Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:03:16
|
|
|
|
sayuri
|
seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to pikica nimam računa Jst teh računov nikol ne šparam Saj pol se po glavi tolčem, ker vedno kaj rabim . JAz mleka definitivno ne bom uporabila. Imam celo (zaprto) škatlo in še polovičko v drugi škatli. Niti ne vem, kolk je bla cena ...mislim, da okrog 12€
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:04:10
|
|
|
|
sayuri
|
smrka kako sta opravili z Adriano v bolnici?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:17:59
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počla si pa res faca
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:19:08
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počla si pa res faca se ful naglas smejem , Alen me pa začudeno gleda -mami , kaj ti pa je
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:22:12
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri smrka kako sta opravili z Adriano v bolnici? Na kontroli je blo vse OK, smo dali se enkrat kri pregledat, je mela nekih belih telesc v krvi premalo... nas obvestijo po posti ce bo zdaj ok. Nasa Adriana je pa zdaj dobila neko vabilo ce bi jo vclanili v nogometni klub . Ce jo vclanimo dobi dres, stumfe in flaso za vodo.. mi bi ji moral sam kopacke kupit Ej to bo kul ce bo zelela igrat nogomet, komaj cakam da jo vprasam a je za.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:23:09
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: sayuri smrka kako sta opravili z Adriano v bolnici? Na kontroli je blo vse OK, smo dali se enkrat kri pregledat, je mela nekih belih telesc v krvi premalo... nas obvestijo po posti ce bo zdaj ok. Nasa Adriana je pa zdaj dobila neko vabilo ce bi jo vclanili v nogometni klub . Ce jo vclanimo dobi dres, stumfe in flaso za vodo.. mi bi ji moral sam kopacke kupit Ej to bo kul ce bo zelela igrat nogomet, komaj cakam da jo vprasam a je za. a je imela kakšne težave?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 14:52:06
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa???? Hvala vam že vnaprej ima katera to še zame? Pa kaj vse to ve rabte? Tle moj sosed dela na valjarju in jih je enkrat mojmu dal. Sam ne me vprašat, kam jih je "spravu". Bi jih pa nucov v soboto v Buldogu, ker je tko blo glasno, da sem še celo noč v glavi poslušala unc unc.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 15:36:43
|
|
|
|
smrka
|
Seny ni mela nikakvih tezav, razen tega da je od decembra bla vsak mesec doma iz vrtca zarad vrocine... pa sem sla do dohtarja, in so mi rekli da je vrocina pri takih otrocih ki hodijo v vrtec cist normalna ce imajo vsak mesec. Potem so jo vseeno se slikali pluca, vzeli urin in kri. Pa je blo vse ok, razen kri slaba. Tko da upam da je zdaj v redu, da nas nebodo klicali nazaj na pregled. Dejte mi povedat, a vasi desci tud radi igrajo te XBOX igrce; pa kaki footbal manager in podobno Moj je cist utrgan... masina pr teh letih..
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 16:13:20
|
|
|
|
sayuri
|
Mene pa prej kliče moj, da mora potegnit kako urco na šihtu. sem se že začela jezit , pol mi pa reče, da zato, da jutri ne bo delal , ker me mora nekam peljat Kao darilo za RD In to dopoldne. Ob 9h morva bit tam-kjerkoli že to bo Sama-brez otrok - on zrihtal varuško Zdaj sm pa firbčna, ko hudič smrka moj HB ne igra nobenih igrc. Zna pa po moje ves avto.net na pamet
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 16:17:45
|
|
|
|
smrka
|
opaaaaaaaa sayuri tole bos morala pa porocat! The best, zakon je tvoj moz!!! Moj dragi se je letos izprsil ni kaj, ampak lansjska dva rojstna dneva je blo pa tko: ej, a ti povem kaj sem ti mislil kupit Drgac da nebos mislila da moj ni na tekocem kar se tice nogomet.hr, glasistre.hr, in cajtng na netu...... to se mora parkrat prebrat pa se parkrat refresat da ja prebere cist vse
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 16:20:02
|
|
|
|
sayuri
|
smrka kaj je rekla Adriana za nogomet? Bo šla?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to Neeeeeee sayuri, tole ni pravilen odgovor. Pikica bi jedla čevapčiče in pila pivo!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo Seny! Iz sprehoda sem OBRNILA in šla domov pogledat na RR. Ti, ti
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica nimam računa Jst teh računov nikol ne šparam Saj pol se po glavi tolčem, ker vedno kaj rabim . JAz mleka definitivno ne bom uporabila. Imam celo (zaprto) škatlo in še polovičko v drugi škatli. Niti ne vem, kolk je bla cena ...mislim, da okrog 12€ Ja, cena je okrog 12 eur. Teh računov tud jaz ne šparam. Bom jaz vzela to mleko, da ti ne bo napote delal
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:08:30
|
|
|
|
smrka
|
Nisem je se utegnila vprasat ker je pri noni, jo grem iskat ob 19 uri.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to Aja, še to. Sayuri, bom tole kot kompliment vzela, prav? Sam ne vem zakaj so na koncu tisti možički, ki umirajo od smeha
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počla si pa res faca se ful naglas smejem , Alen me pa začudeno gleda -mami , kaj ti pa je A tako?? Seny, čemu pa si se ti tako smejala?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa???? Hvala vam že vnaprej ima katera to še zame? Pa kaj vse to ve rabte? Tle moj sosed dela na valjarju in jih je enkrat mojmu dal. Sam ne me vprašat, kam jih je "spravu". Bi jih pa nucov v soboto v Buldogu, ker je tko blo glasno, da sem še celo noč v glavi poslušala unc unc.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Mene pa prej kliče moj, da mora potegnit kako urco na šihtu. sem se že začela jezit , pol mi pa reče, da zato, da jutri ne bo delal , ker me mora nekam peljat Kao darilo za RD In to dopoldne. Ob 9h morva bit tam-kjerkoli že to bo Sama-brez otrok - on zrihtal varuško Zdaj sm pa firbčna, ko hudič Sayuri! je tale tvoj možek UŽIVAJTA in poročaj nujno PUNCE, dajmo ugibat kam bo jutri peljal možek Sayuri Jaz pravim da v KOPEL ZA 2! Da bo še on imel kaj od tega
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Dejte mi povedat, a vasi desci tud radi igrajo te XBOX igrce; pa kaki footbal manager in podobno Moj je cist utrgan... masina pr teh letih.. Ne, tudi moj ne igra nobenih igric, vsaj da bi jaz vedela ne
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 17:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: nogica Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži. haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhala Jaz bi pa šla v Ljubljano , če ne druzga sam mal na izlet.....pa kofetek Se bova slišale. Tale kofetek mi diši, shopping pa bom po mojem kar ignorirala
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 17:22:54 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 18:19:34
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Pismo Seny! Iz sprehoda sem OBRNILA in šla domov pogledat na RR. Ti, ti oprosti, ampak sem se pa tko nasmejala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 18:24:31
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny po moje bi pikica rada na zaključku pokazala, kolk se je naučila in kok obvlada korake, pa roke, pa vse to joj, joj,joj, jaz bom od smeha , kar počla si pa res faca se ful naglas smejem , Alen me pa začudeno gleda -mami , kaj ti pa je A tako?? Seny, čemu pa si se ti tako smejala? Ja pikica , sayuri me je ful v smeh spravla Takoj sem se spomlna , kako se mi je prejšnič M. smejala , sem jo slišala zadaj , ampak ni priznala , da se je men .....pa se je vsakič , ko sem se spotaknila , al pa kontra stran vaje delala v smeh padla Pa smeh je pol zdravja , zato smo vse tko zdrave
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 18:25:11
|
|
|
|
Menčy
|
hvala za želje ob Tobijevem mini rojstenem dnevu olala Sayuri, bravo za tvojga moža in njegovo noro domislico, sam ne vem kakšno, nakaj kar gre v dvoje-gotovo VODNI DAN , kaj mi je pa blo, mater sem bal zakompleksana , ja študentska leta so mo dala "ventijote", sem se šla neke nore diete pa športe, HVALA BOGU MI TEGA SEDAJ NI VEČ TREBA, če sedaj sam en obrok od 5. pozabim, potem moram to hitro nadomestiti s kakšnim domačo slanino, klobasico, svežim kruhkom. ..drgač se mi kar vrti v glavi PIKICA IN SAYURI - super za prespane noči pri nas je bilo CRAZY, tokrat ni spal TOBIJA(skoraj nič do 4. ure zjutraj potem pa do 6.10) groza saj nevem kje se mi glava drži, sem spila že 3 kofetke , upam, da bo danes bolje SMRKA - sam da je z malo vse OK DULCINEA - hvala, številko pa še mam Pikica - tud jaz sem že šla k INI, sam sem mislila da več ne dela a ga še? Pol bom šla pa kar k njej... lahko noč mali je že močno siten čez dan ni nič spal (3xxxxx po 10 minjut) mejte se
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 18:27:37
|
|
|
|
seny
|
sayuri še mene firbec matra , kaj ti je pripravu Vsekakor kaj zanimivega , da je tko skrivnostno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.