|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
11.7.2008 10:38:56   
l.daisy
estrella, ob rojstvu sta imela Anžej 3.270 g in 50 cm, Ažbe pa 3.260 g in 51 cm... dedca in pol, so rekli v P da se komaj spomnijo, da bi imela dvojčka tako kilažo... pri šestih tednih imata Anžej 5.075 g in 57 cm, Ažbe pa 5.290 g in 56 cm... je pa res, da moja ponudba ne zadošča povpraševanju in smo že zelo kmalu začeli dodajati AM...

slikce pa probaj naložit na shrani.si, potem pa jih tukaj nalimaš s tistim linkom, ki ima na začetki [img] in na koncu [/img] (ti tak link ponudi že shrani.si)... user posted image
je pa res, da danes nekaj štrajka... sem se že jaz namatrala, pa mi je uspelo v enem 5. poskusu...

sončnica sandra, mene bi tudi KR zanimal user posted image ... samo mi imamo resne logistične probleme kamorkoli it... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.7.2008 10:53:16   
Soncnica Sandra ***
sončnica sandra, mene bi tudi KR zanimal ... samo mi imamo resne logistične probleme kamorkoli it...

kakšne težave pa?
mislim glede česa?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.7.2008 10:53:31   
aurora28
Estrella* : najprej grem v internet explorer in odprem našo forumsko stran in grem pod moji albumi in tam odprem željeno sliko, ki sem jo predhodno v moj album shranila in z desnim klikom na miški potrdim kopiraj in greš v prazen post in pritisneš prilepi. To je to user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.7.2008 11:00:09   
valentina2006
l.daisy: Lepo pozdravljenaaaa. Res, da sem te danes prvič tu gor na RR zasledila, res pa je tud, da nisem ravno med ta pridnimi čvekami user posted image . Poznava se in P, sva bli zadnji dan cimri. Vidim, da se vaša dva fanta lepo redita in napredujeta user posted image  user posted image .
Drgač pa, kar se kofetkanja v Kranju tiče... za drug tedn se za neki čvek meni, tko da si valda tud ti vabljena... te pa čist razumem, da maš težave se km odpravt, ker jih mam jest pr 1 user posted image  in eni princeski.
Bi pa prosila tvoje geslo za album, da si ogledam te dve krasoti user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.7.2008 11:03:16   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

sončnica sandra, mene bi tudi KR zanimal ... samo mi imamo resne logistične probleme kamorkoli it...

kakšne težave pa?
mislim glede česa?

velik in težek voziček, majhen avto user posted image ... 20 kil zaenkrat še ne upam dvigat (pa je med lažjimi vozički za dva, če izvzamemo marele), tudi če bi imeli dovolj velik avto... saj smo v iskanju drugega... ampak katerega koli bomo kupili, bo treba zlagat voziček in dvigat... pa tudi to bom... kmalu... user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.7.2008 11:06:54   
zalazoya
hoj mačke

ob rojstvu sta imela Anžej 3.270 g in 50 cm, Ažbe pa 3.260 g in 51 cm...
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy user posted image  user posted image  user posted image

no evo včeraj sem spraševala za nasmehe in solzice in evo dons prve debele solze jih je mama precej fajn polupčkala. user posted image  user posted image  user posted image

Včeraj sem dala prvič tele italjanske kapljice in se mi zdi da smo bolje, no bomo vidli danes, ker jih je dobil proti večeru, kolk hitro pa to prime, ker eni pravjo takoj, eni pa 2 do tri dni user posted image , bomo vidl, sam da bo nucal.

Danes smo spali skoraj celo noč, enkrat ob treh za 5 minut papca in spanje naprej, jaz sem mislila, da mi bo joške razneslo in sem ob 5 pumpala kot nora, je kar za mano kapljalo po stanovanju.

Kar se temenc tiče jih imamo malo na obrveh se mi zdi pa tud malo kot suha koža v laseh.

alarm....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.7.2008 11:13:40   
l.daisy
valentina2006, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ravno včeraj me je mami spraševala, če se s katero cimro slišim... prav vesela sem, da sem te našla... tudi jaz nisem veliko tukaj, enostavno ne znese... danes je izjema...
kako ste vi kaj?
uuuuf, geslo sem morala pa prav it sprobat... kriza, sem že pozabila vmes... user posted image
skratka geslo sta njuni inicialki:)

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.7.2008 11:18:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
mi smo dons tako pridno spali od 22.30 pa do 7.30,tamala je res pridna.

user posted image  za Laro. Kopalke si pa le pravi čas naroči, da ne boš predolgo čakala na njih user posted image

l.daisy, user posted image user posted image  za kar dva korenjaka.

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
Res ne vem, kaj je s tem njenim godrnjanjem in cmokanjem ponoči - tako se mi zdi grozno, da jo mora odnesti iz sobe, da lahko spim, ampak res ne moram spati ob njenih zvokih, pa se počutim prav grozno... kakšna mama semuser posted image

Ne ga biksat in ne se sekirat user posted image  

aurora28, krasne fotke - res sta oba luštna user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mi imamo  danes žeee 2 meseca...madonca kako čas beži. user posted image user posted image tudi Žanu user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.7.2008 11:21:44   
valentina2006
l.daisy: Fullll sta luštkana, pa zrasla sta tud že full. A sta pridna? Jest sam tolk vem, da sta un dan k sva še bli skup sam spala user posted image . Ja naš fantiček tud lepo napreduje. Sva mela v sredo posvetovalnico in je mel že celih 5596 g, 58.5 cm... je pa zaenkrat full pridn, pa kakšnih krčev hidih tud nima. Ej mormo se dobit drug tedn na kavic... Morm te pa fulll pohvalt k ti pr dveh user posted image  user posted image  uspe še tle gor bit... user posted image  user posted image  user posted image  za mamico.

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 11.7.2008 11:22:59 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.7.2008 11:27:39   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

kakšne težave pa?
mislim glede česa?

velik in težek voziček, majhen avto user posted image ... 20 kil zaenkrat še ne upam dvigat (pa je med lažjimi vozički za dva, če izvzamemo marele), tudi če bi imeli dovolj velik avto... saj smo v iskanju drugega... ampak katerega koli bomo kupili, bo treba zlagat voziček in dvigat... pa tudi to bom... kmalu... user posted image

l.daisy: Če ti doma en pomaga dat voziček v avto... se jaz osebno javim, da ti ga na kavici pomagam iz in v avto spravt user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.7.2008 11:34:21   
hijenca
Halo!

Na hitrco se malo javim. Pohvalit moram Videka za spanje. Od 23. do 5.30 in potem do 9 ure zjutraj. user posted image user posted image  Prav sem naspana.user posted image

Midva sma prišla s sprehoda, pa moram rečt, da je zunaj kot v pekluuser posted image  ni za dihat. Sma mislila v knjižnico it, pa je zaprta. Že skoraj leto dni nisem brala nobene knjige, zdaj pa se mi je zaluštalo, pa je zaprta.

l.daisy  tvoja dva sta pa prava korenjaka user posted image user posted image

Ostalo napišem kasneje, ker se Videk joče. Mislim, da je ponovno lakota.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.7.2008 11:34:41   
aurora28
Kdaj se nakazujejo otroški dokladi?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.7.2008 11:37:17   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

V ponedeljek bojo. Tm okrog 13. v mesecu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.7.2008 11:37:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tule si lahko vsak mesec sproti pogledaš: KLIK

Ta mesec bodo v pon., 14. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.7.2008 11:56:42   
tilči
Soncnica Sandra:pridem v Kranj, samo da ne bo spet kaj vmes prišlo

Ravnokar sem oba dala spat, upam da bo malo miru. tamal je danes siten.Že ponoči je ves čas nekaj jamral, ker ga je zvijalo, saj je bil zjutraj pokakan.Cel dopoldne sem ga prenašala okoli, imam roke že do tal, upam da se bo sedaj malo naspal, ker ima že čisto krvave oči. Danes je tudi že pokazal prvo solzico. Po vsej verjetnosti ga zvija, ker sedaj so šli vetrovi od njega in je zaspal.Saj so tudi reveži tile naši otročki, pa jim ne moreš kaj dosti pomagati kot crkljati in nositi. Dude ne mara več tudi če so kapljice gor.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.7.2008 12:00:15   
Soncnica Sandra ***
l.daisy: Če ti doma en pomaga dat voziček v avto... se jaz osebno javim, da ti ga na kavici pomagam iz in v avto spravt .

evo se še jaz javim, da ti pomagam, samo doma ga spakirajte v avto

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.7.2008 12:05:37   
hijenca
Moj Videk ima tako zelen kakec. Je pa ga včeraj cel dan grdo zvijalo, mislite, da bi lahko bilo od tega??user posted image user posted image Ali naj grem k zdravniku, ali še naj počakam???user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.7.2008 12:15:19   
tilči
pri krčih je ponavadi zeleno blato, če pa nisi sigurna, pa pokliči pediatra, da boš mirna

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.7.2008 12:25:14   
valentina2006
Punce... vedno pozabim...

user posted image  user posted image  user posted image  Včerajšnje srečanje Majskih hroščkov in mamic pod Homanovo lipo je bilo ZAKON. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.7.2008 12:25:58   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moj Videk ima tako zelen kakec. Je pa ga včeraj cel dan grdo zvijalo, mislite, da bi lahko bilo od tega??user posted image user posted image Ali naj grem k zdravniku, ali še naj počakam???user posted image

ja, to je od tega. vsaj meni je pediatrinja rekla, naj pričakujem zelen kakec, če jo bo zvijalo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.7.2008 13:12:37   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ja, to je od tega. vsaj meni je pediatrinja rekla, naj pričakujem zelen kakec, če jo bo zvijalo.

Tud men je blo rečen, da je zelen kakec, ko user posted image  zvija.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.7.2008 13:12:49   
natasa34
Ja, to je od krčkov. Jaz sem 14 dni nazaj preventivno ukinila v prehrani vse mlečne izdelke in je dosti boljše. Kadar jo pa krčki zvijajo se pa še vseeno pojavi malo zelenega med kakcem.

Špelin@, bova kdaj dopoldan pridirkali naokrog.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.7.2008 13:21:40   
darmar
Ja Valentina se pridružujem, včeri je blo fletno poklepetat in se videt tud brez trebuhov. Drugi teden bom srečanje v Kr. špricala, se pa kar zmente spet, da se kmalu vidmo, ker takrat pa obvezno pridemo.

Poročam: Včeri smo bli veseli, saj ima Zala 4950 g in 55 cm, glava pa 39. Juhuhu očitno moje mleko zaleže zadosti. Pa pediatrinja je mojo punčko zelo pohvalila, pravi da fino že brca tud v zrak??? pa skoz se ji je smejala, ... Ja meni se je pa ful zdel, da je bla pridkana. Nagrada je bla pa pol kavica oz. 2 kavici pri Homanu s čudovitimi kofetkarami, seveda Majčicami.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.7.2008 13:23:52   
darmar
Natasa34 naj ti povem, da jaz pri prvem otroku tud slučajno nisem smela nič mlečnega pojset - mleko, jogurt, ... Je moj mož kuj vedu, če sem se pregrešila, ker je mali popoldne pol ful joku in krči so ga dajal. Tko da tega se lahko kar dobro izogibaš. Samo je pa težko.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.7.2008 13:33:22   
tilči
sem dodala nove slikce, geslo- tilen

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?