|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
13.8.2008 10:47:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nina7: upanje umre zadnje! Jaz sem bla tud bolj fantovske narave in verjetno od naše ne smem pričakovati manjuser posted image OI nič ne gledam, ni cajta. Drugač gledam šport, sam to poletje ne, le zakaj? Kje smo dobil medaljo???

Haha, ja enako.Bojo tele naše frače bl fantovske,če bosta kej po nama.Pa še k u takih rovtah živitauser posted image user posted image user posted image .
Jest mam kr skoz TV prižgano,da mal vidm kaj se dogaja. Dobil smo pa srebrno medaljo v plavanju,Sara Isakovič.

user posted image user posted image user posted image  faca si, TV gledaš, malo rihtaš, pa še po netu čvekaš. Od kod ti tolk energije, pa še sladkega ne ješ pravišuser posted image A saj res user posted image imaš doma.Pr nas je tud TV pržgan sam so na sporedu risanke. Moram popravt od tamalga TVuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
13.8.2008 11:08:06   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Estrella: Ikea Celovec se odpre šele novembra -da se ne boš bz gor vozila!

Jaz sem ponoči skor doživela živčni zlom... sploh nevem kaj mi je blo, dost sem mela vsega in ugotovila, da je moj problem tavelika in ne tamala...

Tavelika se mi vsako noč zbuja (večkrat kot tamala) in me kliče maaaaaaamiiii, maaaammmii, ne morem spat, žejna sem, lačna sem, lulat me, prid mi lupčka dat, pa take stvari...

in tako mi budi še tamalo, ki jo moram pol dojit in je tavelika spet nesrečna in teži... maaammiii prid k men...

sem tudi jaz mislila, da ko bo Tilen prišel na svet, da se bo Nejc zbujal ponoči. Pa k sreči že od 7 meseca spi sam v svoji sobi in ga briga za cel svet,ker drugače bi tudi jaz znorela, če bi se mi še Nejc zbujal ponoči

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
13.8.2008 11:22:53   
tilči
danes zjutraj je tašča tako lepo gledala, smo najprej mislili iti samo na pošto položnice plačat, potem pa je Nejc rekel, da gremo user posted image  futrat in smo šli raje od doma.Nejc je bil zjutraj komaj dve minuti dol, pa je že tulila, da je siten. Bi se dalo razpravljati o tem, kdo je siten.user posted image
Tako da smo šli na igrala in mami na ledeno kavo. Na koncu sva bila oba z Nejcem umazana kot pujska.
Jutri moram za Nejca nekaj s sabo vzeti za jest, da se nam ne bo mudilo domov. Bo šel pa kasneje spat, sam da mi ne bo treba gledat taščinega ksihta.
Saj v petek gre pa tak oza vikend na morjeuser posted image user posted image
Potem gremo pa že mi kmaluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
13.8.2008 11:24:15   
jana81
punce tiste ki ste že mele cepljenje z user posted image .... a je katera opazla drug dan da ga ful zvija in ima zelen kakec?
zle sem ga previla in je mel temno zelen kakec, pa ne vem al je to reakcija al sem spet kej takega jedla...
sicer nič drugačnega kot kdajkoli prej, razen pečeno koruzo.
nisem tolk pametna -HELP !!!!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
13.8.2008 11:24:20   
tilči

DANES NAJ BI BIL DAN ZA NAKAZILO OTROŠKIH DOKLADOV. A JIH JE KATERA ŽE DOBILA.????Sem gledala na netu, pa še kar ničuser posted image

jaz že imam nakazano

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
13.8.2008 11:29:41   
tana7
estrella, Brina je OK
ne vem, kaj ji je bilo
sem kar pomislila, da pač ne želi na Vrhniko, pa malo taktizirauser posted image
res je, da sem včeraj jedla šampinjone, ampak sem jih tudi že kdaj prej, pa ni bilo nič narobe
slabo uro je jokala (če ni bila na trebuščku na očijevih rokah), potem pa je bilo vse ok, se je najedla na eni in zadremala, po 10 minutah se je zbudila in je popapala še na drugi - kot da ni bilo nič
potem sva šli pa kar ven na sprehod z vozičkom, kjer je spet veselo kričala gor v drevesne veje
naš voziček je res malo štorast s to visoko in veliko košaro, vendar je za gledanje vej na drevesih in za pogovarjanje z mojo štruklo fantastičen
midve včasih cel sprehod čvekava tako na blizu - malo sklonim glavo, pa sem že skoraj pri njej, pa ji je to ful všeč in se kar "pogovarja" z mano
ljudje okoli mene pa verjetno mislijo, da se mi je zmešalo, ko še jaz spuščam te otroške glasove user posted image

****, glede "uvoza" postelje v Egipt ti ne znam pomagat - najboljš da vprašaš konkretno trgovino - verjetno nimajo vsi enake prakse
v Ikeo pa žal ne gremo kmalu - zakaj nisi rekla lani jeseni, ko smo bili skoraj vsakih 14 dni tam??user posted image

nisem pa vedela, da se odpira Ikea v Celovcuuser posted image

Zbilje jutri
mogoče se tudi jaz narišem - odvisno, če bo moj jutri dopoldan doma
ker imam eno zadevo jutri za dobit po pošti in če ne bo nikogar doma, je treba potem vedno na pošto v Murgle, kjer carinijo - in nikakor ne bi šli tja, ker nam je čisto od rok, pa še ne vem točno, kje sploh je touser posted image

estrella, ne vem, če bi ti bila moja kuhinja všečuser posted image
no, komu bi se zihr zdela pusta
rada imam simpl hrano - nič omakce in podobnih packarij
lečo jem kot prilogo - samo kuhana v slani vodi - pač tako kot se je krompir recimo
enako čičerika, ki jo pa kdaj naredim tudi kot solatko recimo z mlado čebulo ali porom ali čem podobnim
jaz sem glede hrane FUL nezahtevna - čeprav v današnjih razmerah prehrajevanja lahko to za koga pomeni ravno obratno
rada jem vse "nezabeljeno", brez omakc, ne preveč slano, ne mastno, mesa itak ne jem...
rada imam res simpl, tista "osnovna" hranauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
13.8.2008 11:35:52   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  faca si, TV gledaš, malo rihtaš, pa še po netu čvekaš. Od kod ti tolk energije, pa še sladkega ne ješ pravišuser posted image A saj res user posted image imaš doma.Pr nas je tud TV pržgan sam so na sporedu risanke. Moram popravt od tamalga TVuser posted image

Ja,ja nč ne pomaga, uzuni neki betonira. mam pa vse v enmu prostoru, tko da lohk delam več stvari naenkratuser posted image . Pa še tamala je spala do zdej. K smo ji nos spucal,je še pojedla,pa nazaj zakomirala,tko da sm lohk še skuhala.user posted image  jest.
Mya ti garantiram da ti bo dobr služilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4782
13.8.2008 11:46:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

DANES NAJ BI BIL DAN ZA NAKAZILO OTROŠKIH DOKLADOV. A JIH JE KATERA ŽE DOBILA.????Sem gledala na netu, pa še kar ničuser posted image

jaz že imam nakazano

no pri nas je tud sedeaj 8in to za 2,30eu večuser posted image Ko sem bilana NLB je bilo kuj zjutraj, na sparkasse pa nekaj zavalčujejo z izplačiliuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
13.8.2008 12:47:54   
jana81
joj moj minus na računu je še kar katastrofalen, pa sem misla da se bo že mal zmanjšu, bi naj zdej dobla za 3 mesce nazaj otroške.
sej ta država ko je treba dat denar ful mučka, če ga je treba pa vzet so pa takoj na reduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4784
13.8.2008 12:57:57   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj moj minus na računu je še kar katastrofalen, pa sem misla da se bo že mal zmanjšu, bi naj zdej dobla za 3 mesce nazaj otroške.
sej ta država ko je treba dat denar ful mučka, če ga je treba pa vzet so pa takoj na reduuser posted image

Pod tole se podpišem user posted image

Estrella tomšičeva ulica je tam ko je zdravstveni dom, kdaj jutri prideš, ker tomšičeva ulica ni tolk daleč od mene.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
13.8.2008 13:15:58   
jana81
aurora jst na žalost ne bom mogla zraven, ker grem ob 19h na RD od prijatlce, pa morem prej še malega zrihtat, zjutri mam pa še ene opravke.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.8.2008 13:16:41 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
13.8.2008 13:16:50   
barbaw
Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svojeglava jaz imam vsaj ponoči mir. Čez dan pa ne omenjam več. Smo pa šli sami trije v trgovino in sem skoraj ponorela, ko njega sredi polnega Leclerca tišči lulat in ko pridivjava do WC-ja mi pove, da ga ne tišči lulat ampak ga boli lulček. Me je melo, da bi ga naterala pa sem se zadržala. Majo sem nesla v jajčki, vozička polna nakupa pustila na info, da sem lahko potem opravila nakup. Imam pa zdaj mir, ker se lepo igra, ker nas prej ni bilo doma. user posted image Očitno sem našla zdravilo  za odganjanje dolgčasa. user posted image  Za ponoči bi pa verjetno meni kar prekipelo. Vsaj ponoči hočem imet mir. Če mi Maja lahko zdrži, potem lahko tudi on.

Jaz pa sem po radiu slišala, da imamo srebro v plavanju, ki ga je dobila Sara Isakovič, da ne boste tako nevedne. user posted image   Je izboljšala za eno sekundo državni rekord.

Jaz pa HB s pomočjo mojega nimam več minusa, zdaj pa dobim kar lepo solidno vse skupaj. Se ne bom nič pritoževala, ker mi bodo še kaj vzeli. user posted image  Tele 4% se meni kar lepo poznajo. user posted image  Me je pa še vedno strah odgovora na moj ugovor za dohodnino. user posted image  Nimam pojma kdaj me bo tole tresnilo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
13.8.2008 13:25:20   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pa sem po radiu slišala, da imamo srebro v plavanju, ki ga je dobila Sara Isakovič, da ne boste tako nevedne. user posted image   Je izboljšala za eno sekundo državni rekord.

Jaz pa HB s pomočjo mojega nimam več minusa, zdaj pa dobim kar lepo solidno vse skupaj. Se ne bom nič pritoževala, ker mi bodo še kaj vzeli. user posted image  Tele 4% se meni kar lepo poznajo. user posted image  Me je pa še vedno strah odgovora na moj ugovor za dohodnino. user posted image  Nimam pojma kdaj me bo tole tresnilo.

Pri sosedovih so tako padli v OI, da so še petarde metali, ko so izvedeli, da je Sara dosegla srebro.user posted image  pa je šel tudi tv gledat, preden je šel v službo.
user posted image  je tudi dal ugovor na dohodnino, pa tudi še ni bilo odgovora.
Da ne bi o minusuuser posted image : jaz in tudi user posted image  se že par let ne spraviva na plus, saj so vedno kakšni stroški. Sploh pa banka tako malo računa obresti, da ni panike

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
13.8.2008 13:34:34   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eole: Za sluz v blatu. Tudi pri nas je v bistvu blato z sluzjo, saj je sama sluz in malo kakeca. Pojdi k Pediatru in naj ti da napotnico za alergologa pa boš mirna. A se tudi po vsakem hranjenju zvija in tuli?
Lahko pa tudi komot sama ugotoviš ali ima  alergijo na KM in sicer za 10 dni popolnoma izloči iz svoje prehrane vse kar vsebuje pikico mleka in mlečne izdelke ter mleko pa boš videla...
Jaz sem bila 10 dni na dieti predno smo šli testirat in je bila sluz še vedno tam samo veliko manj je je bilo...Od testiranja naprej pa jem vse in včasih je sama sluz, včasih malo manj nikoli pa ni da je sploh ne bi bilo...

ja, imaš prav.. danes grem k P in bom videla kaj bo (upam, da dobim napotnico. da ne bo spet rekla, da ne zgleda alergik). če ne drugo grem pa na dieto za 10 dni ... misliš da je možna še kakšna druga alergija? jajca npr, ali pa gluten??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
13.8.2008 13:36:34   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa še enkrat prosim če boste slučajno spregledale, če gre katera v Ikeo ali jo ima blizu doma bi nekaj nujno rabila...

user posted image  je bil prejšnji teden.. škoda ker nisi prej rekla ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
13.8.2008 13:38:29   
eole

****: kaj pa rabiš iz IKEe? Lahko se zapeljeva v Celovec, če želišuser posted image Za podjetje , ki bi pošiljalo izven EU nimam pojma, lahko pa malo povprašam naokoli.

saj še ni v celovcu? mislim, da bo šele novembra ali sem jaz za luno user posted image

otroški dodatek - jaz že imam nakazano, se je celo povečal za 1 eur

tana 7 - vidim, da se prehranjujemo podobno. jaz zaradi tega nikogar ne vabim na kosilo, ker sem se parkrat "opekla" .. jim pač ni bilo dobro. premalo slano, pa tako.. že tako brez mesa, pa take "čudne stvari" user posted image  če pridejo gostje ponudim pecivo pa je.
ha, ha v vozičku pa mi delamo isto user posted image  pogovarjamo se in gledamo veje in sence .. to mi je skoraj najbolj všeč pri našem vozu!!

srečanje - jaz jutri ne morem, ker sem brez avta. imamo namreč samo enega. user posted image

svojeglava - ne znam ti dat nobenega nasveta. ravno zato se jaz bojim imeti durugega otroka zelo kmalu user posted image  upam, da uredite!

< Sporočilo je popravil eole -- 13.8.2008 13:53:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4791
13.8.2008 13:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
, da JANA, AURORA, MARTINA25, DARMAR, VALENTINA, ŠPELIN@ ( in seveda tudi vse ostale) upam, da se zmenimo kak dan za kofetkanje.

ja to je pa supeeeeeeer, potem vaju pa pričakujm v našem koncu...jst sem se pa že tak spraševala če bo sploh vidla tvojo lepotičko...
Sej sem imela namen tud kej na vaš konec prit,pa nimam tvoje številke oziroma od nobene iz unga konca.
Tako da VABLJENI !!!!

no potem pa naju pričakuj enkrat naslednji teden, se moram z Naty zmenit za dan, imaš ZS.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
13.8.2008 13:45:08   
Anonimen
Hvala Estrella toda bencin bi me prišel dražje od tistih 30 eurov kolikor je tista stvarca,ki bi jo jaz želela...

Cene na tisti internetni strani pa so zasoljene da te kap, sploh ne vem kaj naj itak to kar tam piše še ni končna cena ker bi naju prišlo še veliko dražje,ker ne dostavljajo v Egipt, baje. Ozoroma dostavijo ampak z doplačilom...
Sploh ne vem več kaj najuser posted image user posted image user posted image

Kakršna koli ideja????

Jana:

Nič bedasto ne sprašuješ. Ja in prav si ugotovila transport in pa vstopni davek- carina naju bi prišel okoli 500 -700 euro. In to se nama absolutno ne splača. Potemtakem bi naju ena posteljica z vzmetnico in posteljnino prišla tam nekje 1000 euro...user posted image user posted image

mya: 80kg je zelo malo. Pol stvari bom morala tukaj v klet pospravit. Vsak ki gre samo za 14 dni na dopust ima v kovčku več kot 20 kg stvari. Mi pa ne gremo na dopust... Sabo bi rada vzela marsi kaj toda ne bo šlo, ostalo bo v kleti.
Drugače pa vsak ekstra kilogram pride 20 euro + transportni stroški + carina .

Neposredna povezava do sporočila: 4793
13.8.2008 13:52:59   
darmar
Ojla!

Svojeglava: sorči, je bil naš mulc tok siten od zjutri naprej, noro. Mi pride v plavutke in masko v sobo, da mi zbudi tamalo. Ja je pa sreča, da ima svojo 2 x 2,5 m veliko sobico, da se ne budita z Zalo. Tko da nam tavelik ne povzroča ponoči nobenih težav.
Drgač sva se pa takoj pol skregala katere hlače bo obleku, ker med 7mimi niso nobene OK in tiste ki jih je hotel so kako skoz v pranju. Čudno ane, če hoče sam tiste furat. Pol sva se pa še zaradi zajtrka skregala, ker ne ve kaj bi sploh jedu.

No in pol sem jo mal do 10 šiblna na kolo. Mal čez Crngrob do Podlubnika k prjatlci na kavo in nazaj čez Gorajte. Je ful pasal.

Edinaos: a pol jutri prideš na Zbilje?

Estrella: si ne predstavljam da si Luka sam naštima za jest???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
13.8.2008 13:56:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Zbilje??? iščem pa ne najdem kdaj ste zmenjene? plissss help

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4795
13.8.2008 13:57:19   
mya26
****: Ja sej če bolš pomislim, je res da 80kg ni velik. A si se pozanimala kolk bi te prišlo če to pošlješ po pošti, npr kot darilo, da ne bi plačala carine?

KAj mislite: A greva lahko z Majem ven. Namreč še vedno šmrka in občasno tud mal zakašlja? Vročine pa nima. Lana bi šla ful gledat rdečo kapico (lutke) v Kamnik (zunaj) in hoče da gremo vsi. Ful nerada vidi da se ločujemo (če bi blo po njenem bi bli skoz vsi 4 skupi). Na srečo vsaj z vrtcem ni problemov. Sem ji rekla da gre lahko gledat lutke ali s tatijem ali z mano, pa je rekla, da moramo it vsi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
13.8.2008 14:08:29   
jana81
štajerski konec na raport !!

drug teden prideta Edina in Naty na štajersko, no v Celje oz. okolico. Če ima katera čas in voljo pridet na čvek , kar pogumno...nekje torek ali sreda.
Maribor (barbaw, Čmrika, Anitka,Hijenca in še katera), Sevnica (katy82, kodrana,...),Kamnik (mya26,....) ena vem da je tud iz Polzele,ki se že dolgo ni javila.

Aurora boš imela avto v dopoldanskem času (10, 11h) ?

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
13.8.2008 14:10:50   
jana81
no moj Nejc je zaspal ob pol 1h, se zbudu ob pol 2h, mi na rami nazaj zaspal, in še kr spi.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
13.8.2008 14:20:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Zbilje??? iščem pa ne najdem kdaj ste zmenjene? plissss help

9.30-10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
13.8.2008 14:21:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

KAj mislite: A greva lahko z Majem ven. Namreč še vedno šmrka in občasno tud mal zakašlja? Vročine pa nima. Lana bi šla ful gledat rdečo kapico (lutke) v Kamnik (zunaj) in hoče da gremo vsi. Ful nerada vidi da se ločujemo (če bi blo po njenem bi bli skoz vsi 4 skupi). Na srečo vsaj z vrtcem ni problemov. Sem ji rekla da gre lahko gledat lutke ali s tatijem ali z mano, pa je rekla, da moramo it vsi.user posted image

če nima vročine, greste lahko ven

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?