Tole spanje je ratalo prava mora, ne zaspi več samuser posted image user posted image user posted image , spi ful nemirno, ponoči ga sračka in vstajam po 5x, 6x na noč - čist sem adijo.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.6.2008 23:05:11   
mamuška
Sm nazaj, mogoče p abouser posted image

DOjenje seveda fajn odžeja, sploh prvi požirki, jaz vidim, ko črpam, da je prvo mleko čist vodeno in zihr odžeja. Jaz imam iste fore z D, on noče pit pa amen, pa naj bo čaj, kompot, voda sok  - nada, nienti, nula, nč. Na morju sem parkrat z brizgo šopala vanj, ker je bla plenica po 5 urah komaj kaj mokra, on pa razen mojega mleka ni pil NIČuser posted image user posted image Vsi otroc okol tankal ko žolne, naš pa pljuval, ko da je strup.

Barika, kaj je to VODAuser posted image user posted image user posted image ?? Mi jo pljue ven, da sem do kolen mokrauser posted image pa iz glaža tud ne zna pit, tukaj pa je ta prav nedonošenček. Še po cuclju ne zna pit, če ni tomme tippe. Z aventom se zadavi, isto z nukom - ali TT al pa žlica. Pa brizga sevedauser posted image

Zej pa res grem. Delam starejšemu sinu in možu štruklje, pa skor jokam zraven, ker se mi tKOOOOOOOOO skuta je pa jogurt, pa ne smemmmmm tud probat neeeeeeee, ueeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Dobr spite, upam, da bom vsaj 4 ure v kosu ujelauser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.6.2008 23:10:26   
Oranža
....no pa lahko noč!

(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.6.2008 23:12:53   
kanarka
VAm povem, kako to izgleda tuku? Vsi avti v pogonu in na sirenah. Ves preostal folk (razen šoferjev) pa na ulicah s piščalkami, glasilkami in zastavami - prava povorka. Čakamo še samo ognjemet in upam, da se ostala raja kaj umiri. Imam vse zaprto, pa še vedno zvok not sili.

Mamuška, sam da je vse ok.

Vsem hvala za info glede driske. Upam, da bo jutri boljše, predvsem s tistimi flekci in kakci.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.6.2008 23:46:03   
manca
Kanarka: držim pesti, da bo čimprej postalo bolj mirno

Pitje vode:
odkar sem ji kupila v Mercatorju flaško z vodo Jana junior prav uživa v pitjuuser posted image .

Danes smo imeli kar pester dan. Malo po deveti smo bili že v Termah Snovik, ob enih pa na kosilu pri mojih starših.
Popoldne ob pol šestih sta nenajavljena prišla na obisk sestrična + njen bodoči mož...sta nas prišla povabit na poroko, ki bo 16.8 (cerkvena poroka je šele ob 18:30, večerja pa potem ob 21:00-nimam pojma kako bomo zrihtali tamalo). Raje ne govorim kakšno štalo smo imeli v stanovanju, saj nismo nič pospravljali.

Spanje je ponoči spet čudno...kar naprej se zbuja, pa kar kričat začne. Potem se hoče pa dojiti.

Plazi se še ne, zelo rada pa sedi in se steguje za igrače. Na palcu na nogi se ji poznajo odtisi njenih dveh zobkov..ja, kaj čmo, ko pa si zadnje dni noge tako rada tlači v usta.

Pa komaj sem našla varuško za v četrtek dopoldne, ko imam namreč zobarja. Jo bo sedaj čuvala moja pubertetniška sestrica...upam samo, da ne bo kakšnih neumnosti.

Končno se je spekel kruh. Zdaj grem pa res lahko spat.

Nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.6.2008 0:22:29   
kanarka
Sem že zaprla računalnik, pa sem ga zopet odprla, ker ne morem spat. Tudi jaz upam, da se kmalu umirijo. Pa še vroče mi je, ker ne morem odpret balkona in oken. Sara presenetljivo še kar nekako spi. Enkrat se je vmes zbudila in jokala, ampak zdej je pa mir.

Aja, Manca...baje je bila najbolj kvalitetna voda v Slo Julijana. ZA njo pa Dana. Mogoče ima Dana veze z Janouser posted image  Rima se že doberuser posted image .

ČE nobene ni več, grem pa Mr. Beena (film) gledat. Druga žal ni po TV, čeprav mi on glih ne diši. Je pa že Eastwood večja faca.

Lahko noč.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.6.2008 7:28:13   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Aja, Manca...baje je bila najbolj kvalitetna voda v Slo Julijana. ZA njo pa Dana. Mogoče ima Dana veze z Janouser posted image  Rima se že doberuser posted image .

user posted image Sej drugače me čist nič ne zanima, katera ustekleničena voda je najboljša, saj imamo namreč doma zaenkrat še odlično pitno vodo direkt iz pipe. Jano sem kupila samo zaradi flaškeuser posted image

Očitno sem prva gor, zato častim user posted image .
Mi smo že več kot eno uro pokonci. Vrt je zalit, mož pere avto. Danes je še frej službe, tako da šibamo v Celovec.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.6.2008 8:11:06   
jooly
Mancaaaaaa... rabm te!!!!! A st že šli v Celovc???

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.6.2008 8:16:36   
tintin
Hoj punce,
mene je pa včeraj total zakuhalo...zvečer sem imela 39 vročine, pa nekaj gnojnih pik v grlu, tako da sem sklepala, da je začetek angine. No, ker sem imela doma še eno škatlo Hiconcila sem kar začela z njim po klasični shemi (vsake 8 ur enega) in zdaj po 3 tableti sem že ful bolje, vročina je padla in tudi počutim se normalno. Sicer vem, da ni prav, da jemljem AB na lastno pest, ampak je pač naneslo tako...
Sicer smo ok, zdaj že dve noči spet spimo (tok, tok že trkam) po celo noč...sicer pa puzamo in pa pomalem že tudi kobacamo....lp vsem! vas preberem za nazaj....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.6.2008 8:24:55   
ajtak
Dobro jutro user posted image

nas mali tocno ve, da je sel ati v sluzbo, saj je prava driska ze od 6h in se prav veselim tega dopoldneva k mam ene 5 strojev cot za oprat, skuhat pa se kaj bi se naslo... sam ce se mali ne bo umiril user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.6.2008 8:29:53   
tintin
Da še odgovorim:

pena za prenosno posteljico: imajo v Leclercu za 11 evrov, tako ki se zloži na tretjine.
vinjeta, vrbsko: Oranža vidim, da ste šli in da ste se znašli. Sicer pa ne, midva nikoli nimava vinjete.
pitje: moj poleg dojenja pije samo vodo iz Avent magičega lončka. Smo probali mag. lončke Mam, Nuby in Tupperware pa flaške TT, Avent, Hipp reklamno in še eno od DM. NIč od nič, no ta avent je pa mal trši ustnik pa gre. Prej je samo stiskal in je valda ven teklo. Spije mi pa čist različno od 50 ml do 200 ml na dan.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.6.2008 9:20:15   
potepinka
Jutro

Da se mal javim časa ni,Mark ravno kar spančka,prebrala še nisem nič za nazaj sem zmatrana kot user posted image  smo v  petek dobili drva in sem cel vikend delala ob tej vročini v glavnem sem kaput,zdaj pa grem brat za nazaj

Aja Mark je začel puzat mal ga še nogice jezijo jih pozabi zadaj user posted image  ampak pustit ga več ne morem samega na tleh

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.6.2008 9:23:03   
sonchek
Ojla...user posted image
evo sam na hitrco, ker se naša že zbuja...
Sem vas mal prebrala, sam za vse bi si pa mogla cel dopust vzet..hihiiii

Mi smo bili mal na morju, mal smo se potepal mal doma delal in je minilo...te mali prazniki...
Naša je bila v morju in je čofotala kot nora..je pa res da je bila voda fullll topla, k sem šla še jaz notr brez problemov..

Sem prebrala da pri gruški pričakujejo da nekaj zraste..kar koli že to je SREČNO!!!!

Pijača...samo iz kozarca ali slamce..pa še to samo voda!!!

Za vse bolančkane user posted image user posted image

zdej grem pa mal pospravt...
lep dan, se pol beremo..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.6.2008 9:31:13   
potepinka
 Tin in Taja-user posted image  za zobeka
Vsi ki ste praznovali čestitke
Mishika-dobrodošla
jooly-user posted image user posted image  faca je tvoja tamala ni kaj sem se nasmejala ja saj vem da me to tudi čaka
Še zvečer kaj napišem Mark se je zbudil

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.6.2008 10:49:34   
Nana Liza
Malo utrinkov z morja! user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.6.2008 11:07:17   
mama11
Ninočka user posted image  za malega atleta, da se čim prej pozdravi.

Pa še eno user posted image  Sariti, da je res samo zobek in da bo kmalu tu.

Pa Tinu tudi user posted image .

Mislim, da je pri nas zgornja enka zunaj, ampak mi ne pusti potipat; ko se približam tišči usta tako skupaj, da se ustnic sploh ne vidi.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.6.2008 11:22:00   
Davana
novemberke - po dooolgem času spet lepo pozdravljene.
sicer vas kar redno spremljam, le da si težko vzamem čas in kaj napišem.
tokrat pa v tolažbo mumuški - nič se ne sekirat zaradi baby sensa. četudi je 4x bolj zanesljiv kot angel care, še vedno kdaj zataji.
mene je na začetku, ko sem user posted image prinesla domov iz bolnice prebujal vsako noč, pa ja otrok dejansko lepo mirno spal in sem obupala nad njim.
pa spomnim se, kolikokrat je v tistih šestih tednih, ko smo bili na EINT, tam piskal kaki alarm, pa je bilo z dojenčki vse ok.
tako da - le pogumno naprej.

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.