kasso
|
katy, sploh ne vem, kaj naj rečem kot le to, da bi čimprej minilo in potem brez problemov. Ali se pravi, da nista nič v bolnici? Jo moraš sama doma opazovat? Ali bo morala še na te meritve? Kako pogosto? rižolino, keksolino, grisolino, čokolino....se jih meše s mlekom. Dojenčkom s AM. ****, Naty izgleda super, njen dečko pa je tako zelo priden, da je Varja najbrž pogorela pri njemu, ko je taka sitnobca. Pride v soboto na srečanje, tako da boste lahko kakšno rekle A bo tudi tvoja Samia prišla? špelina, ja seveda naj pride tudi mož...a punce bodo tudi..superca, bosta mojadva imela družbo Danes je za ...non stop bi se cartala, ali joka, sitnari...spala ni pol urce skupaj...trenutno sem jo odnesla v spalnico in upam, da bo trdno spala vsaj kako urco. Poleg vsega sem še sama, ker je moj šel k prijatelju, ki praznuje RD, in to po službi, ki je trajala 12 ur, tako da še domov ni prišel ..Dobro, da nas je prišla soseda pogledat in imela Varjo par minut na rokah, da sem lahko tamalima vsaj hrenovko skuhala. Tamala mi je začela nagajat, ko je bila ura za spat, zraven mi je Varjo zbudila, tako da sem popizdila in sem jo nagnala iz spalnice (to sem prvič naredila), ona pa zunaj jokala na ves glas, Varjo je itak zbudila, tako da ker sem mogla še psički dat večerjo in peljat na sprehod, sem jo vzela iz postelje...tako da smo šli vsi štirje na sprehod, ko je bila že skoraj tema (sitni so bili vsi trije ). Je pa zaleglo, da sem malo zaprla ven, ker je potem takoj zaspala, saj sem ji rekla, da če ne bo mira, jo bom spet zaprla ven. Naj povem, da se skoraj vsak večer eno uro preganja po postelji preden zaspi in jaz jo zraven mirim. ...tako, da mi je tega uspavanja dvoletne hčerke res dovolj. Danes sem res , pa čeprav sem lahko zaradi tega slaba mama. V soboto pridem, ampak definitivno brez moje male Varje, ker je preveč zahtevna, da bi vzdržala čvekanje brez jokcanja, trme....jaz je pa na rokah ne morem imet. Zato bo ostala pri tašči, ker je izrazila željo, da bi jo imela, da se Varja navadi nanjo Se opravičujem, ker sem zatežila, ampak danes res ne vem kak dan je oz. popoldan, da so vsi tako sitni in jaz še najbolj od vseh. Še dobro, da dopoldanski klepet z Naty in babysolzo (junijka) vrže pozitivno luč na današnji dan. Naty mi mora izdat recept, kako ji uspe imet celo stanovanje tako tipitopi zrihtano...me je kar sram in padem v depresijo, ko se vrnem domov, kjer je pravi kaos....
|