Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 10:04:18
|
|
|
|
eole
|
dobro jutro vsem.. tana 7 - mislim, da imajo še čas za past kravice.. se ne sekiram preveč. znajo pa kaj drugega mene pa zanima katere plenice uporabljate? naša je občutljiva na pamperske, ima vso kožo rdečo tam kjer je plenička, tako da zdaj testiram müllerjeve, pa dm .. pa mi nobene ne odgovarjajo preveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 10:36:53
|
|
|
|
jana81
|
eh ne dela, grem naprej pospravlat. bom pol kej več napisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 10:40:03
|
|
|
|
aurora28
|
Oj! Eole jaz za Gala uporabljam Pamperske vijolične iz mullerja in mu ustrezajo. Je pa Gal dobil rdečo ritko od plenic Mullerjeve znamke Bauty baby, ko pa smo probali pamperske, pa je plenični izpuščaj izginil in zdaj smo na pamperskah. Jaz sem iz GP in je vse ok, mi je naredil UZ in je z maternico vse v najlepšem redu in pa ja najpomembneje vstavil mi je mireno. Sicer nisem imela , ampak je vseeno šlo, malce me je zaščipnalo, ampak to je pa tudi vse, nobenih bolečin. In zdaj lahko varno .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:01:52
|
|
|
|
Taula
|
katy82..če boš mali dodajala sedaj aptamil ar, ti jaz lahko dam eno vrečko (300g) Je še neodprta in je ne bom rabila več, ker mala ne poliva več toliko. nina7..jaz imam AC kar tako, da lažje spim. Sem pa iz LJ ja. kasso...upam da je danes bolje in da so bolj pridni. tana7...blizu si ja. Jaz sem iz Novega Polja tilči..super za oko. Naša ga ima tudi že nekaj čas OK. HB eole...jaz uporabljam čez dan Mullerjeve, ponoči pa Pamperske iz Mullerja. Za enkrat je vse ok, upam da tako ostane. aurora28..super za mireno. Mene to še čaka. Upam da ne boš imela izcedkov. Midva sva se pa odločila in bova malo peljela privat na terapijo, ker bo trajalo preden pride v RA. Bomo videli kako bo tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:14:54
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice za nami je nemirna noč k je zgleda blo preveč sprememb za malo piko.Tud zdle je mela epizodo histerije a mislte da ma kako travmico ki se je lahko spominja? Taula za aptamil bi ti bla pa hvaležna k ga je res brezveze stran metat,a prideš jutr na srečanje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:22:02
|
|
|
|
katy82
|
Punce še enkrat če je katera spregledala,jutr lahko kateri na srečanje prinesem novalac proti krčkom in pol piksne proti polivanju,če katera rabi,lahko pa tud po pošti pošljem,res mi ga je škoda stran vrčt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:23:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole mene pa zanima katere plenice uporabljate? naša je občutljiva na pamperske, ima vso kožo rdečo tam kjer je plenička, tako da zdaj testiram müllerjeve, pa dm .. pa mi nobene ne odgovarjajo preveč mi uporabljamo mullerjeve in nimamo problemov. Pri starejšem sem enkrat imela pamperske iz mullerja pa je imel čisto rdečo rito. Sem pa takrat uporabljala pampers sensitive, samo ne vem, če se še dobijo Kaj pa plenice iz Lidla, Hoferja, Fixies...?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:32:29
|
|
|
|
tilči
|
Taula:kaj ste tudi imeli prehlajeno učko? kako ste jo pozdravili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:33:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: eole mene pa zanima katere plenice uporabljate? naša je občutljiva na pamperske, ima vso kožo rdečo tam kjer je plenička, tako da zdaj testiram müllerjeve, pa dm .. pa mi nobene ne odgovarjajo preveč mi uporabljamo mullerjeve in nimamo problemov. Pri starejšem sem enkrat imela pamperske iz mullerja pa je imel čisto rdečo rito. Sem pa takrat uporabljala pampers sensitive, samo ne vem, če se še dobijo Kaj pa plenice iz Lidla, Hoferja, Fixies...? Mi uporabljamo Müllerjeve in so Tudi babylove iz DM-a se nam dobro obnesejo in enako Pampers iz Müllerja, ki mi jih je prinesla prijateljica. Je pa mali po eni bogi Pampers (po vsej verjetnosti vzhodnoevropski), ki je bila za darilo v P, dobil v eni noči močne izpuščaje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:33:47
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, še malo in gremo na morje, kajne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:34:12
|
|
|
|
katy82
|
Eole jst mam plenice iz milerja za ponoč, pa navadne pamperce ki sva jih dobila v dar za čez dan k jih ne prebavlja najbolj,rdeče ritke nima rata pa ful tečna k je polulana k jo zgleda gel moti
< Sporočilo je popravil katy82 -- 8.8.2008 11:43:49 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:34:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem iz GP in je vse ok, mi je naredil UZ in je z maternico vse v najlepšem redu in pa ja najpomembneje vstavil mi je mireno. Sicer nisem imela , ampak je vseeno šlo, malce me je zaščipnalo, ampak to je pa tudi vse, nobenih bolečin. In zdaj lahko varno .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:34:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, še malo in gremo na morje, kajne A že pakiraš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:36:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, še malo in gremo na morje, kajne A že pakiraš? V mislih že Se pa vsekakor spravljam napisat seznam krame za s sabo Drugače pol pozabim, druge pol pa vzamem stvari, ki jih ne rabim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:40:28
|
|
|
|
hijenca
|
Halo! Naš Videk je pa danes star točno 3 mesece in za nagrado sma šla na UZ kolkov in so 1A Sem pa danes tako , se nam same take primitivne stvari dogajajo, ampak o tem nebi javno govorila. Prav divja sem in Videk to čuti in ne more zaspat. Že zopet jok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:41:25
|
|
|
|
tally
|
Hojla! Da se še jaz še malo oglasim. Mali boss je končno zaspal. Včeraj smo neplanirano skočili do Postojne da vidimo kako napreduje gradnja in kaj je bilo? Emilija je bila ves čas tak tečko da niti minute ni dala miru. Pa nasploh je taka ko nekam gremo v redu je samo če se z njo pogavarjata mami pa ati, kdo drugi jo ne sme ogovorit ker se takoj dere. mi je prav muka kam iti ker vem da bo bila tečka.Upam da bo jutri na srečanju kaj bolj pridna. No vsaj danes gre mami frizerju da bo naredila neki za svojo dušo, tečka bo pa pri atiju. katy zate in tvojo Laro upam, da vaše težave čimprej minejo da boste lahko mirno spali. Je pa čisto možno da tvoja Lara podoživlja vse kar se ji je dogajalo te dni in je zato nemirna. kasso lahko pripelješ Varjo da bo imela moja tečka družbo pa bosta skupaj tečnarili Špelin@ moj bo mene pripeljal samo ne vem če bo ostal, ga bom probala prepričati da ostane. Pasenje kravic- Emilija tudi ni ljubitelj pa se tudi ne zna opreti na rokice, oz opre se na desno levo pa neki špara, že vidim da bomo dobili napotnico za RA. aurora28 za mireno. jana 81 za športni sedež, mi bomo mogli tudi počasi prešaltat ker ji v košari ne paše, skos neki protestira, ko ji pa v senčki streho dol spustim pa je lubi mir. eole- upam da najdete pleničke, ki vam bodo odgovarjale, mi smo do sedaj probali vse možne in ni bilo nobenih težav s kožo (že trkam).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:43:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš Videk je pa danes star točno 3 mesece in za nagrado sma šla na UZ kolkov in so 1A Kar se primitivnih stvari tiče, pa danes meni že ne samo vre, ampak tudi že prekipeva Bom kar odklopila vse skupaj, zdaj sem se že naučila, da se cca. 1 uro jezim, potem pa enostavno v mislih preklopim program, da se ne žrem več hijenca, drži se Aja, a jutri prideš na srečanje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:46:09
|
|
|
|
tally
|
Aj pa včeraj sem tudi jaz dobila . Kr neki sem mislila da je še ne bo ............. Pa vidim da ste vsi imeli Uz kolkov, mi ga imamo komi 15. 9.(naročili smo se pa junija) in sem včaraj klicala v Zd Domžale če je kaj prej prosto in je rekla da ni jaz pa ne bi čakala toliko saj bo takarat ža 4 m stara. A katera ve če dobim napotnico od našega P a grem lahko v kakšen drug Zd ali če se da iti kam samoplačniško na UZ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:46:29
|
|
|
|
katy82
|
Špelina al pa katera druga dej mi prosim povej kje je srečanje men noben zemljevid nč ne pove,še to ne vem v katero smer moram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:47:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally No vsaj danes gre mami frizerju da bo naredila neki za svojo dušo, tečka bo pa pri atiju. Fajn se zrihtaj Pri meni boste žal jutri zijale narastek, ker sem preveč utrujena, da bi še k frizerju rinila. Pa itak moj zdaj ne more 3 ure pazit vseh treh otrok zaradi svoje nesrečne roke, drugače bi mogoče šla jutri dopoldne, tako pa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:50:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina al pa katera druga dej mi prosim povej kje je srečanje men noben zemljevid nč ne pove,še to ne vem v katero smer moram Čisto na kratko: ne glede na to, iz katere smeri po AC (iz smeri LJ ali CE) prideš, greš dol na izvozu Lukovica ( iz smeri CE je to še naprej od trojanskega predora, iz LJ pa naprej od Domžal, žal ne vem, koliko izvozov je vmes), potem pa pri semaforju desno in malo naprej (vidiš tablo za RCU) z glavne ceste zaviješ levo, potem pa samo naprej in do vrha klančka.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.8.2008 11:52:52 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:53:20
|
|
|
|
hijenca
|
Špelin imela sem namen prit, bomo vidli, kako bomo današnje novice pregurali. Po mojem se bo to kar vleklo, še dopust so nama pokvarli, primitivci. Bom jutri sporočila, če pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:54:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin imela sem namen prit, bomo vidli, kako bomo današnje novice pregurali. Po mojem se bo to kar vleklo, še dopust so nama pokvarli, primitivci. Bom jutri sporočila, če pridem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 8.8.2008 11:54:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aj pa včeraj sem tudi jaz dobila . Kr neki sem mislila da je še ne bo ............. Pa vidim da ste vsi imeli Uz kolkov, mi ga imamo komi 15. 9.(naročili smo se pa junija) in sem včaraj klicala v Zd Domžale če je kaj prej prosto in je rekla da ni jaz pa ne bi čakala toliko saj bo takarat ža 4 m stara. A katera ve če dobim napotnico od našega P a grem lahko v kakšen drug Zd ali če se da iti kam samoplačniško na UZ? Napotnico da izbrani pediater, za samoplačniški UZ kolkov pa ne vem. eole: probaj kupit HUGGIES zelene ne rdeče pleničke. Jaz sem bila znjimi nadvse zadovoljna pri velikem škratu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
RefluxBalonchyKdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?Do dveh mesecev (
47%)
Do šestih mesecev (
20%)
Do desetih mesecev (
6%)
Do enega leta (
6%)
Kasneje (
5%)
Nikoli (
16%)
Število vseh glasov: 591Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!