|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.3.2009 8:52:17
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro L&Z se igrata na blazini. Joj, sta posrečena. Se pogovarjata s svojimi čudnimi glasovi , se gledata, že pulita igrače en drugmu . Kaj bo šele.... NAjprej moram pokomentirat aerobiko. pikica in seny, jaz sem se tud parkrat zapletla s tistimi križnim koraki, pa samba pa roke gor/dol...ene parkrat sem bla sama sebi tko smešna AMpak mi je blo fajn. Men je ful všeč. Danes sicer čist nikjer nč ne čutm-mogoče malo v rokah. Bi mogla mogoče bolj aktivno delat? A ste dobili mejl od Julije, da bo zbirala prijave za utežke? pikica s Filipom sva se včeraj vidla za 10 minut, tko da mi ni nč omenil-nobene naloge Sem pa prejšnji teden nesla Aidi en kup Fructalovih kozarčkov in še večji kup pokrovčkov. Je rekla, da to zmeraj rabjo. Tko, da jih jaz kar lepo operem in v vrečko dajem, pa bo Filip sproti odnašal Pokrovčki vem, da so fajn, če kaj rišejo/barvajo....pa te barve potem v pokrovčke nalijejo otročkom. Tako tud jaz delam v šoli. Menčy, jaz mislim, da te hoče Zarja majčkeno izkoristit. Ne to za slabo vzet. SI krasna mamica in Zarja točno to ve. Vem, da se ti trga srce, ko jo gledaš žalostno in ko te prosi, da ne bi šla v vrtec. Misliš, da bi jo lahko tvoj ati zjutraj odpeljal? Sem imela nekaj časa isti problem s Filipom. Kadar sem ga jaz peljala, ni hotel v igralnico, pa se stiskal, pa lubčkal... Ko ga je peljal S., je sam stekel-brez problema. Mogoče bi to poskusila, kaj praviš? Si vprašala, kaj naredim z oblekicami L&Z. Glede na to, da smo pri nas zaključili z , sem se odločila, da bom oblačila prodala. Sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da veliko ljudi kupuje rabljena otroška oblačilca. SPloh za dojenčke. Je pa tud logično, saj so ta oblačilca kot nova. V treh mesecih jih otroček preraste. TAko dam vsake tolk časa oglas na mama.si in takoj se oglasijo mamice. Ene kupijo po eno/dve stvari, ene več kosov.... Tako se mi oblačila ne kopičijo po omarah... nogica ajej, si imela še dodaten strošek z zdravstveno izkaznico. SAmo, da je Tara bolje. MAlo sem študirala, (glede na to, da te ne poznam ), če ima tvoj mož mogoče sestri R. in M.? Potem vsaj približno vem, kam bi te lahko dala klepetka spet štrajka al spet nima neta? Nasy aaaa, kako je Maša velika . Odkar je nism vidla, je res ful zrasla. PA frajla lepo že kar na kolesu Super Kolesarjenje po Ribnici je itak "IN". Punca že razmišlja o triatlonu Evo...jok...
|
|
|