|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
17.2.2009 8:13:31   
klepetkaa
jutro,

da dam cahn, da še brcamuser posted image .ker odkar sem bila bolna in so  mi postavili diagnozo sinuitis(ki pa je že zdavnaj dobro), se me zdaj močno drži še lenoritisuser posted image .Tako da lena lena za pisat. V olajševalno okoliščino se šteje redno branje vsak danuser posted image .
Sicer pa je kar zatišje na tej naši temi, še dobro da hodite na telovadbo, da kaj rečete o tem , ker drugače bi se še bolj prah nabiral tukaj goruser posted image .

Drugače pa smo ok, Lana bo jutri ceplena z 1 meseečno zamudo, ker je bila bolna.

dovolj za zdaj, ker nekaj voham.. Lana šla mimouser posted image

lp

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.2.2009 15:09:32   
sayuri
Kje nas najdem-na drugi strani user posted image

klepetkaa ma pa nov avatar. Al te pa res tulk cajta že ni blo tle... user posted image  Lenoritis pa vsak sem in tja faše, ne sekiraj se zarad tega user posted image  KAm bosta z lano hodili plavat?

DAnes je blo prav fajn na telovadbi. Se je res poznalo, da nas je bilo manj in si lahko normalno dihal user posted image  PA kavica in klepet potem je tud pošteno pasal. Se vsake tolk časa zavem, da res premalo dam na take malenkostne stvari, ki človeka kar poživijo user posted image .

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.2.2009 9:46:16   
Anonimen
Jutro!
No, pa ga spet imamo user posted image , sneg namreč. Upam, da ga kmalu pobere. user posted image
Zoja spi, jaz pa grem ven kidat, da se malo pretegnem user posted image . Posledic od včerajšnje telovadbe ni, očitno že nisem prav vaj delala user posted image . Bom danes zvečer popravila oz. nadoknadila, na sporedu je aerobika user posted image .
Tudi meni je bilo včeraj na telovadbi bolj všeč kot prvič, bolj umirjeno, sproščujoče in prav fajn! user posted image  Kavica potem pa naj kar postane naša obveza user posted image , lahko pa še kdaj vmes, med torkom in torkom user posted image . Ja Sayuri, mislim da se vsak izmed nas kdaj pa kdaj zave, da premalo damo na stvari oz. trenutke, ki naredijo dneve polnejše. Pa čeprav samo klepet in dobra user posted image .

Res je nekaj zatišje na tej naši temi. Spet bi nas skoraj na drugo stran vrglo.
Alo punce, kje ste? Ene se že dooolgo časa niso oglasile.. nč ne bom naštevala user posted image  .

Jutri pa plavanje, nisem si mislila da bom tele četrtke komaj čakala user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.2.2009 10:18:51   
Menčy
Dobro jutro!

Res je, SAYURI in PIKICA, telovadba je bila super, user posted image pa seveda tudi, to nam mora priti v navado, jaz sem prišla kot prerojena domov pa tud Tobija je bil zadovoljen, zadnjič sta ga je po moje šunder in prevelika gužva iztirila.
BABNCE pa so po mojem že vse po službah pa ne najdejo časa al kaj? user posted image

saj mi je kar nerodno user posted image ,  na kavi sem bila z nekom, ki ga sploh ne poznam pa se niti predstavili nisva...  :(
torej Sayuri in Pikica, katera je bila 4. mamica z nami? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.2.2009 10:19:49   
Menčy
še nekaj
a je katera slišala, kdaj bo predstava za otroke v kočevski knjižnici (od 2 let naprej) ?????

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.2.2009 10:50:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Dobro jutro!

saj mi je kar nerodno user posted image ,  na kavi sem bila z nekom, ki ga sploh ne poznam pa se niti predstavili nisva...  :(
torej Sayuri in Pikica, katera je bila 4. mamica z nami? user posted image

Menčy- tudi jaz ne vem kdo je tista 4. mamica. Jaz sem bila z njo na kavi celo dvakrat user posted image . Pride zdaj Tijina mamica k meni, pa jo bom zaslišala user posted image
Pri nas je vse skidano user posted image  Bravo jaz!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.2.2009 10:50:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

še nekaj
a je katera slišala, kdaj bo predstava za otroke v kočevski knjižnici (od 2 let naprej) ?????

Jaz nič ne vem o tem.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.2.2009 13:27:30   
seny
Ku-kuc - sem vas mal pokukala user posted image , če lahko.Mi je Pikica povedala , da tukaj klepetate.user posted image
Kolk strani ste že natipkale , verjetno , kar redno čvekate.Vas nisem brala za nazaj , ker je preveč , vas bom zdaj večkrat preletelauser posted image

Z nekaterimi hodimo skupaj na telovadbo , pa sem pozabila s katerimiuser posted image
Skratka , katere sem vas spoznala ste krasne punce in v torek na kavici je bilo super.  Tko sem se nasmejala mamici od Tobija ko je govorila kako je hčerka v ambulanti razlagala....user posted image user posted image user posted image še zdaj mi gre na smeh ko se spomnim.Naj nam to ostane v navadiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.2.2009 13:33:56   
Anonimen
Jeeeee seny, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo da si se oglasila, sem prav vesela, od sedaj naprej pa kar večkrat kaj napiši, več nas je, boljše je user posted image !

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.2.2009 16:11:56   
sayuri
Kdo je zdaj seny? user posted image  Tiina mamica?

pikica ma nov avatr vidim user posted image . Se strinjam s teboj, da je kavica sedaj nujna po telovadbi user posted image
Menčy, tiste Zarjine izjave na sistematskem so pa legendarne. Včasih na mama.si potrebujejo smešne izjave otrok. Saj je brez podpisa-če se ti da, lahko napišeš, pa bojo v reviji objavili. Ker je res izjava, "da dol padeš". user posted image

Četrta mamica je bila iz Lepovč. Mi smo imeli skupaj krst, zato jo poznam. malčica je pa Zala (upam, da sem si prav zapomnilauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.2.2009 18:23:46   
Anonimen
Jap, nekaj sem si mogla pripopat, po tolkem času se pa spodobi met kakšen avatar user posted image , če je dober ali ne user posted image
Jap, četrta mamica je res iz Lepovč in ima punčico Zalo user posted image .
No tako, mi smo proslavili 80 let moje stare mame, najbrž imam lepo rdeča lička (Sayuri, ne, nisem zaljubljena user posted image ), zdaj pa se grem pripravit za aerobiko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
19.2.2009 9:50:50   
smrka
Jutro ribncanke, ful se sirimo, cedalje nas je vecuser posted image !! A ste se ze vse fajn natelovadile?? Moja jutranja telovadba, do vrtca z A. na sankah je uspesno opravljenja, po vrtcu pa se greve se sankat.. no jest stojim na hribu, tamala se spusca in krici od veselja. Pa to je za znort user posted image Pr nas tle gor, snezi, tako lepo je videt ta snegec jaoooo, uzivam v tem.
No lepo se mejte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
19.2.2009 21:30:59   
Menčy
Pozdravljena SENY-Tijina mami, a ne user posted image  ? Lepo. da si se oglasila user posted image  in ja,  user posted image je bila super, KLEPET Z VAMI še boljši, če pa je bilo polno smeha pa še tolk boljš.
JAZ TOREJ KOAMJ ČAKAM PRIHODNJI TOREK, z vami mi je prav fajn user posted image .

SAYURI in PIKICA- HVALA ZA pojasnitev. Aha, na mami.si praviš, d abi jim te izjave prav pršle, bom 1x mal gor uč vrgla. 

pikica .- pa vse naj tvOji STARI MAAMIIuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.2.2009 8:47:17   
sayuri
Tkole L&Z čakata na skok v vodo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  Za mano spet katasrofalna noč. DAnes sem mogla zložit vsako kost posebej, da sem se lahko pokonci postavila user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo bolje...nekoč user posted image user posted image user posted image

DA še ostalim povem, kako sem se eno pametno včeraj spomnila. user posted image Sem klepetki na FBju to že napisala. V torek je prav lepo vabljena (in vse ostale tudi) na kavico v Gol (po telovadbi). user posted image  

A se katera spomni, kdaj smo zadnjič končale s telovadbo?

smrka tudi pri nas še nič ne diši po pomladi. Uf...sem že sita tega snega. user posted image  

Upam,d a danes en bo pihalo, da gremo malo ven.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.2.2009 8:51:22   
klepetkaa
sayuri, kako sta črička  lepa user posted image .
V gol se bom pa prav rada prištulila; sem sicert o že imela v planu,s amo še izvesti bi ga moglauser posted image

povej mi, ti si enkerat rekla, da si gostila trojanskega konja?! AKko je to zgledalo? KER men ise na ekranu skoz nekaj od trojan izpisuje danes; pa ne vem al je konj, al mi pa krofe kdo ponujauser posted image .In če je res virus , si sama potemkaj zrihtala?

aja, za spanje pa ti pošiljam eno močno kavo inuser posted image .ja nimaš kaj dost, bo bolje.enkrat. vidiš, tole so pa naši sodobni otroci, ko že od malega ponočujejo. čeprav je pri na malo oz. kar dosti boljše. pa saj je bil že čas

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 20.2.2009 8:54:29 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.2.2009 9:37:44   
smrka
Klepetka, ce ti tist trojan ne ponudi tanajvecjega krofa pol je ziher konj user posted image user posted image Jest ti svetujem da si zrihtas antivirusni program, ce ga ze imas potem ga moras nadgradit al obnovit, nevem kako bi temu rekla. Lahko si downloudas z interneta Kaspersky - ta je zakon. Mislim da ga imas 30 dni zastojn, potem pa placas in mas za eno leto. Ta program je res zakon. No ko ga bos namestila ti bo poiskal viruse in potem bos kliknila da jih zabrise stran cim dlje, in da ne pride vec nazaj user posted image

Jest bom sla pa danes malo v mesto, sem dobila neki dnarckov za rojstni dan pa mislim da bi to kej investirala v kak prstan orng, al pa kako orng uro....Mi poveste kere ure so zdaj IN, a take "normalne" velikosti, al une ki so oreng velike?

Fajn bodte ribn`canke!!!

< Sporočilo je popravil smrka -- 20.2.2009 9:38:25 >

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.2.2009 11:46:15   
sayuri
smrka pojma nimam za ure. Je ne nosimuser posted image  
pikica, kako je blo na FTH?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.2.2009 14:29:22   
Anonimen
No, jaz sem doma. Sem bila na sprehodu v mestu user posted image user posted image user posted image , je pasalo bit malo na zraku.

Sayuri- luštna tvoja dva črmrlja, joj, kako lepo je videt dvojčka user posted image  in upam, da bosta kmalu spala tako kot treba. Na FTH je bilo fajn, hodili bova vsake 14 dni, ker baje ni potrebe za vsak teden. Čeprav jaz bi kar vsak teden se malo odpeljala do Kočevja user posted image user posted image user posted image , Petra je res fajn, zelo prijazna. Zoja je OK, mogoče malo leva rokica "zaostaja", drugač pa je elastična user posted image , no, saj to tud sama vem user posted image . Je pa fino slišat strokovno mnenje o razvoju tvojega otroka.
Telovadbo smo (mislim da) končali ob 11h. In lepo, da nas bo še več na "naši" kavici user posted image .

Klepetka- mi smo tud imel enkrat nekaj trojanskega, pa ni bil krof user posted image , nam je to odstranil en računalničar.

Smrka- za ure ne vem kakšne so moderne. Sem pa bolj za klasiko. Nosim jo ne, se pa skoraj čisto nova valja nekje po predalu user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.2.2009 14:31:49   
Anonimen
Aja, kaj boste pa jutri kaj počeli? A se bo v Ribnici vsaj kaj za otroke dogajalo? Nič nisem nikjer zasledila. No, mi se bomo odpeljali v Cerknico na otroško maškarado;
http://www.cerknica.net/pust/p_maskarada.html

Kako oz. v kaj boste oblekle svoje otročke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
20.2.2009 15:32:17   
sayuri
klepetka ja, do zdaj smo dvakrat imeli trojanskega konja. Računalnik je kar blokiral, sam se je ugašal, na koncu se ga že ugasnit ni več dalo. Se pa niso nobeni krofi kazali. Zihr maš kakšno reklamo user posted image user posted image user posted image  Je pa Nik (računalničar)zrihtal potem računalnik.

pikica, no fajn, da ste se natelovadile. Jaz naj bi z Zaro tud na 14 dni hodila. Ker je nimam kje pustit, jo vzamem s seboj. Je pa sedaj zara kar ena lenčka postala. Lovro je ful priden in lepo dela. ZAra pa kr nič user posted image  Lumpa. Ne vem, če bo v Ribnici kaj za maškare. Filip bo v torek Ninja želva-če bouser posted image  Lani ni blo šans, da bi se oblekel user posted image  Kaj v Cerknici bo jutri al v nedeljo? Mogoče bi šli malo pogledat-če bi blo lepo vreme in če ne bomo preveč prehlajeni. user posted image

Še tuki pripopam slike....če / ko mama pusti otroka brez nadzora...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.2.2009 21:19:10   
Anonimen
Iiii, kakšne zelenjavne slikice user posted image . Mi boš povedala kako fotografijo prilepiš gor, mogoče bom tudi jaz kakšno kdaj user posted image
V Cerknici je jutri otroška maškarada (bom prilepila iz internetne strani), v nedeljo je karneval. In ker mi ne gremo v nedeljo na karneval in nam bo jutri v športni dvorani bolj toplo, gremo jutri user posted image . Na karneval v Cerknici pa smo lansko leto čakali kar lep čas, smo bili že vsi premraženi preden je sploh prišel sprevod user posted image . Me je zeblo kot user posted image , čeprav me je takrat že Zoja grela user posted image .
Mi smo bili danes na probi Laninega pustnega kostuma user posted image . Ona že komaj čaka da se obleče v tigrčka, Zoja bo pa miška, čeprav ji ne bo po mojem čisto nič jasno kaj se dogaja user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.2.2009 21:20:07   
Anonimen

VELIKA OTROŠKA MAŠKARADA
ZMAJČKOV PLES
Maškarada za predšolsko in šolsko mladež
Sobota, 21. 2. 2009 od 15. do 18. ure,
v Športni dvorani Cerknica

Ni ga večjega veselja za butalske starše, kot je takrat, ko našemijo deco po svoji podobi in se odpravijo, spominjajoč se svojih mladostnih norosti, na našo otroško maškarado. Pravzaprav je to tudi dviganje temperature, da mogoče še sami pod večer snamemo maske, ki jih nosimo vse leto, in se sproščeno, kot deca, prepustimo pustnim norčijam. Otroci so bogastvo, s tem pa je treba ravnati pazljivo! Saj vemo, časi so težki, ta stari tiščijo, devetletletka tare in kaj ima človek od življenja … Pust pa je naš največji praznik! In zakaj ne bi preživeli nekaj prijetnih uric v čarobnem pravljičnem svetu naše pustne sobote skupaj z vašimi in našimi indijančki, coprničkami, vitezi, klovni …

user posted image

Sobota, 21. februar 2009, ob 15. do 18. ure, Športna dvorana Cerknica, ZMAJČKOV PLES, otroška maškarada s skupino MAK, Damjano Golavšek, butalci, coprnicami...
Vstopnina 3 EUR, otroci do 1 metra višine imajo prost vstop.
Ob nakupu vstopnice podarimo krof ali sok.
Lojze pustni

user posted image

user posted image       user posted image       user posted image       user posted image       user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
21.2.2009 9:00:36   
sayuri
Aha, v dvorani je tole pustno rajanje... JAh no...S danes dela in bog ve, do kdaj bo na firmi....tko, da danes zihr nikamor ne gremo. Jutri pa v tisti mraz stat...user posted image  PA še nismo kakšni strastni oboževalci maškar. user posted image

Slikce sem gor prilepiš takole:

Odpreš toles stran:

http://www.shrani.si/ 

Prebrskaš in v svojem računalniku najdeš slikco, ki bi jo rada pokazala.
Klikneš na Dodatne možnosti
OBVEZNO narediš kljukico v prvi kvadratek in izbereš recimo 400 pikslov
Pritisneš oranžen gumb Shrani
Potem se ti bo pokazala slikca in 4 kode. Označiš kodo za forume jo skopiraš semle na post, ki ga pišeš in to je to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
21.2.2009 16:22:40   
seny
Pozdrave še od meneuser posted image
Sayuri in Menčy ja Tijina mamica sem.user posted image
Telovadbo smo prejšnič končali mal čez enajst.
Sayuri kakšna cortka sta tvoja čmrlja.
Joj, pa neprespane nočiuser posted image user posted image Danes ponoči sem se tud jaz vpisala v ta kljub neprespanih nočiuser posted image .Srčno upam , da ne bo redno obiskanuser posted image user posted image Se je naša frajla odločila , da bi rada spoznala še nočno življenjeuser posted image user posted image Jaz sem se pa na vse pretege trudila , da ji nebi bilo všečuser posted image user posted image No ja user posted image , danes hodim pa k zombiuser posted image
Menčy tudi jaz komaj čakam torek ,res mi je fajn.Zdaj smo se tri mamice odločile , da hodimo pa še na aerobikouser posted image user posted image user posted image To je heca , smo se nasmejale , drug dan sem pa komaj po stopnicah hodilauser posted image user posted image
Pikica kako pa tvoje maškarce , fenomenalne sta bile, sem mogla še sestri slikco pokazat , je bla čist navdušena.Takoj me je hotla prepričat , naj še jaz Tijo oblečem.Pri nas Alen ne mara pusta je blo zmeraj en kup slabe volje , če smo ga oblekli , tako , da ga več ne silim , no ker se pa on noče potem pa še Tijo nisemuser posted image user posted image
Lep vikend vam želim

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
21.2.2009 17:35:34   
klepetkaa

samo tole za zdaj;

seny, zdaj pa te ima na sumu katera si; sem malo povezala nick s tvojim pravim imenom in imeni otrok in pa s starostjo Tieuser posted image . No, jaz sem pa  tista , ki sem ti še dolžna nekaj € za slike iz gradauser posted image .
Sam upam, da nisem falila zdajleuser posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......