Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.2.2009 21:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Opa, šele sedaj sem vse prebrala, ja nisem imale do pred kartkim antivirusnega sistema, pa mi je moj prepovedal uporabo neta. KAKO TOREJ DO ANDREJE? OB ČETRTKIH BOM NAMREČ TEŽKO, KER IMAM ŽE VVSAJ NASLEDNJA DVA ZASEDENA: 1X PEDIATER 1XALERGOLOG PIKICA - HELP ME!!!! Menčy- Sandra je vsem poslala maile. Čimprej oz. takoj ji napiši povratni mail da bi rada hodila ob torkih (lahko napišeš da je takrat vpisana tudi skupinica tvojih prijateljic, pa bi rada videla da smo skupaj, kot drugo pa da ob četrtkih ne moreš). Po mojem ne bi smel bit problem. Pošlji na Sandrin mail, pa še na Andrejinega, da bo zihr. andreja.troppan@zavod-tamala.si Menčy- lahko pa tudi jaz pišem Andreji če želiš. Samo ne vem kako se pišeš , sem vprašala moža, pa mi je povedal, samo ni zihr. Sporoči mi kako in kaj. Ja, mamica od Tije je bila tudi tiste dni v porodnišnici, mi2 sva rodile na isti dan . Za bo še čas.
< Sporočilo je popravil pikica** -- 11.2.2009 21:19:59 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.2.2009 21:23:42
|
|
|
|
Menčy
|
pIKICA - pišem se :KARMEN MIHELIČ ČAMPA in jaz nimam nobenega maila od Sandre BI PROSIM TI SE ZMENILA Z NJO, tebe že tok obrajta , prosim. SPOROČI MI!!! HVALAAAAA.
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.2.2009 21:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Priimek sem zadela . Ja, sem videla da te ni med prejemniki. Bom uredila.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 15:49:39
|
|
|
|
sayuri
|
Jaz sem mejl od Sandre dobila. A sem prav prebrala, da imamo tud naslednji teden zastonj vadbo???
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 18:53:54
|
|
|
|
Muklla
|
Ja, Sayuri, jst sem tudi tako razumela.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 19:48:44
|
|
|
|
Menčy
|
jA, NASLEDNJI TEDEN JE PO MOJE TUD ZASTONJ. Juhu, jaz sem že plačala, kar pomeni, da grem lahko 5x. UPam , da je PIKICA uredila...:-)
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 20:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, naslednji teden je zastonj vadba, mi je tudi Andreja to razložila. Je bila full presenečena nad takim številom, me je klicala kmalu po vadbi , tako da imamo (imate ) namesto štirih ur vadbe plačanih pet ur . No, mi smo se naplavali in prav uživali smo. Zoja se je smejala na vsa usta, tako ji je bilo všeč, tako da pozabiš na vse slačenje, oblačenje, hlajenje, hranjenje.. vse odtehta. A ne Muklla, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 20:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy jA, NASLEDNJI TEDEN JE PO MOJE TUD ZASTONJ. Juhu, jaz sem že plačala, kar pomeni, da grem lahko 5x. UPam , da je PIKICA uredila...:-) Ja Menčy, uredila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.2.2009 20:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Za tiste ki hodite na telovadbo; VSE ste imele prvo vajo-današnjo GRATIS , se pravi tista, ki je danes plačala za en mesec, ima še 4 obiske plačane . Ups, tukaj je moja napaka oz. sem narobe razumela ga.Andrejo. GRATIS je druga vaja (in ne prva)- se pravi naslednja drug teden. Saj v bistvu je čisto vseeno katera, hočem samo povedat da je gratis ena ura vadbe, ne dve .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 8:58:44
|
|
|
|
dulcinea
|
A ste vse na sončku?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 9:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi še ne, čakam, da se še bolj ogreje. Potem pa smukneva peš do Ribnice na kavico
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 9:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zofa, si ti tudi "naša"? Daj oglasi se kaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 11:26:58
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A ste vse na sončku? JAz sem bla že ob 9h v Kočevju. Sem čist pozabila, da imamo danes FT že tko zgodaj. HB za opomnik na mobiju . Tako se je L&Z ritem čist zmešal. Ponavadi ob 8h zaspita za eno urco, tko je mogla bi pa akcija. Tud telovadit nista mogla, tko sta bla utrujena PA še ponoči sta neki žurala Zdaj pa spita. Bom šla kasneje ven. pikica jaz sem šla pa včeraj peš v Laze z vozičkom in nazaj . Je prav fajn, edino od vulkanizerja, da križišča je katastrofa, ker ni pločnika. Pa še s tole mojo patrio Menčy si uredila? Boš hodila ob torkih? Dulči, pri vas je zihr bolj toplo, kot tukile. Zjutraj je bilo -7 A katera rabi šparove točke? Jih imam okrog 45, pa jih ne rabim.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 12:35:59
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Zofa, si ti tudi "naša"? Daj oglasi se kaj. Kje si pa to najdla?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 12:39:34
|
|
|
|
dulcinea
|
Dulči, pri vas je zihr bolj toplo, kot tukile. Zjutraj je bilo -7 A katera rabi šparove točke? Jih imam okrog 45, pa jih ne rabim. Veš da ne vem, kolk je zutraj, ker ponavad pred 9 ne grem ven. pa še to sam po pošto smuknem. Sam tko mraz kot pri vas pa res ni. Je seveda za bundo tud čez dan, ker tud mal pihlja. Ma komaj čakam, da moj pride domu, da greva mal v naravo. Šparovih ne rabim, še zmeraj pa zbiram mercatorjeve, ker jih ponovno delijo. Tko da če ima katera kaj odveč, bi se priporočala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 14:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Zofa, si ti tudi "naša"? Daj oglasi se kaj. Kje si pa to najdla? Tam gor, čisto na vrhu strani
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 14:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A katera rabi šparove točke? Jih imam okrog 45, pa jih ne rabim. Tudi jaz jih ne rabim, hvala vseeno.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 15:19:43
|
|
|
|
sayuri
|
Joj, je mrzlo zunaj Sem mislila, da je kaj bolj toplo. Sicer sem se šele ob dveh ven spravila, pa me je do treh čist prepihalo. Brrrrrrrrr Tud jaz večkrat gori opazim kakšna nova imena. Zihr je na RRju še več ribnčank, pa se ne javijo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 15:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, skozi okno se je zdelo, da je full toplo zunaj, pravo spomladansko vreme, brez vetra. Pa ni tako. Tud mene je full prepihalo, sva bile pa zunaj uro in pol. Še dobro da je Zoja ves dopoldan prespala in mi načrte prekrižala, da se nisva odpravile peš v Rbc.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.2.2009 21:00:33
|
|
|
|
smrka
|
Pozdravljene! Vidim da se sam o telovadni pogovarjate, fino! Pr nas je bil danes tudi soncek na obisku, sam da je blo zjutraj -5 napovedujejo temperature tudi do -12...... mater KOMAJ CAKAM POMLAD!!! Mamo pa mal snega, tko da se sankamo. Kaj boste jutri kaj na valentina poceli, kej posebnega za kosilo, kako presenecenje za dragega? Jest nevem kaj bom... se bom jutri kaj domislila. zdej grem pa spat :)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.2.2009 8:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Sonček se že kaže, ampak po mojem je mrzlo zunaj full. Smrka, kar nizke temperature imate. Ja, valentinovo . Jaz in Zoja sva itak same doma . Mož je peljal Lano smučat, mene pa čaka kuuuup dela po hiši. Če bi zdaj klicala Blesk, bi mi zaračunali najmanj dvojno ceno za čiščenje . Kosilo? Presenečenje si bom naredila sama, če mi ga že ne bo kakšna mama ali tašča . Šibam zdaj v akcijo, Zoja spi, moram izkoristit zdaj. Uživajte v sončni soboti!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.2.2009 16:01:17
|
|
|
|
Menčy
|
PIKICA- hvala za vse !! SMRKA - VALENTINOVO! Možeka je čakala saher tortica v obliki srčka in še darilce, zvečer pa valentinov prigrizek. Tudi Zarja je dobila valentinovo darilce:princeskin šamponček in pikapoka žabice; Tobija pa se je slikal z mamico na valentinovem fotelju s srčki (SUPERNOVA-VALENTINOVO:-)) tako imava res lep spominče jap, pa še prvi zobek je dobil na valentinovo drgač pa :sva petek s Tobijem preživela z mojimi sodelavkami in njihovimi malimi frocki pa nekaj cekinčkov pustila v Mullerju; v soboto smo se sprehajali po Volčjem, danes pa odhajamo na roj. dan !!! lepo nedeljo še
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.2.2009 20:50:58
|
|
|
|
dulcinea
|
A sam jaz mislim, da je Valentinovo en skomercializiran praznik s kateri služijo trgovci? Men je ta "praznik" prinešen iz Amerike čisto beden. jaz mojemu kupim kaj lepega kar tako, ni treba da je praznik. In Valentinovo zanalašč oba ignorirava.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.2.2009 9:33:36
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A sam jaz mislim, da je Valentinovo en skomercializiran praznik s kateri služijo trgovci? Men je ta "praznik" prinešen iz Amerike čisto beden. jaz mojemu kupim kaj lepega kar tako, ni treba da je praznik. In Valentinovo zanalašč oba ignorirava.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.2.2009 19:26:52
|
|
|
|
Menčy
|
--- brez komentarja---- DRGAĆ PA, kje je klepetkaa?? torej mamice in malčki - SE VIDIMOOOO na telovadbi nočka in lepe sanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......