Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 14:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
O copatkih smo se pogovarjale.... JAz sem jih tukaj naročila...in dobila za 9€ s poštnino vred. Zdaj vidim, da je zvišala na 12€/kom http://manuela1978.moj-album.com/ Prodaja jih pa še tale punca za 13 € http://www.copatki.si/index.php?var=6-12 sayuri tudi te so ugodne in lepe. Jaz jih dobim za 10 eur s poštnino, manjše št. večje pa okoli 0,50 eur več (zdaj so se nekaj podražili).
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 15:08:39
|
|
|
|
Barbara111
|
družili smo se z vidervolovimi ,gospa je bla včasih poslovodkinja v trgovini ,pa špljaričevi gospa je delala v zdravstvenem domu ,V Kočevju pa so moje tri sestrične .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 16:19:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Sayuri nič nisem med tednom v Ribnci. Sam še za vikend pa še to bolj redko letos. Pridem pa lih v torek v RBC enkrat sredi marca se mi zdi. Smrka piknik obvezno! Zdaj k nas je že tolk... Nogica lepo, da si se mi razkrila, čeprav te ne poznam. A preden si prišla v ta kraj, kjer si zdaj, nisi živela v Ribnški dolini?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 17:33:11
|
|
|
|
Nasy
|
Madonca, vsak dan berem kakšno novo No, meni ni treba pošiljat ZS, ker itak ne poznam nobene, mene pa tudi ne poznate ta nove, ker sem >uvožena< s primorske. Sayuri, res bi bila vesela, če mi pošlješ cifro te gospe za Justa!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 17:36:26
|
|
|
|
sayuri
|
Nasy, nisi dobila zsja? Sm ti že zjutraj cifro poslala. Grem še 1x
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 17:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca, vsak dan berem kakšno novouser posted image user posted image user posted image No, meni ni treba pošiljat ZS, ker itak ne poznam nobene, mene pa tudi ne poznate ta nove, ker sem >uvožena< s primorske. Sayuri, res bi bila vesela, če mi pošlješ cifro te gospe za Justa! Nasy in jaz sem ti ZS poslala. Sem zastopnica za Justa če kaj rabiš. Cifro maš pa na ZS-ju.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 22:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No tako. Nekatere smo pretegnile in nategnile vse kar smo lahko , rezultat bomo videli jutri. Ampak jaz že čutim da ne bo enostavno Vsaka stvar nam je bolj všeč, tako da si mesečne karte kar hitro nabiramo . Moja Lana je že čisto zmedena od teh mojih aktivnosti. Sem ji zvečer razložila da grem na telovadbo in ona čez par minut v kopalnici:"Ati, zakaj pa oblačiš Zojo v pižamo, a ne veš da gre na telovadbo?"
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.2.2009 22:40:15
|
|
|
|
seny
|
Pikica -to dons je bla pa mala malica za nas Čak jutri aerobike, spet mi bo tista stopnička smetala No saj pri pilatesu mi pa dihanje ne gre Zgleda , da nisem športni tip Če si še katera želi rekreacije naj se nam pridruži nogica-kako je Tara?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 0:17:17
|
|
|
|
Nasy
|
Dobila vse ZSje, mi jih ni odprlo pol pa kr enih par. Sem vama odpisala. Nogica, bom kr tebe ponucala, k si bolj direktna linija Pa mi še vse razložiš, k nimam pojma o pojmu. Komaj čakam marec, da se začne kaj lepše vreme, da bomo lahko šli ven..samo pozdravit se še mormo. Dulči, kaj je zdej, a nisi rekla, da bi Emkej rad pestval? Ma ja, sej zdej smo itak bolani, k bo lepše vreme, pa pridta kej, sej vesta kam, bomo šli na kašno paseđato. Sej čeveljčkov nama ne bo treba več naročavat, se je Andrej specializiral za naročanje Drgač pa eno piksno še kr šparava..pa jo gledava..pa sanjava.. Klepetka, Lana že hodi? Naša miš se postavlja vsepovsod na noge, še najraje ob maminih nogah, če mam kako trenerko z bolj švoh elastiko na hlačah, sem en dva tri naga Upam na boljšo noč, z vsaj malo spanja..lepo nočko vsem
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 7:44:20
|
|
|
|
sayuri
|
Vidim, da sta seny in pikica preživeli včeraj Danes se vama zvečer pridružim. Samo povejta, kje je ta aerobika - v kateri dvorani. In kaj rabm s seboj? Verjetno bom še sestro s seboj vzela, da začne malo migat. Saj res dulči...kako kaj napreduje projekt "Mali dulčinejčki"?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 7:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
nogica-kako je Tara? seny Tara je ok . Nismo dali brisa, ker ko nas da na testiranje smo pozitivni . In to tudi drugi otroci, kljub temu, da so imeli antibiotike, ki bi morali streptokoke uspešno odpraviti, M. je to zelo čudno. Ker je Tara zaenkrat videt ok nismo delale nobenih preiskav. Danes imamo celo cepljenje - upam - še za 18 mesecev (zaostajamo). Nasy sem se ti javila Zdaj pa veselo možgančke dresirat, čeprav danes bom bolj malo , ker mam nekaj za pospravljat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 8:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- to je zgoraj v dvorani zdraven baletne, kjer imamo vadbo z dojenčki. Ista pot . Sabo imej kaj za pit, brisačko (če jo boš potrebovala-jaz jo ne ), pa copate v katere se boš potem preobula. Vse ostalo dobiš tam. Aja-pa nekatere vaje potekajo z utežmi, te pa si moraš sam priskrbet (naročit se dajo pri vaditeljici ali pa preko interneta-samo to potem, ko se odločiš al boš redno hodil na aerobiko..). Če jih nimaš, si lahko pomagaš z dvema flaškama po 0,5 l vode. Ampak za nas začetnike zadnjič to ni prišlo v poštev. Že samo da noge obvladaš najprej je dovolj, potem pa začneš še z rokami delat. Drugače ima pa vaditeljica tam ene uteži, katere si lahko ena sposodi, al pa si jih malo izmenjuješ če želiš probat. Od nas jih nobena zadnjič tud pogledala ni. No, se vidimo potem zvečer.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 8:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Pikica -to dons je bla pa mala malica za nas Senyyyy- te vprašam danes! Kako si?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 9:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny in pikica imam copatke . Je čakala,da so še moji prišli in je skupaj poslala, ni vedla, da jih tako nestrpno čakamo A mata čas danes za kavico tam okol pol dveh (v (Gollu), ker potem grem po Taro v vrtec in v posvetovalnico. seny sem te klicala pa si nedosegljiva, pokliči me, pa se zmenva
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 9:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeee, super za copatke nogica. Načeloma imam čas, samo ponavadi ravno takrat moja Zoja spi, pa še ta starejšo imam doma na počitnicah, tako da bo to cel projekt. Če mi uspe in če se zmenimo - pridem. Drugače pa bo seny še zame prevzela copatke, a ne seny? nogica, seny je včeraj telefon padel na tla in se raztreščil .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 10:12:29
|
|
|
|
seny
|
Dan, Jeeeeee Sayuri , le pridružita se nam , bo še bolj zabavno.Pikica res ne rabi brisače , jaz bi pa skoraj tisto velko za na plažo rabila Pikica tale pilates mi prav nič ne škodi zaenkrat še nič težav , bomo vidli zvečer.Sicer pa jaz mislim , da ne delam prav Kako naj trebušne mišice napnem , če mam pa samo kožo pol pa še dihanje , moram ful mislit zdraven , kdaj vdih , kdaj izdih Nogica -moj telefon je šel po gobe sem čist zgubljena Ja lahko se dobimo pred Golom , te bom z maminega telefona poklicala , ker nimam nobenih številk.Superca copatki , komaj jih že čakam Fajn , da je Tara boljš
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 10:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
seny je včeraj telefon padel na tla in se raztreščil user posted image . Jaz sem mislila, da ji pa spet nagaja, ker zadnjič je imela ene probleme z njim. No, upam, da bo kaj tukaj gor pokukala, da bo vidla, drugače bom šla pa do nje. Kar naj tvoja pikica spančka, ne rabiš nič hitet. Saj moja Tara bo najbrž v vrtcu tudi spala, ampak imava ob 14:15 posvetovalnico in jo bom mogla kar zbudit
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 10:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok seny se slišva
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 10:15:31
|
|
|
|
seny
|
Sem pozabila Pikica kako pa tvoje mišice? Kako se pa počutiš ,kaj boljš?Kako je pa Zoja? Sayuri se vidimo zvečer Jaz bom poskušala cel dan ležat , da bom zvečer lahko skakala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 11:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Me smo iz sprehoda. Nam je prepihalo vse kosti. Dobro da Zojo stlačim še v košaro, drugač bi bla kriza . Zaenkrat še spi zunaj v vozičku. Lana pa je sabo prinesla ene 3 kg blata . Nogica-hvala za copatke, kar seny jih predaj. Seny- ti pa jih ne pozabi zvečer Moje mišice so kar ok, sicer je čutit, da se je včeraj nekaj dogajalo . Pa je prav tako. Zoja je tudi kar ok, sicer gre iz noska veliko ven. Ponoči mislim da se je enkrat zbudila, pa jo je G. kar k nama v posteljo prestavil . Ni pa nič jedla, nisem zjutraj nobene flaše vidla na nočni omarci . Jaz sem pa tudi ok. Grem zdaj pripravit za kosilo. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 11:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Jaz bom poskušala cel dan ležat , da bom zvečer lahko skakala Seny- prosim za recept (če si ga našla) "kako preležati ves dan" Ti bom zelo hvaležna!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 11:58:38
|
|
|
|
dulcinea
|
Tolk se o telovadbi pogovarjate, da sem šla predvčerajšnjim in danes za pol urce do izvira Hubelj. Danes sem prišla vsa premočena nazaj. Tud jaz bi rabila kašno brisačo . Je pa razlika, k jaz sem sama. Vam je ziher boljše. Smao jaz tukaj nobenga ne dobim, ki bi z mano švical.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.2.2009 12:03:28
|
|
|
|
srki
|
Bila brez interneta kar nekaj časa, virusi, ko so se zbrisali, pa je internet nekaj štekal oz. v glavni centrali je bilo nekaj narobe, nisem bila edina, ravno prej so mi zrihtali. Sayuri, naš je bil točno taka Ninja .
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......