|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
6.7.2008 21:16:53   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Čer,
Scuba, tvoja Lana je pa res carica, mislim da bi se mogla mal večkrat s Tinom družit, da mu mal pove kako je bit priden user posted image user posted image  glede na to, da imata isti dan roj. dan

user posted image user posted image user posted image ,men se zdijo fantki take mamine mazice,punce so velik bolj samostojne,že tle se vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
6.7.2008 21:19:37   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: barika

btw. midva sma ful smešna, včeraj sma se skregala, danes se pa o novem user posted image  pogovarjama in izbirama imenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (no sej pogovarjama se o tem že kakšen mesec). glede imen nama ni pa nič všeč (moj je 100% da bo drugi tudi fantuser posted image ) razen Matejuser posted image user posted image user posted image

orkaduš,al kako bi rekli fifi in cvetličniki...kosmate kosmuljeuser posted image user posted image user posted image ,

a matej praviš da bouser posted image ,nice,eh,če ne bo pa mateja.

Pa še ena prigodica,mi2 s tajem sva bla včer v merkatorju,in jaz ga neki hecam taj taj,pa reče prodajalka a tajb mu je imeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem ji povedala,da takrat še ni bil BB aktualen,ko sem jaz rojevalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
6.7.2008 21:33:07   
tintin
Samo da vas pozdravim,
danes me je spajsalo sonce user posted image po ramenih, sicer pa smo preživeli čudovit dan pri dedku od Vasjeuser posted image Ležali na dekci, puzali...skratka nice. Zdej pa že panamo....no vsaj Vasja.
Dopustnice WBuser posted image Glede na to, da je Debeluška back, midve z Vanjo pa že "brojiva sitno" do dopusta...se lahko v kratkem kej dobimo na kafetuuser posted image

Jaz imam jutri zobarja...uf ja, po treh letihuser posted image

LP

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
6.7.2008 21:47:35   
naraščaj
Hoj

sam da vas mal pozdravim. Medtem ko se nisem tle javla smo bli par dni na Morju, pa je blo tok vroče, da smo spokal en dan prej domov, ker ni blo klime in je bla T, taka tečka, da za znort (sam ponoč oz zvečer), vendar pridemo domov pa se veselica nadaljuje. Tko, da ene 10dni nismo spali in sva z mojim ko 2 zombija na dveh nogah.  Ko sem jo daja spat sploh nisem prišla več nazaj ven, ker sem itak mogla koj nazaj pol se je par ur drla, ko pr.... spali mogoč kako urco do največ tri pa še tist z nama user posted image . Vglavnem nisem nč brala zanazaj, sam mi ne znese.

T. spet neki pokašluje, upam, da ne bo kaj fasala.
Papcamo kakor keri dan. Danes ful lepo, včeraj večinoma dojenje. Je kot vreme user posted image
Drugač pa se puza ko nora, naprej ji še ne gre najbolš sam je vsak dan bol divja. V stajici neče bit, tko da lazim za njo ko en čuvaj.

No tolko od nas.

Pridne bote in lahko noč od nas.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
6.7.2008 21:55:40   
mamuška
No, mi smo danes celo 2x čez dan spali, ne morem verjeti svoji sreči. Sicer mala tečka ne zaspi sam, ga je treba v naročju imetuser posted image user posted image , ampak je vsaj spal, 1 x dobre pol ure in drugič uro in pol. Zej zvečer je samo še dol padu, ker ga ob 17h isem pustila zaspat in smo ga animirali do mal čez 19. Zej je še neki cmevkal, dokončno je ugasnil okol 21h. Ponoči je spal do 2h, pa jedu in neki tečkal, pa ga nisem šmirglala in je spal do 7h. Praznik, vam rečem.

Jst sem čsit sesuta, počutim se prov za en drek, pa še tole glupo vreme, tišči dol ko prtisnjeno. Ful enga viharnega vetra, 3 kaplje in fertikuser posted image user posted image

K gre jutrina oratorij, upam da ne bo pralo ko svinja ves dan in upam, da so animatorji tudi na to kaj misliliuser posted image Ful mu manjka družbe in je že prav revež, tko da ga bom kljub nekaj pomislekom vseeno peljala. Upam, da jih ne bo pojedeluser posted image user posted image

Vsi dopustniki pa WB, lepše se bere une, ki so uživali, kot tiste, ki niso. Med tistimi, ki jim je dopust naredil cel dar-mar, smo tudi mi. Tko, za tolažbo. še zmer na red hodimo. Nč, grem črpat, pod tuš in sapt. Mož je šel s sosedom na pir, naj jima dobr sede

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
6.7.2008 22:05:05   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Dopustnice WBuser posted image Glede na to, da je Debeluška back, midve z Vanjo pa že "brojiva sitno" do dopusta...se lahko v kratkem kej dobimo na kafetuuser posted image

JAAA, jaz sem vedno ZAAA user posted image  srečanje! Jaz imam pa v torek zobarja in to ob 8-ih zjutraj user posted image !

Še to sem pozabila povedat, mi je E2 dve celi noči prespala na dopustu, brez budnice user posted image user posted image user posted image ! Jaz se bom kar dol preselila user posted image user posted image user posted image !
Tanayya, Taju pošiljava enga lubčka za 8 mesecev!!! Kdaj gremo na sendviče user posted image , v sredo ko bom šla iz Lj. te pokličem, pa se lahko dobimo na eni kavici (imava z E2 ultrazvok ledvičk, pa še tisto drugo preiskavo)?!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
6.7.2008 22:17:53   
scubadiver
Ojla čveke,

cel dan se nisem javila ker sem Lano očitno preveč hvalila. No sej na dopustu je bla res krasna, danes ko smo bli doma pa kot bi bla čist druga. Že celo dopoldne je po malem sitkala, po kosilu smo ji zunaj naštimali bazen, da bi jo malo spominjal na morje, sam kaj ko se je voda prehitro shladila in je morala ven. Ko smo jo prinesli noter se je pa začelo. Jokala je, prav kričala v bistvu in nič je ni moglo pomiriti. Ne duda, ne voda, ne naročje. Sem pregledala dlesni in se mi zdi da se pripravlja tretji zobek. Tko da se potem nisem mogla odločit a je zobek al enostavno pogreša dopust oz. vso pozornost okoli nje. Na morju je namreč v restavracijah in na plaži začela piskat ko se ji je zdel kdo zanimiv in je postajala vedno glasnejša dokler je ni opazil. Potem pa se je začela predstava: Pokaži kaj znaš in je šarmirala 100 na uro. Tko da zdej ne vem a ji je to manjkalo.. Ampak ker je danes res ni nič pomirilo, sem ji dala potem kar malo Panadol baby in je blo v 10 minutah vse ok. Se je začela smejat, igrat in je postala tista prava Lana.. Pojma nimam kaj je blo.
Potem smo se zrihtali in šli v mesto na kosilo in špancir in je bla vsa zadovoljna in nasmejana.. Ah ja, ti otroci user posted image
Ob semdih smo prišli domov in se je do osmih zabavala na kavču, vrtela, okol obračala, smejala.. Potem jo je pa oči zrihtal za spat, mami nafutrala in mi je zaspala že v naročju, tko da sem jo samo prestavila v posteljico in od takrat že pridno pančka. Tko da zobki očitno tud niso, ker je tist panadol že zdavnaj popustil...

Taj iskrene čestitike od mene in seveda Lane user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
6.7.2008 23:25:56   
kanarka
Ma jaz ne vem več, al je res razvajena, al majo pač obdobja. Se mi zdi, da kr neki tečka, pa cvili brezveze, pa nč ji ne paše. Zobkov pa tut od nikoder. Sej ga že ja čakamo skor 2 meseca, odkar je prvi zunaj. Spimo celo nočuser posted image !!!...kaj je touser posted image  Bo to sploh mogoče! Ne vem, ali sploh delam prav, ko ji kr dudo porinem not, ampak posledično se zbuja res vsako uro in ko ji jo porinem tudi takoj v sekundi zaspi. Hranima se ne več, ampak zato pa duda laufa. Sej ko se bomo selili, jo bom pustila, pa da vidim, ali se bo sama uspavala, ali bo druga zgodba.
A sem povedala, da sva se predvčerajšnjim oba zastrupla z neko hrano, zato sem jaz včeri obležala, moj pa predvčerajšnjim. Prav smešno je bilo, kako sva imela iste simptome, samo jaz z cca 12 urno zamudo. In po mojem sva neki dobila v Subway-u. Nikoli več tja.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
7.7.2008 1:40:07   
sliva10
čaw moje dame, se sprašujete kaj delam še ob tej uri pokoncuser posted image .. moj A ima že od sobote vročino 39.6  ko a dobi svečko je pa čist naspidiran.. takoje tudi zdajle... pokonci se puza in gode od zadovoljstva. zvečer smo imel tako nevihto pa še brez elektrike smo bili.. adijo TV še takratko imam čas kaj pogledat..

Sonchek tak nahrbtnik imam kot laubica

Oranža z orhidejami je pa tako. najraje imajo jutranje sonce , da so same brez družbe oz. združbo ostalih orhidej, zalivanje 1x tedensko. če pa ti vsaj 6m preživi pa je že to veliko, ker je ogromno odvisno v  katerem času jo dobiš, (uvoz pa včasih je roba za en k..)

Barika lepo da delate na novemuser posted image

taj čestitkeuser posted image user posted image user posted image

scuba, debeluška welcome back

zdaj pa grem še mal drugam pogledat... nočko

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.7.2008 7:28:08   
scubadiver
Dobro jutro,

po dolgem času vam skuham eno kavico, pa še zajtrk sem prištimala in časopis dodala:
user posted image

Noč je bila super, tko da upam, da je včerajšnja tečnoba popustila user posted image . Spala je od malo čez osem pa do sedmih zjutraj user posted image , sej druzga pa niti nimam za napisat, tko da vam želim samo en prav lep dan

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:21:58 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.7.2008 8:48:00   
tintin
Jutro še od mene,
danes sem čist zalimana, tamal že spi svojo dopoldansko rundo (danes je priden in spi že prej, ker imam ob uri njegovega običajnega spanca ravno zobarja). Jutri me pa čaka sestanek z mojo mentorico, ki je že prebrala mojo nalogo.user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.7.2008 8:58:21   
ajtak
Dobro jutro, smo bli vceri brez interneta...

Ob 20h se nam je pridruzila Hana 3270 g 50 cm user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: barika

aja, Atak, vedno te pozabim vprašat...zakaj pišeš brez šumnikov??

navada, zelezna srajca user posted image  a ves kok je **** k za diplomo vse nazaj popravlam pa stresce delam user posted image user posted image

grem prat pa obesat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.7.2008 9:02:06   
barika
Jutro.

kako za koga...nama se je začelo s stroški...mater pa tole vreme.. voda v spalnici in dnevni.user posted image user posted image user posted image  pa nas je samo dobrih 5 minut pralo ko pri norcih. mali se je pa tudi zbudil, ker je tako delalo zunaj

sonchek, mi imamo tudi deuterja 3 kids komfort.

Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.7.2008 9:06:17   
sliva10
Scuba hvala za zajtrk
Ajtak prijateljici za Hanouser posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

Tintin user posted image user posted image  za nalogo inuser posted image  za zobarja jaz se ga bojim kouser posted image

Malček je bil do 4 pokonci. zbudu se  je ob 8 ih z 39.8, zdajle sem mu dala svečko in čakam . popoldne greva k dr ker je na žalost naša dr na dopustu

lep dan

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.7.2008 9:11:55   
tintin
Ajtak: čestite kolegici za Hano.

Tudi pri nas je včeraj pralo in sekalo kot user posted image , ampak na srečo imamo na balkonu žaluzije, sicer bi imeli ziher vodo v kuhinji. Tamali se ni nič zbudil, kljub temu, da je parkrat vsekalo zelo, zelo močno.

Držim pesti za vse bolančke. No, mi smo končno spucali nos!

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.7.2008 10:58:18   
ajtak

Držim pesti za vse bolančke. No, mi smo končno spucali nos!

tole pa za nas vela mali ful kaslja in ga skoz z babyluf-om mazem, pa bronhialtee pije pa nos skoz pucava... ze kak teden, upam, da bo kmal boljs, pa se drisko ma ze ene 2 dni user posted image

Hvala vsem za cestitke, jih bom posredovala.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.7.2008 11:09:39   
ninocka
Dobro jutro in WB dopustniki!!
Tiste, ki pa ste sle (Brina, Rozika) pa lepo se mejte in uzivajte se za nas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Malček je bil do 4 pokonci.

Pri nam tudi - od 12h do cca. 3:30 - 4 se je samo drl in drl, nic ga ni umirilo, na koncu mi je pa v narocju zaspal tko, da mi je s trebusckom na dlani lezal. Ni pomagalo cist nic, da sem ga nosila, da sem mu pela, se joska je zatajila. Ce se je pa ze lih umiril, se je pa obrnil na trebuh, na vse stiri in se je pol zaletavla v pojstlco in tulil se zaradi tega user posted image user posted image
Ne vem, kaj je blo - zobki, trebuscek al pa kaj drugega. Tud calpol ni pomagal. Ga peljem pol k P, ko zacne delat, povrh vsega je pa se Evan spet dobil bronhiolitis, ful tezko diha in piska, sem mu zdej ze kar ventolin dala. Ej, to je pa zdej pri njemu v 1.5 mesecu ze ta tretjic. Se mi ful zdi, da je to reakcija na tretje cepljenje...user posted image

Mah, namestoi da bi uzivali v poletju, kar ga je (in  bo), se pa samo s temi boleznimi ukvarjam...

Vsem bolanckom pa posiljam poln kos user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.7.2008 11:37:29   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

E1 se je naučila plavati brez rokavčkov user posted image user posted image user posted image , pa še upala si je na ta najvišji tobogan user posted image user posted image user posted image ! Sploh nisem mogla verjen user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vanja oz ORANŽA, z vešega faksa sem spoznala eno profesorico in njeno družinico, smo se družili in je bla fulll prijetna user posted image ! >A mi hočeš kej povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa Vanja, hvala za pomoč glede Fredovega obroča, je blo pol res bolje user posted image ! Me veseli!
 Austrija, če bom šla ti povem!

Vidim da se vse več al manj ukvarjate zstakšnimi in drugačnimi problemi - ja res je fantki so bolj od mamic, punce so bolj samostojne! Mislim pa da je za to sitkanje veliko krivo tudi vreme!!

Sliva hvala za razlago.....ampak me vseen zelo žalosti.....

/quote]

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image . Pa seveda vabljene tudi Manca, Scuba, Tanayya, pa še katera......
Barika pol pa zdej samo še v polno streljat!!user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa na eno ledeno kavo.,...tašča častiuser posted image user posted image

Čau.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.7.2008 12:21:37   
Oranža
Taj vse naj naj naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.7.2008 12:23:44   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Taj vse naj naj naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

OSEM JE BIL STARuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.7.2008 12:35:11   
potepinka
Dan

Taj vse naj naj
Vsi dopustniki dobrodošli
Ajtak-čestitke prijateljici in za Tjašauser posted image user posted image user posted image

No pri nas se Mark 1 X na noč zbudi in hoče jest s tem da poje v spanju in kar zaspi nazaj do 6.30 max 7 je kar vredu

Laubica-user posted image user posted image user posted image za kahlico mi jo bomo kupili po dopustu
barika-Mark najraje puza v body,če ima hlače gor mu drsi in je jezen
Eno vprašanje za tiste ki devate kuplene zelenjavne kašice.
Razmišljam za na pot ko gremo na morje kako to daste za jest kar mrzle al kako?Mal mi je čudn da bi mrzlo jedel,razmišljam da bi kakšno vzela za na pot.
Prosim če povete kako to prakticirate,nimam izkušenj z tem

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.7.2008 13:03:37   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

OSEM JE BIL STARuser posted image

Že ko sem pisala post mi neki ni šlo skup ampak sm vseen 7 pritisnilauser posted image user posted image user posted image jah se vidi da mi2 zaostajava za 1 mesec user posted image user posted image user posted image
Taj oprosti.....popravek....

Taj vse naj naj naj naj za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.7.2008 13:05:36   
Oranža
Ma evo ne morem čakat, tole je 1000 objava user posted image user posted image user posted image user posted image

Kera ČVEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.7.2008 13:16:49   
Tanayya29

Ma evo ne morem čakat, tole je 1000 objava user posted image user posted image user posted image user posted image

Kera ČVEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.7.2008 14:53:28   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Eno vprašanje za tiste ki devate kuplene zelenjavne kašice.
Razmišljam za na pot ko gremo na morje kako to daste za jest kar mrzle al kako?Mal mi je čudn da bi mrzlo jedel,razmišljam da bi kakšno vzela za na pot.
Prosim če povete kako to prakticirate,nimam izkušenj z tem

Jaz redko kupim zelenjavne, raje kako sadje z ziti, ce ze pa kako spinaco s smetano ali korenje z jabolkom in to je hladno oz. na sobni temperaturi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.