|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 27.3.2009 19:56:55
|
|
|
|
klepetkaa
|
oj, sem si mogla oči pomencat, če prav vidim, kolk ste naklepetale samo na hitro, ker imamm eno goro cunj. Spet Tolk sem se vam spet nasmejala med branjem.. ste pa res face... in res em vesela, da sem vas spoznala..vse po spisku . Za vsako ena LANa spi, čez dan je spala 3 ure... no ja,saj enkrat more, kajne. Z D. sva bila danes na sistematskem. Vse ok, nobenih izgredov, samo na poti do laboratorija sva šla bolj tako... en korak naprej dva pa nazaj ... ampka ni bilo panike. Velik 116 cm, težak pa 19, 5 kg. Lušinova pravi, da ga je čisto dovolj. CEpljen ni bil, ker je imel pred 3 tedni klopa in da je dobro počakat skupno 5 tednov... torej cepljene čez 14 dni. Si je hudoo oddahnil . Za danes. nogica, jaz bom tud šla enkrta drug teden v LJ. MOram res v Semenarno. SAmo še ne vem kdaj, vem samo da v petek ne, ker imam predavanje. aha, moja "šola", ki to ni šola . Obiskujem tečaj knjigovodstva. Kar zanimivo, dokler ne začne morit s teorijo . Jutri imam tudi 5 ur na urniku... sayuri, super za presenečenje . Veš kaj mi je najprej padlo na pamet, ko sem prebrala da jutri ob 9.... da te bo peljal z mano na predavanje; namreč tud meni se začne ob 9. DRugače pa mislim, da je možno, da bosta šla npr. v Dolenjske toplice, v kakšno kopel z vrtnicami ali kaj podobnega smrka, super za vašo morebitno fuzbalerko . KOzmetičarka Nina ziher še dela. PReverjeno. menčy, no, pol sva že dve , ki se lahko smiliva sami sebi zaradi spanja oz. nespanja ponoči .MI je takoj lažje nč.... pridem še pol kasneje... moram itak, preden bom šla spat, še na farmo pogledat, če vse štima aja, pa vsem najlepša hvala za darila . SE bom tud jaz spravia k temu poslu in vam tud poslala
|
|
|