|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 3.4.2009 0:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes ste bile pridne, niste toliko načvekale, vas lahko dohajam Moram pa sproti obdelat in predelat, da ni potem prevelikega zaostanka Se je Zoja že drugič zbudila odkar je šla spat Pa začne kar naenkrat jokat, upam, da so samo zobje Pa fino je, da še nismo šli spat Vidim, da vas je dež kar precej motil. Jaz nisem imela časa za te motnje Sayuri- no, važno da si se včeraj spočila, da je pasalo ležat na kavču. Ane nismo videle, po mojem jo ni bilo. Ste danes šli pred ŠC na tisto "akcijo" ? A je sploh bila, ko pa je tako deževalo? Aja, sling. Sem ga prodala. Mi ga je kolegica kupila, in sem ji potem za prodajo povedala, pa je rekla: "Sej sem vedla da ga boš prodala" Ma meni ni prav prišel, moraš bit po mojem full zverziran da ga obvladaš, preden sem jaz mojo Zojo noter stlačla je trajalo, včasih je bla lepo noter, včasih pa je bla čist boga v tistem slingu Je pa eno- jaz ga nisem imela kje uporabljat. Noter je nisem nosila (pa tud le zakaj bi jo, če mi ni blo treba), zunaj smo pa vozičkale, mi ni na pamet prišlo da bi jo nosila v slingu, rama kar trpi.Samo jaz sem ga hotela imet in pika . V glavnem zdaj sem zadovoljna, in si bomo raje za tisti denar kupili tricikel Toliko o slingu, na dolgo in široko Sandra nam ni pa nič kazala. Je pa lepo videt otročka tam noter, in tako blizu tebe.. ja. Seny- Ti, ti Tija, pa moram bit kar tiho, po mojem bom jutri rekla še ti, ti Zoja, kaže že tako. Ne, ne Seny, res smo šli v Semenarno, sam je možek pol v avtu počakal, ker je Zoja spala, pa je nismo hotli budit. Tako da sem ostala potem brez motike Pa tisto mi nekak ne gre skupaj (mal dnarja zapravte, pa velik kupte). No, danes sem šla samo na menjavo kavbojk, tistih Laninih, so imele luknje, še dobro da sem opazila pred prvim pranjem. Pa all starke sem mogla manjše vzet, no, pa še ene hlačke za Zojo Menčy- ojoj, Naj ti bo čimprej bolje!!! Če ne prej, do se moraš pozdraviti In za pogumnega Tobijo! In super da je vse OK.. nogica- hvala ti za obrazložitev za Kalio, sem danes vidla veliko tablo pred Semenarno, vrtni center Kalia, ejejej Ma ti si res prava vrtnarka! Jaz sem šele začela s tem A tvoj te je kregal zaradi račkota? Meni je danes tud moj rekel da bi lahko kdaj spustila zvečer računalnik in bi šla skupaj spat. Hja, kdo si je pa zmislil računalniško sobo tik pred spalnico? Pa naj grem mimo brez da bi pogledala v ekran, saj bi me mora ponoči tlačila Za čemaž se zmenimo za drug teden, se nič ne mudi, ko ga bom dobila, bom potem imela delo z njim In hvala ti že vnaprej Danes nisem zasledila nobene posebne akcije v Semenarni , mogoče bi mogla imet bon, saj nisem natančno brala na njihovi spletni strani.. za včeraj pa , jah, takole nat*** folk. smrka- super za vaš sonček. Kar imejte ga , in naj vas dolgo greje. mi bomo že še dobili "svojega" klepetka- ja, označit je pa treba, da ne bi mama med kakšno solato ali v juho dala kakšnih papajinih nasekljanih listov Ja, Lana piše. Je zagreta ful. A si štela za D. vnetja ušes? Jaz jih pri Lani nisem, pa mi je žal. Upam, da se bo to čimprej končalo, res! In najbolj se bojim kakšnih trajnih posledic Ampak ne smemo mislit tako, vse bo ok. Tudi tebi hvala za lepe želje. A je imel D. kaj težav s sluhom? Parketar- Levstek Lojz iz Lepovč. Mi smo bili z njim full zadovoljni. Dobro naredi, potrudi se, pride takrat ko reče da bo prišel, nobenega dela nimaš z njim.. Take so naše izkušnje. Pozanimaj se malo še kje, da bo zihr, če rabiš, ti priskrbim njegovo št. Brusit še ne rabimo, ampak če bo šlo tako naprej, bomo mogli kmalu Muklla- hvala ti še enkrat , pa še za naprej Drugač pa sva se o Klemenu potem pogovarjali tudi z mamico od Lana, je istega mnenja kot mi2 in Rokova mami. Ma, mene kar ima da bi K. kar povedala naše mnenje.. Jutri jaz peljem Lano zjutraj v vrtec. Grem malo prečekirat kaj se dogaja tam Sicer mi je že Sayuri povedala okoli modne revije Moram pa se spravit zdaj kmalu in malo preštudirat, prebrat predloge in si zamislit kaj in kako. Nič se mi kaj preveč ne da v torek na to izdelavo Ma klofam kot za stavo, odkar imam na mizi pred sabo non stop sprintano tisto klepetkino... ctrl+a...itd Zdaj pa grem, lahko noč, ura je 0:00
|
|
|