špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O ste pridne s pisanjem Se pa jaz sedaj kar malce težje vklopim med vas, ker se vas večina že pozna in kar nekako ne morem komentirat večine vsega o čemer se menite. Pa bom vseeno napisala kaj o našem Galu, ki pa je bil danes po cepljenju precej nerazpoložen Nekako ni in ni mogel za dlje časa zaspati, dosti je bil na rokah, veliko je jokal... Ne ga sračkat, tudi s tabo se bomo še osebno spoznale, do takrat pa se tudi takole poznamo že zelo dobro, kaj praviš? Kako je kaj Gal? Je že kaj bolje? ****, ja, z 200-ko nam pripada pravica, da odpremo drugi del edinaos, prav pogrešala sem tvojo roza barvo IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se mi je pa včeraj Tilen zavalil iz boka na trebuh in je sredi noči kravce pasel Estrella*, vidim, da si ti živa enciklopedija odstranjevanja nenavadnih (predvsem kožnih) madežev Drugače sem pa tudi jaz včeraj v Müllerju kupovala plenice Svojeglava, vem, da včasih pride človeku čez glavo... Saj bo bolje Punči se bo unesla, boš videla nina7, babyvac je zakon, ja Aja, meni se dvignjeni procenti na porodiški bolj malo poznajo, ker imam minimalno, no, nekaj evrov več je pa le. darmar, za kolesarjenje. mya26, jaz sem z vedno hodila ven tudi, če so malo smrkali, glavno, da ni vročine. Sploh če so nujni opravki, kaj pa naj. Kdaj se zdaj kje dobite? Poročilo, prosim, da se vem rihtat IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Manjša ko je razlika med otroci lažje sprejmejo spremembo. Večji kot so bolj so ljubosumni. Mali otroci se ne vedo kaj je to, pač se morajo navadi na manj pozornosti. Če je 8 let in več razlike ful težko sprejmejo vlogo večjega brata ali sestre. Ni nujno, je ogromno odvisno od tipa vsakega posameznika. Moje izkušnje namreč kažejo, da se tudi večja razlika odlično obnese tana7, jaz sem od BC dobila bom za 8,34 EUR Podobno kot *Tiana*. Je že šel: hladilno mazilo, ščitniki za vtičnice in en smetarski avto za malo piko, sem morala še doplačati nina7, avtomatsko ne testirajo krvnih skupin pri zdravih . Samo, če je nujno ali na posebno željo. Jaz recimo do prve nosečnosti zase nisem vedela krvne skupine. Za moje tri otroke jih tudi ne vem kasso, ti si fenomenalna, kar se tvoje pozitive tiče, res KAPO DOL!!! hijenca, to soboto torej greste na morje? Uživajte In odklopi skrbi!!! jana81, upam, da ni bilo treba policije klicat kasso, a tvoja mami slika? Vau
|