kasso
|
Nič ne bo od ležanja na kavču, ker ga je okupirala Varja , zdaj pa najbolje, da odmislim utrujenost svojeglava, jaz moram res trkat, ker mojadva sta se res presenetljivo dobro odrezala in nista prav nič ljubosumna na Varjo. Drugo pa je malo pozornosti, ker če si ji jo nudila prej, jo moraš prav tako zdaj, ko imate še dojenčka, drugače se bo počutila zapostavljeno. Ampak ne misli, da mene nihče ponoči ne zbuja Tu je itak Varja, pa Petja, ki se skobaca na zakonsko posteljo in spi počez, da mi brca v glavo, včasih kliče, včasih ima kakšno moro..., pa Gašper, ko ga prime lulat sredi noči, pa moram takoj skočit pokonci, ker joče in v 90% primerov ne vzdrži do kopalnice, ampak se na poti polula..sledi umivanje in preoblačenje... potem je tu še psica, ki obvezno vsako jutro okrog šestih začne z čivkanjem pred vrati, potem jih odpre in spi naprej...saj mi velikokrat tudi moj pomaga, a jaz nikoli ne spim zraven, če se kaj dogaja. To, da je vse NE pa itak, ni le pri tebi..jaz imam dva taka z NEji . Glede mojega obnašanja do njiju pa mislim, da nisem nič spremenila odkar imamo dojenčka. Obnašam se enako strogo ali pa ne kot prej. Ne delam z njima v rokavicah zdaj ker je Varja tu, da slučajno ne bi bila ljubosumna. Mislim pa, da je največ odvisno tudi od otroka in njegovega značaja ... če bo siten, bo siten........kot Petja, ki je tečnarila celo vožnjo proti Puntiželi, mami grem k tebi, mami gor, mami dol.iiii iii ...dokler nisem začela peti pesmice, potem sem jima zrecitirala celo knjigico pesmic, ki jih znam že na pamet..ko nisem mogla več (suha usta)...je spet začela , mami , mami iiii..... iiii.........drgne in drgne..... ampak ne sme me to živcirat...ker to so otroci OI, jaaaa medalja za Saro. ****, žal v Ikei še sploh nisem bila in ti ne morem pomagat. eole, dobro opravi CatJa, Kako je tvoj Mark? hijenca .. 11 ur spanja .. to pa je rekord . Upam, da si se tudi ti naspala. IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ojla! Svojeglava: sorči, je bil naš mulc tok siten od zjutri naprej, noro. Mi pride v plavutke in masko v sobo, da mi zbudi tamalo. Ja je pa sreča, da ima svojo 2 x 2,5 m veliko sobico, da se ne budita z Zalo. Tko da nam tavelik ne povzroča ponoči nobenih težav. Drgač sva se pa takoj pol skregala katere hlače bo obleku, ker med 7mimi niso nobene OK in tiste ki jih je hotel so kako skoz v pranju. Čudno ane, če hoče sam tiste furat. Pol sva se pa še zaradi zajtrka skregala, ker ne ve kaj bi sploh jedu. Pri nas se vedno zmišljuje pol ure kaj bo jedel za zajtrk
< Sporočilo je popravil kasso -- 13.8.2008 17:11:35 >
|