Katina
|
Anitka, ful luštna družinica ste. Gal je pa pravi korenjak. Friteza: meni je tud pomembno, da se dajo sestavni deli pomit v pomivalcu, ker sem nekoč pucala staro fritezo 4 ure . Baje obstaja ena zadeva od Mulinexa se mi zdi, al pa od Tefala s katero se da pečt pommes frites z eno žličko olja - sem brala v eni SLO reviji, da so imeli predstavitev Taula, škoda,da nismo prej vedle, da bi se pridružila čveku. Naslednjič te obvestimo. špelin@, samo v vednost; zdr. kartice po novem veljajo za 1 leto tudi za odrasle . da se roka tvojega čim prej pocajta. Žal nas na srečanje 99% ne bo - zaradi (pre) poznega vabila na obvezno družinsko druženje . Ne vem zakaj ljudje ne znajo vabit par dni prej . Če slučajno pridemo pride tudi naša gospodična. Me prav zanima kaj je vašo veliko piko tako navdušilo? jana81, a misliš Coris? odvisno od dolžine bivanja. Za 8 dni=10,52e na osebo, za družino= 18.99€ Uf, špelin@ me je prehitela, pa še boljše infote je navedla . Ma ne bom brisala odgovora. katy82 HB, da se je vse srečno končalo. Še dobro, da ste kupili AC, da boš lahko vsaj spala. Verjetno so ti punce že napisale: rižolino je podobna stvar kot čokolino, keksolino itd., verjetno je razlika le ta, da ga lahko jejo tudi mali pikci in pikice. Ma spet sem prepozna v komentiranju . Hvala za ponudbo, mi imamo izključno probiotično Hippovo rit, ki ne prenese ničesar drugega . hijenca, čestitke za 3M. Upam, da ste s primitivci opravili za vse večne čase. kasso, se zgodi, da imaš slab dan. Upam, da je bil ta dan včeraj in je danes že OK. Tipi topi pa ahko imaš takrat, ko so otroci pridni in nimaš več kot enega, tko da nimaš pogojev za depresijo . SpeliG, še dobro, da si zašla na našo temo. Zelo sem vesela, da si se prostovojlno javila katy82 pomagati, saj ji me žal ne znamo tako dobro kot ti. Mi smo imeli z pred leti tudi težave (pri 17 dneh v bolnici zaradi refluksa), vendar smo dobili le neka zdravila in teh ukrepov ne poznam. Tudi tebi in želim, da z uvajanjem GH vse težave minejo. tally, če te kaj tolaži imamo tudi mi napotnico za UZ kolkov za 15.9., ko bo naše božanstvo staro 4m. Ker gremo kmalu na dopust bomo kar počakali na ta datum. Če si ne boste premislili se vidimo. mya26, te popolnoma razumem . Hujšanje je uspešno le, če se odločiš v sebi - pritisk iz okolice je pri meni vedno naredil več škode kot koristi. meni k sreči nihče ne teži, se pa sama sebe sprašujem kdaj bom zbrala pogum. Ne bom te tolažila s tem, da so debelčkane osebice bolj dobrovoljne. Dejansko bo treba zbrat moč, ki jo definitivno nosimo v sebi in življenje postavit na zdrave prehranjevalne navade. kdaj? Jaz še zase ne vem . Upam, da kmalu. Držim pesti, da kmalu srečava ta dan .
|