Svojeglava
|
Estrella: Ikea Celovec se odpre šele novembra -da se ne boš bz gor vozila! Jaz sem ponoči skor doživela živčni zlom... sploh nevem kaj mi je blo, dost sem mela vsega in ugotovila, da je moj problem tavelika in ne tamala... Tavelika se mi vsako noč zbuja (večkrat kot tamala) in me kliče maaaaaaamiiii, maaaammmii, ne morem spat, žejna sem, lačna sem, lulat me, prid mi lupčka dat, pa take stvari... in tako mi budi še tamalo, ki jo moram pol dojit in je tavelika spet nesrečna in teži... maaammiii prid k men... včeri ponoč sem se komaj zadržala, da je nisem nadrla, da naj neha... joooj kva bi zavpila nanjo, me je kr v prsih tiščal... jao sem bla čist na koncu z živci... valda se ne bom drla nanjo ampak najrajš bi šla nekam kjer me noben ne bi slišal pa vpila, da bi pljuča spraznila!!!!!!! se mi zdi, da se skoz neki zadržujem in se nabira v men... taveliko komaj obvladujem, za vse se moram pogajat, vse je NE, nič ji ni zanimivo, skoz govori, da jo ne maram, pa se ful trudim, da bi ji pokazala, da je ona moja ljubica!!! nočem popiz... nanjo, ker vem, da je v občutljivem obdobju zaradi tamale AMPAK NE VEM KAJ NAJ NAREDIM, KER ČIST NIČ NE UBOGA!!! No sedaj je jutro in je vse lepše...komaj čaka, da bosta OBE spali celo noč, ha, ha... Živa verjetno še nekaj časa ne, ker je tko lačna... čist po mami ;))) jooj sem se razpisala, dobr da vas mam! čao mačke! s
|