|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 26.3.2009 20:18:40
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Seny da ni krivo kaj druzga in ne aerobika, da te vse boli Jest sem tud hodila neki cajta se ko sem bla v Slo, sam je blo bl tko brezveze.. bolj telovadba kot kaka aerobika.. kaj pa vem.. Men je pa tud telovadba ok, sam da je neka skupina, in da se prisiliš it tja, ker si glih plačov za cel mesec. Nogica, pol si ti kot jest za regrat, jest bi ga jedla tudi nonstop. Tle ga bo za nabirat mogoce cez mesec dni, al mal vec... Komaj cakam. Drgac svedi ga ne nabirajo, tako da ko me kdo vidi ko nabiram, si misli da nabiram za kakega hisnega zajcka Mmmm, mi ga jemo že enih 14 dni. Tukaj bo kmal že cvetel. Men je to najboljša solata. Smrka, ne sekiraj se, če ga oni ne jejo. Saj pa kaj drugega. Ne bom pozabila, ko sva pri gostiteljih v Štokholmu jedla pečen pudidng iz krvi. Men se je skor obračalo. Za povrh so ga pa jedli še z brusnično marmelado. Kako mate kaj vreme? Tle je tako svinjsko mraz, da to nemors verjet. Sonce sije, ampak piha tako hladen veter, da te premrazi do kosti. Sem sla po hcero v vrtec, pa sem mislila da bove kej rile po peskovniku zunaj.. sam sva se hitr predomislili. ceprav, hcera bi bla zunaj, ne smirgla ona nic Tukaj je še kar mraz, ma baje da bo zdaj konc zime. Za soboto napovedujejo še burjo, pol pa mende bo. Ja, si pa predstavljam kako je pri vas, ker me je lani julija skoraj zeblo tam pri tebi. P.s.: Kmetovalke, a se da dnar nabrat tud kako drugace, al samo ko ti ti pridelki obrodijo? Klepetka, sem si ogledala tvojo kmetijo, ti si polovico zemlje v njivo pretvorla!! sem se tolk nasmejala Kaj je to kul! Zaenkrat je dobro naredit tko kot Klepetka, samo moraš posadit paradajze, ker je največji dobiček z njimi. Seveda moraš pol vsak dan ga pobrat, ker dozori v enem dnevu. In pol ko zaslužiš recimo za drvarnico, kupiš drvarnico in posekaš drevje in s tem zasluži. Brez skrbi, druge ti pošljemo kot darilo spet. In pol ko zaslužiš za skedenj, lahko prodajaš živali. Pol pa že nimaš več kam z dnarjem... Lepo se mejte, en veliko objem vsem skupaj Enako. Kje je pa srki, ze dolgo ni bla na raportu. Tud jaz jo pogrešam. Če ni mogoče zmrznila v unih rovtah
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|