|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.2.2009 10:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! No, mi spet spimo. Se je Zoja zbudila danes že ob 6h, pa sva potem skupaj nazaj zaspali do 8:30. Sayuri- za lepo noč. Naj jih bo vedno več takih. Primorska .. mmmm, ja, bo se treba spet malo na obalo spravit, se človek čisto drugače počuti ko pride domov. Jap, prehitro rastejo ti naši otročki. Najbolj pametni pa smo starši ko rečemo:" Joj, moj-a pa nikoli ni bil-a tako majhen/majhna!" Kašic Bebivita jaz nisem še nikoli poskusila. Kupujem v glavnem Alete, Hipp in včasih Frutek. Za cene enih, drugih in tretjih pa sploh ne vem No, poročaj kako se obnesejo te kašice. Jaz z mojo Lano nimam problemov glede spanja drugje. Ves čas me sprašuje (beri-med tednom, vikendom, kadarkoli ):"mami, a bom lahko danes na Griču spala?" ali pa "mami, jaz bi pri babici spala." Da pa ne rečem če "je treba it" na počitnice do kakšne sestrične.. Ufff, takrat pa gre po vseh štirih, sam da je čimprej tam Plavanje ja.. ravno prej sem govorila s kolegico, so šli za par dni v Čateške toplice, pristala pa je s svojih 1,5 let starim otročkom v Brežiški bolnici. Zastrupitev z bazensko vodo, za povrh vsega pa je fasal še rotavirus. Čisto je bogi. So rekli Brežiški doktorji da če bi starši vedeli koliko svinjarije je v bazenih,.. Baje je zdaj tam 6 staršev z otroci, ki so staknili to zastrupitev. No, moja Zoja pa v Atlantisu tako uživa ko daje rokice pod vodo in hitro v usta in ponovi vajo spet in spet. Ji je tako všeč ko to počne, meni seveda malo manj, samo kaj čmo. Sem še vedno mnenja da se to dogaja/zgodi. Ne vsakemu. Je treba bit mogoče malo bolj previden (samo kako?), ne moreš se pa zdaj izolirat. Čeprav če bi bila sama na tem, bi verjetno tudi jaz rekla "Nikoli več v bazen!" No, zdaj sem se razpisala kot nek poznavalec "bazenskih zadev". Lepo se imejte!
|
|
|