|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
3.7.2008 23:05:52   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

A ste slišale za tragedijo, ki se je danes popoldne zgodila na Savi pri HE Blanca, mene je ful pretreslo, 5 žrtev in 8 pogrešanih... user posted image user posted image , ki so verjetno vsi mrtvi..

Groznouser posted image user posted image

Manca super za izvideuser posted image user posted image , kar se pa ponoči tiče pa po moje je tud preveč oblečena(uf sm zaštrikala), jst ga imam v pižamici s kratkimi rokavčki in kratkimi hlačkami, pa v zelo tanki vreči, ker se ponoč odkrije in pol nč ne spim ampak samo bedim skoz in ga pokrivamuser posted image user posted image  A nimate pr vas klimeuser posted image  Če ja, bi jst na tvojem mestu za kake 3 stopinje shladila spalnico....sej če jo imaš v dnevni pa odpreš vrata se ful ohladi vse......

Jst imam tud eno vprašanje: Kolkrat na teden pospravte stanovanje zdej k se malčki plazijo(posesate in pomijete)user posted image Jst to počnem vsak dan zjutraj pa si grem že mal na živceuser posted image

Tintin, tud men se je že zgodlo da je T tulil ko zverinica jst pa nč vedlauser posted image .....je pa E ponevedoma kanal prestaviluser posted image

Kaja veš dauser posted image
Nč grem spat.....
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
3.7.2008 23:09:26   
tintin
Oranža: posesam skoraj vsak dan, pomijem enkrat na teden...itak mora mal svinjerije pojest. Če ima malo prahu na sebi ga pa z tistim lepljivim rolčkom očistim.....

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
3.7.2008 23:11:26   
zirafa76
no,pozdrav na hitro,preden odjadramo jutri na morje za 2 tedna..pag...user posted image user posted image Saj se bom spomnila na vse Vas,ki se mrcvarite v mestih v tej sparini,takoj,ko skocim v morje in zaplavamuser posted image user posted image user posted image

No,pa se malo prigod..Koncno sem izbrskala stevilko, se ta drugo od moje org.poroke,pa se javi njen moz,da pravkar rojeva...user posted image Men je bilo tak nerodno..ampak tip je bil kul in vse razlozil,pa je vse urejeno..bomo zrihtal in dobimo stevilko od te druge..ampak..kr neki no....user posted image

Mamuska..Romer Duo Plus..fajni je..Midva sva imela sreco,ga nama je prodal moj sestric,se v skatli,ker je dobil dva ista za darilo....user posted image .Pa sva ga dobila ceneje ful,kot je v trgovini...

A je katera tudi tako zmedena??Jaz namrec zadnje case vse mesam..danes grem k zdravniku z Izabelo,pa me ta pogleda in pravi,da sva narocene sele cez teden dniuser posted image user posted image ,no pa sem vsaj prestavla,pol ful ne vem,kam odlozim stvari,itd....kr nekaj no...

Aha,se jedilnik vidim da pisete...
Izabela poje skoraj cisto vse,obozuje banane..no,kot se ostalih 90 proc.otrokuser posted image , meso,teletino,testenine,zelenjavo..skratka,poje vse...se ribe!!
No,danes pa je imela..
zajtrk..mleko
malica..banana ter jogurt
kosilo..testenine z korenckomin brokolijem v smetanovi omaki
pop.malica..sadni koktajl
vecerja..kasa Hipp..z lipo,za miren spanecuser posted image ..upam,da res

Mi pa se vedno spije tam okrog 130ml mleka,zvecer pa se se mal prislini k men....user posted image ,pa se stiskamauser posted image

Nic,grem pakirat se malo,ker se nisem koncala..joj,vcasih si zmetal na hitro stvari v kufer in sel..ma kaj kufer,nahrbtnik,potovalka..danes pa samo za Izabelo porabim pol dneva,da ja kaj ne pozabimuser posted image

Papauser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
3.7.2008 23:23:07   
zirafa76
aha,se pizama..
moja spi v sexy pizami Hello Kittyuser posted image s kratkimi hlacami,ker je prevroce, mami pa naga...user posted image

tragedija...katastrofauser posted image user posted image ,sploh ne morem verjet,ceprav po drugi strani ne razumem,kako so lahko sli na reko brez zascitne opreme,kot jopici ali celade.....grozno res..uboge druzineuser posted image

no,zdaj pa res..papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
3.7.2008 23:55:40   
kanarka
Uuuh, kako jesensko ozadje.

Oranža, jst te tut težko berem. Pa Rozi tut.

Naša spi samo v bodyu in nepokrita.

A vete, da je danes imela drisko...kej takega. Ko je sedela, slišim tist pritisk, potem jo primem, da jo nesem previt, ona pa po celem hrbtu podriskana.  Gravitacija je tukaj čist zatajila. Ne vem no, men je to že mal too much, da ima cel teden drisko. Vsi ostali simptomi so že skoraj izginili, driska pa še ostaja. Bom sadje zaenkrat ukinila.

Grrrr, je glih en ščurk uletu čez balkonska vrata. Tist letečuser posted image user posted image . Tolk ne maram teh bitij. Pol pa pol tube spraya porabim, da ga ubijem, pa se sama zravn skor zadušim.

Mala se mi pa zmeri bolj pogost ponoči zbuja. Pa nič več ponoči ne jema, samo duda ven in duda not. Enkrat na noč pa sigurno pol ure bedi. Upam, da je samo vročina in nič drugega.

Žirafa, lepo te je blo spet brati. Uživajte na morju in najdte hiter zamenjavo. Kdaj imaš že datum poroke?  

GB, kje si? Sej ne vem, ali si rekla, da imaš že ta teden službo, ali naslednji?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.7.2008 0:12:18   
GB
Dobr vecer. Verjetno ni vec nobene gor. user posted image user posted image  Mi smo malo bolje, samo nosek se vedno mal nagaja. Dons sem sla z hcerkico v shoping in je dobila baby walker , hlacke, miniko , ceveljcke in bom dala mal v album , ko poslikam

Kanarka : z delom zacnem v ponedeljek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No sej psihicno sem se pripravila in se moram pohvaliti, da lahko dam gor uniformo . user posted image user posted image

Imam eno vprasanje. Skrbi me , ker Tianna se ne sedi samostojno. Mora imeti neko oporo okoli sebe ,  ko se igra in se hoce stegniti po igraco jo tok zanese ,da se prebrne user posted image user posted image . Ali mislite ,da bi me moralo skrbeti ??

No toliko za sedaj , moj se ze dere iz sobe . Nekaj hoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.7.2008 1:04:23   
sliva10

[/quote]

Sliva... teb pa sploh ne verjamem, da je Anže še brez zob. Prosim če se mal bolj ažurno javljaš in posreduješ podatke user posted image  user posted image

Jooly RES JIH NIMAuser posted image user posted image  mama11 mi lahko potrdi ko ga je zdaj videla. Pa bi prišla v SN in se prepričalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja Kim je itak tolk pred nami kar se vragolij tičeuser posted image  da moramo še z zobmi mal počakat. Norice smo pa dobil in jih je prebolel.

M je tud še kar ni. Pri pupah sem dobila že po 3m sedaj pa kar niuser posted image  Ko pa bo bo verjetno hudo kot pri Laubici in Mamuški.user posted image

Tragedija.. grozno..za vse družine ki so prizadeteuser posted image

Pa tale nov ozadje je kr nekiuser posted image user posted image  me kar oči bolijo....

Sonchek imam nahrbtnik pa me tolk rame bolijo, da mi je žal da sem ga kupila, sicer A ima 11 kg tako na približnouser posted image

spimo samo v bodiju mu je tako vroče, dojimo se vedno bolj, Gh samo v koščkih nič pasirano...

Uf kolk je ura spat bo treba,

Aja pa čestitke vsem obmesečnikom za nazaj in naprej.. čas gre tako hitro mimo,mesec je mimogrede naokoliuser posted image

GB a kar že v službouser posted image  bogica

Nič zdaj pa res moram it spat, je tako fajn ker je tišina v hiši, ko vsi spijo, mir.... pol pa mat nori po bajti iz metlo in cunjouser posted image user posted image

Se beremo

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.7.2008 1:37:30   
mamuška
Zdejle sem z babjega čveka, pa š e tuki odčvekamuser posted image user posted image

Dojenje oz, MM skoz več, skoz bolj. Glih zmanjšala sem količino, ker ga mam ful preveč, evo, zdaj bi ga pa več popil. P pravi, naj nič ne šparam, naj mu ga dam, kolkor ga če, jeboljš kot sok.  Pa bom, no.

M se mal umirja, upam, da ne samo prehodno za čeznoč. Ker tole je nORO!

Spi naš polh v plenici in čist tanki pižamci-pajacku, nč pokrit. Sem ga imela v kratki pižamci, pa je imel proti jutru čist ledene tačke.mačke. Če ma še vrečo, je pa čist premočen.

Sedenje: je čas (za donošene) vse do 9. mes.

GB čist si boga, ko moraš tko kmal v službouser posted image

Tragedija: grozno, sploh nimam komentarja. Amapk se res sprašujem, kako so lahko ljudje tako obupno lahkomiselni.user posted image user posted image Vseeno ej grozno, kar se je zgodilo.

Sesam 2-3x tedensko, pomijem 1-2x tedensko. Nepretiravat, otroc se morjo srečat z "normalno" svinjarijo.

Grem po dolgem. Paše en tak večerni odklop, morm rečtuser posted image Mirno noč vsem.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.7.2008 8:10:02   
tintin
Očitno sem prva, eno user posted image za dobro jutro vsem! 

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.7.2008 8:21:46   
BrinaS
Dobro jutrouser posted image ,

v primerjavi z zadnjimi je bila danasnja noc super (samo 1x dojenje)

Kaja, cestitkeuser posted image . Danes pa Tijanu od Mamathejeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Imam pa probleme s hranjenjem Maje. Nekaj mi zadnje dni blokira sadje. Ga poje čisto čisto malo, nato pa čaka na dojenje in spanje.

Enako. Sadje ji sploh ne gre več. Za kosilo še kr nekak poje, ampak doji se pa namest vedno manj - vedno več user posted image

Pri nas se to dogaja z zelenjavo. Za pogosto dojenje in majhne kolicine pa je verjetna kriva vrocina. Vsaj pri nasuser posted image

A ste slišale za tragedijo, ki se je danes popoldne zgodila na Savi pri HE Blanca, mene je ful pretreslo, 5 žrtev in 8 pogrešanih... user posted image user posted image , ki so verjetno vsi mrtvi..

Katastrofa. Gledala Odmeve. Tudi danasnje stanje ni nic drugacno.user posted image

Manca, super da ni alergijuser posted image in se ti oproscam, ker sem napisala, da imate potrjene.
Tudi Tina spi samo v bodiju ali v pizamici s kratkimi hlacami in rokavi.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
A vete, da je danes imela drisko...kej takega. Ko je sedela, slišim tist pritisk, potem jo primem, da jo nesem previt, ona pa po celem hrbtu podriskana.  Gravitacija je tukaj čist zatajila. Ne vem no, men je to že mal too much, da ima cel teden drisko. Vsi ostali simptomi so že skoraj izginili, driska pa še ostaja. Bom sadje zaenkrat ukinila.

V nasem ZD pravijo, da je vazna hidracija, da pa naj je otrok vse kar mu pase. Ni vec omejevanja zivil zaradi driske. Samo da gre v telo. Na tvojem mestu pa bi jaz poiskusila s probioticnim jogurtom, da se ji kulture v zelodcku malo opomorejo.

Zirafa, lepo dopustnikujte in cimmanj stresov pri organizaciji poroke.

GB, lep avatar in skoda za konec porodniske. Tina tudi se ne sedi sama, zaenkrat me se ne skrbi.

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Zdejle sem z babjega čveka
Paše en tak večerni odklop, morm rečtuser posted image

user posted image  se veliko takih

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.7.2008 8:26:08   
BrinaS
Tintin hvala za kavico.
Sem se spomnila. Moja prijateljica je tudi dala hcerko spat in sla v pralnico, ki jo ima v kleti likat  - z babyfonom. In lika 1 uro in se cudi, da se mala se ni zbudila in lika ze 2 uri in je presenecena, ker je mislila, da je mala pridna in ve, da mora mami veliko zlikati, zato toliko spi. Potem pa nese prvo rundo zlikanih cunj gor in se mala na vso moc ne joka dere v posteljici.user posted image Tudi sama ni vedela koliko casa.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.7.2008 8:54:44   
ajtak
Dobro jutro , ceprav zame ni user posted image

sem ko cunja! Danes smo se zbudili ob 1h, ob 4h se je eno uro jokal in dru(sem ga ujckala pa bozala pa pela...) pol ga pa dvignem in luc przgem in on dobi nasmesek za miljon dolarjev user posted image  tko  da sva pol ene pol ure milne mehurcke spuscala pa se mal igrala pol je pa zaspal... ampak sam do 6h, zdej smo se kr auf, mam celo bajto za posesat in pomit pa ne vem kako naj ko noce podnevi nic spat...

bom ze!

Katastrofa res bogi svojci. Baje so ponoci se 3 trupla ven potegnl...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.7.2008 9:07:11   
potepinka
Jutro

Mark spančka 2 rundo,jaz pa lahko mal napišem
spanje-body kratek rokav,zoknčki in nič pokrit
GH-štrajka pomoje zaradi zobk
pospravljanje-vsak dan sesanje brisanje po tlen vsake 2 dni
Mark že zelo lepo kobaca vsepovsod ga je polno,iz dnevne sem mizo kar umaknila,da se ne bi udaru,zdaj pa ima lepo veliko prostora.
avtosedež-imamo Ferrari od 0-18kg in je super se za 3 stopnje poleže.Jajčka nam je že kakšen mesec premala mu že glavica gleda ven,v avtosedežu pa uživa.
GB-joj,se mi smiliš ko moraš že v službo
sonchek-glede nahrbtnikov nimam izkušenj ker ga nimamo in ga tudi ne bom kupovala

Vsem ki ste praznovali čestitke
Šibam alarm

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.7.2008 9:23:20   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Sonchek imam nahrbtnik pa me tolk rame bolijo, da mi je žal da sem ga kupila, sicer A ima 11 kg tako na približnouser posted image

Katerega pa imaš????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.7.2008 9:30:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
jaz sem s koutrom pokrita- user posted image no ce do zdej slucajno kera ni misla da sem nora zdej ziher vse mislte user posted image user posted image

Niti malo, jaz imam kovter od sredine stegen pa čez ušesa... ne morem pomagat, tudi pri 25 stopinjah ne znam drugače spat... pa vseeno slišim vsakič, ko se pupa obrne...

Manca, sicer je od otroka do otroka odvisno, naša je ful hitro skuhana, ampak najbrž jo res preveč oblečeš in se ti zato zbuja in doji. Naša je v enodelni pižamici - hlačnica do kolega, rokav do pol nadlahti in ji je čisto ok. Noge in roke so sicer zjutraj hladne, ampak ne mrzle. Ko gremo spat je okoli 26 stopinj, 15 m stran v dnevni sobi pa naštimamo klimo na 23 ali 24 stopinj. Se da spat.

Čeprav današnja noč ni bila oh in sploh. Spat je šla ob 9h, ob pol štirih zahtevala dudo, ob pol petih zahtevala dudo, ob pol šestih se je zbudila in me gledala skozi rešetke, mi je vzelo 20 min, da jo nazaj uspavam (duda not, obrnit na hrbet, tapkat po plenički), potem sva pa zategnili do pol osmih... nimam pojma, kdaj je user posted image  vstal in šel delat.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranža: posesam skoraj vsak dan, pomijem enkrat na teden...itak mora mal svinjerije pojest.

Enako.

Babyphone - HB nismo doslej imeli nobenih slabih prigod. Res deluje super, ga vsake toliko prislonim na uho in slišim, kako diha.

IZVIRNO SPOROČILO: GB
Skrbi me , ker Tianna se ne sedi samostojno. Mora imeti neko oporo okoli sebe ,  ko se igra in se hoce stegniti po igraco jo tok zanese ,da se prebrne user posted image user posted image . Ali mislite ,da bi me moralo skrbeti ??

Mislim, da nimaš kaj skrbeti. Jaz se z mojo vsak dan igram na postelji, ji ponudim pomoč, da se dvigne, sedi kakšnih 20-30 s sama in se potem zvrne kot vreča krompirja in to na katerokoli stran, vključno z direktno na nos (prav špago naredi). Mi je P rekla, da do naslednjega sistematskega (9 m) ni treba nič skrbeti. Sicer sedi v stolčku za hranjenje ampak na telovadni blazini jo pa pustim, da se trklja naokoli, tam bo sedela, ko se bo usedla sama.

IZVIRNO SPOROČILO: sliva10
mama11 mi lahko potrdi ko ga je zdaj videla.

Potrjujem. Zobje gor ali dol, poba je tako fejst, da že lobiram pri Slivi za rezervacijo... bi se mi dopadel tak zet user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.7.2008 9:32:24   
mama11
mam celo bajto za posesat in pomit pa ne vem kako naj ko noce podnevi nic spat...

Medtem, ko sesam, se večinoma tako ali tako igra, zvok je sploh ne zmoti. Zadnjič sem dnevno, jedilnico in kuhinjo presesala medtem, ko je v spalnici spala (10-15 m stran). Poskusi ga dati v kengurujček.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.7.2008 9:36:44   
mama11
Aja, Jooly, namesto koliko zob, vprašaj rajši, koliko las ima Anže user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.7.2008 9:44:02   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

mam celo bajto za posesat in pomit pa ne vem kako naj ko noce podnevi nic spat...

Medtem, ko sesam, se večinoma tako ali tako igra, zvok je sploh ne zmoti. Zadnjič sem dnevno, jedilnico in kuhinjo presesala medtem, ko je v spalnici spala (10-15 m stran). Poskusi ga dati v kengurujček.

user posted image  a ves, da je men vroce ze brez kengurujcka sploh ma pa moj sine 10kg +-...

ves mi mamo 2nadstropji in ko zg. sesam ga mam dol v stajici sam me moti ker ga ne slisim... ne morem ga pa met gor ker ga nimam kam odlozit pa da bi bil varen, v posteljici se skoz gor vlece in ker ne zna vstat pade direkt v ograjo pol je pa jooooooooooooooookuser posted image user posted image  ...

no, pol stuka mam posesanega zdej sva se mal zabavala zdej grem pa dalje... tak tempo mi vzame celo dop. user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.7.2008 10:07:48   
Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image  a ves, da je men vroce ze brez kengurujcka sploh ma pa moj sine 10kg +-...user posted image user posted image user posted image

ves mi mamo 2nadstropji in ko zg. sesam ga mam dol v stajici sam me moti ker ga ne slisim... ne morem ga pa met gor ker ga nimam kam odlozit pa da bi bil varen, v posteljici se skoz gor vlece in ker ne zna vstat pade direkt v ograjo pol je pa jooooooooooooooookuser posted image user posted image  ...Samo brezvezen predlog: Kaj pa če spodaj posesaš za zgoraj pa počakaš da zaspi pa takrat to uštimaš, al pa da kdo pride domov pa ti tist cajt ga mal počuvauser posted image

no, pol stuka mam posesanega zdej sva se mal zabavala zdej grem pa dalje... tak tempo mi vzame celo dop. user posted image welcome to the club....pri tavelkem sm lohk pospravljala ko utrgana, pr temu pa ne....zahteva svoje....tko da posesam....pol se njemu mal posvečam,, po možnosto počakam da zaspi in pol pomijem pa na kopalnico se vržem....ostalo pa pol ko drugo rundo zaspi.....itd....

Dobro jutro,

še 21 dni pa gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za info o pospravljanju....Mamuška men se ne gre tolk zarad ''normalne svinjarije'' ker itak se prah takoj spet posede, ampak me bolj moti to, k tamal mal popljuva, pa pol razmaže al pa z mokrimi rokami po tleh pa tko......

Nč zdej pa šibam cunje pospravit pa eno žehto še perem pa ene 2 bom dons še user posted image user posted image

Aja za Slivo eno vprašanje: Zakaj mi vsaka orhideja konc vzame?user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol leta mi dela, pol ji pa listki odpadejo in to je touser posted image

Tian vse naj naj najuser posted image ....pa upam da se mamica kej oglasi....Mamatheaaaaaaaaaaaa!!!!

Čau...............

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.7.2008 10:42:06   
ajtak

ves mi mamo 2nadstropji in ko zg. sesam ga mam dol v stajici sam me moti ker ga ne slisim... ne morem ga pa met gor ker ga nimam kam odlozit pa da bi bil varen, v posteljici se skoz gor vlece in ker ne zna vstat pade direkt v ograjo pol je pa jooooooooooooooookuser posted image user posted image  ...Samo brezvezen predlog: Kaj pa če spodaj posesaš za zgoraj pa počakaš da zaspi pa takrat to uštimaš, al pa da kdo pride domov pa ti tist cajt ga mal počuvauser posted image

mam spalnico gor... no saj je prisel svak domov in je bil tok zlat da mi je najprej malega ahtal, pol se je pa zacel jokat, je pa dokonca posesal namestop mene user posted image

no, pol stuka mam posesanega zdej sva se mal zabavala zdej grem pa dalje... tak tempo mi vzame celo dop. user posted image welcome to the club....pri tavelkem sm lohk pospravljala ko utrgana, pr temu pa ne....zahteva svoje....tko da posesam....pol se njemu mal posvečam,, po možnosto počakam da zaspi in pol pomijem pa na kopalnico se vržem....ostalo pa pol ko drugo rundo zaspi.....itd....

evo sedaj mali spi in jaz tule klopfam ceprav mam se kopalnico pa stopnice po tleh za pomit user posted image user posted image

kaj boste danes kuhale? jaz bom nardila rizoto, sicer s svinjino ampak koscke ven poberem pa mali je isto ko mi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.7.2008 11:34:45   
tintin
Danes bomo kuhali piščanja nabodala, mlad krompirček, paradižnik. Vasja pa dobi bučke s korenčkom in testeninami.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.7.2008 11:46:26   
ajtak
se kdaj bom jamrala kako Tjas podnevi nic ne spi... a veste da vlece ze zelo uro user posted image . In mami je vse posesala, pomila sedaj pa ze kuha user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.7.2008 11:55:39   
Oranža

evo sedaj mali spi in jaz tule klopfam ceprav mam se kopalnico pa stopnice po tleh za pomit user posted image user posted image   Vidiš lepo da priznaš, jst tud to počnem, samo priznala pa nisemuser posted image user posted image user posted image

kaj boste danes kuhale? jaz bom nardila rizoto, sicer s svinjino ampak koscke ven poberem pa mali je isto ko mi.  E si je zaželel palačinkeuser posted image , T bo pa dobil mal krompirčka in blitve iz domačega vrta

A sem vam povedala da moj otrok ne mara korenjauser posted image user posted image , pa bi blo fajn da ga je zarad beta karotena.....on pa neeeeeeeeeeeeeuser posted image . Ga hecam vse živo zraven pa ne gre.......

A je katera že poskusila paradižnik dat tem malim...mislim brez kože in pečka...user posted image  Tintin morda, papriko vem da si že poskusilauser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.7.2008 12:18:19   
barika
helow čveke.
pa sej se mi nič ne da, samo da vas pozdravim

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.7.2008 12:27:55   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow čveke.
pa sej se mi nič ne da, samo da vas pozdravim
evo sva že dve taki-čao

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.