|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
13.8.2008 0:43:42   
Anonimen
Vsi mirno pančkate in prav je tako.Mi smo pa podnevi spali pa sedaj ne moremo. No pravzaprav samo jaz ne spim, vsi ostali žagajo že od 10 zvečer...

Lepe sanje vam želim. user posted image

Pa še enkrat prosim če boste slučajno spregledale, če gre katera v Ikeo ali jo ima blizu doma bi nekaj nujno rabila...

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
13.8.2008 5:17:01   
Anonimen
moooorining

danes se pa jaz javljam po dolgem času prvauser posted image
še dobro da sem med nasečnostjo predelala 4 zvezdice, zdaj bi eno komaj spacala, se vidi da imam super hiperaktivnega otroka.

punce včeraj (na notranjskem čveku+katinauser posted image ) je bilo super, sem vidla da moja mala kar uživa, tako da že komaj čakam naslednjega srečanja.

Midve z Naty sve zdaj tako dobro organizirane, da lahko prideve na vsak konec Slovenijeuser posted image user posted image tako, da JANA, AURORA, MARTINA25, DARMAR, VALENTINA, ŠPELIN@ ( in seveda tudi vse ostale) upam, da se zmenimo kak dan za kofetkanje.

Joooj moj miššššš že teži

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
13.8.2008 7:11:09   
tilči
Dobro jutro....user posted image user posted image

Sem že enkrat prej hotela pisat, pa sej eNejc zbudil.Tilen pa še panča, pa tudi verjetno ne bo dolgo.Ali vaši user posted image  tudi kaj pri vas pančajo? Kadar mi Tilen prav hudo jamra in se premetava, ga ponavadi vzamem k sebi, potem je pa čisto pri miru.Tako da se 1/3 noči pri meni šverca. Nejc je cel 2. mesec prespal pri meni, ko smo ga dali iz koška v posteljico.Očitno se je ustrašil prevelikega prostora.Tako da sem se pri Tilnu že prej pripravila in sem mu malo zagradila.
Se mi je pa včeraj Tilen zavalil iz boka na trebuh in je sredi noči kravce paseluser posted image

Koliko vas potem jutri pride?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
13.8.2008 7:37:08   
Estrella*
Jutro!

Vidim, da me je edinaos že prehitelauser posted image Ja draga moja , moram rečt, da si me včeraj zelo presenetila, ko si se pojavila va Vrhniki. Sedi5 !!

****, tudi tebi hvala za družbo in se priporočamo za naslednjič.
Gorenjke ste čist zaštartale in ste že na visokih obratih.Lepo, da se tako dobivamouser posted image

darmar: jaz sem se tud težko ločila od tega nadzorništvauser posted image pa je sedaj kar ok, otroku moraš dat priložmost, da se sam rihta. Zobke ima lepe, brez luknjic, si jih pa umiva sam slabo leto. Sem ter tja mu grem še jaz malo podrgnit, saj veš, da bo ziher. Je pa pravi balzam, da se sam porihta, imam toliko časa več na razpolago. Edino kar bi ga rada navadla je, da si sam naštima za jest kakšne lažje stvari, pa nisem najbolj uspešna, ker se lumpu ne dauser posted image Bom vztrajalauser posted image

Špelin@: katran.........ta je bila lovska. Po rokah sem ga kar z bencinom, ki sem ga čudežno našla v kleti, po obrazu pa sem ga z oljem(jedilnim , ne mašinarskim, da ne bo pomoteuser posted image )
Za danes pa stouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma da pomagajo!!!!!

Anitka: daj no, jaz imam očbutek kot da te poznam, čeprav te še nisem v živo vidla. Upam, da se je Gal unesel. En velik user posted image od Alči.

Tiana: a si ti  74 letnik. Nekako imam to v spominu, se motim???
Tliči: nikoli ni nobeden spal pri meni, to je edino pravilo, ki sem se ga in se ga še držim pri otrocihuser posted image Jaz drugače ne spim nič in bi bila kot ožeta cunja.

Tana7: Kako je Brina? Je dobro spala? Res mi je žal , da včeraj nisi utegnila. Pa drugič, ane?

Nina7: kje si pa ti poniknila? Le glej, da se nisi preveč navadila divjine in rovtarstvauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
13.8.2008 7:42:28   
Estrella*
Aurora: Kolegica je iz Tomšičeve ulice. Nimam pojma kje to jeuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
13.8.2008 7:47:30   
Anonimen
Ojla,

Danes sem spala tako user posted image user posted image . Omar se mi je skoz "goltil" in se do 2 zjutri niti očesa nisem upala zatisnit.. Potem sem bila pa že tok utrujena in sem mami prosila da ga mal pogleda...Ob 3.30 pa je jedel in potem sem ga spet 1h mirkala ampak je mirno spal in šele takrat sem tudi jaz zaspala...

Kok je velik ta angel care? A je to velika zadeva? Če ni bi ga kar kupila pa sabo nesla, samo najprej moram leseno posteljo pa žimnico dobiti.user posted image

A katera veali kako slovensko podjetje pošlje robo tudi če po internetu naročiš, ven iz EU? Ker očitno bova kar po netu naročila...

Neposredna povezava do sporočila: 4756
13.8.2008 7:53:16   
Anonimen
Izgleda da bova mogla naročit kar tukaj- spodaj link, samo je zelo drago al se samo meni zdi? Pa seveda moram najprej vprašat če dostavijo v Egipt... Ampak gor piše da dostavijo kamorkoli a ne -WE WILL DELIVER ANYWHERE IN AVGUST. Če se da kateri pogledat pa mi svetovati kaj naj vzamem? Katero posteljico pa kateri tekstil potem zraven?

tukaj klikni

Pa spet bom zatežila za Ikeo. A gre katera ali pa je blizu doma, nujno bi rabila eno stvar od tam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
13.8.2008 7:59:57   
Estrella*
Tana7: sem te hotela že na srečanju vprašat, pa sem pozabila; a imaš kakšen dober recept za pripravo leče, čičerike in podobnih reči????

****: kaj pa rabiš iz IKEe? Lahko se zapeljeva v Celovec, če želišuser posted image Za podjetje , ki bi pošiljalo izven EU nimam pojma, lahko pa malo povprašam naokoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
13.8.2008 8:08:55   
Estrella*
****: jaz bi se odločila za to, ker je cenovno ugodna in se stranice lahko spustijo na obeh straneh.Cene so pa kar zasoljeneuser posted image user posted image user posted image

user posted image
Bruco cot - orange/green

Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.8.2008 8:42:07   
Svojeglava
Estrella: Ikea Celovec se odpre šele novembra -da se ne boš bz gor vozila!

Jaz sem ponoči skor doživela živčni zlom... sploh nevem kaj mi je blo, dost sem mela vsega in ugotovila, da je moj problem tavelika in ne tamala...

Tavelika se mi vsako noč zbuja (večkrat kot tamala) in me kliče maaaaaaamiiii, maaaammmii, ne morem spat, žejna sem, lačna sem, lulat me, prid mi lupčka dat, pa take stvari...

in tako mi budi še tamalo, ki jo moram pol dojit in je tavelika spet nesrečna in teži... maaammiii prid k men...

včeri ponoč sem se komaj zadržala, da je nisem nadrla, da naj neha... joooj kva bi zavpila nanjo, me je kr v prsih tiščal... jao sem bla čist na koncu z živci...
valda se ne bom drla nanjo ampak najrajš bi šla nekam kjer me noben ne bi slišal pa vpila, da bi pljuča spraznila!!!!!!!

se mi zdi, da se skoz neki zadržujem in se nabira v men... taveliko komaj obvladujem, za vse se moram pogajat, vse je NE, nič ji ni zanimivo, skoz govori, da jo ne maram, pa se ful trudim, da bi ji pokazala, da je ona moja ljubica!!!
nočem popiz... nanjo, ker vem, da je v občutljivem obdobju zaradi tamale AMPAK NE VEM KAJ NAJ NAREDIM, KER ČIST NIČ NE UBOGA!!!

No sedaj je jutro in je vse lepše...komaj čaka, da bosta OBE spali celo noč, ha, ha... Živa verjetno še nekaj časa ne, ker je tko lačna... čist po mami ;)))
jooj sem se razpisala, dobr da vas mam!

čao mačke!
s

Neposredna povezava do sporočila: 4760
13.8.2008 8:55:12   
Anonimen
Dobro jutro.
Evo mene.

Nina7: kje si pa ti poniknila? Le glej, da se nisi preveč navadila divjine in rovtarstva

user posted image     Ma nism. Moj ma dopust, pol ma pa zdej k so OI veselje stavit,pa je rač.zaseden. No sej jest tud mal stavim za foro, sam kaj k nč ne dobimuser posted image .
Se je pa dons Gaja že kmal zbudila,je mela ful zabasan nos pa je težko dihala,še dude ni mogla met v ustih. Se je neki prehladila, k kašlja tud.Še dobr da mam baby vac, da sm ji ga fajn spucala.So šli taki smrkli vn k pr velikih. Se je pol ful smejala k je normaln zadihala,je bla tok smešnauser posted image .
Aja pa tale tvoj Andraž pa je en falot,da se tkole s katranom umažeuser posted image .
Špelin@  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.
Anitka user posted image za Gala,upam da je danes boljše.
Ja **** tele pojstelce so res kr drage.Upam da najdeš kje kakšno ceneje. Glede AC pa je škatla velika približno k list A4 format,tko da ti ne bi vzela velik prostora v kovčku.
Zdej pa ne vem več kaj komentirat,ste tok naklofale, da se mi ne da nazaj iskat.
Grem zdej eno kavico spit,pa pridm še kej nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.8.2008 9:03:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
, da JANA, AURORA, MARTINA25, DARMAR, VALENTINA, ŠPELIN@ ( in seveda tudi vse ostale) upam, da se zmenimo kak dan za kofetkanje.

ja to je pa supeeeeeeer, potem vaju pa pričakujm v našem koncu...jst sem se pa že tak spraševala če bo sploh vidla tvojo lepotičko...
Sej sem imela namen tud kej na vaš konec prit,pa nimam tvoje številke oziroma od nobene iz unga konca.
Tako da VABLJENI !!!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.8.2008 9:05:42   
hijenca
Dobro jutro!

Najprej moram povedat, kako smo mi spali danes. Videk je zaspal okrog 21 ure in zbudil se je ob 8 uri. 11 ur je skupaj spal. user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ne, ker sem ga proti jutru hodla gledat če dihauser posted image

Zdaj pa grem najprej nekaj popapcat, ker sem tak lačna.

Komentiram in berem po kavici.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
13.8.2008 9:16:18   
Svojeglava
Nina7 kaj je to baby vac????

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
13.8.2008 9:25:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

To je apirator za nos,so ga tuki tok hvalile,da smo ga nabavil in je res dobr.
Poglej si na www.minisvet.si ,ga maš takoj na ta prvi strani (vroči artikli)

(odgovor članu Svojeglava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.8.2008 9:55:20   
Estrella*
Nina7: naš Andraž je bil kar predvidljiv ko smo bili še v Medvodah, sedaj ko pa lahko leta naokoli, pa dela pi....jeuser posted image Kar pripravi se na velike dogodivščine z Gajouser posted image

DANES NAJ BI BIL DAN ZA NAKAZILO OTROŠKIH DOKLADOV. A JIH JE KATERA ŽE DOBILA.????Sem gledala na netu, pa še kar ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
13.8.2008 10:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nina7: naš Andraž je bil kar predvidljiv ko smo bili še v Medvodah, sedaj ko pa lahko leta naokoli, pa dela pi....jeuser posted image Kar pripravi se na velike dogodivščine z Gajouser posted image

DANES NAJ BI BIL DAN ZA NAKAZILO OTROŠKIH DOKLADOV. A JIH JE KATERA ŽE DOBILA.????Sem gledala na netu, pa še kar ničuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ne punčke so bl pridne. Ma sej ne, če bo kej po men, bo vsak dan potolčena domov prišla.
Glede dokladov pa ne vem,bom dons doma pa ne rabim dnarja. Bom šla raje jutr zapravlat k bo še porodniškauser posted image

A gledate kej OI? Smo dobil medaljo,user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.8.2008 10:14:08   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

To je apirator za nos,so ga tuki tok hvalile,da smo ga nabavil in je res dobr.
Poglej si na www.minisvet.si ,ga maš takoj na ta prvi strani (vroči artikli)

sem pogledala...kako pa tako melemu spihaš nos, ko niti še ne sedi in je totalno nemiren ko mu pridem bliz nosa?? Jst mu kar z bebi palčko ven potegnem, ampak vem, da ne gre vse ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.8.2008 10:17:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Izgleda da bova mogla naročit kar tukaj- spodaj link, samo je zelo drago al se samo meni zdi? Pa seveda moram najprej vprašat če dostavijo v Egipt... Ampak gor piše da dostavijo kamorkoli a ne -WE WILL DELIVER ANYWHERE IN AVGUST. Če se da kateri pogledat pa mi svetovati kaj naj vzamem? Katero posteljico pa kateri tekstil potem zraven?

tukaj klikni

Pa spet bom zatežila za Ikeo. A gre katera ali pa je blizu doma, nujno bi rabila eno stvar od tam...

tele posteljice so čist podobne našim iz Lip Poljčane.
a smem vprašat zakaj si jo pa k nam ne naročiš in potem pošlješ v Egipt ? a je prevelika poštnina al zakaj?
Sori ker tak bedast sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
13.8.2008 10:24:40   
Anonimen
Jana jest najprej fiziološko not špricnem,pol si pa tamalo dam na kolena da je dvignjena pol pa spiham.Je kr pri miru,pa smeji se zravn.Itak to sam naslonš v odprtino,ni treba nč v nos tlačit. Res je prov fajn tale zadeva,ne morš verjet kaki smrklji grejo vn.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
13.8.2008 10:27:01   
Estrella*
nina7: upanje umre zadnje! Jaz sem bla tud bolj fantovske narave in verjetno od naše ne smem pričakovati manjuser posted image OI nič ne gledam, ni cajta. Drugač gledam šport, sam to poletje ne, le zakaj? Kje smo dobil medaljo???

jana: mislim, da je pri **** problem carina. Tam je baje kar lovska cena.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.8.2008 10:34:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nina7: upanje umre zadnje! Jaz sem bla tud bolj fantovske narave in verjetno od naše ne smem pričakovati manjuser posted image OI nič ne gledam, ni cajta. Drugač gledam šport, sam to poletje ne, le zakaj? Kje smo dobil medaljo???

Haha, ja enako.Bojo tele naše frače bl fantovske,če bosta kej po nama.Pa še k u takih rovtah živitauser posted image user posted image user posted image .
Jest mam kr skoz TV prižgano,da mal vidm kaj se dogaja. Dobil smo pa srebrno medaljo v plavanju,Sara Isakovič.

Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.8.2008 10:37:45   
Estrella*
Nina7: no, sem že našla na 200 prosto Sara Isaković. Ni kaj , faca jeuser posted image user posted image user posted image Jaz grem pa kar danes zapravljat, moram po plenice v Milerja, da jih sprobam.

Neposredna povezava do sporočila: 4773
13.8.2008 10:41:37   
mya26
****: Ne vem če ti ne bi bilo ceneje, če bi kupila posteljico in jo kot paket poslala sama po pošti v Egipt. Kaj pa če neseš sama na avion. Pozanimaj se koliko doplačaš na kg presežene teže. Sicer pa nazaj potujete 4. Tako da imaš lahko okol 80kg, a ne? Žal ne grem nič v Ikejo. Pa ful bi šla po nekaj stvari. V Ikeji si vedno poleg ostalih stvari kupim tudi steklenico bezgovega in brusničnega soka za razredčit. Ful mi je dobr.
špelin@:  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tilči: Lana je pri nama spala samo ko je bila ful bolna, ali pa ko je padla na glavo, tko da sva jo kontrolirala (zbujala na 2 uri). Sicer pa spi v svoji postelji. Na začetku je bila v najini sobi pri 9m, pa smo jo prestavili v svojo sobo. Ni nobenih večjih težav, tudi k nama ne hodi. Maj je mogoče 2x od zjutraj 5,6h spal pri nama zato ker ni zaspal nazaj in sem ga dala zraven k nama , samo sva oba zelo slabo spala. Tako da ga raje ne navajam na to.
nina: Hvala, sem ravnokar naročila babyvac. Lana ni bila bolna do vstopa v vrtec. Maj pa že sedaj. Verjetno mu bo Lana pozimi prinesla domov še kak virus, tako da smo kar naročil. Upam, da nam bo dobro služilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4774
13.8.2008 10:44:19   
mya26
Po mojem če kupi tukaj in odvije iz orginal embalaže, pa eno črto s svinčnikom gor naprav (kao že uporabljeno) ji ne morjo carine nabit. Sej za cunje ti tud ne zaračunajo, a ne?user posted image No vem pa ne. Nikol se ne ve.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!