|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.1.2009 11:48:52   
klepetka
Dan, evo me .. se pokorno javlajm jaz in moja lenobauser posted image V olajševalno okoliščino se mi šteje pa to, da vas redno berem.

Ja nič, mi smo vsi nekam bolni.Oz. ostal iso že skoraj zdavi, moje zdravje je pa na psu. Se m izdi , ad s eje zadnjo uro mi sploh poslabšalo. Iamm vnetje ušes, pa vneto grlo, nos močno pušča, lkašljam,... mani da ni.Tako da sta robec in lekadol moja zvesta prijatelja. Bo bolje.

nasy, mi so za NL užival iiste privilegije kot viuser posted image . BLaženo. Silevstrski meni je bil pa tak, da bolj da vam ne napišem , ekr se vam bodo preveč sline cedileuser posted image
No pa naj vam  bo; na meniju so bili topli sendvičiuser posted image user posted image

menči, jaz sem začela z Gh z milupinim rižkom. Potem sem pa nadaljevala s korenčkom pa nato z jabolkom, banano, bučke , krompir,.. za naprej pa  se ne spomnim več. Saj pol je bilo pa zmeraj akj novega.

Pošiljam vam veliko user posted image , da čimprej ozdravite.Ampak silvestrsk imeni ste pa imeliuser posted image user posted image . njammm

smrka, user posted image  za pogumno  A. in obisk pri zobarju.

Vi ste pa imeli tud super jedilnik, pa vas je bilo to več,?Ker tole je pa na izbiro hujš ko v gostilni. Superuser posted image

mukkla, pozdravljena. Jaz absolutno priporoćam Šmalčevo. Super je user posted image

dulči, user posted image  joj tale Kolenc ga pa pihne, no. Sicer pa seveda, nič pretresljivega, saj je dr. Kolenc.. jaouser posted image

sayuri, akr prid na kofe, dobrodošla itak, edin zdaj par dni ti ne priporočam še, ekr sem res ful prehlajena. Če pa vseeno želiš, pa ni panikeuser posted image . Imam nekaj nalepk zate Mercatorjevih, če jih še rabiš , al pa katera druga.

Pa suepr za plavanjeuser posted image .

dovolj zaenkart ...moram it po robecuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.1.2009 11:49:37   
Nasy
Sayuri, kako sta zrasla tvoja otročka! L je pravi fant že, Z pa takoj za njim, punca in poluser posted image Starejši bratec je pa itak frajer, da mu ni parauser posted image Ste uživali? Ko smo mi prišli, sem takoj opazila voziček in sem bila skoraj 100%, da ste vi. Nisem pa bila prepričana, če bomo mi sploh imeli ob 18 uri, ker je bilo najprej rečeno ob 17., pa še par mamic iz naše takratne skupine je reklo, da pridejo, zdej pa nobenga poznanegauser posted image Nam je tale ura že malo pozna, tako da ne vem, kako bo..pri vas je gužva ob 17.?Mi smo včeraj porušili ves sistem spanja, hranjenja..Prej smo za ob 14 imeli in je bilo super.

Kje ste zdej, ribnčanke? A zdej vse štrajkate ali kaj? Klepetka, sonjah, pikica, voni? Se vse stiskate, kaj? Mi čakamo, kaj bo z našim gretjem, po parih dneh toplega, spet štrajka nekej gretje..mah, sej bo kmalu pomlad, vsaj upam. Čeprav je bil lani marca še sneg.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.1.2009 11:54:06   
Nasy
Na, obe naenkrat sva pisali. Joj, boga klepetka, ste na čajčkih zdej..mah sej za ven itak ni, je premrzlo..no, upam, da se kmal pozdravte!user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.1.2009 13:39:31   
Menčy
Torej, hvala user posted image , za vse infor. o prehrani - TOREJ KAŠKE IN NE NAJPREJ SOKCI  IZ ZELENJAVE/SADJA user posted image .
pO 3 DNI ste dajale isto zelenjavo/sadje, če sem prav razumela?

sayuri - lepo, da ste se odločili za plavanjeuser posted image , jaz bi se tud, pa mi je kar nekam predaleč pa še ta mrazzzz
smrka - bogica malika, tud vaš jedilnik je bil obilen, je pa mamika dober kuhala, se spomnim, kakšne slastnme stvari zna pripraviti, sem kar nekajkrat pri vas dobro jedla
jabolko pa ne pade daleč od drevesa tak, da čestitke tud teb
dulči - tud jaz nimam kaj prijetnih izkušenj z gospodom
klepetka - WELCOME!
SLOŠIM, da si tud ti čist boga, pri na sje napadlo zdaj še mamico, Tobija pa je mal boljš, ja Zarjo sem pa mislila danes poslat nazaj v vrtec, je pa včeraj še drisko fasala user posted image  od user posted image .

Sem mislila da smo že zašpinili ta čreva, ampak bolezen se kar nadaljuje ....
jaz bi pa DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST, DOPUST,

TA NOVA - jaz /mi hodimo k dr. Žagarjevi - je SUPER - SAM BAJE DA IMA ČIST polno,
Šmalčeva pa je tud zelooo dobra sem že bila pri njej, tud z našo malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.1.2009 13:40:04   
Menčy
KLEPETKA - PA NA ZDRAVJE!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.1.2009 13:55:45   
sayuri
Nasy ja, nas je blo veliko ob 17h. KAr preveč. Saj zdaj za naprej bo vedno kdo manjkal...vedno kakšen zboli user posted image . Vsaj po izkušnjah izpred 4 let, ko sem s Filipom hodila. user posted image  NAm ta ura ob 17h kar ustreza, sploh zato, da gre mož lahko z mano. Ostale ure so prezgodnje, ob 18h je pa kar pozno, ja. Mi smo se komajda malo pred sedmo skidali domov - predno smo se ohladili, najedli.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 13.1.2009 13:56:07 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.1.2009 16:09:36   
srki
Če me kaj pogrešate, sem še živa.

Drugače pa dete zelo slabo spi zadnje cajte, še takrat, ko hočem sem gor, ne morem. Zdaj že sitnari, kaj šele, da bi spal. No, na mraz pa smo se že navadili, tako da danes sploh ni bilo mraz. Še dobro, da sem v hribih, imamo vsaj sonce, tako da gremo popoldne vsaj ven.

LP A

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.1.2009 22:11:40   
Anonimen
No, da se še jaz malo javim user posted image . Kolk ste naklofale danes, ste bile pa pridne. Jaz in Zoja sva se potapali po Primorski user posted image , sva šle na en lušten obiskec. Super je bilo, 10 stopinj nad ničlo, mi bomo na to čakali še par mesecev. Od snega ne duha ne sluha user posted image . No, pa sem spet tukaj, kjer je mraz user posted image . Sicer se trudimo tudi mi bit zunaj vsak dan, kljub nizkim temperaturam. Sprehodi niso več tako dolgi kot so bili, so pa user posted image . Lani smo za hišo uredili še smučarsko progo, kjer veselo vadi user posted image  in to vsak dan. Tako da smo vsi po malem na zraku, pa če nam paše ali ne user posted image
Zadnje čase sem nekaj lena za pisat, berem vas pa redno, tudi jaz user posted image .
Doma smo zdravi (tok,tok,tok), sicer sem jaz malo prehlajena, samo to ni omembe vredno. Važno je, da sta punci OK.
user posted image  plavalcem! Upam, da se bom tudi jaz spravila kam.. čimprej..user posted image
Klepetka-upam, da ti bo kmalu bolje. Zdaj ti jo vračam - user posted image .
Menčy- mi smo tudi začeli z riževo kašico- dopoldan, zdaj jo pa itak mešamo redno zvečer v stekleničko, to bolj zabetonira user posted image . Zoja pančka vso noč in se nič ne pritožuje da je lačna user posted image  Potem je bil na vrsti korenček, pa krompir, brokoli, bučke, cvetača, jabolko, banana.. Mogoče sem še kaj pozabila user posted image  Je pa zelo rada. In tudi tebi user posted image  da čimprej ozdravite.
Mukkla- moj os.zdravnica je dr.Žagarjeva, je super! user posted image

Voniii, daj se no kaj oglasi! Že dolgo nisi nič napisala.

user posted image user posted image  Da še jaz pohvalim vaše novoletne jedilnike. Mi smo si narezali pršut in odprli buteljko, je pasalo. Letos se nam ni nič posebnega dalo pripravljat, smo bili pa za Božič bolj pridni user posted image .

Naj bo dovolj za danes. Lp vsem!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.1.2009 14:58:24   
Muklla
Hvala babike. Bom poklicala, da vidim, če majo kej frej. Upam.

Berem,da hodite plavat. Jst se kar ne moram spravt.  Mož pozna eno na plavalni zvezi. Sem misnla hodit v Atlantis (bolje poznam), pa mi priporočajo bolj plavalno zvezo. Všeč mi je, ker na plavalni imajo Fredove obroče. Sam me neki moti. A je ktera hodila tja, v LJ, mislim. A sta tista dva predavanja obvezna? Jst nimam kam dat bibe ta čas user posted image . Naslesnji mesec mislim, da bova tudi midve šli nekam plavat.

Imejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.1.2009 9:49:38   
Muklla
Sem klicala za zdravnika in imajo vse polno user posted image . Mi je pa sestra od Šmalčeve rekla, da naj pokličem zdravnico Nataša Curelj (priimk nisem ziher, da sem prav razumela), da je menda full fajna, mlada. A jo ktera pozna?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.1.2009 12:04:11   
Menčy
muklla- Curlove pa nič ne poznam user posted image
pikica - lepo slišat , da ste zdravi in da uživate v mrazu in zimski idili user posted image ; tud men bi to bolj pasal
           Sta bili dalj časa na primorskem? Koliko časa si uvajala eno zelenjavo?  

aja , kako je že z merjenjem temperature v ritki, kok moraš odštet, mi vse moje znanke drgač povedo?
sicer mu jaz merim pod pazduho s ta hitrim ampak vseeno
mam tud tistga za na čeko/uho pa je čist netočen

sam tok

papa

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.1.2009 17:57:01   
Nasy
Živjo punce!

Me zanima, če mi katera zna povedat, kje bi dobila domače kravje mleko v bližnji okolici? Sicer sem že eno teto, k je prodajala tam, pr cvetličarni spraševala, ma takrat še ni vedela, če bojo še imeli pa tudi tko je nekam mutila, da ni bilo volje glih, da bi prodala.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.1.2009 20:17:10   
dulcinea
Mater že dvakrat sem napisala pa mi je javilo napako.

Mogoče tebi najbližje kje v Hrovači nakaki veliki kmetiji. Jst bi se kar mimo zapeljala pod večer pa se ustavla pa vprašala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.1.2009 21:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

pikica - lepo slišat , da ste zdravi in da uživate v mrazu in zimski idili user posted image ; tud men bi to bolj pasal
          Sta bili dalj časa na primorskem? Koliko časa si uvajala eno zelenjavo?  

aja , kako je že z merjenjem temperature v ritki, kok moraš odštet, mi vse moje znanke drgač povedo?
sicer mu jaz merim pod pazduho s ta hitrim ampak vseeno
mam tud tistga za na čeko/uho pa je čist netočen

sam tok

papa

Menčy- na primorskem samo en dan user posted image .
Eno zelenjavo? Nisem uvajala čisto točno tako kot pišejo.. En dan eno, drug dan že drugo. Če kaj ne bi bilo Ok, bi se že tisti dan po mojem kaj pokazalo. Ampak to je samo moje mnenje user posted image . Jaz nisem nič komplicirala. Prvič se spomnim sem bila full dosledna, zelenjavo sem celo tehtala nekaj časa, kot piše po receptih user posted image  zdaj pa vidim, manj kompliciraš, boljše je user posted image  Pa je vse ok, rada je, kar ji dam in kolikor ji dam user posted image user posted image user posted image

Glede temperature- jaz je nikoli nisem merila v ritki. Vedno pod pazduho z navadnim toplomerom, tisti ta hitri za ušeso se pri nas ne obnese najbolje, ni točen, vsakih pokaže drugo številko user posted image user posted image . Tako da ga ne uporabljamo!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.1.2009 21:14:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Živjo punce!

Me zanima, če mi katera zna povedat, kje bi dobila domače kravje mleko v bližnji okolici? Sicer sem že eno teto, k je prodajala tam, pr cvetličarni spraševala, ma takrat še ni vedela, če bojo še imeli pa tudi tko je nekam mutila, da ni bilo volje glih, da bi prodala.

Jah, jaz tukaj kjer živim (Dol.Lazi) poznam par ljudi ki prodajajo domače kravje mleko. Sicer nisem imela nikoli opravka z njimi user posted image , tako da ti ne vem povedat če imajo še kaj za prodajo ali ne. Če te zanima kaj več (kakšne tel.št.ali kaj podobnega-vprašaj, pa ti posredujem podatke po ZS, če ti seveda to ni predaleč).
Mogoče ti bo Sayuri znala povedati kaj več user posted image .

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.1.2009 21:18:14   
Anonimen
Sayuri-nakup uspel? user posted image  Povej, ti je Filip kaj omenil da je treba kaj v vrtec prinest?? Men je Lana rekla da bodo delali ptičje hišice, lesene, iz stiropora user posted image user posted image user posted image  al ne vem še kakšne... pa da morjo prinest prazne flaše od praška user posted image user posted image user posted image  al pa od vode (in to okrogle).. Haloo, men ni nič jasno. Po mojem je spet na ušesih sedela. Dobro da je sploh kaj omenila. Očitno vzgojiteljice testirajo otroke kako poslušajo in prenašajo informacije domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.1.2009 16:02:42   
sayuri
jst sm se zmeraj brez neta :( tako,da sam na hitro. Nasy,moja mami ima kar nekaj strank,ki hodijo po mleko . Jo bom vprasala,ce ima "prostor" se za kako stranko,pa ti javim na mobi. Ce ti seveda Laze odgovarjajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.1.2009 10:59:26   
dulcinea
Kam ste se spet potuhnile? Ste vse bolne al kaj?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.1.2009 16:00:41   
Menčy
ja mi Smo še vedno bolni, tok da
OSTANTE ZDRAVI!!!!!!!!!!!

PAPA

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.1.2009 20:05:55   
srki
Končno sem leno rit uspela spravit sem gor. Mali spi, po bajti vse tipi-topi, vsi že stuširani, pripravljeni za spat. No, v bistvu vsak zase nekaj čaramo. Ata pred TV, Aljaž tudi, gleda risanke, Nik spi, jaz pa tle gor. Vidim, da je nekaj novih, nobene ne poznam.

Tole vreme mi ne odgovarja, imam rajši mraz pa čez dan sonce. Jutri imam posvetovalnico, bom videla, koliko preveč mali pojeuser posted image .

Bodite zdravi, pri nas nas spet nekaj nos zeza, pa še v vrtcu so norice. Saj bi bilo fajn, da jih oba fašeta, pa je mir s tem.

Drugače pa nič novega in presenetljiega pri meni. Zdaj malo bolj pospešeno delamo pri bajti.

Lahko noč.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.1.2009 20:32:51   
smrka
Helou!
Nasa A. je bila tudi mal bolanckana, pa je zdaj ok.. je pa tastar fasal prehlad in mi tle hod smrkast okol in je ves ubogi.. sem mu zdaj skuhala caj da bo cimprej ozdravel, da se nebo smilil sami sebi :)
Jest sem pa spoznala enega bratranca za kerga niti vedla nisem da ga imam. Zivi tud v eni tretji drzavi, tako da sem ful vesela da me je nasel na FB.

Drgac pa nc novga, razen tega da mi gre ze na ... nevem kaj tale veter! Hocem pomladuser posted image ce ze ni snega!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.1.2009 20:40:22   
srki
Ja sej, pomladi si tudi jaz že želim. Prav z užitkom oštevam te dneve januarja, feb. je itak kratek, pol je pa že marc, bo že bolje. Tale odjuga je pa čist brez veze.

Zdaj bom šla pa verjetno Smrtonosno orožje gledat, čeprav sem ga že neštetokrat, za spat mi nekako še niuser posted image . Ponoči pa spet ne bom vedela, al sem na Zemlji, al na Marsuuser posted image .

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.1.2009 22:49:41   
Nasy
Sayuri, Ok. Pikica, če ne bo uspela Sayuri, pa tebe kontaktiram, velja?

Drugače smo OK.Naša bejba je nekej bubana zdej, joj, kr cartala bi se pa stoka in se vleče..pa se cartamo na veliko. Danes nismo šli plavat, ker je bila tako vroča, sigurno je imela vročino, nisem pa šla merit. Dala sem ji Calpol, pa je bilo bolje. Je pa videt, da ni OK, k je taka, zaspana pa tečkasta.

Tudi jaz sem že naveličana te zime in čakam pomlad. To je najlepši čas v letu, ko se otopli, ni tako hladno, ni vroče. Pa vse začne cvetet..ah, že sanjam..in vonjam hiacinte..user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.1.2009 10:44:59   
dulcinea
No, lepo, da sem vas zbudila iz zimskega spanja user posted image

Menči, a še kar bolni ste? Joj, dajte se čimprej pozdravit. Mene pprehlad nekako ne ujame, saj takoj ko vstanem pojem eno sadje, ali spijem sok ene pomaranče. Potem počakam vsaj pol ure, da se vse sadje absorbira, šele potem jem zajtrk. In zgleda, da pomaga.

Srki!!!!!! Pa kje si mi ti? Joj, veš da te prov pogrešam. Pa uno tvojo slikco s popkom. Sem te prec prepoznala. daj nazaj. Ej, tud jaz imam raje sonček, pa čeprav je bolj mraz na račun tega. Samo v tej luknji je še hujše, kadar je dež: Tle je ku kakem peklu. Čez okno gledam v Goro... ma prov bedno. Drugače pa še zmeraj pogrešam sneg. Saj sem bla v četrtek v LJ pa sm ga malo čutila pa gledala, samo to ni to.

Smrka, to je fajn, ko najdeš na netu žlahto, ki jo nisi že dolgo videl, al pa jo ne poznaš a ne. Jst mam en kup neke daljne žlahte v Ameriki, pa nimamo z nobenim stikov.. Pa bi človek šel mal do ZDA, pa bi se tko še kje mal ustavu...

Nasy, upam, da je z Mašo vse OK in da si zaustavila pravočasno..

Jaz sem pa danes navsezgodaj letela v AJD po karte za poslovilno turnejo 5moških.com. Baje da gredo karte za med in sem bla že čist panična. Komaj en teden jih prodajajo, pa jih imajo samo še nekaj. Komaj čakam. Še prej greva pa z M. v Mengeš gledat ženske.com user posted image

No, babnce. Še kaj napište. Sayuri, upam, da čimprej prideš do civilizacije (interneta mislim).

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.1.2009 12:05:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Sayuri, Ok. Pikica, če ne bo uspela Sayuri, pa tebe kontaktiram, velja?

Ok Nasy. Če boš rabila, sporoči. Ti bom priskrbela tel.št. user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......