![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 22:40:57
|
|
|
|
Oranža
|
Ja Barika ima Scuba prav, ti pašeš pod celjske pišance, Scubi se m pa tud že razložila kako in kaj, samo prebrat je treba! orkalapipala kje pa ste vse A nobena ni za čvek........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 22:44:54
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Klopi...hmm, pol mam pa še vedno rajš ščurke Ne enih ne drugih ne maram! A vi imate tam ščurke brrrrrr brrrr Škoda za hiško, pa sej boš našla kaj primernega. BTW kako pa je kaj tam z nepremičninami? So drage?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 22:54:33
|
|
|
|
barika
|
Ne, ti si pa Scuba in itak pašeš zraven , sej sem vedla da sem en pomemben člen spustila . ( )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:00:25
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ja Barika ima Scuba prav, ti pašeš pod celjske pišance, Scubi se m pa tud že razložila kako in kaj, samo prebrat je treba! orkalapipala kje pa ste vse A nobena ni za čvek........ sem prebrala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:01:10
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ne, ti si pa Scuba in itak pašeš zraven , sej sem vedla da sem en pomemben člen spustila . ( ) Zdej vas imam pa dost Ste se pa zataknile Evo sm citirala IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Nč grem.....pridem še zvečer kej da z Gruško kakšno rečem pa z ostalimi tud no .....ste kr neki zahinavle, pa kljub fuzbalu ni blo nič akcije tle gor , no pa dejmo dons kkšno rečt Tanayya, Gruška, Debeluška, Dajica, Kanarka, GB, Nicolina, Jooly........ma vas je tolk da ne morm vseh naštet....aja pa še pišanci s celjskega No čau........................... itak pa nobena noče čvekat Nočko!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:01:49
|
|
|
|
kanarka
|
Ščurkov je za izvažat. Sam jaz sem jih uspešno eliminirala iz stanovanja, ker me pa zmrazi, če katerega vidim. Grejo na umazanijo in tuki je res svinjarije za pop****. Nepremičnine...raje ne vprašaj. Cene so nore. HB je zdaj tudi tukaj kriza, tako da se ne kupuje več in bodo morale cene malo past. Sicer je pa tako, kar je slabo, bo padalo, ker noben ne bo hotu kupit, kar je pa dober, pa se vedno najde kak Rus, da strese dnar. Tako, da ni glih kej preveč za upat. Z zemljo je pa tut kriza. Ne vem, no. Sem pa jezna, ker mi je izpred nosa ušlo eno novo stanovanje, res luksus, z bazenom (skupnim seveda) tudi za otroke in trgovino v kompleksu.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:03:12
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ja Barika ima Scuba prav, ti pašeš pod celjske pišance, Scubi se m pa tud že razložila kako in kaj, samo prebrat je treba! orkalapipala kje pa ste vse A nobena ni za čvek........ sem prebrala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:03:46
|
|
|
|
kanarka
|
Ja kam zdej greš ORanža. Sej sm jst tu, sam mal počas tipkam .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:04:10
|
|
|
|
gruška
|
Samo na hitro vas pozdravim, Taja je pred petimi minutami končno zaspala .... Zgleda da jo matrajo zobki - ima ful nabreklo dlesen - in je vreščala da še nikoli tako.... je zaspala za tri sekunde pa spet minuto vreščanje, pa spet 5 sekund spanja, pa spet vreščanje za ne potolažit.... pol sem pa fen prižgala (zaradi hrupa, ne zaradi toplote ), je pa zaspala.... bogica, se mi je smilila... Upam, da bo ponoči mir... Jaz sem se pa hotla spravt likat in pakirat za na morje, pa se mi zdaj ne da, ko je že toliko ura ... Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili - sem s smajliji vse povedala - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin .... Bomo vidl .... Lepo se imejte, nočko!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:07:51
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Ščurkov je za izvažat. Sam jaz sem jih uspešno eliminirala iz stanovanja, ker me pa zmrazi, če katerega vidim. Grejo na umazanijo in tuki je res svinjarije za pop****.Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko je Nepremičnine...raje ne vprašaj. Cene so nore. HB je zdaj tudi tukaj kriza, tako da se ne kupuje več in bodo morale cene malo past. Sicer je pa tako, kar je slabo, bo padalo, ker noben ne bo hotu kupit, kar je pa dober, pa se vedno najde kak Rus, da strese dnar. Tako, da ni glih kej preveč za upat. Z zemljo je pa tut kriza. Ne vem, no. Sem pa jezna, ker mi je izpred nosa ušlo eno novo stanovanje, res luksus, z bazenom (skupnim seveda) tudi za otroke in trgovino v kompleksu. No upam da najdeš kaj primernega
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:08:32
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Ja kam zdej greš ORanža. Sej sm jst tu, sam mal počas tipkam . Sm še kr tuki
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:09:52
|
|
|
|
GB
|
Ja Oranza a si se tukaj . Jest mam par minut casa za en cvek ce si za ?? O kanarka hello .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:12:53
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav KUL Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili - sem s smajliji vse povedala - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin .... Bomo vidl .... Upam upam upam, kdo bo čuval Tajo? Taja IZVIRNO SPOROČILO: GB Ja Oranza a si se tukaj . Jest mam par minut casa za en cvek ce si za ?? O kanarka hello . Ajd povej kej Kako Tianna? Boljš? A je pr vas tud vroče?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:14:30
|
|
|
|
kanarka
|
Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko je Noooo, sej mamo tudi lepe predele. Ampak tukaj kjer smo v tem trenutku, je pač center turizma, svinjarije in ščurkov . Zato sem pa jezna, ker je tisto stanovanje bilo odmaknjeno, pa še vedno tukaj. Bo že. Sej iščem po netu, če še kdo drug ponuja. Gruška, uboga Taja. Tut našo že par dni matra, da ne zaspi in joče in kriči, pa že tako je vroče, potem še pa ti zobki. Sej bo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:15:29
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav KUL Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili - sem s smajliji vse povedala - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin .... Bomo vidl .... Upam upam upam, kdo bo čuval Tajo? Taja IZVIRNO SPOROČILO: GB Ja Oranza a si se tukaj . Jest mam par minut casa za en cvek ce si za ?? O kanarka hello . Ajd povej kej Kako Tianna? Boljš? A je pr vas tud vroče? Ja Tianna je malenkost boljse , ceprav je se zmeri zoprna . Jest sem tud neki fasala , tece mi z nosa in mam mal vrocine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pr nas je pa vreme cist anglesko - vsega po malem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:15:39
|
|
|
|
kanarka
|
Alo Alo GB
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:16:14
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko je Noooo, sej mamo tudi lepe predele. Si me potolažla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:16:34
|
|
|
|
GB
|
Kanarka , ko kupis hiso pridemo na vselitveno zurko a ne Oranza ??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:18:14
|
|
|
|
scubadiver
|
Čveke čvekaste, jest grem še enga pržgat - ja Oranža kadit grem - pol grem pa spat NOČKOOOOOOOOOOOoo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:19:14
|
|
|
|
Oranža
|
[/quote] Ja Tianna je malenkost boljse , ceprav je se zmeri zoprna . Jest sem tud neki fasala , tece mi z nosa in mam mal vrocine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pr nas je pa vreme cist anglesko - vsega po malem [/quote] Pol pa brž v posteljo da se pocajtaš tud ti , No zdej vas pa res zapuščam, ker gledam samo še na en uč , pša še slabo vest imam(k nisem nč zlikala ) Nočko nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:19:54
|
|
|
|
kanarka
|
GB, upam, da ne bomo že babice do takrat . Sicer pa zakaj čakati. Ve kr pridte, zdej ko ste že temperatur vajene, GB tebe bomo pa vsaj mal ogreli.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:20:07
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Kanarka , ko kupis hiso pridemo na vselitveno zurko a ne Oranza ?? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:21:01
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Ja Tianna je malenkost boljse , ceprav je se zmeri zoprna . Jest sem tud neki fasala , tece mi z nosa in mam mal vrocine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pr nas je pa vreme cist anglesko - vsega po malem Pol pa brž v posteljo da se pocajtaš tud ti , No zdej vas pa res zapuščam, ker gledam samo še na en uč , pša še slabo vest imam(k nisem nč zlikala ) Nočko nočko! matr si smotana , sej mas se en uc pa na nega glej madona
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:22:12
|
|
|
|
kanarka
|
Kaj če bi se vse tri zdejle uokvirjat učile, glede na to, da nobena tega dobr ne zna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.6.2008 23:23:45
|
|
|
|
kanarka
|
Scuba bi pa lahk bla tvaršica. Sam je šla pa rauhat . Je treba ravnatlu povedat.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.