|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
24.6.2008 22:40:57   
Oranža
Ja Barika ima Scuba prav, ti pašeš pod celjske pišance, Scubi se m pa tud že razložila kako in kaj, samo prebrat je treba!

orkalapipala kje pa ste vseuser posted image A nobena ni za čvek........user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
24.6.2008 22:44:54   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Klopi...hmm, pol mam pa še vedno rajš ščurkeuser posted image

Ne enih ne drugih ne maram! A vi imate tam ščurke brrrrrr brrrruser posted image user posted image  Škoda za hiško, pa sej boš našla kaj primernega. BTW kako pa je kaj tam z nepremičninami? So drage?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
24.6.2008 22:54:33   
barika
Ne, ti si pa Scuba in itak pašeš zraven , sej sem vedla da sem en pomemben člen spustila .

user posted image user posted image user posted image  (user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
24.6.2008 23:00:25   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ja Barika ima Scuba prav, ti pašeš pod celjske pišance, Scubi se m pa tud že razložila kako in kaj, samo prebrat je treba!

orkalapipala kje pa ste vseuser posted image A nobena ni za čvek........user posted image user posted image

sem prebrala user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
24.6.2008 23:01:10   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ne, ti si pa Scuba in itak pašeš zraven , sej sem vedla da sem en pomemben člen spustila .

user posted image user posted image user posted image  (user posted image user posted image user posted image user posted image )

Zdej vas imam pa dostuser posted image  Ste se pa zataknileuser posted image user posted image  user posted image Evo sm citirala

Nč grem.....pridem še zvečer kej da z Gruško kakšno rečemuser posted image user posted image  pa z ostalimi tud nouser posted image user posted image user posted image user posted image .....ste kr neki zahinavle, pa kljub fuzbalu ni blo nič akcije tle goruser posted image user posted image user posted image , no pa dejmo dons kkšno rečtuser posted image Tanayya, Gruška, Debeluška, Dajica, Kanarka, GB, Nicolina, Jooly........ma vas je tolk da ne morm vseh naštet....aja pa še pišanci s celjskega user posted image user posted image

No čau...........................

itak pa nobena noče čvekatuser posted image
Nočko!!

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
24.6.2008 23:01:49   
kanarka
Ščurkov je za izvažat. Sam jaz sem jih uspešno eliminirala iz stanovanja, ker me pa zmrazi, če katerega vidim. Grejo na umazanijo in tuki je res svinjarije za pop****.
Nepremičnine...raje ne vprašaj. Cene so nore. HB je zdaj tudi tukaj kriza, tako da se ne kupuje več in bodo morale cene malo past. Sicer je pa tako, kar je slabo, bo padalo, ker noben ne bo hotu kupit, kar je pa dober, pa se vedno najde kak Rus, da strese dnar. Tako, da ni glih kej preveč za upat. Z zemljo je pa tut kriza. Ne vem, no. Sem pa jezna, ker mi je izpred nosa ušlo eno novo stanovanje, res luksus, z bazenom (skupnim seveda) tudi za otroke in trgovino v kompleksu.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
24.6.2008 23:03:12   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

sem prebrala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
24.6.2008 23:03:46   
kanarka
Ja kam zdej greš ORanža. Sej sm jst tu, sam mal počas tipkamuser posted image .

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
24.6.2008 23:04:10   
gruška
Samo na hitro vas pozdravim, Taja je pred petimi minutami končno zaspala user posted image .... Zgleda da jo matrajo zobki - ima ful nabreklo dlesen - in je vreščala da še nikoli tako.... je zaspala za tri sekunde pa spet minuto vreščanje, pa spet 5 sekund spanja, pa spet vreščanje za ne potolažit.... pol sem pa fen prižgala (zaradi hrupa, ne zaradi toplote user posted image ), je pa zaspala.... bogica, se mi je smilila... Upam, da bo ponoči mir... Jaz sem se pa hotla spravt likat in pakirat za na morje, pa se mi zdaj ne da, ko je že toliko ura user posted image ...

Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav user posted image

Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem s smajliji vse povedala user posted image  - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin user posted image .... Bomo vidl ....

Lepo se imejte, nočko!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.6.2008 23:07:51   
Oranža

Ščurkov je za izvažat. Sam jaz sem jih uspešno eliminirala iz stanovanja, ker me pa zmrazi, če katerega vidim. Grejo na umazanijo in tuki je res svinjarije za pop****.Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko jeuser posted image user posted image  
Nepremičnine...raje ne vprašaj. Cene so nore. HB je zdaj tudi tukaj kriza, tako da se ne kupuje več in bodo morale cene malo past. Sicer je pa tako, kar je slabo, bo padalo, ker noben ne bo hotu kupit, kar je pa dober, pa se vedno najde kak Rus, da strese dnar. Tako, da ni glih kej preveč za upat. Z zemljo je pa tut kriza. Ne vem, no. Sem pa jezna, ker mi je izpred nosa ušlo eno novo stanovanje, res luksus, z bazenom (skupnim seveda) tudi za otroke in trgovino v kompleksu.user posted image  No upam da najdeš kaj primernegauser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
24.6.2008 23:08:32   
Oranža

Ja kam zdej greš ORanža. Sej sm jst tu, sam mal počas tipkamuser posted image .

Sm še kr tukiuser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
24.6.2008 23:09:52   
GB
Ja Oranza a si se tukaj . Jest mam par minut casa za en cvek ce si za ??

O kanarka hello .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
24.6.2008 23:12:53   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav user posted image   KUL

Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem s smajliji vse povedala user posted image  - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin user posted image .... Bomo vidl ....  Upam upam upam, kdo bo čuval Tajo?

Tajauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: GB

O kanarka hello .

Ajd povej kejuser posted image  Kako Tianna? Boljš? A je pr vas tud vroče?

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
24.6.2008 23:14:30   
kanarka
Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko je

Noooo, sej mamo tudi lepe predele. Ampak tukaj kjer smo v tem trenutku, je pač center turizma, svinjarije in ščurkovuser posted image . Zato sem pa jezna, ker je tisto stanovanje bilo odmaknjeno, pa še vedno tukaj. Bo že. Sej iščem po netu, če še kdo drug ponuja.

Gruška, uboga Taja. Tut našo že par dni matra, da ne zaspi in joče in kriči, pa že tako je vroče, potem še pa ti zobki. Sej bo user posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.6.2008 23:15:29   
GB

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Oranža, bova drugič čvek udarle, a prav user posted image   KUL

Aja, vrtca tudi po pritožbi nismo dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem s smajliji vse povedala user posted image  - baje bojo do konca leta zgradili "kontejnerje alla Big Brother", v katerih naj bi bilo 7 novih skupin user posted image .... Bomo vidl ....  Upam upam upam, kdo bo čuval Tajo?

Tajauser posted image user posted image user posted image

O kanarka hello .

Ajd povej kejuser posted image  Kako Tianna? Boljš? A je pr vas tud vroče?

Ja Tianna je malenkost boljse , ceprav je se zmeri zoprna . Jest sem tud neki fasala , tece mi z nosa in mam mal vrocine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Pr nas je pa vreme cist anglesko - vsega po malem user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.6.2008 23:15:39   
kanarka
Alo Alo GB

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.6.2008 23:16:14   
Oranža

Kako hitro so zbledele moje sanje o tem kako lepo in sanjsko je

Noooo, sej mamo tudi lepe predele.

Si me potolažlauser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.6.2008 23:16:34   
GB
Kanarka , ko kupis hiso pridemo na vselitveno zurko a ne Oranza ??

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.6.2008 23:18:14   
scubadiver
Čveke čvekaste, jest grem še enga pržgat - ja Oranža kadit grem user posted image - pol grem pa spat

NOČKOOOOOOOOOOOoo

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.6.2008 23:19:14   
Oranža

[/quote]

Ja Tianna je malenkost boljse , ceprav je se zmeri zoprna . Jest sem tud neki fasala , tece mi z nosa in mam mal vrocine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Pr nas je pa vreme cist anglesko - vsega po malem user posted image user posted image

[/quote]

Pol pa brž v posteljo da se pocajtaš tud tiuser posted image user posted image user posted image ,

No zdej vas pa res zapuščam, ker gledam samo še na en učuser posted image user posted image , pša še slabo vest imam(k nisem nč zlikalauser posted image user posted image )

Nočko nočko!

(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.6.2008 23:19:54   
kanarka
GB, upam, da ne bomo že babice do takratuser posted image . Sicer pa zakaj čakati. Ve kr pridte, zdej ko ste že temperatur vajene, GB tebe bomo pa vsaj mal ogreli.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.6.2008 23:20:07   
Oranža

Kanarka , ko kupis hiso pridemo na vselitveno zurko a ne Oranza ??

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.6.2008 23:21:01   
GB

Pol pa brž v posteljo da se pocajtaš tud tiuser posted image user posted image user posted image ,

No zdej vas pa res zapuščam, ker gledam samo še na en učuser posted image user posted image , pša še slabo vest imam(k nisem nč zlikalauser posted image user posted image )

Nočko nočko!

matr si smotana user posted image user posted image user posted image  , sej mas se en uc pa na nega glej madona

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.6.2008 23:22:12   
kanarka
Kaj če bi se vse tri zdejle uokvirjat učile, glede na to, da nobena tega dobr ne znauser posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.6.2008 23:23:45   
kanarka
Scuba bi pa lahk bla tvaršica. Sam je šla pa rauhatuser posted image . Je treba ravnatlu povedat.

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.