Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.2.2009 8:13:31
|
|
|
|
klepetkaa
|
jutro, da dam cahn, da še brcam .ker odkar sem bila bolna in so mi postavili diagnozo sinuitis(ki pa je že zdavnaj dobro), se me zdaj močno drži še lenoritis .Tako da lena lena za pisat. V olajševalno okoliščino se šteje redno branje vsak dan . Sicer pa je kar zatišje na tej naši temi, še dobro da hodite na telovadbo, da kaj rečete o tem , ker drugače bi se še bolj prah nabiral tukaj gor . Drugače pa smo ok, Lana bo jutri ceplena z 1 meseečno zamudo, ker je bila bolna. dovolj za zdaj, ker nekaj voham.. Lana šla mimo lp
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.2.2009 15:09:32
|
|
|
|
sayuri
|
Kje nas najdem-na drugi strani klepetkaa ma pa nov avatar. Al te pa res tulk cajta že ni blo tle... Lenoritis pa vsak sem in tja faše, ne sekiraj se zarad tega KAm bosta z lano hodili plavat? DAnes je blo prav fajn na telovadbi. Se je res poznalo, da nas je bilo manj in si lahko normalno dihal PA kavica in klepet potem je tud pošteno pasal. Se vsake tolk časa zavem, da res premalo dam na take malenkostne stvari, ki človeka kar poživijo .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 9:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! No, pa ga spet imamo , sneg namreč. Upam, da ga kmalu pobere. Zoja spi, jaz pa grem ven kidat, da se malo pretegnem . Posledic od včerajšnje telovadbe ni, očitno že nisem prav vaj delala . Bom danes zvečer popravila oz. nadoknadila, na sporedu je aerobika . Tudi meni je bilo včeraj na telovadbi bolj všeč kot prvič, bolj umirjeno, sproščujoče in prav fajn! Kavica potem pa naj kar postane naša obveza , lahko pa še kdaj vmes, med torkom in torkom . Ja Sayuri, mislim da se vsak izmed nas kdaj pa kdaj zave, da premalo damo na stvari oz. trenutke, ki naredijo dneve polnejše. Pa čeprav samo klepet in dobra . Res je nekaj zatišje na tej naši temi. Spet bi nas skoraj na drugo stran vrglo. Alo punce, kje ste? Ene se že dooolgo časa niso oglasile.. nč ne bom naštevala . Jutri pa plavanje, nisem si mislila da bom tele četrtke komaj čakala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 10:18:51
|
|
|
|
Menčy
|
Dobro jutro! Res je, SAYURI in PIKICA, telovadba je bila super, pa seveda tudi, to nam mora priti v navado, jaz sem prišla kot prerojena domov pa tud Tobija je bil zadovoljen, zadnjič sta ga je po moje šunder in prevelika gužva iztirila. BABNCE pa so po mojem že vse po službah pa ne najdejo časa al kaj? saj mi je kar nerodno , na kavi sem bila z nekom, ki ga sploh ne poznam pa se niti predstavili nisva... :( torej Sayuri in Pikica, katera je bila 4. mamica z nami?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 10:19:49
|
|
|
|
Menčy
|
še nekaj a je katera slišala, kdaj bo predstava za otroke v kočevski knjižnici (od 2 let naprej) ?????
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 10:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Dobro jutro! saj mi je kar nerodno , na kavi sem bila z nekom, ki ga sploh ne poznam pa se niti predstavili nisva... :( torej Sayuri in Pikica, katera je bila 4. mamica z nami? Menčy- tudi jaz ne vem kdo je tista 4. mamica. Jaz sem bila z njo na kavi celo dvakrat . Pride zdaj Tijina mamica k meni, pa jo bom zaslišala Pri nas je vse skidano Bravo jaz!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 10:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy še nekaj a je katera slišala, kdaj bo predstava za otroke v kočevski knjižnici (od 2 let naprej) ????? Jaz nič ne vem o tem.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 13:27:30
|
|
|
|
seny
|
Ku-kuc - sem vas mal pokukala , če lahko.Mi je Pikica povedala , da tukaj klepetate. Kolk strani ste že natipkale , verjetno , kar redno čvekate.Vas nisem brala za nazaj , ker je preveč , vas bom zdaj večkrat preletela Z nekaterimi hodimo skupaj na telovadbo , pa sem pozabila s katerimi Skratka , katere sem vas spoznala ste krasne punce in v torek na kavici je bilo super. Tko sem se nasmejala mamici od Tobija ko je govorila kako je hčerka v ambulanti razlagala.... še zdaj mi gre na smeh ko se spomnim.Naj nam to ostane v navadi .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 13:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeee seny, dobrodošla!!! . Lepo da si se oglasila, sem prav vesela, od sedaj naprej pa kar večkrat kaj napiši, več nas je, boljše je !
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 16:11:56
|
|
|
|
sayuri
|
Kdo je zdaj seny? Tiina mamica? pikica ma nov avatr vidim . Se strinjam s teboj, da je kavica sedaj nujna po telovadbi Menčy, tiste Zarjine izjave na sistematskem so pa legendarne. Včasih na mama.si potrebujejo smešne izjave otrok. Saj je brez podpisa-če se ti da, lahko napišeš, pa bojo v reviji objavili. Ker je res izjava, "da dol padeš". Četrta mamica je bila iz Lepovč. Mi smo imeli skupaj krst, zato jo poznam. malčica je pa Zala (upam, da sem si prav zapomnila )
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.2.2009 18:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, nekaj sem si mogla pripopat, po tolkem času se pa spodobi met kakšen avatar , če je dober ali ne Jap, četrta mamica je res iz Lepovč in ima punčico Zalo . No tako, mi smo proslavili 80 let moje stare mame, najbrž imam lepo rdeča lička (Sayuri, ne, nisem zaljubljena ), zdaj pa se grem pripravit za aerobiko .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.2.2009 9:50:50
|
|
|
|
smrka
|
Jutro ribncanke, ful se sirimo, cedalje nas je vec !! A ste se ze vse fajn natelovadile?? Moja jutranja telovadba, do vrtca z A. na sankah je uspesno opravljenja, po vrtcu pa se greve se sankat.. no jest stojim na hribu, tamala se spusca in krici od veselja. Pa to je za znort Pr nas tle gor, snezi, tako lepo je videt ta snegec jaoooo, uzivam v tem. No lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.2.2009 21:30:59
|
|
|
|
Menčy
|
Pozdravljena SENY-Tijina mami, a ne ? Lepo. da si se oglasila in ja, je bila super, KLEPET Z VAMI še boljši, če pa je bilo polno smeha pa še tolk boljš. JAZ TOREJ KOAMJ ČAKAM PRIHODNJI TOREK, z vami mi je prav fajn . SAYURI in PIKICA- HVALA ZA pojasnitev. Aha, na mami.si praviš, d abi jim te izjave prav pršle, bom 1x mal gor uč vrgla. pikica .- pa vse naj tvOji STARI MAAMII
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 8:47:17
|
|
|
|
sayuri
|
Tkole L&Z čakata na skok v vodo Dobro jutro Za mano spet katasrofalna noč. DAnes sem mogla zložit vsako kost posebej, da sem se lahko pokonci postavila Bo bolje...nekoč DA še ostalim povem, kako sem se eno pametno včeraj spomnila. Sem klepetki na FBju to že napisala. V torek je prav lepo vabljena (in vse ostale tudi) na kavico v Gol (po telovadbi). A se katera spomni, kdaj smo zadnjič končale s telovadbo? smrka tudi pri nas še nič ne diši po pomladi. Uf...sem že sita tega snega. Upam,d a danes en bo pihalo, da gremo malo ven.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 8:51:22
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, kako sta črička lepa . V gol se bom pa prav rada prištulila; sem sicert o že imela v planu,s amo še izvesti bi ga mogla povej mi, ti si enkerat rekla, da si gostila trojanskega konja?! AKko je to zgledalo? KER men ise na ekranu skoz nekaj od trojan izpisuje danes; pa ne vem al je konj, al mi pa krofe kdo ponuja .In če je res virus , si sama potemkaj zrihtala? aja, za spanje pa ti pošiljam eno močno kavo in .ja nimaš kaj dost, bo bolje.enkrat. vidiš, tole so pa naši sodobni otroci, ko že od malega ponočujejo. čeprav je pri na malo oz. kar dosti boljše. pa saj je bil že čas
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 20.2.2009 8:54:29 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 9:37:44
|
|
|
|
smrka
|
Klepetka, ce ti tist trojan ne ponudi tanajvecjega krofa pol je ziher konj Jest ti svetujem da si zrihtas antivirusni program, ce ga ze imas potem ga moras nadgradit al obnovit, nevem kako bi temu rekla. Lahko si downloudas z interneta Kaspersky - ta je zakon. Mislim da ga imas 30 dni zastojn, potem pa placas in mas za eno leto. Ta program je res zakon. No ko ga bos namestila ti bo poiskal viruse in potem bos kliknila da jih zabrise stran cim dlje, in da ne pride vec nazaj Jest bom sla pa danes malo v mesto, sem dobila neki dnarckov za rojstni dan pa mislim da bi to kej investirala v kak prstan orng, al pa kako orng uro....Mi poveste kere ure so zdaj IN, a take "normalne" velikosti, al une ki so oreng velike? Fajn bodte ribn`canke!!!
< Sporočilo je popravil smrka -- 20.2.2009 9:38:25 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 11:46:15
|
|
|
|
sayuri
|
smrka pojma nimam za ure. Je ne nosim pikica, kako je blo na FTH?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 14:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem doma. Sem bila na sprehodu v mestu , je pasalo bit malo na zraku. Sayuri- luštna tvoja dva črmrlja, joj, kako lepo je videt dvojčka in upam, da bosta kmalu spala tako kot treba. Na FTH je bilo fajn, hodili bova vsake 14 dni, ker baje ni potrebe za vsak teden. Čeprav jaz bi kar vsak teden se malo odpeljala do Kočevja , Petra je res fajn, zelo prijazna. Zoja je OK, mogoče malo leva rokica "zaostaja", drugač pa je elastična , no, saj to tud sama vem . Je pa fino slišat strokovno mnenje o razvoju tvojega otroka. Telovadbo smo (mislim da) končali ob 11h. In lepo, da nas bo še več na "naši" kavici . Klepetka- mi smo tud imel enkrat nekaj trojanskega, pa ni bil krof , nam je to odstranil en računalničar. Smrka- za ure ne vem kakšne so moderne. Sem pa bolj za klasiko. Nosim jo ne, se pa skoraj čisto nova valja nekje po predalu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 14:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, kaj boste pa jutri kaj počeli? A se bo v Ribnici vsaj kaj za otroke dogajalo? Nič nisem nikjer zasledila. No, mi se bomo odpeljali v Cerknico na otroško maškarado; http://www.cerknica.net/pust/p_maskarada.html Kako oz. v kaj boste oblekle svoje otročke?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 15:32:17
|
|
|
|
sayuri
|
klepetka ja, do zdaj smo dvakrat imeli trojanskega konja. Računalnik je kar blokiral, sam se je ugašal, na koncu se ga že ugasnit ni več dalo. Se pa niso nobeni krofi kazali. Zihr maš kakšno reklamo Je pa Nik (računalničar)zrihtal potem računalnik. pikica, no fajn, da ste se natelovadile. Jaz naj bi z Zaro tud na 14 dni hodila. Ker je nimam kje pustit, jo vzamem s seboj. Je pa sedaj zara kar ena lenčka postala. Lovro je ful priden in lepo dela. ZAra pa kr nič Lumpa. Ne vem, če bo v Ribnici kaj za maškare. Filip bo v torek Ninja želva-če bo Lani ni blo šans, da bi se oblekel Kaj v Cerknici bo jutri al v nedeljo? Mogoče bi šli malo pogledat-če bi blo lepo vreme in če ne bomo preveč prehlajeni. Še tuki pripopam slike....če / ko mama pusti otroka brez nadzora...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 21:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiii, kakšne zelenjavne slikice . Mi boš povedala kako fotografijo prilepiš gor, mogoče bom tudi jaz kakšno kdaj V Cerknici je jutri otroška maškarada (bom prilepila iz internetne strani), v nedeljo je karneval. In ker mi ne gremo v nedeljo na karneval in nam bo jutri v športni dvorani bolj toplo, gremo jutri . Na karneval v Cerknici pa smo lansko leto čakali kar lep čas, smo bili že vsi premraženi preden je sploh prišel sprevod . Me je zeblo kot , čeprav me je takrat že Zoja grela . Mi smo bili danes na probi Laninega pustnega kostuma . Ona že komaj čaka da se obleče v tigrčka, Zoja bo pa miška, čeprav ji ne bo po mojem čisto nič jasno kaj se dogaja .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.2.2009 21:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
VELIKA OTROŠKA MAŠKARADA ZMAJČKOV PLES Maškarada za predšolsko in šolsko mladež Sobota, 21. 2. 2009 od 15. do 18. ure, v Športni dvorani Cerknica Ni ga večjega veselja za butalske starše, kot je takrat, ko našemijo deco po svoji podobi in se odpravijo, spominjajoč se svojih mladostnih norosti, na našo otroško maškarado. Pravzaprav je to tudi dviganje temperature, da mogoče še sami pod večer snamemo maske, ki jih nosimo vse leto, in se sproščeno, kot deca, prepustimo pustnim norčijam. Otroci so bogastvo, s tem pa je treba ravnati pazljivo! Saj vemo, časi so težki, ta stari tiščijo, devetletletka tare in kaj ima človek od življenja … Pust pa je naš največji praznik! In zakaj ne bi preživeli nekaj prijetnih uric v čarobnem pravljičnem svetu naše pustne sobote skupaj z vašimi in našimi indijančki, coprničkami, vitezi, klovni … Sobota, 21. februar 2009, ob 15. do 18. ure, Športna dvorana Cerknica, ZMAJČKOV PLES, otroška maškarada s skupino MAK, Damjano Golavšek, butalci, coprnicami... Vstopnina 3 EUR, otroci do 1 metra višine imajo prost vstop. Ob nakupu vstopnice podarimo krof ali sok. Lojze pustni
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 21.2.2009 9:00:36
|
|
|
|
sayuri
|
Aha, v dvorani je tole pustno rajanje... JAh no...S danes dela in bog ve, do kdaj bo na firmi....tko, da danes zihr nikamor ne gremo. Jutri pa v tisti mraz stat... PA še nismo kakšni strastni oboževalci maškar. Slikce sem gor prilepiš takole: Odpreš toles stran: http://www.shrani.si/ Prebrskaš in v svojem računalniku najdeš slikco, ki bi jo rada pokazala. Klikneš na Dodatne možnosti OBVEZNO narediš kljukico v prvi kvadratek in izbereš recimo 400 pikslov Pritisneš oranžen gumb Shrani Potem se ti bo pokazala slikca in 4 kode. Označiš kodo za forume jo skopiraš semle na post, ki ga pišeš in to je to
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 21.2.2009 16:22:40
|
|
|
|
seny
|
Pozdrave še od mene Sayuri in Menčy ja Tijina mamica sem. Telovadbo smo prejšnič končali mal čez enajst. Sayuri kakšna cortka sta tvoja čmrlja. Joj, pa neprespane noči Danes ponoči sem se tud jaz vpisala v ta kljub neprespanih noči .Srčno upam , da ne bo redno obiskan Se je naša frajla odločila , da bi rada spoznala še nočno življenje Jaz sem se pa na vse pretege trudila , da ji nebi bilo všeč No ja , danes hodim pa k zombi Menčy tudi jaz komaj čakam torek ,res mi je fajn.Zdaj smo se tri mamice odločile , da hodimo pa še na aerobiko To je heca , smo se nasmejale , drug dan sem pa komaj po stopnicah hodila Pikica kako pa tvoje maškarce , fenomenalne sta bile, sem mogla še sestri slikco pokazat , je bla čist navdušena.Takoj me je hotla prepričat , naj še jaz Tijo oblečem.Pri nas Alen ne mara pusta je blo zmeraj en kup slabe volje , če smo ga oblekli , tako , da ga več ne silim , no ker se pa on noče potem pa še Tijo nisem Lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 21.2.2009 17:35:34
|
|
|
|
klepetkaa
|
samo tole za zdaj; seny, zdaj pa te ima na sumu katera si; sem malo povezala nick s tvojim pravim imenom in imeni otrok in pa s starostjo Tie . No, jaz sem pa tista , ki sem ti še dolžna nekaj € za slike iz grada . Sam upam, da nisem falila zdajle .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......