Menčy
|
Torej, hvala , za vse infor. o prehrani - TOREJ KAŠKE IN NE NAJPREJ SOKCI IZ ZELENJAVE/SADJA . pO 3 DNI ste dajale isto zelenjavo/sadje, če sem prav razumela? sayuri - lepo, da ste se odločili za plavanje , jaz bi se tud, pa mi je kar nekam predaleč pa še ta mrazzzz smrka - bogica malika, tud vaš jedilnik je bil obilen, je pa mamika dober kuhala, se spomnim, kakšne slastnme stvari zna pripraviti, sem kar nekajkrat pri vas dobro jedla jabolko pa ne pade daleč od drevesa tak, da čestitke tud teb dulči - tud jaz nimam kaj prijetnih izkušenj z gospodom klepetka - WELCOME! SLOŠIM, da si tud ti čist boga, pri na sje napadlo zdaj še mamico, Tobija pa je mal boljš, ja Zarjo sem pa mislila danes poslat nazaj v vrtec, je pa včeraj še drisko fasala od . Sem mislila da smo že zašpinili ta čreva, ampak bolezen se kar nadaljuje .... jaz bi pa DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, TA NOVA - jaz /mi hodimo k dr. Žagarjevi - je SUPER - SAM BAJE DA IMA ČIST polno, Šmalčeva pa je tud zelooo dobra sem že bila pri njej, tud z našo malo
|