mamuška
|
No, mi smo danes celo 2x čez dan spali, ne morem verjeti svoji sreči. Sicer mala tečka ne zaspi sam, ga je treba v naročju imet , ampak je vsaj spal, 1 x dobre pol ure in drugič uro in pol. Zej zvečer je samo še dol padu, ker ga ob 17h isem pustila zaspat in smo ga animirali do mal čez 19. Zej je še neki cmevkal, dokončno je ugasnil okol 21h. Ponoči je spal do 2h, pa jedu in neki tečkal, pa ga nisem šmirglala in je spal do 7h. Praznik, vam rečem. Jst sem čsit sesuta, počutim se prov za en drek, pa še tole glupo vreme, tišči dol ko prtisnjeno. Ful enga viharnega vetra, 3 kaplje in fertik K gre jutrina oratorij, upam da ne bo pralo ko svinja ves dan in upam, da so animatorji tudi na to kaj mislili Ful mu manjka družbe in je že prav revež, tko da ga bom kljub nekaj pomislekom vseeno peljala. Upam, da jih ne bo pojedel Vsi dopustniki pa WB, lepše se bere une, ki so uživali, kot tiste, ki niso. Med tistimi, ki jim je dopust naredil cel dar-mar, smo tudi mi. Tko, za tolažbo. še zmer na red hodimo. Nč, grem črpat, pod tuš in sapt. Mož je šel s sosedom na pir, naj jima dobr sede