|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
4.7.2008 21:43:41   
ninocka
Dober vecer,

men ze dva dni neki net steka, nobene strani mi noce odpret ali pa tolk casa odpira, da sam sebe skensla...Mah, tale moj racunalnicar je spet neki nastimu in pol je pa tko...
Mi smo meli spet danes mini vrtec - smo 4 sosede, vse imamo starejse isti letnik (05) in mlajse isti letnik (07), pa se zdaj, ko so ta starejsi doma, dobivamo na "igralnih" uricah. Pol pa dopoldne ful hitro mine, tamali grejo spat, pa je ze moj tavelik doma, pa smo spet mal zunaj in je ze vecer. In tko bo kmal konc porodniske...
Uh, GB, si sploh ne predstavljam, da bi sla v ponedeljek v sluzbo...user posted image user posted image user posted image Fuuuul lep vikend ti zelim in da ga izkoristite na polno user posted image

Sesanje - pri nam sesalc laufa vsak dan, samo ne zarad sesanja user posted image user posted image user posted image zarad noska ga po 5x na dan prizgem, pa vmes mal posesam, ce kaksen velik mufi (to je velik kup macjih dlak) vmes prinese al pa ga Evan mal okrog vlaci. Pomivam pa vecje fleke z baby robcki, ostalo pa ko se spomnem in imam cas.
Paradiznik in paprika - nisem se dala, ker sta ful alergena. Edino jedel je paradiznik v omaki za makarone in pa za filane paprike. Sem pa zadnjic, putka tutka, nardila tud eno pametno. Hranim Rubna z banano in piskoti in Evan  to isto zraven je, ker je to zanjga bananina torta (neki iz Nodija). In gre ena zlica k Rubnu, ena k Evanu. Vmes Evan prjavi, da bi pa jedel skutico s sadjem in mu grem iskat. In jih pol tko lepo hranim enkrat banana, enkrat skutica, enkart Evan, enkrat Ruben. In ko je ze vsega konec, ugotovim, da sem Rubnu dajla jagodno skuto user posted image user posted image HB, ni blo nobene reakcije.

Zdej pa sibam, so moji zdravniki na TVju.

Oranza, dobila ZS, ful hvala. Dej se posliki vajino mojstrovino, pa pol lahko pa se k men prideta polagat (zdej ko bosta mela prakso) user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.7.2008 22:01:31   
jooly
Ne boste verjele, kdo se je spomnil na nas z SMS-om:

Evo nas, dopustnike, uživamo 100 na uro. Pri Taji je bil prejšnji petek lažni alarm, šele danes je pokukal ven 1. zobek user posted image ... Pozdravček vsem, Gruška & co.

Sej sem ji napisala, pr tolkih otrocih, pa še zmer ne ve kako zob zgleda user posted image  Tko de Ajtak, prosim če Taji odlimaš zob, pa ji ga pol še enkrat prlimaš user posted image .
Drugač je pa tud Kim dons pikerala iz postle zjutri - sem sam za sekundo še mal zaprla oči user posted image , pa nardi BUM. Na srečo nič hudga, ampak mislm da se bom zdej pač vsako jutro takoj ko se mala zbudi polila z vodo.

Jutr gremo dopoldan na "čolnarjenje" po Ljubljanici - ena otroška prireditev, sicer ob takem čudnem terminu (Blanca), ampak je zadeva varna in za otroke baje ful poučna. Poročam jutri kako bo.

A bo dons kak čvek padu? Kere čveke naše so pa na morju? Gruška, Scuba, Debeluška, ... kera še? Kanarka, ti ne šteješ user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.7.2008 22:09:51   
tintin
Jooly, pri nas se je pa skoraj zgodil BUM iz postelje, zaradi istega razloga kot pri tebi....sem samo za sec zaprla oči, pa so njegove noge že dol bingljale....in sem sklenila isto kot ti: da moram od zdaj naprej ko se zbudi takoj vstat.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.7.2008 22:12:59   
barika
Drugač je pa tud Kim dons pikerala iz postle zjutri - sem sam za sekundo še mal zaprla oči , pa nardi BUM. Na srečo nič hudga, ampak mislm da se bom zdej pač vsako jutro takoj ko se mala zbudi polila z vodo.

hm...ali pa jo dat nazaj v njeno posteljo. no razen, če mala mis ni pogruntala kok se čez gitre splezauser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.7.2008 22:15:28   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Drugač je pa tud Kim dons pikerala iz postle zjutri - sem sam za sekundo še mal zaprla oči , pa nardi BUM. Na srečo nič hudga, ampak mislm da se bom zdej pač vsako jutro takoj ko se mala zbudi polila z vodo.

hm...ali pa jo dat nazaj v njeno posteljo. no razen, če mala mis ni pogruntala kok se čez gitre splezauser posted image

Ja, sam a veš k si rečeš, sej se igra, sam za sekundico še zaprem oči... user posted image  No, zdej ni več hecov s tem.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.7.2008 22:16:37   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Mama11, jutr bom poslala kašice , sploh nisem utegnila prit te dni do pošte, upam, da ne zameriš..user posted image

Ah daj no, saj imamo nekaj hrane pa le še doma user posted image . Ti mi raje javi, če ti lahko pošljem kaj iz prestolnice, da ne boš samo zato letala sem... razen seveda, če te mami še kaj drugega... kmalu bodo razprodaje user posted image .

Dete sem komaj uspavala, po zelo zelo dolgem času je trajalo  15 min... če je pa zunaj ful žur, ker mlaj postavljajo. Nič, grem žurat, lepo se imejte, verjetno se beremo šele v ponedeljek.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.7.2008 22:17:14   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jooly, pri nas se je pa skoraj zgodil BUM iz postelje, zaradi istega razloga kot pri tebi....sem samo za sec zaprla oči, pa so njegove noge že dol bingljale....in sem sklenila isto kot ti: da moram od zdaj naprej ko se zbudi takoj vstat.

no,ja jaz sem šla celo na wc zjutraj,pa sem ga pustila budnega v postli,in je že kravce pasu na robu postleuser posted image .

Dobr,si bom prpravla tud jaz kozarec vode,al pa še bolje kozarec kave zravn.....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.7.2008 22:19:20   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Dobr,si bom prpravla tud jaz kozarec vode,al pa še bolje kozarec kave zravn.....user posted image

Sam merki, da se ne boš s kofetom polila, vodo pa spila user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.7.2008 22:23:42   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sam merki, da se ne boš s kofetom polila, vodo pa spila user posted image
user posted image user posted image user posted image zjutraj se nikol ne veuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.7.2008 22:30:51   
jooly
Ste bolj zaspane dons. Grem pa še jst. Mam novo knjigo iz knjižnice - Preživela z volkovi. Upam da jo do Božiča preberem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.7.2008 8:56:05   
Tanayya29
Jutroooooooooooooooooo......

ena kava,da se zbudite
user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
5.7.2008 8:56:37   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ste bolj zaspane dons. Grem pa še jst. Mam novo knjigo iz knjižnice - Preživela z volkovi. Upam da jo do Božiča preberem user posted image

do božiča boš pa jauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.7.2008 9:03:58   
Oranža
Dobro jutro,

Sej ne morem verjet da sem prva.....evo kavicauser posted image user posted image al pa dve.....naša noč je bla dons katastrofalna, od 00.00 do 04.30 nisem spala nič, niente, nada, zip!! Sploh ne vem kaj mu je bilo, k načeloma so naše noči ok. A da je bil mlaj al kajuser posted image

Padci s postelje: mi še nismouser posted image user posted image , ampak to se tolk hitr naredi še preden rečeš keksuser posted image user posted image , tko da nikol se ne ve......zjutri pa tud jst še mal mrknem preden čist oči odprem, tamal se pa igra......

O Gruška no lepo da se javiš, pa lepo čofotajte in dopustujte še naprejuser posted image user posted image

Nicolina, tale toča pa nč fajn....pr nas je včerej oz. dons ponoč šel dežek....tko lepo je padal.....zdej pa že spet sonček pripekauser posted image user posted image

A sem vam že povedala...še 20 dni pa gremo na morje......user posted image user posted image user posted image
Vsi ki dons odhajate na morje lepo se imejte fajn dopustujte pa srečno vožnjouser posted image user posted image

Čau.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.7.2008 9:04:42   
Oranža
Tanayya hvala za kavicouser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.7.2008 9:17:12   
Tanayya29
Hehe,nisi bila prvauser posted image user posted image user posted image ,sem te prehizela.
hvala za kavico tudi tebi.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.7.2008 9:38:43   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Hvala za kavico. Evo jest sem ze pokonc in cakam naso malo Tianno da se zbudi . No naj vam povem , kaj je bilo sinoci. Moj pravi meni,da bo cez noc on skrbel za tamalo in naj se jest spocijem . Okoli 24 se zbudi in moj gre gor jo nosi , poje - hoce poloziti v posteljo JOK . Jo spet vzame gujsa hoce poloziti JOK. To je trajalo eno uro. KOncno zaspi ne mine pol ure tamala pokonc. MOj prleti jo neuspesno hoce uspavat in za cist prec. Ko jo koncno  uspaval pa gre dol igrat X box , pa mu recem kva dela, naj gre spat pa pravi " ja sej bo itak cez deset minut pokonc se mi ne splaca spat user posted image user posted image .  Na koncu sem se ga usmilila in sem sla jest k tamali spat , ce ne bi bli vsi trije pokonc celo noc user posted image .

Danes gremo v shoping in moram nardit spisek za cel teden , ker nevem kok bomo mel kej casa po trgovinah hodit user posted image . Moj hoce ,da kupimo tisto tablo ki jo das v kuhinjo za sporocila itd., da mu nardim spisek kaj bo moral narediti ko bo sam s tamalo user posted image user posted image .

Ja evo se slaba dva dni in grem v sluzbo. Ravno vceraj sem zvedela ,da me bojo dal na eno ful lahko delovno mesto ,samo zenska ki dela tam mi ne disi prevec user posted image . BO ze

JOj alarm moram it

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.7.2008 10:40:12   
mamuška
Jutro!

Po včerajšnji puščavi s spanjem je ponoči celo spal enih 6 ur v kosu. Mislm, jest ne vem, kwa se dogaja, ampak iz ful nekomplikatorja je ratal živa mora. Sam sploh ne zaspi večuser posted image , v naročju se zvija, brca, ščipauser posted image user posted image user posted image , pa že misliš, da spi, pa kar naenkrat spet oči čez cel ksiht. zaspan tko, da si lase (no ja, mahec!) puli, zaspat pa ne pa fertig. Včeraj sem bla tko adijo, da sem ga pustila v pojstli 2 uri. Najprej se je pol ure drl, sem hodila vsake 5 min not, nato se pol ure prekladal naokol pa na glavo postavljal, pol se je spet pol ure drl in tko naprej -2 uri skup!!!! Zaspal pa ni! Zvečer je bil tko hin, da niti na žlico jest ni mogel več, je prvič v življenu pojedel kašco na flašo in zaspal ko koma. Pol se je ob 23h zbudu, laaaaaaaaaaaaačen, pojedu in pol je ob dveh spet nekaj pesnil, ampak sem bla jaz tko koma, da je očitno obupal in zaspal nazaj. Spal je do 7h. Dons sem rekla, da bom probala čist strikten red uvest, da bo ob istih urah hodil spat in mu ksšam uvest nek ritem. Ker tole tu mač. Na koncu običajno ob 17h zaspi za 2 uri in pol se gremo konjeuser posted image user posted image user posted image , zvečer ob 23 še zmer poje,  jaz nič ne naredim, ne čez dan in ne zvečer, ne spim ne podnev in ne ponoč, posledično sem pa tečna, zmatrana, dobesedno izčrpana. Pa še mleka mi spet manjka, ke rpoje več, kot načrpam, še dobr da mam zaloge. Pol se še z dedcem spičim, ki resnici na ljubo ni nič kriv - ma ne gre več tko naprejuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.7.2008 13:25:20   
Dajica
Ojla!

Mi gremo pa na poroko danes, civilno smo zal zamudili, upam pa, da uspemo priti na cerkveno, ker moj se dela, potem pa se zurka zvecer! user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.7.2008 16:56:11   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Mislm, jest ne vem, kwa se dogaja, ampak iz ful nekomplikatorja je ratal živa mora. Sam sploh ne zaspi večuser posted image , v naročju se zvija, brca, ščipauser posted image user posted image user posted image , pa že misliš, da spi, pa kar naenkrat spet oči čez cel ksiht. zaspan tko, da si lase (no ja, mahec!) puli, zaspat pa ne pa fertig.

ko da bi za nas brala...

Mamuska, vedi da mislimo nate in da nisi sama user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
5.7.2008 16:59:17   
ajtak
punce, kolegica ma 7.7. rok in je zacela danes krvavet so jo sprejeli v porodnisnico kjer so ugotovili da ni nic ampak so jo obdrzali not. Pred pol ure ji je ctg kazu popadke na 7min ampak jih ni cutila... Drzite pesti, da bo kmalu in da bo cimhitreje in seveda da bo z obema vse OK!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.7.2008 18:59:46   
scubadiver
Ojla čvekice,

mama scuba, mala scuba in očka scubek se javljajo da so nazaj s krasnega dopusta user posted image . Prebrala nisem še nič, poročilo s terena pa tudi skupaj spravim malo kasneje user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 5.7.2008 19:00:06 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
5.7.2008 19:13:37   
ajtak
o family scuba, "uelkom bek"  user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
5.7.2008 19:14:10   
barika
hej
ajtak, a si šla na fešto???

jaz sem pa danes jezna ko user posted image user posted image , bom enmu neki naredla, ko pride iz sprehodauser posted image user posted image user posted image ...mater no, cel dan igrce špila, nič ni naredu, še z onim tam dol ni mignu, cel dan sem neki pucala, pospravlala, pekla, z malim se ukvarjala, ga dala spat (ker on ne zna),balkon spucala. po pravici sem utrujena ko pes, pa še lačna. on mi pa zdejle če gremo na kunigundo. user posted image user posted image user posted image user posted image , sma se ful skregala, je popoku malega pa sta šla na sprehod. user posted image
aja, pa njegova izjava, da sem lena kognoj in nisem danes še nič naredla..

ne vem, a se nej smejem al jočem, si lase spipam....user posted image user posted image ali se pač ne sekiram zarad enga butla

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.7.2008 19:15:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

punce, kolegica ma 7.7. rok in je zacela danes krvavet so jo sprejeli v porodnisnico kjer so ugotovili da ni nic ampak so jo obdrzali not. Pred pol ure ji je ctg kazu popadke na 7min ampak jih ni cutila... Drzite pesti, da bo kmalu in da bo cimhitreje in seveda da bo z obema vse OK!!

če ima čez 2 dneva rok, se je pa mogoče že začela akcija..

nč, grem naprej gnit, pa pospravlat.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.7.2008 19:15:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

o family scuba, "uelkom bek"  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.