tana7
|
estrella, Brina je OK ne vem, kaj ji je bilo sem kar pomislila, da pač ne želi na Vrhniko, pa malo taktizira res je, da sem včeraj jedla šampinjone, ampak sem jih tudi že kdaj prej, pa ni bilo nič narobe slabo uro je jokala (če ni bila na trebuščku na očijevih rokah), potem pa je bilo vse ok, se je najedla na eni in zadremala, po 10 minutah se je zbudila in je popapala še na drugi - kot da ni bilo nič potem sva šli pa kar ven na sprehod z vozičkom, kjer je spet veselo kričala gor v drevesne veje naš voziček je res malo štorast s to visoko in veliko košaro, vendar je za gledanje vej na drevesih in za pogovarjanje z mojo štruklo fantastičen midve včasih cel sprehod čvekava tako na blizu - malo sklonim glavo, pa sem že skoraj pri njej, pa ji je to ful všeč in se kar "pogovarja" z mano ljudje okoli mene pa verjetno mislijo, da se mi je zmešalo, ko še jaz spuščam te otroške glasove ****, glede "uvoza" postelje v Egipt ti ne znam pomagat - najboljš da vprašaš konkretno trgovino - verjetno nimajo vsi enake prakse v Ikeo pa žal ne gremo kmalu - zakaj nisi rekla lani jeseni, ko smo bili skoraj vsakih 14 dni tam?? nisem pa vedela, da se odpira Ikea v Celovcu Zbilje jutri mogoče se tudi jaz narišem - odvisno, če bo moj jutri dopoldan doma ker imam eno zadevo jutri za dobit po pošti in če ne bo nikogar doma, je treba potem vedno na pošto v Murgle, kjer carinijo - in nikakor ne bi šli tja, ker nam je čisto od rok, pa še ne vem točno, kje sploh je to estrella, ne vem, če bi ti bila moja kuhinja všeč no, komu bi se zihr zdela pusta rada imam simpl hrano - nič omakce in podobnih packarij lečo jem kot prilogo - samo kuhana v slani vodi - pač tako kot se je krompir recimo enako čičerika, ki jo pa kdaj naredim tudi kot solatko recimo z mlado čebulo ali porom ali čem podobnim jaz sem glede hrane FUL nezahtevna - čeprav v današnjih razmerah prehrajevanja lahko to za koga pomeni ravno obratno rada jem vse "nezabeljeno", brez omakc, ne preveč slano, ne mastno, mesa itak ne jem... rada imam res simpl, tista "osnovna" hrana
|