Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 22:55:24
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Seny da ni krivo kaj druzga in ne aerobika, da te vse boli a misliš , da nisem dihala pravilno
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 22:57:30
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy seny - hvala za mobi od Sandre malenkost In za grozno noč , bo mogoče današnja boljša.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 22:58:36
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** VSE NAJBOLJŠE TOBIJA ZA TVOJ MINI ROJSTNI DAN!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 23:01:03
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa smo s epa srečale v lJ s pikico in Zojo ter seny, Alenom in Tijo, pa smo na sončku spile en kofetek. Prav pasal je. Če bi se zmenile, se ne bi tako točno srečale pikica, še enkrta hvala za kofi Ja prav super je blo Sam naše tečke No ja.....saj ni tko hudo Za Lano
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 23:06:00
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Seny- sem Zojo potem fajn nahranila ko sva prišli domov (oz. jo je G.), potem pa sem jo orng namočila v banji. Kaj takega pa še ne Ejejej... Sem se spomnila na blago za stolček-sva pozabili nanj. Le kako ne bi med vsemi tistimi oblekicami, copatki, ... Ste potem dobili še kaj za Alena? Zoja je v avtu takoj zaspala, je bil mir do doma Ej , ampak ......pa glih tam.....bogica , ampak ona se sam smeje.Alen je reku :Je pa tako cortkana , bi jo , kar pojedu. Blago...saj res Važno , da imamo cel kamijon cunj Za Alena smo tud vse dobili je bil fant ful vesel.
< Sporočilo je popravil seny -- 26.3.2009 23:18:03 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 23:07:56
|
|
|
|
seny
|
No še eno dobro noč vam zaželim , pol pa pod kovter.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 23:10:00
|
|
|
|
seny
|
nogica , kje si pa ti , se nič ne oglasiš, to ni v tvoji navadi
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 7:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Seny- sem Zojo potem fajn nahranila ko sva prišli domov (oz. jo je G.), potem pa sem jo orng namočila v banji. Kaj takega pa še ne Ejejej... Sem se spomnila na blago za stolček-sva pozabili nanj. Le kako ne bi med vsemi tistimi oblekicami, copatki, ... Ste potem dobili še kaj za Alena? Zoja je v avtu takoj zaspala, je bil mir do doma Ej , ampak ......pa glih tam.....bogica , ampak ona se sam smeje.Alen je reku :Je pa tako cortkana , bi jo , kar pojedu. Blago...saj res Važno , da imamo cel kamijon cunj Za Alena smo tud vse dobili je bil fant ful vesel. Ma Alen je tako fejst fant, sem mu že včeraj rekla da ga bom sabo vzela ko bom šla v shopping . In da je zadovoljen tudi on. Po blago pa lahko greva drug teden Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 7:17:54 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 7:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, dobro jutro! za vse, spet jaz Noč bila pohvale vredna. Z. spala non stop do 6:30 Danes bo po mojem sonček zunaj. Krasen dan za vozičkanje, ali kofetkanje, ali oboje
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 7:31:19
|
|
|
|
smrka
|
Jutro klepetke... jest ze srkam kavo mmm. Pol pa hitr sibam z A. na pregled v bolnico.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:28:07
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Po blago pa lahko greva drug teden Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo pa veš da sem res pozabila -zase nisem nič kupila, no razen ene majice, drugače pa vse za otroke. Jao, pa niti ne rabjo, veš . Aja, pa gnojilo za ciprese sem tud pozabila, pa motiko in železne grablje;skratka sem pozabila it v semenarno al kaj je že zaena una stavba . SEm se v kmetijstvo vrgla. Na vseh koncih pikica, Super da je Zoja prespala noč , kajti naša je bila tokrta pa zares polomija. REs je tole danes preseglo vse meje dobrega okusa. PA raje vam ne napišem od kdaj do kdaj smo bedeli, ekr vam bom vso voljo vzela . Zdaj pa spi. Pa saj more enkrta polovit smrka, si em zadnjič spraševala glede diete; . Bova pa skupaj vodo žulili . mA res se moram spravit tale višek stopit. Predavanja pa; hm, na trenutke(pa so taki trenutki v večini) zna biti ubijalsko. SEm sama nase ponosna, da ne zaspim zraven . Ma saj če delamo na rač. je čisto ok, ampak ko začne morit s teoretičnim delom je pa ... sayuri, sta včeraj s Filipom dobro speljala na sistematskem? Itak da ja. Nogicaaaa, kje siii? aja, pikica, hvala za kavico. DAnes jo pijem iz kotla. Jo rabim
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:29:23
|
|
|
|
seny
|
Jutro, Danes smo spali do 06.45 Zakon pikica za spanje , pol si dons polna energije? Smrka dobro opravita.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:33:10
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Jutro, Danes smo spali do 06.45 Zakon superr . pa kaj je zdaj to?! Ali je tele vaše punce šoping tako zmatral, al jima je lj. zrak tako dobro del al kaj? KER potem moram tud jaz L. zmeraj sabo vzet smrka, dobro opravita
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:33:42
|
|
|
|
sayuri
|
DA še tu opravim svojo državljansko dolžnost . Brez računalnika sem bla. Moj je nekaj menjaval...pol sem pa jaz čist odrezana od sveta. Mi je pa Lovro v sredo zjutzraj zakuhal . Zobki Pojma nimam...bolj gledam, manj jih ma . Včeraj je bila vročina le zvečer, danes že nori, kot navit . Se opravičujem pikici in seny, ker me ni blo na aerobiko. Tud mene je nekaj zvilo v sredo in sem cel dan preživela na wcju. Zvečer me je želodec še vedno bolel, tko da nisem upala še telovadit. Bi mogla bit tam z WCjem v stalni navezi. Je Julija kaj spraševala zarad utežk? ker ima moje še vedno Včeraj sem bila s Filipom na sistematskem pregledu. Vse je super prestal Velik 116cm, težek 22kg,vid ok, sluh ok, povedal je vse, kar so ga spraševali, narisal je vse, le v laboratoriju je naredil celo uzbuno . Jah...ni ravno krvodajalec V glavnem...sem bla na koncu prav ponosna nanj Sta pa L&Z danes spala oba celo noč . Od 20h - 6h Jeee Zdaj moram pa najprej prečekirat, kaj ste naklepetale.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:44:11
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Po blago pa lahko greva drug teden Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo pa veš da sem res pozabila -zase nisem nič kupila, no razen ene majice, drugače pa vse za otroke. Jao, pa niti ne rabjo, veš . Aja, pa gnojilo za ciprese sem tud pozabila, pa motiko in železne grablje;skratka sem pozabila it v semenarno al kaj je že zaena una stavba . SEm se v kmetijstvo vrgla. Na vseh koncih vse smo iste A zdaj boš pa še res kmetovala?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:46:30
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: seny Jutro, Danes smo spali do 06.45 Zakon , al jima je lj. zrak tako dobro del al kaj? KER potem moram tud jaz L. zmeraj sabo vzet ja, ja klepetka -nč se z babicami švercat
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:52:29
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri DA še tu opravim svojo državljansko dolžnost . Super , da je L. boljš In prespana noč, pa za Filipov dobro opravljen sistematski Ja JUlija je sprašvala za vaju , utežke ima še vedno.Joj je bla spet ena plesna točka , al kok se že reče glih mal sem korake poštudirala....roke ne ..pa je blo konc
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:53:29
|
|
|
|
seny
|
sayuri je prišla na raport ma kje je pa zdaj nogica
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:53:40
|
|
|
|
dulcinea
|
dulcinea - VIDIM, DA OBVLADAŠ , vse veš in mislim da bi morala prekvalificirati svojo izobrazbo , bila bi dober EKONOMIST AL PA MA NEGER Ma jaz bi bla še mal računalničarja zraven. So me v šoli zmeraj ponucali za to. Ponavad sem morala kaj sodelavkam pomagat pri računalniku, lani me je celo uradna računalničarka poprosila za kako pomoč.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 8:55:16
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ah , še nekaj a ktera ve , če kozmetičarka NINA še dela al je sedaj sam še v domu za ostarele zaposlena moja koža rabi oddih, obraz pa nekaj popravkov no zdaj pa good night Jaz še 100 let nisem bila pri njej. A v domu je zdja zaposlena? Ko sem bila nazadnje, je delala v LJ, mislim da v KC, ampak je vseeno me poštimala. Po moje še dela, ampak delovni čas prilagaja svojemu delu. Ti jo kar pokliči, pa se zmeni. Če rabiš telefonsko, mi pa piši na ZS.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 9:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Po blago pa lahko greva drug teden Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo pa veš da sem res pozabila -zase nisem nič kupila, no razen ene majice, drugače pa vse za otroke. Jao, pa niti ne rabjo, veš . Aja, pa gnojilo za ciprese sem tud pozabila, pa motiko in železne grablje;skratka sem pozabila it v semenarno al kaj je že zaena una stavba . SEm se v kmetijstvo vrgla. Na vseh koncih No vidiš klepetka, imaš ZELO dober razlog za ponovni "švrc od doma" Drugač pa sem tudi jaz imela namen it v Semenarno, pa nisem pozabila, samo nekak mi ni zneslo . Ma pridna si ti s tem kmetijstvom. Tu in tam Jaz sem moram še marsičesa naučit
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 9:19:22 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 9:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole. Jaz sem že poštimala nekaj cunj, očistila solato, pripravila špinačo za Zojino kosilo in skrinjo, Zoja je odspala svoje pol ure. Zunaj je lep sonček, zato bova zdaj šle malo vozičkat. Današnja noč je bila potem res dobra..Sayuri , Seny in jaz Klepetka zate pa in upam, da bo kmalu bolje! Kako pa je bilo pri vas Menčy? Seny- polna energije? Jah no, od energije glih ne pokam, ampak neko voljo za to in ono pa imam. Sayuri- dobrodošla nazaj Super da je L. boljši, pa tudi ti. Na Filipa si pa upravičeno ponosna, saj je fant in pol. Vprašanje kako bo to moja Lana oddelala, zadnjič ji je rekla dr.M. da jo je treba prosit V laboratoriju pa ne bo problema, vsaj do zdaj ga ni bilo. 22 kg? Lana jih ima 17. Velika je pa tud, pravi, da je v vrtcu takoj za Gašperjem
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 9:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny, a lahko prosim A. vprašaš kdaj začnejo delati na ORL oddelku (za L.pregled). Ali pa če mi priskrbiš tel.št. od ORL, pa bom sama vprašala.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 9:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Še tole sem pozabila komentirat Saj pol pa grem Klepetka- vsa čast za "tvojo šolo" . Mene kar zmrazi ko se spomnim da bi mogla zdaj hodit v šolo. Ampak če je treba je pač treba.
< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 9:24:11 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 9:52:25
|
|
|
|
dulcinea
|
Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.