|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
26.3.2009 22:55:24   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Seny da ni krivo kaj druzga in ne aerobika, da te vse boliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš , da nisem dihala pravilnouser posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.3.2009 22:57:30   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

seny - hvala za mobi od Sandreuser posted image
malenkost

In user posted image user posted image user posted image za grozno noč , bo mogoče današnja boljša.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.3.2009 22:58:36   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

VSE NAJBOLJŠE TOBIJA ZA TVOJ MINI ROJSTNI DAN!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.3.2009 23:01:03   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
smo s epa srečale v lJ s pikico in Zojo ter seny, Alenom in Tijo, pa smo na  sončku spile en kofetek. Prav pasal je.user posted image
Če bi se zmenile, se ne bi tako točno srečaleuser posted image

pikica, še enkrta hvala za kofiuser posted image  

Ja prav super je blo user posted image Sam naše tečkeuser posted image No ja.....saj ni tko hudo user posted image
Za Lano user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.3.2009 23:06:00   
seny

Seny- sem Zojo potem fajn nahranila ko sva prišli domov (oz. jo je G.), potem pa sem jo orng namočila v banji. Kaj takega pa še ne user posted image  Ejejej...
Sem se spomnila na blago za stolček-sva pozabili nanj. Le kako ne bi med vsemi tistimi oblekicami, copatki, ...user posted image  Ste potem dobili še kaj za Alena? Zoja je v avtu takoj zaspala, je bil mir do doma user posted image

user posted image user posted image Ej , ampak ......pa glih tam.....bogica , ampak ona se sam smeje.Alen je reku :Je pa tako cortkana , bi jo , kar pojedu.
Blago...saj resuser posted image user posted image user posted image Važno , da imamo cel kamijon cunjuser posted image user posted image user posted image Za Alena smo tud vse dobili je bil fant ful vesel.

< Sporočilo je popravil seny -- 26.3.2009 23:18:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.3.2009 23:07:56   
seny
No še eno dobro noč vam zaželim , pol pa pod kovter.user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.3.2009 23:10:00   
seny
nogica , kje si pa ti , se nič ne oglasiš, to ni v tvoji navadiuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.3.2009 7:14:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Seny- sem Zojo potem fajn nahranila ko sva prišli domov (oz. jo je G.), potem pa sem jo orng namočila v banji. Kaj takega pa še ne user posted image  Ejejej...
Sem se spomnila na blago za stolček-sva pozabili nanj. Le kako ne bi med vsemi tistimi oblekicami, copatki, ...user posted image  Ste potem dobili še kaj za Alena? Zoja je v avtu takoj zaspala, je bil mir do doma user posted image

user posted image user posted image Ej , ampak ......pa glih tam.....bogica , ampak ona se sam smeje.Alen je reku :Je pa tako cortkana , bi jo , kar pojedu.
Blago...saj resuser posted image user posted image user posted image Važno , da imamo cel kamijon cunjuser posted image user posted image user posted image Za Alena smo tud vse dobili je bil fant ful vesel.

Ma Alen je tako fejst fant, sem mu že včeraj rekla da ga bom sabo vzela ko bom šla v shopping user posted image . In user posted image  da je zadovoljen tudi on. Po blago pa lahko greva drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 7:17:54 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.3.2009 7:16:06   
Anonimen
No, dobro jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, spet jaz user posted image  Noč bila pohvale vredna. Z. spala non stop do 6:30 user posted image user posted image user posted image
Danes bo po mojem sonček zunaj. Krasen dan za vozičkanje, ali kofetkanje, ali oboje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.3.2009 7:31:19   
smrka
Jutro klepetke... jest ze srkam kavo mmm. Pol pa hitr sibam z A. na pregled v bolnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.3.2009 8:28:07   
klepetkaa

Po blago pa lahko greva drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image

pa veš da sem res pozabilauser posted image -zase nisem nič kupila, no razen ene majice, drugače pa vse za otroke. Jao, pa niti ne rabjo, vešuser posted image .
Aja, pa gnojilo za ciprese sem tud pozabila, pa motiko in železne grablje;skratka sem pozabila it v semenarno al kaj je že zaena una stavbauser posted image . SEm se v kmetijstvo vrgla. Na vseh koncihuser posted image

pikica, Super da je Zoja prespala nočuser posted image , kajti naša je bila tokrta pa zares polomija. REs je tole danes preseglo vse meje dobrega okusa.
PA raje vam ne napišem od kdaj do kdaj smo bedeli, ekr vam bom vso voljo vzelauser posted image . Zdaj pa spi. Pa saj more enkrta polovit

smrka, si em zadnjič spraševala glede diete;user posted image user posted image user posted image . Bova pa skupaj vodo žuliliuser posted image . mA res se moram spravit tale višek stopit.
Predavanja pa; hm, na trenutke(pa so taki trenutki v večini) zna biti ubijalsko. SEm sama nase ponosna, da ne zaspim zravenuser posted image user posted image .

Ma saj če delamo na rač. je čisto ok, ampak ko začne morit s teoretičnim delom je pa ...user posted image

sayuri, sta včeraj s Filipom dobro speljala na sistematskem? Itak da ja.

Nogicaaaa, kje siii?

aja, pikica, hvala za kavico. DAnes jo pijem iz kotla. Jo rabimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.3.2009 8:29:23   
seny
Jutro,
Danes smo spali do 06.45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakonuser posted image user posted image user posted image
pikica user posted image user posted image user posted image  za spanje , pol si dons polna energije?user posted image
Smrka dobro opravita.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.3.2009 8:33:10   
klepetkaa

Jutro,
Danes smo spali do 06.45user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakonuser posted image user posted image user posted image

superruser posted image . pa kaj je zdaj to?! Ali je tele vaše punce šoping tako zmatral, al jima je lj. zrak tako dobro del  al kaj? KER potem moram tud jaz L. zmeraj sabo vzetuser posted image

smrka, dobro opravitauser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.3.2009 8:33:42   
sayuri
DA še tu opravim svojo državljansko dolžnost user posted image user posted image user posted image . Brez računalnika sem bla. Moj je nekaj menjaval...pol sem pa jaz čist odrezana od sveta. Mi je pa Lovro v sredo zjutzraj zakuhal user posted image . Zobki user posted image  Pojma nimam...bolj gledam, manj jih ma user posted image . Včeraj je bila vročina le zvečer, danes že nori, kot navit user posted image .
Se opravičujem pikici in seny, ker me ni blo na aerobiko. Tud mene je nekaj zvilo v sredo in sem cel dan preživela na wcju. Zvečer me je želodec še vedno bolel, tko da nisem upala še telovadit. Bi mogla bit tam z WCjem v stalni navezi. Je Julija kaj spraševala zarad utežk? ker ima moje še vedno user posted image

Včeraj sem bila s Filipom na sistematskem pregledu. Vse je super prestal user posted image  Velik 116cm, težek 22kg,vid ok, sluh ok, povedal je vse, kar so ga spraševali, narisal je vse, le v laboratoriju je naredil celo uzbuno user posted image . Jah...ni ravno krvodajalec user posted image  V glavnem...sem bla na koncu prav ponosna nanj user posted image user posted image  

Sta pa L&Z danes spala oba celo noč user posted image . Od 20h - 6h user posted image user posted image user posted image  Jeee user posted image

Zdaj moram pa najprej prečekirat, kaj ste naklepetale. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.3.2009 8:44:11   
seny

Po blago pa lahko greva drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image Pa klepetka je tud zihr kaj pozabila kupit, pa ostale tud še kaj rabijo user posted image user posted image user posted image  

pa veš da sem res pozabilauser posted image -zase nisem nič kupila, no razen ene majice, drugače pa vse za otroke. Jao, pa niti ne rabjo, vešuser posted image .
Aja, pa gnojilo za ciprese sem tud pozabila, pa motiko in železne grablje;skratka sem pozabila it v semenarno al kaj je že zaena una stavbauser posted image . SEm se v kmetijstvo vrgla. Na vseh koncihuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse smo isteuser posted image user posted image user posted image user posted image A zdaj boš pa še res kmetovala?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.3.2009 8:46:30   
seny

Jutro,
, al jima je lj. zrak tako dobro del  al kaj? KER potem moram tud jaz L. zmeraj sabo vzetuser posted image

ja, ja klepetka -nč se z babicami švercatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.3.2009 8:52:29   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

DA še tu opravim svojo državljansko dolžnost user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super , da je L. boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image In prespana noč, pa za Filipov dobro opravljen sistematskiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja JUlija je sprašvala za vaju , utežke ima še vedno.Joj je bla spet ena plesna točka , al kok se že rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image glih mal sem korake poštudirala....roke ne ..pa je blo koncuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.3.2009 8:53:29   
seny
sayuri je prišla na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image ma kje je pa zdaj nogicauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.3.2009 8:53:40   
dulcinea

dulcinea - VIDIM, DA OBVLADAŠ user posted image , vse veš in mislim da bi morala prekvalificirati svojo izobrazbo user posted image , bila bi dober EKONOMIST AL PA MA user posted image NEGER

Ma jaz bi bla še mal računalničarja zraven. So me v šoli zmeraj ponucali za to. Ponavad sem morala kaj sodelavkam pomagat pri računalniku, lani me je celo uradna računalničarka poprosila za kako pomoč.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.3.2009 8:55:16   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

ah , še nekaj
a ktera ve , če kozmetičarka NINA še dela al je sedaj sam še v domu za ostarele zaposlena user posted image
moja koža rabi oddih, obraz pa nekaj popravkov user posted image user posted image user posted image
no zdaj pa

good night

Jaz še 100 let nisem bila pri njej. A v domu je zdja zaposlena? Ko sem bila nazadnje, je delala v LJ, mislim da v KC, ampak je vseeno me poštimala. Po moje še dela, ampak delovni čas prilagaja svojemu delu. Ti jo kar pokliči, pa se zmeni. Če rabiš telefonsko, mi pa piši na ZS.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.3.2009 9:10:44   
Anonimen

No vidiš klepetka, imaš ZELO dober razlog za ponovni "švrc od doma" user posted image user posted image user posted image
Drugač pa sem tudi jaz imela namen it v Semenarno, pa nisem pozabila, samo nekak mi ni zneslo user posted image .
Ma pridna si ti s tem kmetijstvom. Tu in tam user posted image  Jaz sem moram še marsičesa naučit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 9:19:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.3.2009 9:19:02   
Anonimen
Takole. Jaz sem že poštimala nekaj cunj, očistila solato, pripravila špinačo za Zojino kosilo in skrinjo, Zoja je odspala svoje pol ure. Zunaj je lep sonček, zato bova zdaj šle malo vozičkat.
Današnja noč je bila potem res dobra..Sayuri user posted image , Seny user posted image  in jaz user posted image
Klepetka zate pa user posted image  in upam, da bo kmalu bolje! Kako pa je bilo pri vas Menčy?

Seny- polna energije? Jah no, od energije glih ne pokam, ampak neko voljo za to in ono pa imam. user posted image  
Sayuri- dobrodošla nazaj user posted image  Super da je L. boljši, pa tudi ti. Na Filipa si pa upravičeno ponosna, saj je fant in pol.  Vprašanje kako bo to moja Lana oddelala, zadnjič ji je rekla dr.M. da jo je treba prosit user posted image  V laboratoriju pa ne bo problema, vsaj do zdaj ga ni bilo.  22 kg? Lana jih ima 17. Velika je pa tud, pravi, da je v vrtcu takoj za Gašperjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.3.2009 9:21:47   
Anonimen
Seny, a lahko prosim A. vprašaš kdaj začnejo delati na ORL oddelku (za L.pregled). Ali pa če mi priskrbiš tel.št. od ORL, pa bom sama vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.3.2009 9:23:24   
Anonimen
Še tole sem pozabila komentirat user posted image  Saj pol pa grem user posted image

Klepetka- vsa čast za "tvojo šolo" user posted image user posted image . Mene kar zmrazi ko se spomnim da bi mogla zdaj hodit v šolo. Ampak če je treba je pač treba.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 27.3.2009 9:24:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.3.2009 9:52:25   
dulcinea
Zakaj pa jaz ne vem, v kakšno šolo hodi Klepetka? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.