Soncnica Sandra ***
|
OJla, ojla!!! Evo, mi smo bili pa danes dopoldan v Volčjem potoku . Smo se nagledali rožic. Pa sedaj je razstava orhidej in tropskih metuljev in je res ful lepo za pogledat,(bom kakšno slikico dala v album za vikend, ko bomo prišli domov, sedaj smo še skozi na dopusti pri tašči) samo v tem delu, kjer so orhideje in metulji je takooooooooo vroče oziroma soparno, da ni za zdržat notri. HB sta bila z nami tudi "tašča in tast to bee" , da sta tisti čas, ko sva bila midva med metuljčki in orhidejami, popazila na Manco. DRugače je bilo pa ful vroče, pa smo že okoli 10h prišli tja, tako, da smo se kar malce po senci skrivali. Arboretum pa smo zapustili malce čez 12 uro, pa nas je po poti domov že ujel dež . Potem ko smo pa domov prišli (k tašči) je se je pa čez kako uro tako ulilo in začelo treskati da je bilo groza. IZVIRNO SPOROČILO: eole mene pa zanima katere plenice uporabljate? naša je občutljiva na pamperske, ima vso kožo rdečo tam kjer je plenička, tako da zdaj testiram müllerjeve, pa dm .. pa mi nobene ne odgovarjajo preveč Midve uporabljava Mullerjeve in nama do sedaj zelo odgovarjajo. Upam, da tako tudi ostane, saj so cenovno kar ugodne glede na kake pamperske. Smo bili kar nekaj časa na Pamperskah pa ni nobene razlike pri nas z Mullerjevimi, edino ta, da so več kot 1x cenejše IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš Videk je pa danes star točno 3 mesece in za nagrado sma šla na UZ kolkov in so 1A Sem pa danes tako , se nam same take primitivne stvari dogajajo, ampak o tem nebi javno govorila. Prav divja sem in Videk to čuti in ne more zaspat. Že zopet jok. čestitke za 3.mesece. Privoščite si en velik kos . Pa čestitke še za kolke!!! Pa čim prej se pomiri, da bo tudi VIdek bolj miren. Drugače te pa čisto razumem kako je to, verjemi, saj bo bolje. Drugače pa gremo tudi mi v sredo za par dni na morje Aja pa posvetovalnico smo prestavili iz 13.8 na 20.8 da bomo lahko šli na morje. Pa še to: krst imamo 24.8 . Upam, da bo Manca pridna punca. VALENTINA: še tukaj se ti moram zahvalit za slikice. Ma ti si zlata!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|