|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
4.7.2008 12:29:06   
tintin
Oranža, ja paradižnik je Vasja že poskusil. Zadnjič sem mu ga dala malo za foro kar iz solate (kislega...) pa mu je bilo ful všeč. Danes se pa kuha cca pol paradižnika zraven bučk in korenčka...Papriko pa obožuje! Sploh če je zraven v kombinaciji še malo čebulice (za okus). Aja, tudi V ne mara preveč korenja. Zato ga dajem ful malo, tako da se skrije v druge okuse.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.7.2008 12:29:39   
tintin
Aja, tudi jaz pospravljam po etapahuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.7.2008 12:37:05   
barika
nekaj slik našega fakina

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.7.2008 12:41:53   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

A je katera že poskusila paradižnik dat tem malim...mislim brez kože in pečka...user posted image  Tintin morda, papriko vem da si že poskusilauser posted image

ze cist na zacetku user posted image , sploh nisem vedla da je tok alergen user posted image user posted image . No sam pr nas ni blo nobene reakcije (trkam).

Barika, kok lustne fotke user posted image . A ves da mamo enak stol in celado user posted image , nas stol je siv, celada pa oranzna user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.7.2008 13:15:45   
mojval
Pozdravljene!

Ob hudi tragediji v naši občini, se je pri nas zgodilo nekaj novega. Neža je dobila prvi zobek. Jupiiiiiiiiii.
Zadnjih par dni mi je spala od 21 pa do 11.30 z enim dojenjem vmes in samo upam da ni to posledica zavoljo zobka. No ja, saj drugače spi nekje do 9.30 in je prav fino, da mami lahko malo ponaredi po hiši.

Ajtak, kdaj se boste oglasili???

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.7.2008 13:52:21   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow čveke.
pa sej se mi nič ne da, samo da vas pozdravim
evo sva že dve taki-čao

Tukaj se tretja taka.
barika-full luskane slikice, posrecene!

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.7.2008 14:47:44   
mamuška
O barika, srčkane fotke.

Paradižnik pri nas jemo od vsega začetka, olupljen in brez pešk, zadnji mesec pa samo olupljen.  Ne sme pa rdeče paprike, je pisan ko hijena po njejuser posted image

Noč - katastrofa! OD 3,30 do pol osmih spali nič in pol mi je še iz pojstle telebnil, ker me je očitno zmanjkalo, tamau pa na juriš in hop! -trasssssss!!! bum!!!!- po tleh. Mal huronskega dretja, sicer pa nič hujšega, hvala Bogu!

Pa tud zdej mi noče nič spat, jaz pa vegetiram ko blondinka. Mam walkamn na glav, da mi pravi "vdihni-izdihni. vdihni-izdihni", če ne bime že pobralouser posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.7.2008 15:04:16   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

helow čveke.
evo sva že dve taki-čao

Tukaj se tretja taka.

pa še četrtauser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.7.2008 15:52:50   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mojval

joj ne vem user posted image , moj moz ni najbolj navdusen nad idejo da bi se povabl na obisk k enim ki jih ne poznamo... moski pac user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

helow čveke.
evo sva že dve taki-čao

Tukaj se tretja taka.

zdej pa nehite pa kej napiste al se bote sam fockale... user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.7.2008 15:55:41   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Noč - katastrofa!

pr nas tud! Tale mlaj pa zgleda vse matra...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.7.2008 16:08:39   
mama11
Barika, ful dobre fotke. Mi smo tudi danes zunaj v bazenčku čofotali, Tamara in 2,5 meseca mlajša sestrična. To je bilo veselje, prav za dušo spočit; potem je še pojedla, se podojila in že eno uro drnjoha. Jaz imam pa pavzo med likanjem.

Seveda tudi jaz pospravljam v etapah... saj zato pa nikoli ni vse pospravljeno user posted image . Pa sem se že nehala sekirat. Pred službo bom pa, če moj hoče ali ne, poiskala kakšno zanesljivo gospo, ki mi bo 1x na teden prišla pri ta težjih zadevah pomagat, pa bo. Sploh si namreč ne predstavljam, kako bi pri službi in pospravljanju našla še čas za pupo (mojemu glede tega skorajda ni potrebno sekirat se, ker tako ali tako samo enkrat na teden ali dva presesa in pomije po tleh... pa še za to se morava skoraj spičit). Moški pač ne razumejo... da je treba presesat večkrat na teden, pa da se tla v enem tednu že konkretno zamažejo, pa da prah na policah ni za okras, pa da je vodni kamen tudi pacarija, pa....

Zdaj pa že sama sebi utrujam. Grem nazaj likat. Pa še kartico od fotoaparata moram spraznit, imamo jutri ohcet (svak se ženi).

V nedeljo gremo pa v Sodražico; na Miheliča sem nazadnje plesala avgusta lani, tako okrogla, da so najbrž mislili, da bom dete izvalila kar na plesišču user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.7.2008 16:52:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: mojval

joj ne vem user posted image , moj moz ni najbolj navdusen nad idejo da bi se povabl na obisk k enim ki jih ne poznamo... moski pac user posted image

helow čveke.
evo sva že dve taki-čao

Tukaj se tretja taka.

zdej pa nehite pa kej napiste al se bote sam fockale... user posted image user posted image

voham nekaj zelenegauser posted image user posted image user posted image

aja, hvala, hvala

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.7.2008 17:23:21   
mamuška
Jst bom dons popenla. od 3,30 zjutr do zdej je spal 2 x 25 minut. men se mešauser posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.7.2008 19:55:28   
Tanayya29

Jst bom dons popenla. od 3,30 zjutr do zdej je spal 2 x 25 minut. men se mešauser posted image user posted image user posted image

velkom tu te klubuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Luna je bla,ane?

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.7.2008 20:17:06   
nicolina
Čer,
jaz sem bla danes leteča, sem bla v NM, šla v Mullerja  z namenom, da bom dobila še kaj brezglutenskih in brezjajčnih stvari, a veste da nimajo ničuser posted image user posted image , sem bla prav razočarana, imajo pa vseeno v DM več, pa sej se bomo že znašli, se bo treba mal zapeljat v prestolnico. user posted image  
Sem pa vseeno pustila 50 EUR user posted image , a uparablja katera njihove pleničke, jaz sem jih kupla danes za probo, so občutno cenejše kot Pamperske.

Mama11, jutr bom poslala kašice , sploh nisem utegnila prit te dni do pošte, upam, da ne zameriš..user posted image

Naša današnja noč je bla kar ok.

Pr nas je danes popoldan bla taka toča kot jajce, jaz kaj takega že dolgo nisem vidla, sklestilo nam je vse sadje, rože.... user posted image  dobr da ni blo še kaj hujega. Drugim pa itak vse vinograde in njive user posted image user posted image   Ta narava je čist znorela...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.7.2008 20:30:31   
barika

uf, men pa zadnje čase zjutraj (okoli 10.) spi 2,5 ure, pa potem čez kakšni 2 uri ali več kakšno uro, potem pa dolgo ič (vmes tečnoba), pa nočno spanjedo jutra.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.7.2008 20:36:53   
manca

Paradižnik pri nas jemo od vsega začetka, olupljen in brez pešk, zadnji mesec pa samo olupljen.  Ne sme pa rdeče paprike, je pisan ko hijena po njejuser posted image

Jaz sem ji dala danes tri češnjeve paradižnike, ki so zrastli na balkonu...samo nisem pa nič olupila in odstranila pešk-je to kaj narobe?

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.7.2008 20:38:52   
manca
Jutri okrog 10ih bova z Majo v SN v Lj...ima katera čas za kavico?user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.7.2008 20:49:05   
ajtak
Dober vecer, vas na hitro pozdravim ker ne vem ce ne bo treba izklopit rac., mamo kr nevihto...

Barika to ni letelo da ne smejo Martina hvalt!Ampak, da naj nehajo pisat kako samo pozdravijo...

Nc kej posebnega se pri nas ne dogaja, mali je izdneva v dan vecja trma, na vsak nacin bi se rad plazil a ne zna in potem se jezi in razburja in ker se vedno ne gre se zacne dret (tist jok brez solz). Al pa ce mu ne dam dalinca al pa mobitela- groza, k da ga hocem fentat...

Danes je prvic vstal, in to v stricevem avtu, sva sedela za volanom (ja spet je sofiral user posted image ) in mali prime volan in se gor potegne tako da je stal na stolu in se drzal za volan user posted image .

vsem, se posebej pa Mamuski s katero se danes pocutim zelo povezano (tud mi celo noc nismo spali cez dan pa 1×1h in 1×20min) zelim, da bi bila noc cimbolj mirna.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.7.2008 20:52:25   
barika
Barika to ni letelo da ne smejo Martina hvalt!Ampak, da naj nehajo pisat kako samo pozdravijo...  (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Nc kej posebnega se pri nas ne dogaja, mali je izdneva v dan vecja trma, na vsak nacin bi se rad plazil a ne zna in potem se jezi in razburja in ker se vedno ne gre se zacne dret (tist jok brez solz). Al pa ce mu ne dam dalinca al pa mobitela- groza, k da ga hocem fentat...

hm, skor tak, kot da bi jaz pisala, razen tistega o mobitelu in dalincu.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.7.2008 20:57:28   
Tanayya29
Nicolina jaz sem jih imela(oz.moj sine)enkrat,in jaz sem bila zadovoljna z njimi,bolj kot z milerjevimi ali pa lumpijevimi,drugače pa smo kar nekako pristali na pamperskah.

oranža jaz sesam hmmmmm...vsaki drugi dan,pomijam pa enkrat tedensko,je pa takrat krpa čisto črna.
Sem pa prej,ko sem imela psa,takoj,ko sem prišla iz šlužbe že imela sesalc v rok...jaoooo,kok je blo dlak,še ko smo kej skuhal,je blo ponavad na krožniku kaka dlakauser posted image user posted image .

grem malo pospravit,in mirno noč vsem

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.7.2008 20:59:40   
Tanayya29
dajica in barika a sta vidle,da sedaj naske in sara hodta,ju3 gresta v egipt,bivša naskejeva pa je full burno odreagirala,hehe,kake majo.No,sam,da so srečniuser posted image user posted image .Sara pa se je itak slikala za playboj,pa nove joške dobiuser posted image user posted image .

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.7.2008 21:07:39   
barika

dajica in barika a sta vidle,da sedaj naske in sara hodta,ju3 gresta v egipt,bivša naskejeva pa je full burno odreagirala,hehe,kake majo.No,sam,da so srečniuser posted image user posted image .Sara pa se je itak slikala za playboj,pa nove joške dobiuser posted image user posted image .

vse kar je rdeče sem vedla, ostalo pa ne. pa sem vidla, da si tudi ti malo pozabla na BBuser posted image user posted image user posted image

men se ne zdi fer, da je Naske zmagal, veliko bolj sem privoščila Sandiju (pa marčelu). mah, to je sama ena velika vroča kuhinjauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.7.2008 21:36:35   
tintin
Hoj, ja tudi naš otrok nič noče čez dan spat...danes je spal samo 30 min v celem dnevuuser posted image ostalo pa sama akcija...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.7.2008 21:38:36   
Dajica

vse kar je rdeče sem vedla, ostalo pa ne. pa sem vidla, da si tudi ti malo pozabla na BBuser posted image user posted image user posted image

men se ne zdi fer, da je Naske zmagal, veliko bolj sem privoščila Sandiju (pa marčelu). mah, to je sama ena velika vroča kuhinjauser posted image user posted image

Kvaaaaaa??!! Ne, nc nism vedla. No, razen za joske sem slisala. A da sta naske pa sara zdej par ??? Cak mal, a ni naske skoz neki o svoji punci govoru?? Se vid, kaj denar naredi.user posted image Sploh nism nic spremljala, kaj dogaja s folkom z BB, ko sem pa tanayyin post prebrala, sem sla pa takoj iskat novicke na netu. Bols, da ne bi vedla, zdej se mi je pa kr zameru tale naske, pa sem za njega takrat navijala. A je se kj takega, k ne vem user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.