|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.2.2009 21:10:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Opa, šele sedaj sem vse prebrala, ja nisem imale do pred kartkim antivirusnega sistema, pa mi je moj prepovedal uporabo neta.

KAKO TOREJ DO ANDREJE?
OB ČETRTKIH BOM NAMREČ TEŽKO, KER IMAM ŽE VVSAJ NASLEDNJA DVA  ZASEDENA:
1X PEDIATER
1XALERGOLOG

PIKICA - HELP ME!!!!

Menčy- Sandra je vsem poslala maile. Čimprej oz. takoj ji napiši povratni mail da bi rada hodila ob torkih (lahko napišeš da je takrat vpisana tudi skupinica tvojih prijateljic, pa bi rada videla da smo skupaj, kot drugo pa da ob četrtkih ne moreš). Po mojem ne bi smel bit problem. Pošlji na Sandrin mail, pa še na Andrejinega, da bo zihr.
andreja.troppan@zavod-tamala.si
Menčy- lahko pa tudi jaz pišem Andreji če želiš. Samo ne vem kako se pišeš user posted image , sem vprašala moža, pa mi je povedal, samo ni zihr. Sporoči mi kako in kaj.

Ja, mamica od Tije je bila tudi tiste dni v porodnišnici, mi2 sva rodile na isti dan user posted image .

Za user posted image  bo še čas. user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 11.2.2009 21:19:59 >

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.2.2009 21:23:42   
Menčy
pIKICA - pišem se :KARMEN MIHELIČ ČAMPA
in jaz nimam nobenega maila od Sandre

BI PROSIM TI SE ZMENILA Z NJO, tebe že tok obrajtauser posted image , prosim.

SPOROČI MI!!!

HVALAAAAA.

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.2.2009 21:26:37   
Anonimen
Priimek sem zadela user posted image . Ja, sem videla da te ni med prejemniki. Bom uredila. user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.2.2009 15:49:39   
sayuri
Jaz sem mejl od Sandre dobila. A sem prav prebrala, da imamo tud naslednji teden zastonj vadbo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.2.2009 18:53:54   
Muklla
Ja, Sayuri, jst sem tudi tako razumela.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.2.2009 19:48:44   
Menčy
jA, NASLEDNJI TEDEN JE PO MOJE TUD ZASTONJ.
Juhu, jaz sem že plačala, kar pomeni, da grem lahko 5x.

UPam , da je PIKICA uredila...:-)

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.2.2009 20:27:44   
Anonimen
Ja, naslednji teden je zastonj vadba, mi je tudi Andreja to razložila. Je bila full presenečena nad takim številom, me je klicala kmalu po vadbi user posted image , tako da imamo (imateuser posted image ) namesto štirih ur vadbe plačanih pet ur user posted image .

No, mi smo se naplavali in prav uživali smo. Zoja se je smejala na vsa usta, tako ji je bilo všeč, tako da pozabiš na vse slačenje, oblačenje, hlajenje, hranjenje.. user posted image  vse odtehta. A ne Muklla, kaj praviš? user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.2.2009 20:28:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

jA, NASLEDNJI TEDEN JE PO MOJE TUD ZASTONJ.
Juhu, jaz sem že plačala, kar pomeni, da grem lahko 5x.

UPam , da je PIKICA uredila...:-)

Ja Menčy, uredila user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.2.2009 20:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Za tiste ki hodite na telovadbo;
VSE ste imele prvo vajo-današnjo GRATIS user posted image , se pravi tista, ki je danes plačala za en mesec, ima še 4 obiske plačane user posted image .

Ups, tukaj je moja napaka oz. sem narobe razumela ga.Andrejo. GRATIS je druga vaja (in ne prva)- se pravi naslednja drug teden. Saj v bistvu je čisto vseeno katera, hočem samo povedat da je gratis ena ura vadbe, ne dve user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.2.2009 8:58:44   
dulcinea
A ste vse na sončku?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.2.2009 9:17:45   
Anonimen
Mi še ne, čakam, da se še bolj ogreje. Potem pa smukneva peš do Ribnice na kavico user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.2.2009 9:31:15   
Anonimen
Zofa, si ti tudi "naša"? user posted image  Daj oglasi se kaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.2.2009 11:26:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A ste vse na sončku?

JAz sem bla že ob 9h v Kočevju. Sem čist pozabila, da imamo danes FT že tko zgodaj. HB za opomnik na mobiju user posted image . Tako se je L&Z ritem čist zmešal. Ponavadi ob 8h zaspita za eno urco, tko je mogla bi pa akcija. Tud telovadit nista mogla, tko sta bla utrujena user posted image  PA še ponoči sta neki žurala user posted image  Zdaj pa spita. Bom šla kasneje ven.

pikica jaz sem šla pa včeraj peš v Laze z vozičkom in nazaj user posted image . Je prav fajn, edino od vulkanizerja, da križišča je katastrofa, ker ni pločnika. Pa še s tole mojo patrio user posted image
Menčy si uredila? Boš hodila ob torkih?
Dulči, pri vas je zihr bolj toplo, kot tukile. Zjutraj je bilo -7 user posted image

A katera rabi šparove točke? Jih imam okrog 45, pa jih ne rabim.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.2.2009 12:35:59   
dulcinea

Zofa, si ti tudi "naša"? user posted image  Daj oglasi se kaj. user posted image

Kje si pa to najdla?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.2.2009 12:39:34   
dulcinea

Dulči, pri vas je zihr bolj toplo, kot tukile. Zjutraj je bilo -7 user posted image

Veš da ne vem, kolk je zutraj, ker ponavad pred 9 ne grem ven. pa še to sam po pošto smuknem. Sam tko mraz kot pri vas pa res ni. Je seveda za bundo tud čez dan, ker tud mal pihlja. Ma komaj čakam, da moj pride domu, da greva mal v naravo.

Šparovih ne rabim, še zmeraj pa zbiram mercatorjeve, ker jih ponovno delijo. Tko da če ima katera kaj odveč, bi se priporočala. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.2.2009 14:13:07   
Anonimen

Kje si pa to najdla?

Tam gor, čisto na vrhu strani user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.2.2009 14:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tudi jaz jih  ne rabim, hvala vseeno.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.2.2009 15:19:43   
sayuri
Joj, je mrzlo zunaj user posted image  Sem mislila, da je kaj bolj toplo. Sicer sem se šele ob dveh ven spravila, pa me je do treh čist prepihalo. Brrrrrrrrr

Tud jaz večkrat gori opazim kakšna nova imena. Zihr je na RRju še več ribnčank, pa se ne javijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.2.2009 15:23:50   
Anonimen
Jap, skozi okno se je zdelo, da je full toplo zunaj, pravo spomladansko vreme, brez vetra. Pa ni tako. Tud mene je full prepihalo, sva bile pa zunaj uro in pol. Še dobro da je Zoja ves dopoldan prespala in mi načrte prekrižala, da se nisva odpravile peš v Rbc. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.2.2009 21:00:33   
smrka
Pozdravljene!
Vidim da se sam o telovadni pogovarjate, fino! Pr nas je bil danes tudi soncek na obisku, sam da je blo zjutraj -5 napovedujejo temperature tudi do -12...... mater KOMAJ CAKAM POMLAD!!! Mamo pa mal snega, tko da se sankamo.
Kaj boste jutri kaj na valentina poceli, kej posebnega za kosilo, kako presenecenje za dragega? Jest nevem kaj bom... se bom jutri kaj domislila.

zdej grem pa spat :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.2.2009 8:09:21   
Anonimen
Jutro! Sonček se že kaže, ampak po mojem je mrzlo zunaj full. Smrka, kar nizke temperature imate.
Ja, valentinovo user posted image . Jaz in Zoja sva itak same doma user posted image . Mož je peljal Lano smučat, mene pa čaka kuuuup dela po hiši. Če bi zdaj klicala Blesk, bi mi zaračunali najmanj dvojno ceno za čiščenje user posted image user posted image user posted image .  Kosilo? Presenečenje si bom naredila sama, če mi ga že ne bo kakšna mama ali tašča user posted image .
Šibam zdaj v akcijo, Zoja spi, moram izkoristit zdaj.

Uživajte v sončni soboti!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.2.2009 16:01:17   
Menčy
PIKICA- hvala za vse user posted image !!
SMRKA - VALENTINOVO!
Možeka je čakala saher tortica v obliki srčka in še darilce, zvečer pa valentinov prigrizek. Tudi Zarja je dobila valentinovo darilce:princeskin šamponček in pikapoka žabice;
Tobija pa se je slikal z mamico na valentinovem fotelju s srčki (SUPERNOVA-VALENTINOVO:-))
tako imava res lep spominče
jap, pa še prvi zobek je dobil na valentinovo user posted image

drgač pa :sva petek s Tobijem preživela z mojimi sodelavkami in njihovimi malimi frocki pa nekaj cekinčkov pustila v Mullerju;
v soboto smo se sprehajali po Volčjem,
danes pa odhajamo na  roj. dan user posted image user posted image !!!

lepo nedeljo še

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.2.2009 20:50:58   
dulcinea
A sam jaz mislim, da je Valentinovo en skomercializiran praznik s kateri služijo trgovci? Men je ta "praznik" prinešen iz Amerike čisto beden. jaz mojemu kupim kaj lepega kar tako, ni treba da je praznik. In Valentinovo zanalašč oba ignorirava.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.2.2009 9:33:36   
sayuri

A sam jaz mislim, da je Valentinovo en skomercializiran praznik s kateri služijo trgovci? Men je ta "praznik" prinešen iz Amerike čisto beden. jaz mojemu kupim kaj lepega kar tako, ni treba da je praznik. In Valentinovo zanalašč oba ignorirava.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.2.2009 19:26:52   
Menčy
--- brez komentarja----

DRGAĆ PA, kje je klepetkaa??

torej mamice in malčki - SE VIDIMOOOO na telovadbi user posted image user posted image

nočka in lepe sanje

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......