|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
8.8.2008 11:56:59   
Taula
eole: probaj kupit HUGGIES zelene ne rdeče pleničke. Jaz sem bila znjimi nadvse zadovoljna pri velikem škratu.

Jaz sem dobila te v dar in so bile okuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.8.2008 12:00:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
tilči, še malo in gremo na morje, kajne user posted image

A že pakiraš?user posted image

V mislih že user posted image  Se pa vsekakor spravljam napisat seznam krame za s sabo user posted image  Drugače pol pozabim, druge pol pa vzamem stvari, ki jih ne rabim user posted image

seznam imam že, najraje bi kar pakirat začela.
Ni mi še jasno, kam bi dali od Nejca kolo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.8.2008 12:01:43   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Naš Videk je pa danes star točno 3 mesece in za nagrado sma šla na UZ kolkov in so 1A user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.8.2008 12:03:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aj pa včeraj sem tudi jaz dobila user posted image user posted image user posted image . Kr neki sem mislila da je še ne bo .............

Pa vidim da ste vsi imeli Uz kolkov, mi ga imamo komi 15. 9.(naročili smo se pa junija) in sem včaraj klicala v Zd Domžale če je kaj prej prosto in je rekla da ni jaz pa ne bi čakala toliko saj bo takarat ža 4 m stara. A katera ve če dobim napotnico od našega P a grem lahko v kakšen drug Zd ali če se da iti kam samoplačniško na UZ?

mi imamo UZ šele 1.10.tako naročajo v Kranju, če je vse o.k.Tudi pri starejšem smo imeli pri taki starosti

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.8.2008 12:07:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem iz GP in je vse ok, mi je naredil UZ in je z maternico vse v najlepšem redu in pa ja najpomembneje vstavil mi je mireno. Sicer nisem imela user posted image , ampak je vseeno šlo, malce me je zaščipnalo, ampak to je pa tudi vse, nobenih bolečin. In zdaj lahko varno user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.8.2008 12:32:00   
mya26
Hoj!

Jaz sem pa danes bolj slabo. Na srečo je Maj priden. Včeraj me je mami, sicer na prijazen način, malo v šali veliko zares začela morit, da moram shujšat oz. da moram nehat jest sladkarije. Potem me je še možek mal okol tega zasekiral. Pa ne v stilu, debela si in mi nisi všeč (sploh ne), ampak skrbi ga za moje zdravje in ker jem za tolažbo ali iz dolgčasa.  Že od maajhnega imam noroooo rada sladkarije. In res je akdar sem žalsotna jem, junk food (čips, čokolado, kekse,...). Poleg tega pa sem ful paranoična, da bi bilo kaj narobe z Majem. Je drugačen dojenček kot Lana (saj mi je jasno, da ne moreta bit enaka). Verjetno ta strah izvira tudi iz tega, ker sem bila jaz kot otrok brihtna, hitra v razvoju, moj brat malo počasnejši (govorit je začel šele pri 4), poleg tega pa ima še problem z enim očesom (je skoraj slep na eno oko).
Sama sebi grem na živce. Grozno mi je ker se mi zdi da sem slaba žena. Od poroda do sedaj sva samo 3x. Čist sem zgudila željo po spolnosti.
Oprostite ker sem zamorila, ampak morala sem se mal spovedat. Zdaj se psihično pripravljam da bom začela v ponedeljek hujšat. Ne tako strogo kot aurora. Meni je važno da vmes ne jem sladkarij in da si napravim zajtrk, malco, kosilo ( po navadi se mi ne da nič napravt in jem same packarije).

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.8.2008 12:45:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tud midva imava AC kar tako, da bolj mirno spim, se je pa tud men že nardilo to kot Tauli, da se je kobacal po postlci ponoč in je začel piskat, me je vrgl v luft ko sto marij.

nina mene zanima a maš ti kej podložen športn vozek, da ni take lukne ko mala leži not?? a jo maš pripasano?

Glede AC mi je tud moj reku, da bi jo kupili, je full paničen... A pol jo je fajn met? Mene bl skrbi to k si rekla da zapiska k se user posted image premakne.Bi me kap zadela.
Nč nimam vozička podloženga, mislm da je kr uredu,sej je skor čist ležeč položaj.A misliš da ni ok? Drugač ni neki velik v vozičku k tm pr ns  itak nimaš km it. Prvezano pa je še nimam,se še neki ne vzdiguje, ti pa Nejca verjetn že moraš, je le skor 2 meseca starejši od Gaje.
zdej vs grem pa še mal brat

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.8.2008 13:11:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Glede AC mi je tud moj reku, da bi jo kupili, je full paničen... A pol jo je fajn met? Mene bl skrbi to k si rekla da zapiska k se user posted image premakne.Bi me kap zadela.
Nč nimam vozička podloženga, mislm da je kr uredu,sej je skor čist ležeč položaj.A misliš da ni ok? Drugač ni neki velik v vozičku k tm pr ns  itak nimaš km it. Prvezano pa je še nimam,se še neki ne vzdiguje, ti pa Nejca verjetn že moraš, je le skor 2 meseca starejši od Gaje.
zdej vs grem pa še mal brat

jst sem bolj na ziher, zato sva kupila AC. Zapiska če zadrži dih za 5 sekund, al pa če se fejst rita in zleze dol s plošče, odvisn kok maš vlko postlco, pa kolk ma placa  (jst ma 140x70 postlco). Je pa ta alarm tak, da najprej nardi en kratek pisk, pol po 5 sekundah če ga ne ugasneš, pa začne ornk piskat.
al pa če otroka ven vzameš in pozabiš ugasnat , tud začne piskat (to se men konstantno dogajauser posted image )
Po moje je ok , sej res ni velik dvignjen vozek, sam moj Nejc je dolgi že 65 cm, pa vseen tak majčken zgleda notuser posted image   Pripasanga pa nimam, ker ga skos gledam, ga pa bom verjetn čez kak mesec dva že kr mogla pasat. Sem mu pa včeri tud že dvignala naslon, da je sedel, ampak ne za dolgo, in mu skor bolj paše kot leže.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 8.8.2008 13:12:55 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.8.2008 13:14:35   
katy82
Mya 26 ne sekiraj se sj mene tud kilaža ful mori k se tud sama zavedam da je je ornk preveč zato sem se vpisala v šolo hujšanja ki se začne oktobra-program cindi.Zdej sem povedala samo moji mami in lubiju drugim pa nočem ker bi mi začel zbijat moralo.
Sem pa tko razočarana nad taščo,niti poklicala ni v bolnco,da vpraša kako je tamala,včer pa pridemo dam pa mi prbije kam jo je mami peljala da je blo najbrž hudo.Pol me pa pogleda pa prbije da njej zgleda zdrava in to v takem tonu kao da sem en komplikator in iščem pozornost.Pa jst je ne zastopm al bi mogla tamala mi umret da bi verjela al kaj,kako je lahko tako žleht.user posted image Tast me je pa poklical in ga je vse ful zanimal ona pa nč,k bi bla vsaj tih.Zdle me pa kliče da naj pridem na južno pa ji povem da tamala spi da je ne bom budila k se je končn umirila pa še dež ful pada pa itak ne bom šla ven.Vsa našpičena me vpraša če mi jo pa gor prnese,me je vse minil pa sem ji kr rekla da ne k je ne mislm gledat z užaljenim ksihtom.Fak kako je lahko tako zahojena k je pa trideset stopinj mi jo pa podeva z dekico in vsemi plenicami k jih najde,zdle naj bi jo pa v nevihti dol nosila.Prav šla bom po kredit in si nabavla kuhno k se tegale zajebavanja ne morem več prvoščt,k sem že tko živčna zarad tamale.No sej taka je pa zato k mojga spet ni doma in si mal več dovoluser posted image
Ma ko jo šlivi bo že,kumi čakam jutr,da se naklepetam z vami

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.8.2008 14:03:44   
Anitka
Dan!

Jana super za sprehod v športnem delu vozičkauser posted image user posted image user posted image Katerega že imate vi? Mi imamo Muro in Gala še nimam pripasanega. Bo pa kmalu verjetno potrebno tudi to, ker se fajn premetava in brca.user posted image

Kasso upam, da ste danes že kaj boljše volje in bolj pančate. Jaz ob večerih tudi komaj čakam, da koga srečam ali da kdo pride, ker se naš Gal takrat tudi rad nosi.

Aurora user posted image user posted image user posted image za GP in uspešno vstavitev mirene.

Nina7 tudi mi imamo AC ravno tako iz preprostega razloga - lažje in bolj mirno spim.user posted image Mi ni žal za napravo niti centa.

Eole mi uporabljamo Pampers Baby Dry in sicer iz Avstrije. Smo zelo zadovoljniuser posted image user posted image user posted image

Hijenca user posted image user posted image user posted image za kolke. Pa upam, da bo razpoloženje kmalu bolje in da te tisto kar te jezi ne bo več dolgo jezilo. Pa čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image

Eh Katy ne se sekirat zaradi tašče, čeprav vem, da boli vse to. Pomembno je le to, da bo z Laro vse v najlepšem redu. Jutri te bodo pa naše majčice v boljšo voljo spravle pa malo potolažile še namesto mene.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.8.2008 14:17:23   
katy82
No da še mal pokomentiram za nazaj:
Hijencauser posted image user posted image za kolke in vse naj naj za tri mesce
Kasso kako je mala frajla?Je dons bolj pridna?Naša se v joku zbuja in nazaj zaspi zdele spi že od pol enajste upam da se spravlja mal k seb in sam spanc not prnaša da mi ne zamenja dan za noč slučajn,sem ji kr lučko pustila vžgano da bo vedla da je dan.

Punce jst mam AC 301 r  pa mi je piskal enkrat k tamala ni dihala zdej pa zarad prazne baterije ampak je vštekan v elektriko,sem pa starševsko enoto dala polnt-a je mogoče zato piskal?Aja pa mene opozori po 15 s pol pa pr 20 se vklop,Jana a teb se užge že po petih s?Maš drug model?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.8.2008 14:28:15   
kasso
ojla,
hvala punce za vspodbudo...danes je za malenkost bolje, vsaj Varja več spančka, Petja pa mi s spanjem še vedno nagaja. pri tašči sem bila z njo v spalnici 50 minut, pa ni zaspala, potem pa še nečakinja še pol ure, tako da je tašča že prišla od G (je imela pregled) ona pa še vedno ni spala. No, saj zdaj mi gre že na smeh user posted image , pa tako nagajiva je, da res ne veš kaj bi zraven naredu. Sem jo danes zaprla iz spalnice na balkon, pa ni bilo haska!

Mya
, ne vem, kaj naj ti rečem, le to da te razumem. Moja mama je ista, ko je depresivna, živčna same sladkarije meče vase in posledica je, da ima okrog 80 kil, pa precej manjša od mene je..... Nekateri pa zaradi stresa, slabe volje pozabimo na hrano, taka sem jaz in mi sploh ne gre za jest in nimam pojma, kaj bi jedla....potem pa vsake toliko vzamem kak piškot, da nisem prešvoh. Pa tudi to ni dobro. Je pa mami pred parimi leti precej shujšala po istem programu kot se je vpisala Katy...user posted image user posted image da si se odločila.

špelina
...ne boš edina s sivim narastkom, ker meni tudi ne znese do frizerja pridet

zdaj grem pa še kaj narest, dokler se moja mala ne zbudi....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.8.2008 14:28:31   
špelin@
tilči, ko sva ravno pri pakiranju za na morje: pri nas je hecno, ker več kot nas je, manj krame vzamemo s sabo user posted image  Ko smo bili samo trije, smo karavana nabasali v nulo, ko smo bili štirje, je v limuzini ostalo dovolj prostora še za kakšno zelenjavo, ki smo jo spotoma na morje "pobrali" pri tašči user posted image , zdaj pa smo se za zihr zorganizirali in si izposodili še strešni kovček, ampak sva potem z user posted image  ugotovila, da niti tega ne bi rabili, ker ne mislimo hrane vlačit s sabo, bomo drugi dan lepo zavili v diskont tam in nabavili, ampak ok, bomo pač bolj na komot user posted image  Voziček s košaro na srečo ne zasede preveč prostora, drugega pa za malega ne bomo vlačili s sabo. Kopa se lahko tudi v napihljivem čolničku.

mya26, moja mami ima enak problem kot ti: kadar ji je težko ali se žre oz. je slabe volje, pod stresom ali žalostna, se tolaži s hrano user posted image  Sladkarije, bobi palčke ipd. Je pa zdaj žal tudi že v letih, ko je presnova tako počasna, da ji sploh ne uspe shujšati, čeprav se včasih krepko trudi. Ja, res se potrudi in si naredi vse obroke tako, da si lepo na krožnik serviraš in dekoriraš vsak najmanjši prigrizek, meni to ogromno pomeni in včasih tudi jem ne, ker nočem nekaj na hitro, ampak si želim svoj mir pri hrani. Se močno trudim, da se zadržim, kadar me zgrabi požrešnost, ker vidim, kako moja mami trpi user posted image  Če rabiš moralno podporo, lahko računaš na nas tule, smo s tabo user posted image user posted image user posted image
Kar se želje po spolnosti tiče, je pa itak kristalno jasno, da je nekaj mesecev po porodu še prekmalu, da bi bilo kot ponavadi, sčasoma pa bo tudi to user posted image

katy82, ma nimam besed o tvoji tašči, res ne user posted image user posted image  HB je vsaj tast normalen. Tako da te popolnoma podpiram v tem, da gresta v kredit (v Lesnini, Rutarju ipd. dobiš njihov kredit in ti ni treba okoli bank skakati) in si opremita kuhinjo. Tako boste imeli svoj mir!
Aja, kako pa izgleda ta program cindi?? A je to organizirano in imaš kaj zunanje podpore pri hujšanju?

Anitka, a si ti doma kje blizu Moravcev? Verjetno bomo šli jeseni za par dni gor in bi se lahko srečali user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.8.2008 14:31:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Moja mama je ista, ko je depresivna, živčna same sladkarije meče vase in posledica je, da ima okrog 80 kil, pa precej manjša od mene je.....

Joj, potem sta najini mami zelo podobni glede tega user posted image  Moja je tudi dosti manjša od mene in ima dobrih 80 kil...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.8.2008 14:37:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Punce jst mam AC 301 r  pa mi je piskal enkrat k tamala ni dihala zdej pa zarad prazne baterije ampak je vštekan v elektriko,sem pa starševsko enoto dala polnt-a je mogoče zato piskal?Aja pa mene opozori po 15 s pol pa pr 20 se vklop,Jana a teb se užge že po petih s?Maš drug model?

jst mam tud tega, ma sej pr men tud začne mnda po 15 sekundah piskat, sam men se zdi ful hitr zato sem rekla 5 s, drgač se pa baje da nastavit to, tak mi je eden reku, nisem pa probala. Pa tud piska na starševski enoti ja  če je prazna baterija, al pa če štroma zmanjka piska tud na angelčku-otroški enoti, in pol dam jst baterije noter, pa če fejst seka zuni, pol izklopim iz elektrike če Nejc not leži, ker je vse povezan, pa me je strah da ga kje strese.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.8.2008 14:40:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jana super za sprehod v športnem delu vozičkauser posted image user posted image user posted image Katerega že imate vi? Mi imamo Muro in Gala še nimam pripasanega. Bo pa kmalu verjetno potrebno tudi to, ker se fajn premetava in brca.user posted image

imava od Jane slalom pro.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.8.2008 15:17:48   
Anitka

Anitka, a si ti doma kje blizu Moravcev? Verjetno bomo šli jeseni za par dni gor in bi se lahko srečali user posted image

Ja super, če pridete v Mor. topliceuser posted image user posted image user posted image Imam kakšnih 20 minutk vožnje do tam in valda da bom takoj za čvekuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.8.2008 15:20:15   
Anitka
Majčice imam eno vprašanje - kupujem fritezo in me zanima katero priporočate, morebitne izkušnje...

Gledala sem že npr. te:

http://www.amazon.de/DeLonghi-Deutschland-GmbH-18316-Rotofritteuse/dp/B000C3R69S/ref=pd_sbs_k_15

http://www.amazon.de/Tefal-FZ-7000-Fritteuse-ActiFry/dp/B000PKKF64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1218141379&sr=1-1

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.8.2008 15:31:59   
špelin@
Friteza: samo eno zahtevo imam jaz pri tem: da gre posoda, v kateri je olje, ven in se da pomiti v pomivalcu. Imam namreč fritezo, ki se da čistit samo odznotraj, ne moreš nič razstavit in je OBUP user posted image user posted image user posted image  Večje packarije ni! Če bi imela dovolj keša, bi jo že zdavnaj vrgla direkt stran in kupila drugo!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.8.2008 16:15:32   
kasso
špelin@ Cindijev program hujšanja je pod zdr. nadzorom oz. ga vodijo med. sestre v zdravstvenih domovih. Vključuje predavanja o prehrani (preh. piramida) in zdravem načinu življenja....vključuje tudi pogovore o problemih...Redno se tehta s vago ki meri delež maščobe v telesu. ...vsak teden je tudi telovadba vključena...

katy...ah moja mala je tudi danes ena sitnobca...trenutno visi na prsih in se carta.....jo nesem v spalnico in bomo videli kaj bo...najbrž jok in stok user posted image očitno jih sprememba vremena daje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.8.2008 16:21:26   
kasso
Varja se je že zbudila user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 8.8.2008 16:24:12 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
8.8.2008 16:30:02   
Katina
Anitka, ful luštna družinica ste. Gal je pa pravi korenjak.user posted image
Friteza: meni je tud pomembno, da se dajo sestavni deli pomit v pomivalcu, ker sem nekoč pucala staro fritezo 4 ureuser posted image . Baje obstaja ena zadeva od Mulinexa se mi zdi, al pa od Tefala user posted image s katero se da pečt pommes frites z eno žličko olja - sem brala v eni SLO reviji, da so imeli predstavitev
Taula, škoda,da nismo prej vedle, da bi se pridružila čveku. Naslednjič te obvestimo.
špelin@, samo v vednost; zdr. kartice po novem veljajo za 1 leto tudi za odrasleuser posted image .
user posted image user posted image da se roka tvojega user posted image čim prej pocajta.
Žal nas na srečanje 99% ne bo - zaradi (pre) poznega vabila na obvezno družinsko druženje user posted image . Ne vem zakaj ljudje ne znajo vabit par dni prejuser posted image . Če slučajno pridemo pride tudi naša gospodična. Me prav zanima kaj je vašo veliko piko tako navdušilo?
jana81, a misliš Coris? odvisno od dolžine bivanja. Za 8 dni=10,52e na osebo, za družino= 18.99€
Uf, špelin@ me je prehitela, pa še boljše infote je navedla user posted image . Ma ne bom brisala odgovora.

katy82
user posted image user posted image user posted image HB, da se je vse srečno končalo. Še dobro, da ste kupili AC, da boš lahko vsaj spala.
Verjetno so ti punce že napisale: rižolino je podobna stvar kot čokolino, keksolino itd., verjetno je razlika le ta, da ga lahko jejo tudi mali pikci in pikice. Ma spet sem prepozna v komentiranju user posted image user posted image .
Hvala za ponudbo, mi imamo izključno probiotično Hippovo rit, ki ne prenese ničesar drugegauser posted image .

hijenca, čestitke za 3M. Upam, da ste s primitivci opravili za vse večne čase.

kasso, se zgodi, da imaš slab dan. Upam, da je bil ta dan včeraj in je danes že OK. Tipi topi pa ahko imaš takrat, ko so otroci pridni in nimaš več kot enega, tko da nimaš pogojev za depresijouser posted image .

SpeliG, še dobro, da si zašla na našo temo. Zelo sem vesela, da si se prostovojlno javila katy82 pomagati, saj ji me žal ne znamo tako dobro kot ti. Mi smo imeli z user posted image pred leti tudi težave (pri 17 dneh v bolnici zaradi refluksa), vendar smo dobili le neka zdravila in teh ukrepov ne poznam. Tudi tebi in user posted image želim, da z uvajanjem GH vse težave minejo.

tally, če te kaj tolaži imamo tudi mi napotnico za UZ kolkov za 15.9., ko bo naše božanstvo staro 4m. Ker gremo kmalu na dopust bomo kar počakali na ta datum. Če si ne boste premislili se vidimo.
mya26, te popolnoma razumem user posted image user posted image user posted image . Hujšanje je uspešno le, če se odločiš v sebi - pritisk iz okolice je pri meni vedno naredil več škode kot koristi. meni k sreči nihče ne teži, se pa sama sebe sprašujem kdaj bom zbrala pogum.
Ne bom te tolažila s tem, da so debelčkane osebice bolj dobrovoljne. Dejansko bo treba zbrat moč, ki jo definitivno nosimo v sebi in življenje postavit na zdrave prehranjevalne navade. kdaj? Jaz še zase ne vem user posted image . Upam, da kmalu. Držim pesti, da kmalu srečava ta dan user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
8.8.2008 16:53:54   
katy82
Mačkice kdaj jutr-a velja okol 16?Pa je tam kej za jest al bomo vse na dieti?user posted image

< Sporočilo je popravil katy82 -- 8.8.2008 16:54:18 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
8.8.2008 16:55:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Anitka, ful luštna družinica ste. Gal je pa pravi korenjak.user posted image
Friteza: meni je tud pomembno, da se dajo sestavni deli pomit v pomivalcu, ker sem nekoč pucala staro fritezo 4 ureuser posted image . Baje obstaja ena zadeva od Mulinexa se mi zdi, al pa od Tefala user posted image s katero se da pečt pommes frites z eno žličko olja - sem brala v eni SLO reviji, da so imeli predstavitev

Hvala user posted image user posted image
Ta friteza pa je zanimiva. Le kje bi našla informacije o temuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
8.8.2008 17:02:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Mačkice kdaj jutr-a velja okol 16?Pa je tam kej za jest al bomo vse na dieti?user posted image

Se da kaj pojest, ja user posted image  Ravnokar sem klicala in nas napovedala user posted image  In jih opozorila, da bomo opremljene s težko mehanizacijo user posted image user posted image user posted image

kasso, ne bit slabe volje, te bomo jutri razvedrile user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, samo v vednost; zdr. kartice po novem veljajo za 1 leto tudi za odrasleuser posted image .
user posted image user posted image da se roka tvojega user posted image čim prej pocajta.
Žal nas na srečanje 99% ne bo - zaradi (pre) poznega vabila na obvezno družinsko druženje user posted image . Ne vem zakaj ljudje ne znajo vabit par dni prejuser posted image . Če slučajno pridemo pride tudi naša gospodična. Me prav zanima kaj je vašo veliko piko tako navdušilo?

Hvala za info user posted image  Škoda, če vas ne bo... user posted image  Ampak verjamem, da se včasih res ne da drugače, bomo pa v mislih tudi s tabo.
Našo veliko piko je navdušilo, ker ji je tvoja damica razložila vse, kar bodo delali v 4. razredu user posted image  Jo je poslušala kot Boga user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!