špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelina hvala . Kako si pa ti? Pri skoraj vseh ženskah, ki imajo MS, se bolezen po porodu poslabša, tako da si res srečnica, če ti da mir. Držim pesti, da tako ostane Zaenkrat sem zelo dobro Načrtno delam na tem, da se mi MS ne bi poslabšala: pazim pri prehrani, jemljem dodatke + homeopatska zdravila, malega ne prenašam naokrog, ampak ga imam budnega lepo v ležalniku, na igralni podlogi, v košku ali v vozičku. Ko je siten, mu kar v ležalniku ali na postelji dam dudko + vetrovne kapljice in ga božam ter mu govorim. Ne jemljem ga za vsak jokec ven, ampak ga umirim in uspavam kar na tak način - pa če se antiležalnikarice na glavo postavijo , moram misliti tudi na svoje zdravje, ker ob fizičnih naporih (kar večno vlačenje oz. nošnja na rokah je) hitro opešam. Poleg tega sem se odlično izmazala iz krempljev padca hormonov, ki mi je pri mali piki povzročil poporodno depresijo, tokrat pa sem imela le eno manjšo krizo, potem pa sem trmasto delala na tem, da ni šlo navzdol, kar sem mi zdaj obrestuje, ker se počutim 1A Aja, kasso, jaz skoraj nič ne likam Operem, obesim in suho hitro poberem ter takoj zložim - likam samo res nujne reči, ki pa jih je zelo malo Moja mami bi mi sicer pomagala, če bi bila sila, ampak ima toliko zdravstvenih težav + skrb za očeta in staro mamo (kjer ji jaz trenutno ne morem nič pomagati), da je nočem še jaz obremenjevati. Zdaj sem že vpeljala en približen red, da sfolgam vse tri razgrajače in glavnino gospodinjskih del brez posebnih težav Ob vikendih pa vprežem , da poasistira okrog