zirafa76
|
no,pozdrav na hitro,preden odjadramo jutri na morje za 2 tedna..pag... Saj se bom spomnila na vse Vas,ki se mrcvarite v mestih v tej sparini,takoj,ko skocim v morje in zaplavam No,pa se malo prigod..Koncno sem izbrskala stevilko, se ta drugo od moje org.poroke,pa se javi njen moz,da pravkar rojeva... Men je bilo tak nerodno..ampak tip je bil kul in vse razlozil,pa je vse urejeno..bomo zrihtal in dobimo stevilko od te druge..ampak..kr neki no.... Mamuska..Romer Duo Plus..fajni je..Midva sva imela sreco,ga nama je prodal moj sestric,se v skatli,ker je dobil dva ista za darilo.... .Pa sva ga dobila ceneje ful,kot je v trgovini... A je katera tudi tako zmedena??Jaz namrec zadnje case vse mesam..danes grem k zdravniku z Izabelo,pa me ta pogleda in pravi,da sva narocene sele cez teden dni ,no pa sem vsaj prestavla,pol ful ne vem,kam odlozim stvari,itd....kr nekaj no... Aha,se jedilnik vidim da pisete... Izabela poje skoraj cisto vse,obozuje banane..no,kot se ostalih 90 proc.otrok , meso,teletino,testenine,zelenjavo..skratka,poje vse...se ribe!! No,danes pa je imela.. zajtrk..mleko malica..banana ter jogurt kosilo..testenine z korenckomin brokolijem v smetanovi omaki pop.malica..sadni koktajl vecerja..kasa Hipp..z lipo,za miren spanec ..upam,da res Mi pa se vedno spije tam okrog 130ml mleka,zvecer pa se se mal prislini k men.... ,pa se stiskama Nic,grem pakirat se malo,ker se nisem koncala..joj,vcasih si zmetal na hitro stvari v kufer in sel..ma kaj kufer,nahrbtnik,potovalka..danes pa samo za Izabelo porabim pol dneva,da ja kaj ne pozabim Papa