|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
27.3.2009 14:03:16   
sayuri
seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to user posted image user posted image user posted image

pikica nimam računa user posted image  Jst teh računov nikol ne šparam user posted image  Saj pol se po glavi tolčem, ker vedno kaj rabim user posted image . JAz mleka definitivno ne bom uporabila. Imam celo (zaprto) škatlo in še polovičko v drugi škatli. Niti ne vem, kolk je bla cena user posted image ...mislim, da okrog 12€ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.3.2009 14:04:10   
sayuri
smrka kako sta opravili z Adriano v bolnici?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.3.2009 14:17:59   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počlauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa res facauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.3.2009 14:19:08   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počlauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa res facauser posted image user posted image user posted image
se ful naglas smejem , Alen me pa začudeno gleda -mami , kaj ti pa jeuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.3.2009 14:22:12   
smrka

Na kontroli je blo vse OK, smo dali se enkrat kri pregledat, je mela nekih belih telesc v krvi premalo... nas obvestijo po posti ce bo zdaj ok.

Nasa Adriana je pa zdaj dobila neko vabilo ce bi jo vclanili v nogometni klub user posted image . Ce jo vclanimo dobi dres, stumfe in flaso za vodo.. mi bi ji moral sam kopacke kupit user posted image user posted image Ej to bo kul ce bo zelela igrat nogomet, komaj cakam da jo vprasam a je za.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.3.2009 14:23:09   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Na kontroli je blo vse OK, smo dali se enkrat kri pregledat, je mela nekih belih telesc v krvi premalo... nas obvestijo po posti ce bo zdaj ok.

Nasa Adriana je pa zdaj dobila neko vabilo ce bi jo vclanili v nogometni klub user posted image . Ce jo vclanimo dobi dres, stumfe in flaso za vodo.. mi bi ji moral sam kopacke kupit user posted image user posted image Ej to bo kul ce bo zelela igrat nogomet, komaj cakam da jo vprasam a je za.

a je imela kakšne težave?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.3.2009 14:52:06   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa????
Hvala vam že vnaprej user posted image user posted image
ima katera to še zame?user posted image user posted image user posted image

Pa kaj vse to ve rabte? Tle moj sosed dela na valjarju in jih je enkrat mojmu dal. Sam ne me vprašat, kam jih je "spravu". Bi jih pa nucov v soboto v Buldogu, ker je tko blo glasno, da sem še celo noč v glavi poslušala unc unc.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.3.2009 15:36:43   
smrka
Seny ni mela nikakvih tezav, razen tega da je od decembra bla vsak mesec doma iz vrtca zarad vrocine... pa sem sla do dohtarja, in so mi rekli da je vrocina pri takih otrocih ki hodijo v vrtec cist normalna ce imajo vsak mesec. Potem so jo vseeno se slikali pluca, vzeli urin in kri. Pa je blo vse ok, razen kri slaba. Tko da upam da je zdaj v redu, da nas nebodo klicali nazaj na pregled.

Dejte mi povedat, a vasi desci tud radi igrajo te XBOX igrce; pa kaki footbal manager in podobnouser posted image Moj je cist  utrgan... masina pr teh letih..

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.3.2009 16:13:20   
sayuri
Mene pa prej kliče moj, da mora potegnit kako urco na šihtu. sem se že začela jezit user posted image , pol mi pa reče, da zato, da jutri ne bo delal user posted image , ker me mora nekam peljat user posted image user posted image  Kao darilo za RD user posted image user posted image user posted image user posted image  In to dopoldne.user posted image  Ob 9h morva bit tam-kjerkoli že to bo user posted image user posted image user posted image  Sama-brez otrok - on zrihtal varuško user posted image user posted image user posted image  Zdaj sm pa firbčna, ko hudič user posted image

smrka moj HB ne igra nobenih igrc. Zna pa po moje ves avto.net na pamet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.3.2009 16:17:45   
smrka
opaaaaaaaa sayuri tole bos morala pa porocat! The best, zakon je tvoj moz!!! Moj dragi se je letos izprsil ni kaj, ampak lansjska dva rojstna dneva je blo pa tko: ej, a ti povem kaj sem ti mislil kupituser posted image user posted image user posted image
Drgac da nebos mislila da moj ni na tekocem kar se tice nogomet.hr, glasistre.hr, in cajtng na netu...... to se mora parkrat prebrat pa se parkrat refresat da ja prebere cist vseuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.3.2009 16:20:02   
sayuri
smrka kaj je rekla Adriana za nogomet? Bo šla?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
27.3.2009 17:05:38   
Anonimen

Neeeeeee sayuri, tole ni pravilen odgovor. Pikica bi jedla čevapčiče in pila pivo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
27.3.2009 17:06:10   
Anonimen
Pismo Seny! Iz sprehoda sem OBRNILA in šla domov pogledat na RR. Ti, ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
27.3.2009 17:07:29   
Anonimen
pikica nimam računa user posted image  Jst teh računov nikol ne šparam user posted image  Saj pol se po glavi tolčem, ker vedno kaj rabim user posted image . JAz mleka definitivno ne bom uporabila. Imam celo (zaprto) škatlo in še polovičko v drugi škatli. Niti ne vem, kolk je bla cena user posted image ...mislim, da okrog 12€ user posted image

Ja, cena je okrog 12 eur. Teh računov tud jaz ne šparam. Bom jaz vzela to mleko, da ti ne bo napote delal user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
27.3.2009 17:08:30   
smrka
Nisem je se utegnila vprasat ker je pri noni, jo grem iskat ob 19 uri.
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
27.3.2009 17:08:40   
Anonimen

Aja, še to. Sayuri, bom tole kot kompliment vzela, prav? Sam ne vem zakaj so na koncu tisti možički, ki umirajo od smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
27.3.2009 17:09:39   
Anonimen

se ful naglas smejem , Alen me pa začudeno gleda -mami , kaj ti pa jeuser posted image user posted image

A tako?? Seny, čemu pa si se ti tako smejala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
27.3.2009 17:10:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa????
Hvala vam že vnaprej user posted image user posted image
ima katera to še zame?user posted image user posted image user posted image

Pa kaj vse to ve rabte? Tle moj sosed dela na valjarju in jih je enkrat mojmu dal. Sam ne me vprašat, kam jih je "spravu". Bi jih pa nucov v soboto v Buldogu, ker je tko blo glasno, da sem še celo noč v glavi poslušala unc unc.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
27.3.2009 17:12:48   
Anonimen

Mene pa prej kliče moj, da mora potegnit kako urco na šihtu. sem se že začela jezit user posted image , pol mi pa reče, da zato, da jutri ne bo delal user posted image , ker me mora nekam peljat user posted image user posted image  Kao darilo za RD user posted image user posted image user posted image user posted image  In to dopoldne.user posted image  Ob 9h morva bit tam-kjerkoli že to bo user posted image user posted image user posted image  Sama-brez otrok - on zrihtal varuško user posted image user posted image user posted image  Zdaj sm pa firbčna, ko hudič user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Sayuri! user posted image  je tale tvoj možek user posted image  UŽIVAJTA in poročaj nujno user posted image
PUNCE, dajmo ugibat kam bo jutri peljal možek Sayuri user posted image

Jaz pravim da v KOPEL ZA 2!user posted image  Da bo še on imel kaj od tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
27.3.2009 17:14:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dejte mi povedat, a vasi desci tud radi igrajo te XBOX igrce; pa kaki footbal manager in podobnouser posted image Moj je cist  utrgan... masina pr teh letih..

Ne, tudi moj ne igra nobenih igric, vsaj da bi jaz vedela ne user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
27.3.2009 17:21:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži.

haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa šla v Ljubljano , če ne druzga sam mal na izlet.....pa kofetekuser posted image Se bova slišale.

Tale kofetek mi diši, shopping pa bom po mojem kar ignorirala user posted image  

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 17:22:54 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
27.3.2009 18:19:34   
seny

Pismo Seny! Iz sprehoda sem OBRNILA in šla domov pogledat na RR. Ti, ti user posted image
oprosti, ampak sem se pa tko nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
27.3.2009 18:24:31   
seny

A tako?? Seny, čemu pa si se ti tako smejala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pikica , sayuri me je ful v smeh spravlauser posted image user posted image user posted image Takoj sem se spomlna , kako se mi je prejšnič M. smejala , sem jo slišala zadaj , ampak ni priznala , da se je men .....pa se je vsakič , ko sem se spotaknila , al pa kontra stran vaje delala v smeh padlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa smeh je pol zdravja , zato smo vse tko zdraveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
27.3.2009 18:25:11   
Menčy
hvala za želje ob Tobijevem mini rojstenem dnevu user posted image user posted image user posted image

olala Sayuri, bravo za tvojga moža in njegovo noro domislico, sam ne vem kakšno, nakaj kar gre v dvoje-gotovo user posted image user posted image user posted image user posted image
VODNI DANuser posted image , kaj mi je pa blo, mater sem bal zakompleksana user posted image , ja študentska leta so mo dala "ventijote", sem se šla neke nore diete pa športe, HVALA BOGU MI TEGA SEDAJ NI VEČ TREBA, če sedaj sam en obrok od 5. pozabim, potem moram to hitro nadomestiti s kakšnim domačo slanino, klobasico, svežim kruhkom. user posted image ..drgač
se mi kar vrti v glavi user posted image
PIKICA IN SAYURI - super za prespane nočiuser posted image
pri nas je bilo CRAZY, tokrat ni spal TOBIJA(skoraj nič do 4. ure zjutraj potem pa do 6.10) groza saj nevem kje se mi glava drži, sem spila že 3 kofetke
, upam, da bo danes boljeuser posted image
SMRKA - sam da je z malo vse OK
DULCINEA - hvala, številko pa še mam
Pikica - tud jaz sem že šla k INI, sam sem mislila da več ne dela a ga še? Pol bom šla pa kar k njej...

lahko noč
mali je že močno siten čez dan ni nič spal  (3xxxxx po 10 minjut)

mejte se

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
27.3.2009 18:27:37   
seny
sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image še mene firbec matra , kaj ti je pripravuuser posted image Vsekakor kaj zanimivega , da je tko skrivnostno.user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.