|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
12.7.2008 8:41:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Eno vpr. ste dobile porodniško nakazano? Na CSD piše naj bi bilo danes, jaz na kliku nimam še ničuser posted image

meni piše da bo 15.7.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Koliko kaj dobite otroški dodatek? Jaz dobim borih 14,86 €, da jih ni sram, komaj za ene plenice user posted image

jaz sploh ne vem kolk bom dobila, ker še nisem oddala.user posted image

kasso ful ti hvala, ker si poiskala še 1x

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.7.2008 8:53:25   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Da se na hitro "švercnem" sem gor med obešanjem perila in sesanjem user posted image

Mi gremo popoldne z vlakom na Pivo in cvetje v Laškem, držite pesti, da bo mali vožnjo lepo prestal user posted image  user posted image

Vsem želim eno prijetno soboto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.7.2008 8:56:11   
mya26
Punce porodniška bo v torek, saj mislim da se porodniška tretira kot starševsko nadomestilo.
Jaz pa dodatka splo ne dobim, ker sva lani prodala delnice (sva jih morala, ker se je tisti sklad zapiral) in sva bila tam v plus 3500, takoj sva jih uložila v drug sklad in sedaj sva tam tolk v minusuuser posted image user posted image . In  tako ravno za las zgrešiva tistih 18 E. Pa kaj čmo, vretc se nam je vsaj znižal na 270E, s prejšnih 320. Glih ene tolk porabim za plenice, no mal več.
Zdaj pa mram mal pogledat naokoli kje se je zgubil moj Maj in možek. Jaz sem spala onadva pa sta zviz ven, da ne bi mamice zbudila. Kok sta pridna, e ne?user posted image user posted image user posted image
Pol gremo pa v ljubljano na trg, kasneje pa še na en piknik na RD. Joj kolk ga žuramo. Maj še 2 mesca ni star pa bo tole že njegov 3. piknik. user posted image
Slin sem pa že naročila, bom kasneje poročala kako bo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.7.2008 9:25:29   
Svojeglava
Pozdrav vsem,

punce kolikor berem tele poste tiste, ki dojimo jemo ful različno hrano in imamo čist druge informacije o tem kaj lahko jemo in kaj ne...
a se vam da napisat kaj jeste in česa se 100% izogibate?

Jaz recimo jem sladoled in tuno, za katero nekatere pišete, da je ne bi smele...ne jem pa čisto nič svežega sadja, aja razen lubenice...pijem brezkofeinsko kavo, včasih tudi malo kofeonske, ne pijem sokov, gaziranih pijač, čajev razen tistega za dojenje... ne jem svinjine in pohanih stvari, jem pa meso z žara (piščančje in puranje) na piknikih...
rada bi jedla še kaj drugega... kaj jeste??? in kaj ne???

Hvala vsem!
Svojeglava

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.7.2008 9:30:50   
Svojeglava

Naty: tole je pa kot bi brala svoj post: tudi naša je pravi korenjak, tudi mi spimo kot vi, zjutraj jo strašno napenja in prdi, kaka... izgleda, da imava podoben ritem ;)
kako pa je zvečer?
naša ima "svoje ure" okoli 8 in joka, nič ji ni všeč, razen dojenja, seveda...

a polno dojiš?
a paziš kaj ješ?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.7.2008 9:51:35   
špelin@
Hojla, Svojeglava, lepo, da si spet tu user posted image

Ena fotka, da boste videle, kako moja dva mlajša junaka skupaj omagata user posted image

user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.7.2008 10:19:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Pozdrav vsem,

punce kolikor berem tele poste tiste, ki dojimo jemo ful različno hrano in imamo čist druge informacije o tem kaj lahko jemo in kaj ne...

Jaz recimo jem sladoled- jem ogromne količine  in tuno- ne maram zato ne jem, uživam pa Omega 3 maščobe kot dodatek, za katero nekatere pišete, da je ne bi smele...ne jem pa čisto nič svežega sadja - enako, tudi jaz ne,pomagam si z kompoti, aja razen lubenice- tudi to ne jem...pijem brezkofeinsko kavo,- kave nikdar ne pijem včasih tudi malo kofeonske, ne pijem sokov- pijem in to zelo veliko, gaziranih pijač- pijem še posebaj rada imam cocacoloa zero, čajev razen tistega za dojenje - pijem vse vrste čajev razen pravega čaja ne... ne jem svinjine- ne jem nikoli svinjine  in pohanih stvari- jem pišanca,pohanega, jem pa meso z žara (piščančje in puranje) na piknikih- tega pojem največ...
rada bi jedla še kaj drugega... kaj jeste??? in kaj ne???

Ne jem surovega sadja in zelenjave. Poskusila sem jabolko pa smo imeli žurke, poskusila sem banano pa ni bilo nič narobe tako, da te bom sedaj jedla.Poskusila sem papriko in kumare ter čebulo. Čebulo prenese paprika in kumare mu ne pašejo..

Zakaj pa se ti bojiš vse jest? Imate krče? Mi če ne bi imeli kolike ( hude krče) bi jaz jedla vse...Dojim pa polno.

Hvala vsem!
Svojeglava

Jaz nekaj časa nisem nič jedla ker ima mali sum za alergijo na KML. No sedaj pa so mi dovolili da jem vse da vidijo razliko?? Zato sem ti  napisala kaj jem sedaj,ko naj bi jedla vse.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.7.2008 10:21:49   
Anonimen
Špelina super fotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.7.2008 10:33:15   
Anonimen
Estrella: zajtrk- čaj, marmelada, margerina toast, pišančje salame, nutela,pišančje hrenovke... To sem jaz jedla,če ti kja pomaga...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.7.2008 11:03:39   
Svojeglava
O super špelin@! krasna fotka!
Mi imamo enako tole podlago za igranje, samo naša še ne registrira ravno

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.7.2008 11:28:44   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Mi gremo popoldne z vlakom na Pivo in cvetje v Laškem, držite pesti, da bo mali vožnjo lepo prestal user posted image  user posted image

Vsem želim eno prijetno soboto user posted image user posted image user posted image

Hvala, jaz jo bom kar v službi preživela.

Vi se imejte pa skrajno lepo, pa kako pivce si privošči user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.7.2008 11:31:55   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
Pozdrav vsem,

Jaz jem vse, razen alergenih stvari (no, čokoladi se ne morem povsem upret) in razne drobovine, ampak te packarije itak nasploh ne jem. Aja, pa gaziranih pijač ne pijem.
Jem tudi surovo sadje in zelenjavo in zaenkrat moram potrkat, da Marku nič ne škoduje.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.7.2008 12:45:58   
tilči

Koliko kaj dobite otroški dodatek? Jaz dobim borih 14,86 €, da jih ni sram, komaj za ene plenice user posted image  

jaz dobim dodatka 190 eur za oba otroka.
danes smo imeli bolj mirno noč, ker mu nisem dala novalaca nf.tudi na splošno je bolj dobrovoljček. Danes se samo smejain je čisto zadovoljen, če se een pogovarja z njim, se smeja na vsa usta, včeraj sem ga imela pa cel dan na rokah 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.7.2008 13:08:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

kaj ti nisi v porodniški?????????

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.7.2008 13:27:10   
eole
dober dan,
se malo javim.. danes smo spet dobro spali.. sem čisto spočita in dobre volje user posted image

naty- žal mi je za vašo galouser posted image

svojeglava - jaz jem vse. prvi mesec sem se pazila, potem mi je pa P rekla, da lahko jem vse, da se mleko itak tvori iz krvi. da je treba pazit npr. alkohol.. in pa dovolj pit. tudi 6 l če je vroče. mi smo krče imeli prej in jih imamo sedaj.  mesa pa itak ne jem, ker sem vegetarijanka, pa raznih čudnih pijač ne pijem itd.

tiste, ki ne pijete mleka.. zakaj ne poizkusite kosmiče npr. z riževim ali sojinim mlekom? pa namaze zeleni log ali mercatorjeve s piro? pa sojine jogurte?

špelin - super sta user posted image  lep igralni center imate

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.7.2008 13:32:24   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

kaj ti nisi v porodniški?????????

Sem, ampak ob sobotah je pa ati. Je treba mal podelat, pa kak € zraven zaslužit. Si pač zjutraj načrpam mleko, potem mi ga pa enkrat vmes pripelje, da mi ne raznese mlekarn.

John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.7.2008 19:49:44   
aurora28
Joj ženske mene moj napihnjen trebuh ful nervira user posted image . Karkoli pojem imam trebuh ful napihnjen in ne vem kak se ga naj rešim. Začela sem ugotavljati, da mi napihnjenost najverjetneje povzročajo OH (največ sladkarije, keksi...) in sladoled. Rada bi se znebila trebuha, ampak čist odpovedat sladkemu se ne znam user posted image . A ima katera kakšen nasvet ali pa kako se same lotevate napihnjenega trebuha (no ja če ga katera sploh ima? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.7.2008 20:11:52   
Estrella*

Joj ženske mene moj napihnjen trebuh ful nervira user posted image . Karkoli pojem imam trebuh ful napihnjen in ne vem kak se ga naj rešim. Začela sem ugotavljati, da mi napihnjenost najverjetneje povzročajo OH (največ sladkarije, keksi...) in sladoled. Rada bi se znebila trebuha, ampak čist odpovedat sladkemu se ne znam user posted image . A ima katera kakšen nasvet ali pa kako se same lotevate napihnjenega trebuha (no ja če ga katera sploh ima? 

Aurora, res je, da OH napihujejo, sploh sladkorji in če se ne moreš odpovedat temu vsaj malo zmanjšaj vnos in bo bolje. Fajn pa je da vsake toliko časa poskusi en dan na teden brez sladkarij, pa boš videla razlikouser posted image  Drugega mi ne pade na pamet.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.7.2008 20:25:35   
špelin@
Da se na hitro javim: mali je super prestal vožnjo z vlakom, je bil čisto blažen, še posebej, ker je bila vožnja nazaj s staro "kračo", ki fajn trese in ropota user posted image  Je zraven lahko prav pridno kakal user posted image user posted image user posted image  V Laškem je pa skoraj ves čas spal v vozičku, le kaj bo ponoči... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.7.2008 21:08:12   
Estrella*
Špelin@:user posted image  za uspešen izlet!!!Spal bo pa kot top, sem čisto prepričans v touser posted image  Mi smo bili tudi na Dolenjskem, smo imeli malo piknika. Samo naša ni kaj dosti spala in je tečnarila v vozičku.

****: Slikanje Alje je po mučnem poskušanju uspelo. Dobila sem 8 slikic za 11eu. Zgleda pa kot mali pujsek, full bajsi s podbradkom, kot da bi imela že najmanj 7kguser posted image  

Danes je 4 dan ko mala ni kakala in mi spet full malo papcauser posted image . Mi se še kar vrtimo v začaranem krogu kakanje-hranjenje, ki mu ni videti koncauser posted image  Upam na boljši jutrišnji dan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.7.2008 21:12:40   
Estrella*
****: še to, nutella ima notri mleko v prahu in je verjetno ne bi smela papcat????Mi je pa najtežje piti zjutraj čajuser posted image Bom poskusla riževo mleko, ker mi sojino smrdi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.7.2008 21:20:55   
bobika
Da vam še jaz sporočim veselo novico.
Anže je prvič v svojem življenju podnevi prespal 3 ure user posted image user posted image user posted image . Pa še dopoldan je kar pridno spal. Nič kaj dosti ga ni bilo potrebno nositi. Tudi krčev ni imel tako močnih. Upam, da kapljice res pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.7.2008 21:23:27   
aurora28
Špelin@ super za dobro prestano vožnjo z vlakom user posted image user posted image user posted image . Zdaj boš pa lahko v knjigo Dojenčkov album vpisala, kdaj se je tamali prvič peljal z vlakom user posted image in pripopala kakšno sliko.

Estrella* hvala ti user posted image . Mi je pa res žal, da ste v takšnem začaranem krogu user posted image user posted image . A si se kaj posvetovala s pedaitrinjo, kaj pa če ima tamala bolj počasno prebavo?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.7.2008 21:32:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Da vam še jaz sporočim veselo novico.
Anže je prvič v svojem življenju podnevi prespal 3 ure user posted image user posted image user posted image . Pa še dopoldan je kar pridno spal. Nič kaj dosti ga ni bilo potrebno nositi. Tudi krčev ni imel tako močnih. Upam, da kapljice res pomagajo.

user posted image user posted image user posted image  Anže! Res je veliko lažje shajat z naspanimuser posted image .

Aurora: S P sva zmenjena, da jo bo v primeru nadaljevanja takega "nekekanja" polal na dodatne preiskave na gastrokliniko. Upam, da do tega ne bo prišlo in se bo samo porihtalo, mogoče ko bomo začeli papcati sadjeuser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.7.2008 22:41:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: še to, nutella ima notri mleko v prahu in je verjetno ne bi smela papcat????Mi je pa najtežje piti zjutraj čajuser posted image Bom poskusla riževo mleko, ker mi sojino smrdi!!!

A res da ima mleko v prahu notri?? Tega pa nisem vedela. Vem pa da ima lešnike, kar tud ni niti slučajno priporočljivo.user posted image  Toda moj je testiran na lešnike in kakav in ni alergičen, zato sem jo jaz jedla.
Kaj pa kaka pašteta pa jajca??

Tudi jajca so baje kriza, ampak midva sva tudi na jajca negativna...No itak meni trenutno ni treba imeti diete, da vidimo ali bo več sluzi...
In jaz jem vse kar vidim da mu ne škodi... Naprimer pijem tud cocacola zero pa nič ne sitnari, pa čeprav je to čist adijo - mislim da pijem cocacolo in dojim.. Ali pa morda ne?? Nimam pojma, ampak razmišljam da če zame ni zdravo, verjetno tudi še za koga ni... Toda če bi tako gledal na stvari potem ne bi jedla nič...Saj veš barvila in razni E-ji pa konzervansi...potem pa še miljon alergenih stvari???

Saj pravim, jaz se ravnam po njemu, nekaj pojem in potem vidim kako prenese, potem pojem še naslednji dan in če je o.k. potem to jem...če pa ga zvija tega ne jem.

Super da ste se slikali, kako dolgo jo je pa matrala??

No tudi naš je prav hecen na tisti fotki, ampak glavno da imamo mi potni list...da če me kaj prej prime se vsedem in grem...Me že kar orenk prijemlje namreč...sem danes tečna in vse mi je odveč, naveličana sem vsega...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?