mamuška
|
Joj, Ninočka, ti koj pošiljam en kup najboljših želja, da bo čimprej mimo. Če se česa bojim, so to dihalne stiske, mi smo jihs K dal skoz čist preveč. Razni bronhitisi in bronhiolitisi, RSV-ji in pljučnice - sam tega ne bajto Hitr za tvoja fanta! Zobki so vsekakor lahko povezani z drisko, s hudim zaprtjem in vročino. K je dobival vse 4 štrice naenkrat in ga je pralo ko mačka. DObil jih je FUL (!) zgodaj, pri 11 mes in takrat sse je odvadil v plenice kakat, ker je kakal stoje v banji, jaz sem pa sproti spirala, ker ga je blato dobesedno ožgalo po riti. Kakal je kot kava redko in temno blato. Smo dali vse viruse pogledat - nič ni bilo, nalsednji dan sta bili 2 štirici zunaj, čez 2 dni pa še drugi dve. Po tem je ugotovil, da je fajn, če ni dreka v plenici in je začel hodit na kahlo - samo kakat. Pri trojkah je imel pa vsako noč 39 vročine, zjutraj so bili pa zobki zunaj. Ampak P bodo rekli, da to pa ne, to pa že ne - japajade. Filmi: Najini mostovi eden najboljših in od takrat mi je tudi Meryl Streep zelo všeč. CLint itak, čeprav ni nek klasični lepotec, nasprotno. Ampak če greš gledat njune filme, ugotoviš, da sta hudi kapaciteti. Nekam zraven bi dala Horsewhisperer-ja, pa Dead poets' society, The Priest, Anna and the King, Gora Brokerback (al neki tacga). Loosing Isaiah (mal starejši film) - v glavnem take filme mam rada, ki ti dajo mal mislit. Pripomočki: nimamo nič, razen airex blazine, ki pa je zdaj že v fazi "pregazi i odi", ker tale rit ni sekunde na miru. Če mu odštejem, kolikor je nedonošen, se je postavil na noge en teden kasneje kot K, ki je stal z natanko 6,5 mes in z 10 shodil. No, imamo prima papa stolček, kamor ga "zvežem" po kosilu, da mi vsega ne izbruha v svojem besnem puzanju. Včeraj se nam je spet sprožil baby sense. Prvi je pridirkal mož in pravi, da je D dihal. Ko sme jaz priletela, je dejansko dihal, ampak ga je mož že dvignil. BS naj bi bil 4 x bolj zanesljiv kot AC pravijo na EINT, zato sem zdaj res v dvomu Obnašal se je čist normalno, tko da šla nisem nikamor. Ajd, zdej mi ga pa že sračka Tole spanje je ratalo prava mora, ne zaspi več sam , spi ful nemirno, ponoči ga sračka in vstajam po 5x, 6x na noč - čist sem adijo.