|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
27.3.2009 10:11:55   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny, a lahko prosim A. vprašaš kdaj začnejo delati na ORL oddelku (za L.pregled). Ali pa če mi priskrbiš tel.št. od ORL, pa bom sama vprašala.
Bom , sam mal kasnej , je včeraj diplomirala , pa ima mogoče težavno jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kok sem vesela moja A. je diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.3.2009 10:12:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: seny

sayuri je prišla na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image ma kje je pa zdaj nogicauser posted image

Evo mene user posted image user posted image user posted image
Sm hotla kavo skuhat pa me je že pikica prehitela. Hvala
Ma ste se načvekale user posted image user posted image user posted image , sem vas komaj ujela.
Lepo, d aste ble v shoppingu, jest moram it tud. Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži.
Pa v Semenarno moram tud jest. Sicer sem stalna stranka, lahko bi rekla že inventar user posted image . Mi mož ni kupil rožice (ker jih mam itak preveč user posted image ) za materinski dan, je rekel naj povem kaj hočem, pa sem si ene lončene zajce iz Semenarne izbralauser posted image

Drugač pa me popoldne itak ne bo, zato moram zdele še vse pošlihtat.

Lep dan vam želim, fajn kmetujte, klepetajte... Pa zgleda da bo lepo za ven. Jaz gre zdele nekaj barvat ven.

ČAVČI

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.3.2009 10:14:38   
Anonimen
Joj, kok sem vesela moja A. je diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke A. še od mene user posted image user posted image user posted image
Kdaj bom jest user posted image user posted image user posted image spetmi vse stoji na mizi, pod mizo user posted image user posted image user posted image Ne vem zakaj se ne morem spravit v te papirje. Najbrž me to res ne veseli user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.3.2009 10:16:11   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

sayuri je prišla na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image ma kje je pa zdaj nogicauser posted image

Evo mene user posted image user posted image user posted image
Sm hotla kavo skuhat pa me je že pikica prehitela. Hvala
Ma ste se načvekale user posted image user posted image user posted image , sem vas komaj ujela.
Lepo, d aste ble v shoppingu, jest moram it tud. Moram eno jaknco za Taro kupit, pa čeveljčke pa ... No, če gre katera drug teden se mi lahko pridruži.
Pa v Semenarno moram tud jest. Sicer sem stalna stranka, lahko bi rekla že inventar user posted image . Mi mož ni kupil rožice (ker jih mam itak preveč user posted image ) za materinski dan, je rekel naj povem kaj hočem, pa sem si ene lončene zajce iz Semenarne izbralauser posted image

Drugač pa me popoldne itak ne bo, zato moram zdele še vse pošlihtat.

Lep dan vam želim, fajn kmetujte, klepetajte... Pa zgleda da bo lepo za ven. Jaz gre zdele nekaj barvat ven.

ČAVČI
haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa šla v Ljubljano , če ne druzga sam mal na izlet.....pa kofetekuser posted image Se bova slišale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.3.2009 10:21:05   
Anonimen
haha, ti bi ob 10-ih kavo kuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja zjutrej grem dol k tašči na kavo in se ponavad okrog 10-ih gor prvlečem, ker mam še 1000 opravkov na poti nazaj user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.3.2009 10:27:42   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Joj, kok sem vesela moja A. je diplomiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke A. še od mene user posted image user posted image user posted image
Kdaj bom jest user posted image user posted image user posted image spetmi vse stoji na mizi, pod mizo user posted image user posted image user posted image Ne vem zakaj se ne morem spravit v te papirje. Najbrž me to res ne veseli user posted image
Držim pesti zate , da čimprej to opraviš....pa zmigaj se že user posted image user posted image user posted image ne bom več dolgo čakala , da se bom za tvojo diplomo napilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj bo zdaj lažje ko boš mal več doma , pa boš zagrabla , jaz vem , da boš ti to za" tren oka "nardila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.3.2009 11:26:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? user posted image

Saj jst tud ne vem user posted image  user posted image  

KAj sem že hotla napisat user posted image

Aja, hvala vsem za čestitke. Ja...v kristusova leta sm prišla user posted image . Sem imela pa v torek namen tkole kaj prinest za poslatkat, pa me je kot vedno čas lovil. bi mogla še v trgovino skočit user posted image . Še dobro, da je klepetka tiste čokoladke prinesla. SO pa tam ostale user posted image . Upam, da se je kelnarca posladkala z njimi. user posted image
V torek me pa ne bona telovadbo in kafe...Sandri sem tud že javila. Čist sm pozabila, da imam z L&Z pregled v razvojni ambulanti. user posted image Pol pa še malo šopinga seveda - in to zame. Nimam ene normalne kratke majce. user posted image VSe sem lani razvlekla z nosečniškim trebuhom. user posted image

Aja...dulči....Lucija bo verjetno 5.4 na sporedu v oddaji As ti tud not padu.
Lotoska čestitke za Gala user posted image user posted image user posted image user posted image
srki na štrajku?
Nasy tud user posted image
pikica ja...mi je znana prošnja za podaljšanje poroniške.user posted image ZAhtevek se da kak mesec pred iztekom porodniške. S priporočili razvojnega pediatra. Baje so kar strogi za podaljšanje, ampak poskusit ni greh. Jaz bom vlogo dala za oba. Navsezadnje že od septembra hodim na FT, pa še nedonošenčka sta.... Kdaj pa bom lahko več s svojimi otročki, kot sedaj. user posted image  Mi je še zdaj žal, ker sem šla pri Filipu delat 14 dni pred iztekom porodniške, ker so me NUJNO rabili. Ja...ja...NIKOLI VEČ ne bom prikrajšala za kaj takega svojih otrok. Kako sem bla neumna user posted image . Aptamil iz Kolinske imam tist z IMMUNOFORTIS. V Mullerju sem pa zgleda navadnega vzela user posted image  So imeli sam tiste AR, pa navadne. Ti bo prav prišel?

Menčy ja...študentska leta... Eno leto sva kar veliko časa preživeli skupaj.user posted image Veš česa se res velikokrat spomnim? Ko si se odločila imet en dan vodni dan. DA bi se sčistila. PA ti je bilo popoldne že tko slabo....potem si se pa zvečer baje že tresla, bruhala...(ne vem čist detajlov). Še drug dan si na faks prišla čist boga.

seny Anja je pa kdo? No...čestitke za diplomo user posted image
nogica hm...mogoče kdaj  iznajdejo kak patent, koko se napisano znanje v možgane prenese brez učenja. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.3.2009 11:26:19   
seny
pikica a sneži v L?user posted image user posted image user posted image SE bo dalo zunaj sedetuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.3.2009 11:30:34   
Anonimen

pikica a sneži v L?user posted image user posted image user posted image SE bo dalo zunaj sedetuser posted image user posted image

user posted image  Sneži ne, piha pa user posted image  Se bova že znašli. Drugač pa Zoja sitna 100 na uro. Zaspana za dol past, oči si bo spraskala, spat pa ne. Ne, to pa ne, trapasta mama jo pa kar v posteljco rine user posted image
Ja haloooo, zaradi lepo prespane noči mora pa zdaj noter prinest user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 11:33:10 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.3.2009 11:31:08   
seny
sayuri Anja je od D.-oveda brata puncauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.3.2009 11:32:28   
seny

haha, kok sem pa to napisala, si me sploh razumelauser posted image user posted image user posted image No , če ne ti pa na aerobiki, al pa na telovadbi razložim.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.3.2009 11:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pismo, da nisem jaz slučajno kaj zabluzila user posted image user posted image user posted image  
Klepetkaaaa, pridi nam razložit user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 11:36:11 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.3.2009 11:35:39   
sayuri

haha, kok sem pa to napisala, si me sploh razumelauser posted image user posted image user posted image No , če ne ti pa na aerobiki, al pa na telovadbi razložim.

Zastopm, zastopm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.3.2009 11:36:57   
Anonimen
A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa????
Hvala vam že vnaprej user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.3.2009 11:37:08   
sayuri

Pismo, da nisem jaz slučajno kaj zabluzila user posted image user posted image user posted image  

Nisi zabluzila. Je enkrat klepetka neki pisala o neki šoli. Sam pol ni več naprej govorila user posted image  
klepetka, na raport user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.3.2009 11:44:52   
Anonimen

Nisi zabluzila. Je enkrat klepetka neki pisala o neki šoli. Sam pol ni več naprej govorila user posted image  
klepetka, na raport user posted image

Ufff, še dobro, še dobro user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.3.2009 11:49:40   
Anonimen

pikica ja...mi je znana prošnja za podaljšanje poroniške.user posted image ZAhtevek se da kak mesec pred iztekom porodniške. S priporočili razvojnega pediatra. Baje so kar strogi za podaljšanje, ampak poskusit ni greh. Jaz bom vlogo dala za oba. Navsezadnje že od septembra hodim na FT, pa še nedonošenčka sta.... Kdaj pa bom lahko več s svojimi otročki, kot sedaj. user posted image  Mi je še zdaj žal, ker sem šla pri Filipu delat 14 dni pred iztekom porodniške, ker so me NUJNO rabili. Ja...ja...NIKOLI VEČ ne bom prikrajšala za kaj takega svojih otrok. 
PRAV IMAŠ!!! Mene pa muči to.. ne vem al je treba prej delodajalcu omenit glede vloge za podaljšanje ali ne. Mislim fer verjetno je, samo a mora moj delodajalec podpisat ta obrazec. In ko je vloga razrešena, a najprej JAZ zvem o podaljšanju ali istočasno izve tudi delodajalec?? Se ga ne bojim, samo ne bi izpadla rada en lolek, pa odkrite karte bi igrala.
Če pa ni potrebno, pa mu ne bi nekaj omenjala o podaljšanju porodniške, ker imam po mojem mnenju zelo zelo majhne možnosti.
Uff, zdaj sem se razpisala. No, če kaj veš- se priporočam user posted image

Moram it, imam Seny na vratih user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.3.2009 11:54:33   
sayuri
pikica se mi zdi fer, da se delodajalcu omeni. JAz bom tko naredila. Enkrat aprila moram do ravnateljice, da se malce pomenim z njo še o dopustu, pa v kateri razred bi šla jeseni. Potem ji bom pa omenila, da bom dala prošnjo za podaljšanje in da se lahko zgodi, da me še 3 mesece ne bo. Toliko, da so pripravljeni - tudi zarad nadomeščanja in podobnih zadev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.3.2009 12:24:50   
Anonimen

Aptamil iz Kolinske imam tist z IMMUNOFORTIS. V Mullerju sem pa zgleda navadnega vzela user posted image  So imeli sam tiste AR, pa navadne. Ti bo prav prišel?

Jaz v Mullerju kupujem IMMUNOFORTIS. Če imaš slučajno še račun, bom šla jaz mleko zamenjat (če imaš navadnega). Če pa ne, ga bom pa vseeno odkupila, ga bom že porabila, kaj če se zdaj tebi doma valjat če ga ne potrebuješ, a ne?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.3.2009 12:28:53   
Anonimen

pikica se mi zdi fer, da se delodajalcu omeni. JAz bom tko naredila. Enkrat aprila moram do ravnateljice, da se malce pomenim z njo še o dopustu, pa v kateri razred bi šla jeseni. Potem ji bom pa omenila, da bom dala prošnjo za podaljšanje in da se lahko zgodi, da me še 3 mesece ne bo. Toliko, da so pripravljeni - tudi zarad nadomeščanja in podobnih zadev.

Ja, se strinjam. Je fer da se prej omeni. Sploh pa ne vem kaj naj rečem- zakaj RA, zakaj FT, zakaj podaljšanje porodniške. Smešno ne? user posted image user posted image  Pa saj še dobro da je tako, da je z otročki vse ok. Potem mu bom pa še omenila za 6-urni delavnik, pa bo po mojem sam dol padel user posted image  Ker na mojem del. mestu je full dela- delam kot zamorc user posted image  
Pri tebi je vseeno drugačna situacija. Dva otročka, nedonošenčka, s katerima že od vsega začetka hodiš vsak teden na FT. Jaz pa sem šele zdaj začela, in to zato, ker je to moderno user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.3.2009 12:42:23   
Anonimen

LEPO POZDRAVLJENE,

SPOROČAM, DA S SPOMLADANSKO SEZONO VADBE ZAKLJUČUJEMO
V SREDO, 8. 4. 2009.
ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU!

Julija

Sayuri, Seny..

A je to vabilo na poslovilno fešto? Sem prav razumela?  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.3.2009 12:49:25   
seny

A ima katera za posodit al za podarit une čepke za v ušesa????
Hvala vam že vnaprej user posted image user posted image
ima katera to še zame?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.3.2009 13:09:03   
seny

LEPO POZDRAVLJENE,

V SREDO, 8. 4. 2009.
ZAHVALJUJEM SE VSEM, KI STE PRIDNO SODELOVALE IN NABIRALE KONDICIJO ZA PRIHAJAJOČO POMLAD IN VAS PONOVNO VABIM V DVORANO V SEPTEMBRU!

Julija

Sayuri, Seny..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si me nasmejalauser posted image user posted image Kakšna fešta nekiuser posted image user posted image user posted image Sam sporočit je hotla , da mormo karte skoristituser posted image user posted image user posted image A ti bi pa kar fešto mela , pa mogoče še čevapčiče , če bi se dalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sem se zdaj nasmejalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.3.2009 13:40:55   
Anonimen

LEPO POZDRAVLJENE,

V SREDO, 8. 4. 2009.

Julija

Sayuri, Seny..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si me nasmejalauser posted image user posted image Kakšna fešta nekiuser posted image user posted image user posted image Sam sporočit je hotla , da mormo karte skoristituser posted image user posted image user posted image A ti bi pa kar fešto mela , pa mogoče še čevapčiče , če bi se dalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sem se zdaj nasmejalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, jest bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti ne?

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.3.2009 13:57:03   
seny

LEPO POZDRAVLJENE,

V SREDO, 8. 4. 2009.

Julija

Sayuri, Seny..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, jest bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti ne?
user posted image user posted image user posted image ja valda biuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.