|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
21.6.2008 12:38:47   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
debeluska-lusne slikice iz zoo-ja, samo ene dve pa nisem prepoznala

Dajica, ti kar vprašaj, pa ti zaupamo, kdo so?!
Laubica user posted image user posted image user posted image  za prespano noč!!!
TinTin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za magistrsko nalogo!!!

Me smo pa danes same, moj enmu kolegu pomaga zidat (in to s svojo hrbtenico user posted image ), me smo šle pa v mesto, je bla srednjeveška Loka, folka se je kar trlo in je blo superrrrrr!!!
E1 si je dala tatoo metulčka user posted image E2 pa je tko gledala, da sem mislila, da ji bo glava okol pršla user posted image ! Pa tolk enih prijateljev smo srečal, pa čvekal, pa kufetkal, pa kar nekaj € zapravil......
Pa še na kosilo smo povabljeni, tko da zdaj punci spita, ko se zbudita pa šibnemo na kosilo (pečenega odojka mljask-mljask-mljask)!

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 21.6.2008 12:39:56 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
21.6.2008 13:10:07   
naraščaj

hoj,

mi smo tut spali mal boljše z eno malcouser posted image

zdele pa čakam, da moj pride domov (pri sosedih zaliva rože - so na morju brez nasuser posted image ) in gremo jest.
upam, da bo T tut hotla kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

user posted image Dejte mi povedat (tiste, ki dojite), a še vedno pazite pri morskih zadevah ali jih jeste normalno? Men so danes zadišali kalamari, pa jih kar ne upam jest user posted image  

Jaz sem že kr eneparkrat jedla, sicer ocvrte, ker drugih ne maram. pa ribe tut.

Tintin, svaka ti čast. Res super za mag. nalogo

laubica, user posted image user posted image user posted image

pa, pa in lep vroč sončen pozdrav

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
21.6.2008 13:38:08   
mama11
Tintin user posted image

Laubica, Barika user posted image user posted image user posted image

29 dni dopusta... enako kot lani. Sem dobila enega za pupo, pa so mi ga odšteli po nekem žblj zakonu...

Moški ... lepo prosim, da danes ne načenjamo te teme user posted image . Sita sem teh njihovih bednih for in tega, da me ima moj občasno za udomačenega idiota. Grrrrrrrrrrrrrrr, najbolj sem pa sita, da me postavlja v vlogo tečne babe. Mah nič, grem delat, dobimo popoldne obiske

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
21.6.2008 21:25:00   
Laubica
GRUŠKA-saj lignji niso tako hudi-bolj so školjke in raki-jaz lignje jem že ful od začetka ,pa zadnjič sem celo malo fižole in repe pa mu ni bilo nič-školjk pa še res nebi upala

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
21.6.2008 21:59:02   
kanarka

Moški ... lepo prosim, da danes ne načenjamo te teme . Sita sem teh njihovih bednih for in tega, da me ima moj občasno za udomačenega idiota.

user posted image user posted image user posted image  No sej ni tako hudo! Sej drugač je moj tut iz drugega planeta, kjer so par programčkov pozabli, par jih je pa že virus napadu. Programček "vsemogočen in pameten sem" pa tut pri mojmu deluje user posted image . Piva pa hvalabogu ne pije.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
21.6.2008 23:21:30   
barika
ja kje pa ste vse danes???user posted image
jaz perem že 4 stroj cot (danes), enega še dam prat,,,,potem pa likanje  (no bolj malo, ker zadnje čase bolj kot ne zlagamuser posted image user posted image )

danes smo šli pa v hribe (z nahrbtnikom)user posted image , pa jutri, pa pojutrijšnjim...pa...user posted image

aja, pa nabavli smo avtosedežuser posted image user posted image pa sedež za kolouser posted image user posted image

uživajte nečvekeuser posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.6.2008 0:23:10   
Dajica
Evo, k vse tko kavice pijete, vam pa posljem razlago o vasih dragih, kaksni so, glede na to, kaksno kavo pijejo (uf, sem zakomplicirano napisala user posted image ):

Kako oceniti moškega po skodelici kave

Najbrž ste že slišali, da lahko moškega popolnoma upravičeno ocenite glede na njegovo razmerje z materjo. Ampak – kava? Kaj ima kava opraviti z moško psiho? Mogoče več, kot pričakujete! Berite naprej in naslednjič pokukajte moškemu v skodelico …

Turška kava

100% žrebec. Vroč, šarmanten, ima nekaj seksi gubic, mogoče kakšen siv las. Miže in z eno roko vam bo zamenjal pnevmatiko na avtomobilu.

Espreso

Ena beseda: prezaposlen. Espreso pije tisti, ki se nima časa obirati s celim decilitrom nečesa rjavega, ampak pogoltne espreso in že leti naprej. Taki moški so večkrat naduti in zasvojeni z delom, nikotinom in kofeinom.

Makijato

Makijato pijejo nezanesljivi moški, ki bi radi bili žrebci, pa to niso. Ponavadi so take vrsti ptiči, ki se hudo zagrejejo za nekaj, nato pa pobegnejo.

Kava s smetano

To je pogosta pijača nezahtevnih, običajnih moških, ki spijejo eno kavo po kosilu zaradi družbe, ne zaradi resnične potrebe po kofeinu. Ponavadi imajo zajeten trebuh.

Kava z mlekom

Kava z mlekom je izbira resnega moškega, ki ve, kaj hoče. Pazi na svoje telo, a ne pretirava. V postelji je pozoren ljubimec, v službi vzoren delavec. Dobra izbira!

Kapučino

Kapučino pijejo seksi, mišičasti in sofisticirani moški. Espreso s peno naročijo le nekompromisni in močni moški, saj menijo, da je toplo mleko za dojenčke.

Bela kava

Uf, ženske imamo dovolj problemov same s sabo – kdo se bo ukvarjal še z njim?

Karamelna kava s smetano

Moški v beli srajčki in rutko. Najbrž vas bo peljal v Portorož in se dve uri pripravljal, da se bo pokazal na plaži.

Kava tedna

Sluzav, dolgočasen moški brez mnenja. Pripoveduje vice iz časa stare Jugoslavije in se jim edini smeje.

Brezkofeinska kava

Pozor! Ta tip najbrž hodi spat s čelado in varnostnim pasom. Je pa vseeno seksi, zato se z njim spogledujejo vse natakarice.

Brezkofeinska kava z veliko pene, cimetom in čokoladnim oblivom

Adijo pamet. Opravka imate z zapletenim, samovšečnim razvajencem. Toplo vam priporočamo, da mu ponudite tablete proti napadom tesnobe, če še nima recepta. Pa eno prihranite zase. In, ne bodite presenečeni, če bo zapeljeval natakarja.

Kaj pa tisti, ki pijejo pravi čaj?

Taki ponavadi večino časa posvetijo sebi in svojim problemov. Zelo jih skrbi, kaj si drugi mislijo o njih, zato vsako jutro skrbno izbirajo oblačila za v službo, še prej pa naredijo jogo.

Nockoooooooooooo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.6.2008 0:31:24   
rozika12
Večer :)

Moji vsi spijo. sem pravkar prišla iz kina: seks v mestu. Nasmejala sem se do solz.

Moj pije turško: ima le še kakšen črn las user posted image
Lahko noč

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.6.2008 9:10:29   
mama11
Mah ja, moj pije kavo z mlekom, pa imamo še vedno 2x na mesec tiho uro... saj dlje pa ne znam biti tiho user posted image .

Seks v mestu, greva v torek zvečer gledat. Komaj čakam. Kot bi malega otroka spustil v slaščičarno user posted image user posted image

Včeraj smo imeli piknik s kupom kolegov, bilo je super, pupa je tako ali tako spala skoraj cel dan - dopoldne v avtu na poti v trgovino, potem pa od 1-3h, 6-8h in od 10h naprej nočno spanje z enim hranjenjem do pol osmih. Smo imeli dve 1,5 letni punčki na obisku, se mi je kar smejalo, ko sem videla, kaj nas še čaka. Lepo se imejte, mi gremo popoldne na srednjeveški dan na Snežnik.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.6.2008 11:01:05   
kanarka
Dobro jutro za spremembo še od mene.

user posted image Dajica. Res popestritev. Sam  moj na žalost pije samo CocaColo in spet ne vem, na čem sem. Z mamo pa tako ali tako nima razčiščenih odnosov že od malegauser posted image . Tako, da je bolj pri kritičnih.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.6.2008 14:17:19   
Laubica
BABIKE-MORAM SE POHVALIT -SINE JE ŽE 2. NOČ PRESPALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL-LUKSUS VAM REČEMuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.6.2008 14:58:49   
Laubica
Če katero zanima nov forum-  http://www.megastarsi.mojforum.si

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.6.2008 16:40:40   
mamuška
Ku-kuc!

Mi smo doma - končno. Sej res, da smo kooooooooooooooomaj čakali ta dopust, ampak na koncu smo tud komaj čakali da gremo domov, celo 1 dan prej smo šli. Bom kasneje mal podrobneje napisala, med drugim smo zadnje dni nabasali bolhe (grozzzzzzza!!!!) in se zdaj krčevito trudimo, da jih ne zanesemo še domov. Vreme je blo mal mešano, nekaj sonca, nekaj tud dežja, od 14 dni smo se kopali prbl. pol časa. ostalo je bil dež ali veter ali oboje. Cene so divje, predivje za to, kar nudijo.  Splošni vtis: naslednje leto menjamo lokacijo! Ali bomo šli nekam radiaklno na jug ali pa nekam na sever. Jadrana imam za par let dost, predvsem njihove samozadostnosti in pa seveda pojem "čisto" ne ustreza temu, kar si jaz predstavljam kot čistouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.6.2008 19:04:06   
Tanayya29
ooo tud jst sm pršla domuuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.6.2008 19:07:11   
Laubica
DOBRODOŠLI OBE SPET DOMAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.6.2008 19:43:08   
barika
dober dan!

mi smo pa važni (vsi trijeuser posted image user posted image ), KER IMAMO 2 NOVA MALA ZOBAuser posted image

pa danes smo se 5 ur šetali po naših okoliških "hribih", z nahrbtnikom, drugače pa nič novega ...aja razen tega, da mali ne samo, da se zna plazit naprej, se postavlja tudi na vse 4user posted image user posted image

se še beremo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.6.2008 20:52:08   
scubadiver
Ojla,

Mamuška dobrodošla nazajuser posted image . Kje ste pa bolhe nabasali? Jao jao reveži, upam, da jih ne boste privlekli domov user posted image
Tanayya tudi vam dobrodošlica nazaj user posted image
Barika čestitke za zobke user posted image .

Pri nas nič novega.. Dopoldne smo šli vplačat loto, tko da smo zdej že bogati, sam še številke preverim, ampak sej sigurno je sedmica naša.. Pa v špar v šoping, potem pa domov za dve urci pa nazaj v mesto, najprej na kosilo, potem pa mal na pozdrav poletju, ampak je blo vroče k user posted image tko da smo se kar kmal pobrali najprej do pločnika na pivo, potem pa še enkrat mimo odra in so glih stereotipi začeli, tko da sem še mal pogledala user posted image , pa hitovce je blo treba it pozdravit..

Anit sem gledala če te bom kje vidla pa te nisem.. sta bla bolj pri odru?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.6.2008 21:11:52   
Laubica
mi smo pa važni (vsi trije ), KER IMAMO 2 NOVA MALA ZOBA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke-in kar 5 ur ste ga mahali po bregih-si tudi ti kaj nosila ali samo ati???????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.6.2008 21:43:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke-in kar 5 ur ste ga mahali po bregih-si tudi ti kaj nosila ali samo ati???????????

včeraj 15 minut, danes 0user posted image user posted image user posted image  nisem imela fajn naštiman (je bil po merah  mojga, pa me boki bolijouser posted image , drugače bi pa)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.6.2008 22:01:20   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

user posted image Dejte mi povedat (tiste, ki dojite), a še vedno pazite pri morskih zadevah ali jih jeste normalno? Men so danes zadišali kalamari, pa jih kar ne upam jest user posted image

Jaz od kalamarov na žaru in pomfirja živim vedno, kadar smo kje v kaki oštariji. Pa od mešanega mesa na žaru - edin pri teh dveh rečeh sem zihr, da ne bo kdo moke zraven vtaknil. Sicer jem vse morske zadeve, edino pri školjkah sem mal z rezervo - se pravi, se jih ne namlatim. Drugače pa vse od škampov do kalamrov,  od rib se ogibam samo velikim severnomorskim ribam (losos).

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.6.2008 22:11:40   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

včeraj 15 minut, danes 0user posted image user posted image user posted image  nisem imela fajn naštiman (je bil po merah  mojga, pa me boki bolijouser posted image , drugače bi pa)
slab izgovor-bogi atiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.6.2008 22:13:05   
Laubica
Drugače pa vse od škampov do kalamrov, od rib se ogibam samo velikim severnomorskim ribam (losos).
Zanimivo-kolegica iz Švedske pa pravi da imajo ravno TO ribo za uvajanjeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.6.2008 22:17:08   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: barika

slab izgovor-bogi atiuser posted image

eh, neeee, je hotel iti še na kolo, pa mu je mali prej zaspaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.6.2008 22:18:32   
kanarka
Mamuška in Tannaya welcome back. Mamuška, za naslednji dopust pa kr sem. Tukaj je vsaj vreme ziher. Pa tut cene znajo bit normalne, če maš vezeuser posted image .

Barika...tebi tudi čestitke za zobek. Mi pa že 1 mesec čakamo na drugega. Mal dolg se obira naokoliuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.6.2008 22:21:14   
levčica
Gruška poslala ti bom ZS. Upam da boš dons kej tle! Matic je zbolel.

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.