|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 4.4.2009 10:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Zoja od 6h pokonci, jaz pa tud. Danes sem jaz vstala z njo, in moža pustila da se je malo naspal. Bravo jaz, to se ne dogaja pogosto oz. skoraj nikoli Ponoči smo spali Sem pa spet do 1:30 neke stvari urejala... položnice, papirji, dokumenti.. po mapcah gor in dol.. Pa ne vem, al samo men ne znese nič nardit čez dan al kaj?? Smrka- sončno jutro? Uživaj, uživaj, uživaj, pri nas spet dežujeeee Lepe načrte imate danes! Izkoristite vreme, lepo se imejte...morje...ne mi spet luštov delat Ne smrka, tistemu res ni potegnilo da je fora, čisto resno je mislil. Zdaj se ne bom več na FB javljala, kar naj počaka do večera sayuri- lepo sobotno akcio ti želim, naj ti uspe čimveč, če pa ne, pa nč se sekirat Važno da imaš načrt Pa da bi čimprej tisti kašlji in smrkeljčki šli šc, šc, šc od vas! Tud jaz upam, da bomo šli lahko kaj ven, čeprav zaenkrat ne kaže dobro. No ja, še imamo čas. seny- heheheh, ne nisem prebrala tisto o zlati kolajni. nisem še bla na FB-ju, če se to tam nahaja... Selektor?? Moja slava??Disciplina iz gola v gol? Tvoj test na 10 let, pa saj bom crknila od smeha Za Tijo enega , da ti neha živčke parat. Vauuu, kosilo v L? Nice. Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav?? Sicer se nekaj menimo da bi šli na Slivnico jutri, če bo lepo vreme, pa malo okrog Cerkniškega jezera, pa na kosilo.. Samo to je zaenkrat samo v načrtu.. V glavnem se čujemo. Grem jaz malo brkljat po bajti dokler lahko. Danes pri nas kuha/peče ati
|
|
|