|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
7.8.2008 17:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz grem pa pokakano rit previjat user posted image   

Mi pa spet ne kakamo...saj HB ,ker sedaj so glih tisti dnevi ko bi se rota virus izločal z blatom. A se potem to prestavi, če otrok ne kaka? A je njegovo blato potem kužno tudi napr.10 dan po cepljenju ali pa 14.. kadar se pač pokaka?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
7.8.2008 17:40:57   
Anonimen
Evo da ne boste samo dojenčkov gledale: gozd v Egiptu, če ga že najdeš izgleda takole:

user posted image

Taula: zdaj ko si me to naučila..se moram mal igrat, pa sprobavat....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
7.8.2008 17:43:30   
Anonimen
Pa kam ste zdaj vse šle? Kadar jaz pridem pa naj bo zvečer al pa popoldan vse poniknete.user posted image user posted image

No samogovorov pa ne bom imela, grem pa ven mal še vozičkat. Samaaaa nimam nobene tuki čist blizu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
7.8.2008 18:48:49   
Anonimen
Joj ste tok velik naklofale, da sploh ne vem kaj komentirat.
špelin@ upam, da se tvojemu user posted image  roka čimprej pocajtauser posted image . Pa vem, da nobena ne bo imela nč proti če tvoj pride zravn v soboto. Bo vsaj kakšen moški zravn, da ne bomo dežja priklicale user posted image .
Martine25 user posted image user posted image user posted image  za tek. Si dobra, jest se ne morm pripravit za nobeno telovadbo.
**** user posted image user posted image user posted image , da si zdržala tok časa brez sladkarij.Moža pa kr mej pod komando. Tele pojstelce so pa res smešne, upam da ti rata dobit tako, ki si jo želiš. Kakšne so pa za odrasle pojstelje v Egiptu?
Anitka user posted image user posted image user posted image za kolke.
Jana81 ti pa probi pridt v soboto.Sej piknik je verjetn cel dan, tko da če za ene dve urci greš verjetn ne bo panike, bojo že preživel brez tebe.user posted image
Taula user posted image user posted image user posted image   za tvojo žabi, da nima več vročine.

Se opravičujem tistim,ki sm jih spregledala, sam ste ble res pridne s pisanjem.
Midve sva se pa včeraj cel dan potepale, pa je bla Gaja zgleda tok zmatrana, da je ob osmih že zaspala in spala do šestih, pa potem do desetihuser posted image .
A je še katera tok štorasta kot jestuser posted image Dons grem kuhat in razbijem eno stekleno posodouser posted image , pol si skuham kavo in evo, jo polijemuser posted image  in kot da to ni dost si grem brit noge in se skor po celi nogi vrežemuser posted image .
Aja, pa  včeri sm  dobila user posted image , mogoče je pa to krivo user posted image .
Že komi čakam soboto, da vas vse spoznam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
7.8.2008 18:50:42   
Anonimen
Pa da vidm če jest tud znam
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.8.2008 18:51:33   
Anonimen
Ooooooooo ratal je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.8.2008 19:39:13   
katy82
Čau mačkice z Laro smo pršle iz P z slabimi novicami-zelo izrazit refluks,ko so jo ponoč mel na meritvah je za 10-15 sekund nehala dihat tko pogosto,da tud štel nisouser posted image .Jst vsa optimistična da mi bo rekla da je vse ok pol pa tole.Tud pisat ne morem tolk sem fertik k mi je povedala da smo mel velko srečo,da ni blo že usodno za malo.Grem mal malo cartat pa se mogoče še kasnej oglasm al pa bol zihr jutr

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.8.2008 20:00:33   
Anonimen
Joj Katy, mi je prov hudo ko sm tole prebrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo Laro.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.8.2008 20:01:44   
Anonimen
Joj Katy mi je prov hudo k sm tole prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvojo Laro.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.8.2008 20:05:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice z Laro smo pršle iz P z slabimi novicami-zelo izrazit refluks,ko so jo ponoč mel na meritvah je za 10-15 sekund nehala dihat tko pogosto,da tud štel nisouser posted image .Jst vsa optimistična da mi bo rekla da je vse ok pol pa tole.Tud pisat ne morem tolk sem fertik k mi je povedala da smo mel velko srečo,da ni blo že usodno za malo.Grem mal malo cartat pa se mogoče še kasnej oglasm al pa bol zihr jutr

sploh si ne predstavljam, kako ti je. user posted image user posted image
ali bosta ostali v bolnici?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.8.2008 20:46:58   
Soncnica Sandra ***
.

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 7.8.2008 20:47:52 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.8.2008 20:48:09   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image  o katy, tako mi je hudo zate. Bodi optimistična, da se bo stanje popravilo.
Kaj pa so ti rekli, kako naprej, kako moraš ravnati?
Joj pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!
V mislh sem z vama, držite se!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.8.2008 20:52:05   
Taula
Joj katy boga Lara.user posted image  Dobro da imaš sedaj AC. Vedno jo imej pod kontrolo preko tega, ko te ni zraven. Kaj so ti predlagali da boš prej začela z GH? Aja..ko imaš AC prižgan, merkaj da imaš malo obdano z kako robo, da ti nezleze iz plošče. Nama je AC že piskal zaradi tega ker se je premaknila v spanju. Pa malo si preberi o umetnem dihanju za dojenčke. Grozen stavek vem, upam da ti tega ne bo treba nikoli delati.user posted image

nina7..tvoja princeska ima pa isto kiklico kot našauser posted image  Kolk je lepa na tej slikici.user posted image

****...po moje se prestavi. Ali pa pocrkajo bakterijeuser posted image  7 dan je kao najhuje se meni rekli.

tana7...kaka kavica bi lahko padla, če si tako blizuuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
7.8.2008 20:57:29   
barbaw
Katy user posted image user posted image user posted image . Sicer nisem toliko pametna in sigurno so ti v P svetovali kaj naj narediš. Mene je moja mami nehala dojit, ker je njeno mleko povzročalo polivanje. Upam, da bo to čimprej mimo in bo to obdobje pozabljeno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
7.8.2008 21:07:42   
Anonimen
Taula a ti maš AC kr tko al je tud kej narobe?
Na tej slikci je pa res prov posrečena, no pa sej dedi jo itak nonstop slika tko da ulovi take in drugačne grimaseuser posted image
Iz kje pa si ti,iz Lj.?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.8.2008 21:20:22   
katy82
Taula hvala za nasvete glede AC-ja.
Danes so naju odpustili domov z receptom za ranital da se ji požiralnik ne vname pa mogoče bo kej omilil to zatekanje nazaj,če druzga ne je vsaj zgaga ne bo pekla.Vzglavje mamo ful dvignjen da moram met podloženo,da ne zdrkne dol,v vozičku jo moram met v polsedečem položaju-HB da je že tolk stara,pol ure po hranjenju mora bit mal pokonc in obvezno podirat kupčke,pa še na aptamil morva prešaltat,na gosto hrano bomo pa tud kmal šaltal,rižolino so nam priporočal-kaj je sploh to?
Zdej sem že pršla k seb mal tko da upam da bom vsaj mal zaspala da se odpočijem.

Punce če katera dodaja novalac proti krčem mam celo piksno še sam je odprta k sem za en obrok ven vzela zdej morva pa itak aptamil dodajat tko da mi jo je škoda stran vrčt,bi jo kateri podarila,magar če se na srečanju dobimo?
Mam pa tud polovico proti polivanju piksne pa če ga katera rabi sam povejte da ne bom stran metala

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.8.2008 21:41:23   
Anitka
Čer!

Ja hvala za pohvale naše fotkeuser posted image user posted image Ja naš Gal je čisto po atijuuser posted image user posted image

**** to s posteljami v Egiptu je pa res zanimivo. Upam, da vseeno kaj najdete.

Tana7 tudi jaz imam kak dan, ko mi ne gre nič od rok, tak da ne se sekirat nisi edinauser posted image user posted image user posted image Tvoja Gaja ja pa tudi cukrček.

Katy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sorry ampak sploh ne vem kaj naj ti napišem, saj vem, da ti je zelo hudo pa da si zelo prestrašena. Želim vam, da težave kmalu minejo in naj Laro čuvajo user posted image   user posted image
user posted image
Rižolino je pa podobna stvar kot Čokolino in te finte.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.8.2008 22:06:59   
eole
katy - boga lana .. user posted image user posted image  držite se, vsi skupaj user posted image

nina 7 - kako lep jeziček user posted image  naša ga je tudi pogruntala in ga vsem kaže user posted image

tana 7 - kravice .. pri nas isti problem, pa ne povijamo široko .. švoh so te naše punce

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.8.2008 22:08:03   
jana81
no mi smo danes naredili prvi sprehod v športnem vozičku, morem rečt da je mali uživaluser posted image

katy82 ne vem kaj naj ti rečem, držim pestke da bo vse vredu in daste to fazo hitro skozi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Taula a ti maš AC kr tko al je tud kej narobe?
Na tej slikci je pa res prov posrečena, no pa sej dedi jo itak nonstop slika tko da ulovi take in drugačne grimaseuser posted image
Iz kje pa si ti,iz Lj.?

tud midva imava AC kar tako, da bolj mirno spim, se je pa tud men že nardilo to kot Tauli, da se je kobacal po postlci ponoč in je začel piskat, me je vrgl v luft ko sto marij.

nina mene zanima a maš ti kej podložen športn vozek, da ni take lukne ko mala leži not?? a jo maš pripasano?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.8.2008 22:34:33   
kasso
katy, sploh ne vem, kaj naj rečem kot le to, da bi čimprej minilo in potem brez problemov.user posted image user posted image user posted image Ali se pravi, da nista nič v bolnici? Jo moraš sama doma opazovat? Ali bo morala še na te meritve? Kako pogosto? rižolino, keksolino, grisolino, čokolino....se jih meše s mlekom. Dojenčkom s AM.

, Naty izgleda super, njen dečko pa je tako zelo priden, da je Varja najbrž pogorela pri njemu, ko je taka sitnobca. Pride v soboto na srečanje, tako da boste lahko kakšno rekleuser posted image A bo tudi tvoja Samia prišla?

špelina, ja seveda naj pride tudi mož...a punce bodo tudi..superca, bosta mojadva imela družbo user posted image

Danes je za user posted image ...non stop bi se cartala, ali joka, sitnari...spala ni pol urce skupaj...trenutno sem jo odnesla v spalnico in upam, da bo trdno spala vsaj kako urco. Poleg vsega sem še sama, ker je moj šel k prijatelju, ki praznuje RD, in to po službi, ki je trajala 12 ur, tako da še domov ni prišel ..Dobro, da nas je prišla soseda pogledat in imela Varjo par minut na rokah, da sem lahko tamalima vsaj hrenovko skuhala. Tamala mi je začela nagajat, ko je bila ura za spat, zraven mi je Varjo zbudila, tako da sem popizdila in sem jo nagnala iz spalnice (to sem prvič naredila), ona pa zunaj jokala na ves glas, Varjo je itak zbudila, tako da ker sem mogla še psički dat večerjo in peljat na sprehod, sem jo vzela iz postelje...tako da smo šli vsi štirje na sprehod, ko je bila že skoraj tema (sitni so bili vsi trije user posted image ). Je pa zaleglo, da sem malo zaprla ven, ker je potem takoj zaspala, saj sem ji rekla, da če ne bo mira, jo bom spet zaprla ven. Naj povem, da se skoraj vsak večer eno uro preganja po postelji preden zaspi in jaz jo zraven mirim. ...tako, da mi je tega uspavanja dvoletne hčerke res dovolj. Danes sem res user posted image , pa čeprav sem lahko zaradi tega slaba mama.
V soboto pridem, ampak definitivno brez moje male Varje, ker je preveč zahtevna, da bi vzdržala čvekanje brez jokcanja, trme....jaz je pa na rokah ne morem imet. Zato bo ostala pri tašči, ker je izrazila željo, da bi jo imela, da se Varja navadi nanjo user posted image
Se opravičujem, ker sem zatežila, ampak danes res ne vem kak dan je oz. popoldan, da so vsi tako sitni in jaz še najbolj od vseh. Še dobro, da dopoldanski klepet z Naty in babysolzo (junijka) vrže pozitivno luč na današnji dan. Naty mi mora izdat recept, kako ji uspe imet celo stanovanje tako tipitopi zrihtano...me je kar sram in padem v depresijo, ko se vrnem domov, kjer je pravi kaos....user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
8.8.2008 0:17:35   
tana7
Taula, a sem blizu? Ne bi vedela, ker ne vem, kje si ti user posted image

eole, danes sem malo študirala uno debelo bukvo, ki sem jo kupila še v ZDA - tam piše, da naj (should) bi se dojenček začel opirati na roke četrti mesec ("may" pa v tretjem mesecu)...
važen je should --> tko da... imamo še čas - razen če bo pediater drugačnega mnenjauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
8.8.2008 7:16:38   
tilči
Dobro jutro....user posted image user posted image

Ena vroča user posted image  za vse. Kaj še vse spite? Vidim, da nekatere hodite zelo pozno spat. Jaz sem ob 21.00 že koma.
Danes je bila boljša nočuser posted image
Včeraj smo spet user posted image  futral, avto smo tudi zrihtal, počas bi lahko šli že na morje; še 15 dni
Se mi zdi, da ima Tilen že boljšo učkouser posted image ,mogoče še malo mokro, nima pa gnojno.Moj mlekec dober nucauser posted image

Kje ste, zaspanke?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
8.8.2008 7:19:32   
tilči

Danes so naju odpustili domov z receptom za ranital da se ji požiralnik ne vname pa mogoče bo kej omilil to zatekanje nazaj,če druzga ne je vsaj zgaga ne bo pekla.Vzglavje mamo ful dvignjen da moram met podloženo,da ne zdrkne dol,v vozičku jo moram met v polsedečem položaju-HB da je že tolk stara,pol ure po hranjenju mora bit mal pokonc in obvezno podirat kupčke,pa še na aptamil morva prešaltat,na gosto hrano bomo pa tud kmal šaltal,rižolino so nam priporočal-kaj je sploh to?
Zdej sem že pršla k seb mal tko da upam da bom vsaj mal zaspala da se odpočijem.

A boš rižolino po žlički dajala? drugače imaš od Aventa tak cucelj, da lahko po flaški daješ. Tako sem jaz Nejcu dajala, sem pa že začela pri 3,5. mesecih

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
8.8.2008 7:28:06   
SpeliG
Se opravičujem ker vdiram na vaš forum, sem aprilčica sicer in sem se tukaj čist po naključju danes znašla. Rada bi samo kakšno spodbudno rekla Katy, katere punčka ima refluks. Tudi naša dojenčica ga ima in te čist razumem, zelo zoprna zadeva je. Pri nas smo ga ugotovili že pri prvem mesecu, ker so bili taki problemi takoj (davila ponoči, kislina se ji je dvigovala tudi po devetih urah spanja...)Bila sem čist obupana, ker so mi rekli da morda mine po uvedbi GH, dojenček pa star komaj 1 mesec! Tako da ste HB že toliko stari, da sploh več ne rabiš skrbet, najhujše ste (nevede) že dali mimo.
Uvedli smo vse tiste ukrepe ki jih ziher poznaš in prešaltali na Aptamil AR, ki je naše težave znižal za vsaj 80%. Čez tri dni bo naša stara 4 mesece, imava zeleno luč za GH in gremo boljšim časom naproti, tudi vi boste.

Ne se sekirat, probaj z Aptamilom AR, lahko pa ji daš riževe kosmiče v flaško (jaz ji dajem Milupine, mešam z AM), če še malenkost počakaš, da bo še malce starejša. Pa srečno in oprostite ostale ker se tukaj petljam, ampak ful sem se najdla v njeni zgodbi in se spomnila, kako sem bila tudi sama takrat na tleh...
Pa vse mine...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
8.8.2008 8:15:12   
špelin@
Dobro jutro user posted image

katy82, saj ne vem, kaj naj rečem... user posted image  Revica Lara user posted image  Fajn jo stisni in daj poljubček še v mojem imenu. Zdaj, ko boste uporabljali ukrepe ob refluksu, bo šlo le na boljše user posted image  Še dobro, da je že Lara tako velika, boš kmalu lahko prešla na GH in bo sploh bolje user posted image  Vsem trem pošiljam user posted image user posted image user posted image , tebi pa posebej velik user posted image , ki ga dobiš na srečanju user posted image

****, pojma nimam, če se kužnost potem podaljša, če user posted image  prej ne kaka... user posted image

nina7, o štorastih raje ne govori - imam tudi sama dneve, ko raje vse pustim pri miru, ker mi vsaka malenkost pade iz rok ali z njo kam udarim. Lahko si torej predstavljaš, da pri nas nimamo niti enega kompletnega jedilnega servisa, pri vsakem fali kakšen krožnik in potem je vse malo mešano user posted image

jana81, user posted image  za športni voziček.

kasso, upam, da se Varja čimprej "nagliha" in bo bolj pridna user posted image   Vem, da kdaj pride dan, ko ti vse skupaj pride čez glavo, sploh ob treh malih razgrajačih user posted image
Ja, s sabo bom imela tudi obe punci user posted image

Katina, a bo tvoja velika pika s teboj? Naša je namreč čisto navdušena nad njo in me to kar naprej sprašuje user posted image

tilči, vi boste user posted image  preveč zredili user posted image

SpeliG, super, da si se oglasila. Žal mi je, da si morala tudi ti dati vse to skozi, sem pa zelo vesela, da si naši katy napisala svojo izkušnjo in ji dala veliko spodbude user posted image  Tebi in tvoji sončici želim vse dobro user posted image user posted image user posted image

Ej, punce, a bo v soboto zraven še kakšen od vaših user posted image , da ne bo mojemu preveč dolgčas??

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.8.2008 8:16:27 >

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!