![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:11:55
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Seny, a lahko prosim A. vprašaš kdaj začnejo delati na ORL oddelku (za L.pregled). Ali pa če mi priskrbiš tel.št. od ORL, pa bom sama vprašala. Bom , sam mal kasnej , je včeraj diplomirala , pa ima mogoče težavno jutro Joj, kok sem vesela moja A. je diplomirala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri je prišla na raport ma kje je pa zdaj nogica Evo mene Sm hotla kavo skuhat pa me je že pikica prehitela. Hvala Ma ste se načvekale , sem vas komaj ujela. Lepo, d aste ble v shoppingu, jest moram it tud. Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži. Pa v Semenarno moram tud jest. Sicer sem stalna stranka, lahko bi rekla že inventar . Mi mož ni kupil rožice (ker jih mam itak preveč ) za materinski dan, je rekel naj povem kaj hočem, pa sem si ene lončene zajce iz Semenarne izbrala Drugač pa me popoldne itak ne bo, zato moram zdele še vse pošlihtat. Lep dan vam želim, fajn kmetujte, klepetajte... Pa zgleda da bo lepo za ven. Jaz gre zdele nekaj barvat ven. ČAVČI
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kok sem vesela moja A. je diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke A. še od mene Kdaj bom jest spetmi vse stoji na mizi, pod mizo Ne vem zakaj se ne morem spravit v te papirje. Najbrž me to res ne veseli
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:16:11
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri je prišla na raport ma kje je pa zdaj nogica Evo mene Sm hotla kavo skuhat pa me je že pikica prehitela. Hvala Ma ste se načvekale , sem vas komaj ujela. Lepo, d aste ble v shoppingu, jest moram it tud. Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži. Pa v Semenarno moram tud jest. Sicer sem stalna stranka, lahko bi rekla že inventar . Mi mož ni kupil rožice (ker jih mam itak preveč ) za materinski dan, je rekel naj povem kaj hočem, pa sem si ene lončene zajce iz Semenarne izbrala Drugač pa me popoldne itak ne bo, zato moram zdele še vse pošlihtat. Lep dan vam želim, fajn kmetujte, klepetajte... Pa zgleda da bo lepo za ven. Jaz gre zdele nekaj barvat ven. ČAVČI haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhala Jaz bi pa šla v Ljubljano , če ne druzga sam mal na izlet.....pa kofetek Se bova slišale.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image ja zjutrej grem dol k tašči na kavo in se ponavad okrog 10-ih gor prvlečem, ker mam še 1000 opravkov na poti nazaj
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 10:27:42
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Joj, kok sem vesela moja A. je diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke A. še od mene Kdaj bom jest spetmi vse stoji na mizi, pod mizo Ne vem zakaj se ne morem spravit v te papirje. Najbrž me to res ne veseli Držim pesti zate , da čimprej to opraviš....pa zmigaj se že ne bom več dolgo čakala , da se bom za tvojo diplomo napila Saj bo zdaj lažje ko boš mal več doma , pa boš zagrabla , jaz vem , da boš ti to za" tren oka "nardila.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:26:02
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? Saj jst tud ne vem KAj sem že hotla napisat Aja, hvala vsem za čestitke. Ja...v kristusova leta sm prišla . Sem imela pa v torek namen tkole kaj prinest za poslatkat, pa me je kot vedno čas lovil. bi mogla še v trgovino skočit . Še dobro, da je klepetka tiste čokoladke prinesla. SO pa tam ostale . Upam, da se je kelnarca posladkala z njimi. V torek me pa ne bona telovadbo in kafe...Sandri sem tud že javila. Čist sm pozabila, da imam z L&Z pregled v razvojni ambulanti. Pol pa še malo šopinga seveda - in to zame. Nimam ene normalne kratke majce. VSe sem lani razvlekla z nosečniškim trebuhom. Aja...dulči....Lucija bo verjetno 5.4 na sporedu v oddaji As ti tud not padu. Lotoska čestitke za Gala srki na štrajku? Nasy tud pikica ja...mi je znana prošnja za podaljšanje poroniške. ZAhtevek se da kak mesec pred iztekom porodniške. S priporočili razvojnega pediatra. Baje so kar strogi za podaljšanje, ampak poskusit ni greh. Jaz bom vlogo dala za oba. Navsezadnje že od septembra hodim na FT, pa še nedonošenčka sta.... Kdaj pa bom lahko več s svojimi otročki, kot sedaj. Mi je še zdaj žal, ker sem šla pri Filipu delat 14 dni pred iztekom porodniške, ker so me NUJNO rabili. Ja...ja...NIKOLI VEČ ne bom prikrajšala za kaj takega svojih otrok. Kako sem bla neumna . Aptamil iz Kolinske imam tist z IMMUNOFORTIS. V Mullerju sem pa zgleda navadnega vzela So imeli sam tiste AR, pa navadne. Ti bo prav prišel? Menčy ja...študentska leta... Eno leto sva kar veliko časa preživeli skupaj. Veš česa se res velikokrat spomnim? Ko si se odločila imet en dan vodni dan. DA bi se sčistila. PA ti je bilo popoldne že tko slabo....potem si se pa zvečer baje že tresla, bruhala...(ne vem čist detajlov). Še drug dan si na faks prišla čist boga. seny Anja je pa kdo? No...čestitke za diplomo nogica hm...mogoče kdaj iznajdejo kak patent, koko se napisano znanje v možgane prenese brez učenja.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:26:19
|
|
|
|
seny
|
pikica a sneži v L? SE bo dalo zunaj sedet
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny pikica a sneži v L? SE bo dalo zunaj sedet Sneži ne, piha pa Se bova že znašli. Drugač pa Zoja sitna 100 na uro. Zaspana za dol past, oči si bo spraskala, spat pa ne. Ne, to pa ne, trapasta mama jo pa kar v posteljco rine Ja haloooo, zaradi lepo prespane noči mora pa zdaj noter prinest
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 11:33:10 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:31:08
|
|
|
|
seny
|
sayuri Anja je od D.-oveda brata punca
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:32:28
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri Anja je od D.-oveda brata punca haha, kok sem pa to napisala, si me sploh razumela No , če ne ti pa na aerobiki, al pa na telovadbi razložim.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? Saj jst tud ne vem Pismo, da nisem jaz slučajno kaj zabluzila Klepetkaaaa, pridi nam razložit
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 11:36:11 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:35:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri Anja je od D.-oveda brata punca haha, kok sem pa to napisala, si me sploh razumela No , če ne ti pa na aerobiki, al pa na telovadbi razložim. Zastopm, zastopm
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa???? Hvala vam že vnaprej
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:37:08
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? Saj jst tud ne vem Pismo, da nisem jaz slučajno kaj zabluzila Klepetkaaaa, pridi nam razložit Nisi zabluzila. Je enkrat klepetka neki pisala o neki šoli. Sam pol ni več naprej govorila klepetka, na raport
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? Saj jst tud ne vem Pismo, da nisem jaz slučajno kaj zabluzila Klepetkaaaa, pridi nam razložit Nisi zabluzila. Je enkrat klepetka neki pisala o neki šoli. Sam pol ni več naprej govorila klepetka, na raport Ufff, še dobro, še dobro
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica ja...mi je znana prošnja za podaljšanje poroniške. ZAhtevek se da kak mesec pred iztekom porodniške. S priporočili razvojnega pediatra. Baje so kar strogi za podaljšanje, ampak poskusit ni greh. Jaz bom vlogo dala za oba. Navsezadnje že od septembra hodim na FT, pa še nedonošenčka sta.... Kdaj pa bom lahko več s svojimi otročki, kot sedaj. Mi je še zdaj žal, ker sem šla pri Filipu delat 14 dni pred iztekom porodniške, ker so me NUJNO rabili. Ja...ja...NIKOLI VEČ ne bom prikrajšala za kaj takega svojih otrok. PRAV IMAŠ!!! Mene pa muči to.. ne vem al je treba prej delodajalcu omenit glede vloge za podaljšanje ali ne. Mislim fer verjetno je, samo a mora moj delodajalec podpisat ta obrazec. In ko je vloga razrešena, a najprej JAZ zvem o podaljšanju ali istočasno izve tudi delodajalec?? Se ga ne bojim, samo ne bi izpadla rada en lolek, pa odkrite karte bi igrala. Če pa ni potrebno, pa mu ne bi nekaj omenjala o podaljšanju porodniške, ker imam po mojem mnenju zelo zelo majhne možnosti. Uff, zdaj sem se razpisala. No, če kaj veš- se priporočam Moram it, imam Seny na vratih
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 11:54:33
|
|
|
|
sayuri
|
pikica se mi zdi fer, da se delodajalcu omeni. JAz bom tko naredila. Enkrat aprila moram do ravnateljice, da se malce pomenim z njo še o dopustu, pa v kateri razred bi šla jeseni. Potem ji bom pa omenila, da bom dala prošnjo za podaljšanje in da se lahko zgodi, da me še 3 mesece ne bo. Toliko, da so pripravljeni - tudi zarad nadomeščanja in podobnih zadev.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 12:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aptamil iz Kolinske imam tist z IMMUNOFORTIS. V Mullerju sem pa zgleda navadnega vzela So imeli sam tiste AR, pa navadne. Ti bo prav prišel? Jaz v Mullerju kupujem IMMUNOFORTIS. Če imaš slučajno še račun, bom šla jaz mleko zamenjat (če imaš navadnega). Če pa ne, ga bom pa vseeno odkupila, ga bom že porabila, kaj če se zdaj tebi doma valjat če ga ne potrebuješ, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 12:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica se mi zdi fer, da se delodajalcu omeni. JAz bom tko naredila. Enkrat aprila moram do ravnateljice, da se malce pomenim z njo še o dopustu, pa v kateri razred bi šla jeseni. Potem ji bom pa omenila, da bom dala prošnjo za podaljšanje in da se lahko zgodi, da me še 3 mesece ne bo. Toliko, da so pripravljeni - tudi zarad nadomeščanja in podobnih zadev. Ja, se strinjam. Je fer da se prej omeni. Sploh pa ne vem kaj naj rečem- zakaj RA, zakaj FT, zakaj podaljšanje porodniške. Smešno ne? Pa saj še dobro da je tako, da je z otročki vse ok. Potem mu bom pa še omenila za 6-urni delavnik, pa bo po mojem sam dol padel Ker na mojem del. mestu je full dela- delam kot zamorc Pri tebi je vseeno drugačna situacija. Dva otročka, nedonošenčka, s katerima že od vsega začetka hodiš vsak teden na FT. Jaz pa sem šele zdaj začela, in to zato, ker je to moderno
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 12:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
LEPO POZDRAVLJENE, SPOROČAM, DA S SPOMLADANSKO SEZONO VADBE ZAKLJUČUJEMO V SREDO, 8. 4. 2009. ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU! Julija Sayuri, Seny.. A je to vabilo na poslovilno fešto? Sem prav razumela?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 12:49:25
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa???? Hvala vam že vnaprej ima katera to še zame?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 13:09:03
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** LEPO POZDRAVLJENE, SPOROČAM, DA S SPOMLADANSKO SEZONO VADBE ZAKLJUČUJEMO V SREDO, 8. 4. 2009. ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU! Julija Sayuri, Seny.. A je to vabilo na poslovilno fešto? Sem prav razumela? Kaj si me nasmejala Kakšna fešta neki Sam sporočit je hotla , da mormo karte skoristit A ti bi pa kar fešto mela , pa mogoče še čevapčiče , če bi se dalo Joj, sem se zdaj nasmejala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 13:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** LEPO POZDRAVLJENE, SPOROČAM, DA S SPOMLADANSKO SEZONO VADBE ZAKLJUČUJEMO V SREDO, 8. 4. 2009. ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU! Julija Sayuri, Seny.. A je to vabilo na poslovilno fešto? Sem prav razumela? Kaj si me nasmejala Kakšna fešta neki Sam sporočit je hotla , da mormo karte skoristit A ti bi pa kar fešto mela , pa mogoče še čevapčiče , če bi se dalo Joj, sem se zdaj nasmejala Ja, jest bi A ti ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 13:57:03
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** LEPO POZDRAVLJENE, SPOROČAM, DA S SPOMLADANSKO SEZONO VADBE ZAKLJUČUJEMO V SREDO, 8. 4. 2009. ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU! Julija Sayuri, Seny.. A je to vabilo na poslovilno fešto? Sem prav razumela? Kaj si me nasmejala Kakšna fešta neki Sam sporočit je hotla , da mormo karte skoristit A ti bi pa kar fešto mela , pa mogoče še čevapčiče , če bi se dalo Joj, sem se zdaj nasmejala Ja, jest bi A ti ne? ja valda bi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.