|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
8.8.2008 18:13:08   
Soncnica Sandra ***
OJla, ojla!!!

Evo, mi smo bili pa danes dopoldan v Volčjem potoku user posted image user posted image user posted image .
Smo se nagledali rožic. Pa sedaj je razstava orhidej in tropskih metuljev in je res ful lepo za pogledat,(bom kakšno slikico dala v album za vikend, ko bomo prišli domov, sedaj smo še skozi na dopusti pri tašči) samo v tem delu, kjer so orhideje in metulji je takooooooooo vroče oziroma soparno, da ni za zdržat notri. HB sta bila z nami tudi "tašča in tast to bee" user posted image , da sta tisti čas, ko sva bila midva med metuljčki in orhidejami, popazila na Manco.
DRugače je bilo pa ful vroče, pa smo že okoli 10h prišli tja, tako, da smo se kar malce po senci skrivali. Arboretum pa smo zapustili malce čez 12 uro, pa nas je po poti domov že ujel dež user posted image .
Potem ko smo pa domov prišli (k tašči) je se je pa čez kako uro tako ulilo in začelo treskati da je bilo groza. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eole

mene pa zanima katere plenice uporabljate? naša user posted image  je občutljiva na pamperske, ima vso kožo rdečo tam kjer je plenička, tako da zdaj testiram müllerjeve, pa dm .. pa mi nobene ne odgovarjajo preveč

Midve uporabljava Mullerjeve in nama do sedaj zelo odgovarjajo. Upam, da tako tudi ostane, saj so cenovno kar ugodne glede na kake pamperske.
Smo bili kar nekaj časa na Pamperskah pa ni nobene razlike pri nas z Mullerjevimi, edino ta, da so več kot 1x cenejše user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Naš Videk je pa danes star točno 3 mesece in za nagrado sma šla na UZ kolkov in so 1A user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes tako user posted image , se nam same take primitivne stvari dogajajo, ampak o tem nebi javno govorila. user posted image  Prav divja sem in Videk to čuti in ne more zaspat. Že zopet jok.

user posted image user posted image user posted image  čestitke za 3.mesece. Privoščite si en velik kos user posted image . Pa čestitke še za kolke!!!user posted image user posted image user posted image
Pa čim prej se pomiri, da bo tudi VIdek bolj miren. Drugače te pa čisto razumem kako je to, verjemi, saj bo bolje.

Drugače pa gremo tudi mi v sredo za par dni na morje user posted image user posted image user posted image

Aja pa posvetovalnico smo prestavili iz 13.8 na 20.8 da bomo lahko šli na morje.

Pa še to: krst imamo 24.8 user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo Manca pridna punca.

VALENTINA: še tukaj se ti moram zahvalit za slikice. Ma ti si zlata!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
8.8.2008 18:35:39   
eole
punce hvala za odgovore glede plenic. bomo problama od še od DM..

mi imamo cepljenje 1.9., 7.9. pa planiramo it na morje. a mislite, da bi morala cepljenje prestavit ali bodo stranski učinki v enem tednu že minili user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.8.2008 19:34:22   
Anonimen
A mogoče kera ve, pri Gaji sm zdele opazla da ima na glavi tako vdrto luknjo tko ene 1cm premera, prej ni mela tega. Zdej pa berem eno knjigo in piše da je to fontanela in da če je vdrta da morš takoj k zdravniku. Zdej me je pa tole malo prestrašilo,ne bi rada delala panike zato raj prej tukaj vprašam.

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.8.2008 19:42:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A mogoče kera ve, pri Gaji sm zdele opazla da ima na glavi tako vdrto luknjo tko ene 1cm premera, prej ni mela tega. Zdej pa berem eno knjigo in piše da je to fontanela in da če je vdrta da morš takoj k zdravniku. Zdej me je pa tole malo prestrašilo,ne bi rada delala panike zato raj prej tukaj vprašam.

nina, težko karkoli rečem, ker ne vem kako zgleda. Vdrtina na temenskem delu ponavadi pomeni dehidracijo, če pa Gaja normalno je, potem dehidracija ni možna, kaj drugega pa ne vem kaj bi bilo. Poklič raj dežurnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.8.2008 19:47:30   
Estrella*

punce hvala za odgovore glede plenic. bomo problama od še od DM..

mi imamo cepljenje 1.9., 7.9. pa planiramo it na morje. a mislite, da bi morala cepljenje prestavit ali bodo stranski učinki v enem tednu že minili user posted image

Kolikor je meni znano je reakcija na ceplenje prisotna isti dan in naslednji dan, potem pa ne bi smelo biti več stranskih učinkov.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.8.2008 19:49:32   
Anonimen
Sm zdej klicala pa so rekl da če ni driske al pa vročine da ni panike.Je pa res da je to zarad tega k naj bi premal pila. Joj u knjigi pa tko piše, da te čist prestraši.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.8.2008 19:56:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A si fontanelo opazovala, ko je bila mala pokonci? Takrat vedno deluje malce vdrta user posted image  Ne sme pa biti opazno vdrta pri ležečem oz. polsedečem položaju.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.8.2008 20:17:13   
tana7
na hitro se javljam, ker danes samo bezljam okoli
končno smo prodali naš stari avto, pa sem morala še na UE overit podpis - končno je konec dela okoli tegauser posted image
samo, da smo se ga znebili...

spotoma sem še dala delat Brini potni list - sva kar nekaj časa tuhtala ali potni ali osebna, pa sva za zihr dala delat potni list... ki ga po možnosti do 3. leta ne bo nucalauser posted image

a se mi samo zdi..sem kdaj kaj spregledala.. ampak nikoli nobena ne jamra, da ima otrdline v prsih - tiste, ki dojite, seveda
meni se to kar ciklično ponavlja
danes je pa prav kritično že
leva ziza je z zunanje strani popolnoma trda, naredile so se celo male bulice, kot grah velike, ki se jih vidi, če pogledaš s strani - groza!!user posted image
po moje tista polovica, ki je trda, niti mleka ne producira - Brina tako danes obe izprazni, pa ne vem, če se še potem najeuser posted image kar strah me je, če se bo dovolj nabralo še za papcanje pred pančanjemuser posted image

pa ne vem, zakaj se je tokrat to zgodilo - prepolnih nisem imela zadnje čase - pri vsakem papanju zamenjam stran...
ni pa vroča ali pordela, kot je bilo kake 3 tedne nazaj
samo ful trda in marogasta
zdaj sem si zataknila led v modrc, pa ne vem, če bo kaj naredilo
popoldan sem si pa flaško z vročo vodo gor držala
sploh ne vem, kaj bi pomagalo user posted image pa vikend je...

a imam res samo jaz take probleme od vas, ki dojite?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.8.2008 20:28:13   
Estrella*
tana: jaz teh problemov nimam. Naredi se mi sem ter tja kakšen vozelček, to pa je vse. A ti ostajajo trde tudi ko jih mala izprazni????Čudno se mi zdi, da se to dela še po  mesecih dojenja.
Mleko se dela konstantno ves čas, tako da če mala izprazni zizo in jo boš čez min spet pristavila, bo dobila še mlekca, se bo pa zanj mogla malo bolj potrudit, kot po  urah.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.8.2008 20:34:20   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tana: jaz teh problemov nimam. Naredi se mi sem ter tja kakšen vozelček, to pa je vse. A ti ostajajo trde tudi ko jih mala izprazni????Čudno se mi zdi, da se to dela še po  mesecih dojenja.
Mleko se dela konstantno ves čas, tako da če mala izprazni zizo in jo boš čez min spet pristavila, bo dobila še mlekca, se bo pa zanj mogla malo bolj potrudit, kot po  urah.

meni je patronažna čisto na začetku, ko me je pregledovala, rekla, da se tudi vnetje, mastitis, lahko zgodi tudi v recimo 7. mesecu... hočem reči, da je takrat zvenela tako, kot da niso problemi samo na začetku
saj ni panike...vse preživim, strah me je samo, da bi bila Brina lačnauser posted image
že itak ni debeluška, če pogledam ostale dojenčke in tiste cifre, koliko naj bi se zredila do kdaj...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.8.2008 21:08:58   
Anonimen
Evo, končno mam mal več časa, da lahko mal več napišem.

Eole mi mamo od DM-a plenice, so mi ful vredu. Je pa res,da eni ritki odgovarjajo ene drugi pač druge. Tko, da kr probavi pa boš vidla katere ji bojo najbolj odgovarjale.
Aurora28 user posted image user posted image user posted image za pregled,da je vse ok in za mireno brez bolečin.
Hijenca user posted image user posted image user posted image  user posted image Videku za tri mesece in za kolke.
Joj,joj Katy tale tvoja tašča je pa res nesramna. Že tko si živčna zarad tamale pol ti pa še ona tm skače.
Najbolj, da res kredit vzameš pa da kuhinjo nabaviš.Bo velik bolj,da ti je ne bo treba tok prenašatuser posted image user posted image user posted image .
Anitka men je pri fritezi tud najbolj pomembno, da se dajo deli v pomivalni stroj.Tko k je napisala Špelin@ je tist pucat za en user posted image .
O Špelin@ a ti si ns pa kr napovedalauser posted image user posted image user posted image , da bojo pripravljeniuser posted image . Ja tale fontanela   je skoz isto vdrta,al leži al jo mam pokončno. Pa sej drugač ni neki velik sam k tega prej ni blo pa mi je čudn.user posted image
SS user posted image user posted image user posted image  za ogled rožic.

Tiste k imate AC, kje ste jo kupile? Pa a to daš pod jogi in user posted image  more spat direkt nad tem al kako? Bi prosila mal več informacijuser posted image
No jest sm pa včeri po dolgem času igrala tarok (ga ful rada igram) in mi je tok pasal, sm se ful sprostila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.8.2008 21:36:37   
jana81
ojla..

midva z dragim sva si pa danes privoščla kino, sva šla gledat Kung fu pando...ej dol padeš od smeha...user posted image
Nejčka je babi pazila, pa ponavadi je na 3 ure, no danes je bil baje grozen jok in lakota že po dveh urah, zdej pa že panča.

nina ja AC daš pod jogi, malček pa leži normalno na jogiju nad AC. Maš pa 2 plati, tak da daš čez celo posteljo, naš sicer spi samo nad eno, druga je v mirovanju.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
8.8.2008 21:58:44   
bobika
Pozdravljene!
Da se vam malo javim, čeprav sem bolj poredko prisotna v vašem čveku user posted image .
Mi smo kar dobro. Vska dan boljše. Po vseh težavah s streptokokom, bakterijami v grlu in hudimi kolikami smo kar nekako pregurali. Kolike počasi izvenevajo, le občasno je še hudo.
Bakterije v grlu pa se še sedaj nismo rešili. Smo bili v torek pri p in nam je razložila, da je klica v mirovanju in lahko samo čakamo kdaj  bo ponovno izbruhnila. Tudi drugi antiiotik je ni uničil. Me je malo strah, da bi se širila drugam. Saj so mi na pediatriji rekli, da če je ne uničijo se lahko širi.

Zelo mo je žal, da sva se nehala dojiti in da nisem takrat toliko prebrala o dojenju.  Ker se je neprestano jokal ob dojenju oz. še preden se je začel dojiti sem mu začela dajati am novalac ac. Pediatrinja je tudi svetovala, da poskusimo s tem. V 10 dneh sem se parkat odločala ali mleko opustiti in si črpati samo toliko, da nimam napetih dojk ali črpati za hranjene še naprej. Mnenja so bila različna. Vsakič ko sem mu dala moje mleko in ga je zvijalo sem krivila moje mleko. Po nekaj dneh samaga am, ki ga je full zvijalo sem se odločila, da mu ponovno uvedem moje. In tako si že tri dni intenzivno črpam. naj povem, da sem si že samo zjutraj in zvečer črpala in še to skupaj okoli 200ml. Sedaj se trudim, da čimveč načrpam.

Kaj še katera črpa in tako hrani user posted image ? Mislim, da Špelina ti, če se ne motim. Načrpaš dovolj za vse obroke? Kako pa povečuješ količino glede na potrebo dojenčka?
Kaj če greste kam za dalj čase je črpalka vaša sopotnica in si tam črpate?

Punce lepo se imejte na srečanjuuser posted image

Še eno sikico našega veseljaka
user posted image
in s sestrico Manco
user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
8.8.2008 21:58:46   
Anonimen
mya26: ma midve sva si ziher v žlahti user posted image user posted image  Tudi jaz jem kadar mi je dolgčas in predvsem če sem žalostna ali jezna. Skratka požiram čustva z hrano.user posted image user posted image  Nekateri v takih situacijah hujšajo,ker ne morejo jesti midve pa ravno obratno.
Jaz sem si rekla, da se moram v roke vzet iz popolnoma istega razloga kot ti. Moja teža mi je udarila na zdravje in pa vztrajno se povečuje že 4 leta. Pridelala sem kar 40 kg v teh zadnjih 4 letih.
Kar sploh ni čudno, cele dneve sama doma z otroci, nikjer placa za se it sprehajat, nobenih igrišč ali parkov...pa gredo kilce gor, mal od dolgcajta, mal od žalosti in pa predvsem od ne aktivnosti...

Mya ne se dat...enkrat boš zbrala voljo in upam da nama uspe, pa predvsem zaradi zdravja.

Tudi glede otročka se ne sekiraj, kar bo bo dobro in najlepše in najboljše, ker je tvoj.In da Bog da,da bo vse lepo in prav. Tudi tukja sva si podobne mi imamo v družini dawn sindrom - možev brat in  ime mu je Aiman. Ampak Aiman je en tak sonček, čeprav odrasel moški z možgani na stopnji 3letnika...ma vsi ga imamo tok radi. In vse nosečnosti sem se bala kaj če bo... ampak HB ni. Ampak tud če bi bil, moj je in rada bi ga imela.
Ne obremenjuj se preveč s tem, pojdi s časom naprej pa boš videla kaj bo prinesel. In jaz kar vem da bo tvoj Maj en fejst dečko.user posted image user posted image

katy82: Tudi v tvoji zgodbi se najdem.Točno to kar se je zgodilo tvoji pikici smo mi doživeli z Samio.In vidiš zrasla je in zdrava je HB. Vem kako ti je in vem kako je hudo,če si bojiš zaspati, ampak ne obremenjij se preveč, ker otrok to čuti. Naredi vse kar so ti rekli in verjemi, vse bo čisto uredu... Mala pikica bo zrasla in prerasla tudi reflux.
Če boš hotela ti bom jutri povedala kako je bilo pri nas...

A zdravil vam pa niso dali ?? Mi smo imeli neke kapljice pa en sirup mislim da se reče Contralac. Pa mleko sem gostila z riževo sluzjo...in tako dalje, saj verjetno že vse veš.

Kar se tiče tašče. Obstajajo ženske,ki so podzavestno ali zavestno ljubosumne na snahe in zaradi tega rade delajo probleme oziroma si sploh ne morejo pomagat, da ne bi nekaj "težile".
Verjemi imam eno tako v familiji...
Najbolje je da si na obraz nabiješ nasmeh in če je še tako hudo ne pokažeš , da ti je kaj prišlo do živega...
Potem jih s časoma mine tista zloba...verjemi .user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
8.8.2008 22:08:14   
Anonimen

Mi še nikoli kadar smo cepili v Sloveniji nismo imeli nobenih stranskih učinkov. In tudi ko cepimo v Egiptu,kjer imajo manj kvalitetna cepiva ( taka kot v Sloveniji 15 let nazaj) stranski učinki niso trajali nikdar več kot 3 dni.
Tako da kar brez skrbi.

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
8.8.2008 22:14:10   
Anonimen
Tana7: Jaz sem imela na začetku po kakem mesecu dojenja ta problem.Zdravnik mi je predpisal sprej za v nos, ki se imenuje Syntocinon. Ta sprej zelo pomaga saj deluje tako da mleko lažje izteka. Prav kmalu po uporabi tega spreja so mi zginile te zatrdline- bule.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.8.2008 22:24:34   
Anonimen

Bobika:

Zakaj pa ne vzamejo brisa iz grla in naredijo preiskavo da se vidi točno na kateri antibiotik je ta bakterija občutljiva.
Jaz nikoli ne dovolim da mi otroke kar filajo z antibiotiki na slepo. Saj s tem narediš veliko škodo.
V Sloveniji so bolj škrti s temi preiskavami, pa jaz kar vztrajam oziroma sem pri moji mali kar sama odnesla vzorce na Mikro in pač plačala...pa smo jo poudravili.
Jaz bi na tvojem mestu res zatežila, da vzamejo bris in da se vidi pri čem ste.

Črpanje mleka:

Tudi jaz si črpam in ga tako hranim. Vendar jaz načrpam sedaj ko sem šla na dieto tam okrog 90ml , prej pa sem načrpala po 150ml. Tako da sedaj ta teden moram , tudi malo dodajat.

Jaz si vedno načrpam za en obrok v naprej in pa meni se to črpanje ne zdi niti zamudno niti me boli ali kaj podobnega. Je pa res, da ga že 2 meseca ne pristavljam k prsim in sedaj če zagleda dojko začne kar vreščat od jeze. Kaj češ ni ga čez komot user posted image user posted image  Iz stekleničke namreč kar teče, pri dojenju je pa treba mal energije porabit. Omar je pač pol arabec - po liniji najmanjšega upora in z čim manj porabljene energije do cilja.user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.8.2008 22:25:35   
Anonimen
In seveda, kot ponavadi imam samogovore...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.8.2008 22:30:42   
špelin@
bobika, super, da je z malim bolje user posted image  Še vedno pa user posted image user posted image user posted image  zanj in njegovo zdravje. Kako sta mala dva luštkana user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Kaj še katera črpa in tako hrani user posted image ? Mislim, da Špelina ti, če se ne motim. Načrpaš dovolj za vse obroke? Kako pa povečuješ količino glede na potrebo dojenčka?
Kaj če greste kam za dalj čase je črpalka vaša sopotnica in si tam črpate?

Za tole se moraš obrniti na ****. Meni žal ni uspevalo, da bi si redno črpala in je mleko usahnilo. Sem si pa redno črpala mleko pol leta pri veliki piki - na tri ure, vsakič po dva deci. Je pa tudi res, da tistega pol leta ravno zaradi črpanja nismo nikamor daleč hodili user posted image

jana81, user posted image  za kino.

nina7, user posted image  za tarok.

tana7, žal ti ne znam svetovati, ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

****, vidim, da si že napisala bobiki user posted image  In, ne, nimaš samogovorov user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
8.8.2008 22:35:22   
bobika
****: sem prebrala tvoje samogovorje user posted image user posted image user posted image
Bris so mu vzeli v bolnici in je pokazalo za katero bakterijo gre. Pravtako je dobil antibiotik ki bi naj uničil to bakterijo. Po 10 dneh jemanja in parih dneh pavze je ponovno sledil bris, ki pa je še vedno pokazal prisotnost te bakterije.

Jaz Anžeta tudi ne pristavljam več k prsim, čeprav me mika da bi ga spet poskusila naučiti. Samo to bi zahtevalo veliko moje energije in časa, ki pa ga tko in tako nima. Pa ker je tudi bolj lene sorte nama verjetno ne bi uspelo.
Jaz upam, da si bom uspela tako zvišati količino mleka, da bo za en obrok in ne bo potrebno dodajati.
Se sedaj kar boljše počutim, ker mu ponovno dajem moje mleko. Prej sem ga pa že vstran vlivala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
8.8.2008 22:45:34   
Anonimen
Bobika:

Zdaj mi ni pa nič več jasno user posted image  A pravi antibiotik, pa bakterija še zmeri tam... user posted image
Ker se mi kaj takega še ni pripetilo nimam več kaj na to temo rečt kot...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koliko ur si pa črpaš? Jaz si na 3 ure.
Sedaj naprimer tamal spi od 21 ure in bo spal,če bo vse uredi do zjutri...Jaz pa čakam da si tam okrog polnoči ali mal čez še enkrat izžrpam.

Je pa res kot je špelina rekla... ko črpaš narediš veliko korist za otroka vendar si vezan na dom... Saj jaz si ne predstavljam da bi tam nek zunaj črpala, pa pol na kakem wc-ju prala črpalko...

Samo Bobika se splača, če imaš mleko je to res naj za otroka...

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
8.8.2008 23:05:41   
bobika
Ja tako je ja s to baketrijo. Sem ravno iskala še drugo mnenje. Ko pa naša pediatrinja pride nazaj pa še njo vprašam. Ker me resno skrbi, da je ni uničil ta antibiotik.

Jaz sem si ta dva dneva črpala zelo pogosto. Na dve do tri ure. Razen ponoči si pa nisem. Sem si pa vedno samo okoli 50 ml sčrpala. Za cel dan je to bilo le polovico njegovih obrokov. Upam, da mi uspe.
Ja saj zato sem spraševala ker mi je čudno, da bi si kje to črpala in prala.

Ja seveda pa hvala za kompliment mojih otrok in za pikepoke.

Bom a verjetno sedaj kaj bolj pisala, saj mali malo več spi in tudi ko ne spi se sam zamoti.

Sedaj pa grem še eno rundo sčrpat.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
8.8.2008 23:15:43   
natasa34
Plenice - mi uporabljamo DMove, sem ful zadovoljna z njimi. Sem hotla sprobat še Mullerjeve, samo se mi sam zaradi plenic ne splača vozit v Lj po tej vročini.

Tana7, probaj pred vsakim dojenjem vroči tuš, ampak res vroči in med tuširanjem še mal zmasiraj. Meni to vedno pomaga.

Jutri ful uživajte, midve ne moreva pridet, ker ima moj oče rojstni dan in praznujemo. Se pa vidimo na kakšnem jesenskem srečanju.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
8.8.2008 23:37:16   
tana7
nataša34, ja, res vroč tuš bo potreben - ampak meni vroča voda glih ne gre... bom pa vseeno poskusila, mogoče pa bo kaj pomagalo

****, a tale sprej za v nos je samo na recept? mogoče veš?kateri zdravnik naj bi ga sploh predpisal? splošni ali ginekolog?
ker jaz ga bom res zgleda rabila, ker se mi to ponavlja
pa vikend je pred namiuser posted image verjetno ne morem kar k dežurnemu zdravniku zaradi tegauser posted image

tašče - uf uf uf - poznam kar nekaj štorij od kolegic - znajo biti te štorije precej "paprene" user posted image
na Zbiljah sem že omenila, da je moja "tašča" (nisva poročena) psihiatrinja - dela tudi kot terapevtka - si to predstavljate??user posted image
ampak jo moram res ful pohvalit - prav res se dobro drži na zdravi distanci - kolikor jo poznam, sem mislila, da bodo kakšni problemi kdaj, ampak se super drži, resuser posted image - vsaj zaenkratuser posted image user posted image

plenice - midva sva po malem testiranju v začetku sedaj že dolgo na Pamperskah iz Mullerja - zaenkrat nobenih problemov zaradi plenic
Fixies je moja kolegica čist skritizirala- je rekla, da nikoli več
mene so pa Huggieske čist razočarale - 2x, ko je kakala, je povsod ven drekec molel user posted image 3. kakanja več te plenice niso dočakale user posted image še sedaj imamo ta paket v omari - malo mi je čudno ga vreči v smeti, bi ga dala komu, pa mi je spet čudno - a naj rečem "izvoli, za nas so bile preslabe"???

jutri torej ob 16.00??
a vreme smo naročile, da bo OK?

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
8.8.2008 23:50:12   
Anonimen
tana7: Ta sprej je meni predpisal ginekolog. Je pa samo na recept.

Psihiatrinja - tašča ... jiha to mi deli.user posted image user posted image   Še dobro da ne analizira vsake tvoje besede in dejanja...ima pač urejeno podstreho in ni ena od tistih,ki sem jih jaz prej omenila.user posted image

Planice pa lahko na srečanje prineseš...jaz jih prec vzamem, ker mi ne kakamo glih vsak dan in bodo čist o.k. za ponucat ti boš imela pa mal več placa v omari. Zmenjeno ?user posted image

Drugače pa jaz uporabljam tukja v Slo. Mulerjeve. V Egiptu pa Huggies.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!