|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
17.12.2008 15:19:04   
sayuri
smrka, še malo, še malo, pa prideš v ta naš dež. user posted image
Menčy tele pižamice mi je kolegica iz Londona prinesla. user posted image  Sta res posrečena v njih. user posted image  Pridna, da se spraviš piškote peč. JAz nimam pa čist nobene motivacije. Se mi res ne da. user posted image
pikica , Filip bo drug teden še v vrtcu, potem bo pa doma. Itak mu bo ful dolgčas po prijateljih...tko je vedno.

klepetka, kje se skrivaš zadnje čase?
nasy, tud ti nas bojkotiraš
Pa dulči?
Srki? sonjah?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.12.2008 18:19:31   
dulcinea
Tukaj sem user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.12.2008 21:16:12   
smrka
Jutri pakiram, v petek pa startamouser posted image Upam da nebo sneznih zametov po Nemciji in Avstriji, sam tega me je strah. Pol pa k pridemo naj namete snega kukr ce... itak da mora past ker mi bi radi smucali!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.12.2008 22:00:08   
klepetka
čer,

še tukaj na hitrco. A še katero ta čas tako lovi?user posted image Al sam mene?

Pri na spestro, bili vponedeljek z Marušo na urgenci, ker je padla v šoli.K sreči nič zlomljenega, na izvidu piše zvin in nateg roke.

Je rekla učiteljica da v vseh letih še ni imela takega primera padca kot je padla M. v razredu. Al to rata samo namuser posted image . Je roko nekam pri mizi v eno železo vtaknila in jo je zabrisalo po tleh.

sayuri, ma skoz nekam letam, včasih se mi pa ne da pista, priznam.Preberem pa pridno vsak dan vseuser posted image
Kako sta srčkana Z&Luser posted image :pižamici sta pa zakon.
Ste imel idanes privilegij i nste ziher čez okono gledali prireditev, kajneuser posted image . Vas ni nič močilo, tako kot nasuser posted image .Škoda da je bil dežuser posted image

smrka, pa si skoraj že dočakala... user posted image daj da nam ne boš pobegnila prej nazaj na Švedsko, javi se ko boš doma, ok?!

sem pa danes andreja 77 srečala, pa pravi da imajo precej pestro.. pa še vejamem mu, ker vidim kako živahno je pri nas

nasy. tebe pa tud več ne srečam z vozičkom, ko je skoz ta dež.user posted image Bo spomlad bolje.Pridna ti, da kar torte pečeš.user posted image Kakšno si nardila?

menčy, to kar pišeš, da Zarja počne ponoči, so pri na stud obdobja. Pojam nima zakaj. RAvno 14 dni nazaj se je zaključilo 3 tedensk otak oobdobje, Sicer predvidevam da jo je kaj trebuh matral oz. krči, ekr je iemla tud drisko pred tem, pa bruhala je ,....Pa pri vas dolgo traja, preden se umiri? Lana se je drla točno 15 min. potem pa zaspala ko da ni blo nič. In to 1x do 2x na noč

dulči, akj pol, kdaj priletiš domov, že kaj veš? Da s eorganiziramo za pico al pa kitajce- da nam zmenek slučajno ne prepadeuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.12.2008 23:11:38   
Anonimen
Čer!
Mi smo danes bili v posvetovalnici. Zoja tehta dobrih 6kg, dolga pa je 63,5 cm. Cepljenje smo uspešno prestali, niti oglasila se ni user posted image .

Sayuri- korenčkov sok; korenček naribam in potem ga iztisnem čez gazo (v gazo zavijem nariban korenček in jo vrtim). Kmalu pa bo spet na pultu non stop stal multipraktik, na katerem je tudi stiskalnik sadja in zelenjave. In da bo šlo hitrejše- ko bo popila več soka kot sedaj, bomo pripravljali sokove na multipraktiku.
Cukra L&Z, velika!!
Aja- povej, je miklavž kupil igro Ekec pekec..? In kakšna se ti zdi?

Greste jutri na predstavo Zverjasec?

Piškoti?? Obljubila sem si, da jih bova z Lano delali v soboto. Njej si še ne upam omeniti, ker ne bo pozabila kar sem ji obljubila, in če jaz izgubim voljo... ne bo dobro.. user posted image  Tudi jaz nimam več veliko energije.. ves čas samo nekam letamo gor in dol... Bom pisala Božičku da mi prinese nove baterije za drugo leto user posted image .

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.12.2008 7:43:45   
sayuri
Jutro. Sm že od petih pokonci in ne morm nič pametnega delat, da se L&Z ne zbudita. Smo spet celo noč dežurali. user posted image  Čiščenje noskov, hranjenje... user posted image user posted image  

klepetka a si nas vidla na oknu? Saj mi je celo 10 minut uspelo gledat, pol sem mogla it pa Zaro nahranit user posted image . SAj če ne bi blo dežja, bi šla s Filipom dol gledat. Tko sva itak slišala v glavnem samo avtomobile in dretje iz Lorene user posted image user posted image user posted image
andreja sem pa tud jaz vidla, kako je pridno opravljal službene dolžnosti. NAsy tud jaz nič ne vidim...pa saj v tem dežju sploh nikamor ne morem z vozičkom. Se moram pozanimat, če za mojo patrio obstaja kakšna velika dežna prevleka user posted image user posted image user posted image , drugače bomo zgnili tukaj not. user posted image  Upam,d a danes vsaj snežit začne.  Ja kaj pa je maruša ustavrjala v razredu, da je tako nesrečno padlauser posted image  Sicer se pa hitro zgodi. V momentu. Meni je ena učenka v šoli padal kar na lepem...v sekundi...sam stala je zraven mene in mi nekaj razlagala. Pa je nogo tko čudno premaknila, da je zletela na tla direktno na obraz user posted image  Tud roke ni mogla pred seboj dat, da bi se ujela. Za znoret. Človek ne bi verjel, če ne bi doživel. user posted image

pikica aha, potem tako stisneš sokec, kot jaz. Sem mislila, da imaš kakšne posebne prijeme. user posted image   Jaz moram počasi tud multipraktik na pult postavit user posted image  Ga ful ne maram, ker mi jemlje preveč prostora, pa zoprn mi je za pranje user posted image . ZAenkrat pasiram kar s paličnim mešalnikom user posted image  Kje pa je ta predstava Zverjasec? Ej, čist nč ne hodim ven, niti v vrtec po Filipa niti kam drugam...tko da pojma nimam, kje se sploh kaj dogaja. user posted image  

smrka kufri spakirani, a ne? Kaj pridete z avtom?user posted image
Nekdo se oglaša....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.12.2008 9:02:52   
dulcinea
Jao, kaj ste pa imeli spet pri vas Sayuri? user posted image user posted image  A kašno predstavo?

dulči, akj pol, kdaj priletiš domov, že kaj veš? Da s eorganiziramo za pico al pa kitajce- da nam zmenek slučajno ne prepade

Ma jst ne vem, kako bo šlo tole z mano. Sem mislna, da bova 27, 28 tam, pa bova dobila ene goste iz Poljske, tko da morva it domov. In ko bova tam, bodo pa prazniki, tko da ne bo itak nč odprto. Se previ prideva 24 zvečer in sva tam do 26 nevemšekereure in pol spet prideva na silvestrovo pod noč. Pol pa bova verjetno do do nedelje. No zdej pa povejte, kdaj se dobimo? Ma jst ne vem no. Smrka, kdaj greš domu? Edina varianta bi bla to soboto, ko imam ob 11 nekii v LJ pa da bi pršla dol do vas. Sam smo zvečer ob 8 že zmenjeni, kar pomeni, da bi mogla it jest za južno... Ma nne vem no. Pa pejte brez mene. Saj škodlo mi ne bo. user posted image  Bomo šle pa sam na pijačko skupaj en dan. Saj navadne gostilne bojo a mende odprte a ne?

Nasy, kdaj se pa mi dobimo? Moj bi rad spet Mašo pestval user posted image

Klepetka, sam da je z Marušo vse OK. Men jej enkrat ena punčka padla čez stol, ko mi je nesla pokaza slikco, in si prebila glih zraven senc. Smo šle šivat, pa ni pustila. Pol sem jo pa domu peljala, da bi jo mami prepričala, pa tud mami ni pustila. No, saj je blo sam za en šivček.

Klepetka, ti imašš mende številko od Smrke, tko da tebe obvestim, če slučajno pridem v Ribnco, da se na hitro zberemo?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.12.2008 10:09:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jao, kaj ste pa imeli spet pri vas Sayuri? user posted image user posted image  A kašno predstavo?

Pred Miklovo hišo so otroški pevski zbori iz ribniške šole, Sušja in Dolenje vasi peli.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
18.12.2008 11:58:54   
dulcinea
saj res. Saj mi je reku Feliks, da imajo popoldne s tamalim PZ.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
18.12.2008 23:19:25   
Anonimen
Zverjasec je bil danes v Idealu- to je bila zadnja predstava ta, potem dokončno zaprejo user posted image  Mi je bilo všeč, dvorana pa je bila napolnjena le na pol. Se pozna da so si vrtčevski otroci predstavo ogledali dopoldan z vrtcem, mi smo šli pa kar še enkrat user posted image .
Sayuri- Lana pravi, da imajo jutri v vrtcu žurko. user posted image  A ti veš kaj o tem? Samo pravi da ne ve kaj bodo delali. Se pa Lana že veseli, ker je jutri zadnji dan letos v vrtcu.
Sem pozabila pohvalit tvoj članek v reviji Mama user posted image user posted image user posted image  Lepo. In user posted image  da sploh še najdeš čas za take stvari.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.12.2008 10:32:52   
sayuri
pikica** žurka v vrtcu user posted image user posted image user posted image  Men Filip čist nč ne pove zadnje čase. user posted image  Sploh nč...evo..tud to mi ni povedal, da so šli igrco gledat user posted image . JSt sm ga pa v trenirki včeraj poslala user posted image user posted image user posted image  Jao.... PA tko sem huda, če so otroci v trenirki, kadar gremo na kakšno predstavo v šoli user posted image . Zdaj pa vidim, da je to zato, ker mama nič ne ve, kaj se dogaja. user posted image ZA znoret. Sem zdajle prav huda na vse, ki Filipa v vrtec vozjo in ga hodjo iskat. Vedno trobim, naj na oglasno desko pogledajo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.12.2008 10:53:54   
Menčy
sayuri - UMIRI Se, misli na lepše stvari -user posted image -
ZBORČKI? user posted image
nič nisem vedela, škoda, tud men velik uide, še to kar je,
ZVERJASEC pa ja, Zarja je bla že dopoldne, jaz sem pa tak mela govorilne za Zarjo

BABYKE user posted image --- če ktera kdaj kaj ve kaj se kaj dogaja v ribnici al pa kej drugje za otroke, potem pol to kar sporočite  user posted image , prav ?

dragč pa joj dela immam še ogromno: VOŠČILNICE, PA NAKUPI ZA božično večerjo, pa božičkova darila za moje najbližje (nimam še vseh user posted image )
sem mislila iti danes v LJ, pa mi je mala tak dolgo spala, da sem jo šele ob 10.00 pripeljala v vrtec (preden se je seveda odpravila, pojedla, oblekala) user posted image

PIŠKOTI - ti pa so že skoraj, sam še ene prelijem z belooo čokolado, njamii user posted image

KLEPETKA - pri naši traja tud 1 uro, če je treba , ne pa vedno, tam okol 20 min pa ja

oba sva že močno utrujena...

no zdaj pa na delooo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
20.12.2008 0:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica** žurka v vrtcu user posted image user posted image user posted image  Men Filip čist nč ne pove zadnje čase. user posted image  Sploh nč...evo..tud to mi ni povedal, da so šli igrco gledat user posted image . JSt sm ga pa v trenirki včeraj poslala user posted image user posted image user posted image  Jao.... PA tko sem huda, če so otroci v trenirki, kadar gremo na kakšno predstavo v šoli user posted image . Zdaj pa vidim, da je to zato, ker mama nič ne ve, kaj se dogaja. user posted image ZA znoret. Sem zdajle prav huda na vse, ki Filipa v vrtec vozjo in ga hodjo iskat. Vedno trobim, naj na oglasno desko pogledajo....user posted image

He, he Sayuri, nič se sekirat zarad žurke v vrtcu. To je vse na Laninem zelniku zraslo. Se ji zadnje čase dogaja user posted image . Je prišla iz vrtca in rekla "veš mami, nismo imeli žurke v vrtcu" Pa sem vprašala "Ja kaj ste pa pol delal?" Pa je rekla "Ja nč, jedli smo!" user posted image user posted image user posted image
Svašta..

Glede oglasne deske pa- tud jaz vedno trobim eno in isto. Je pisalo zadnjič da od ne vem katerega datuma ne zbirajo več embalaže, mi pa smo jo tako veselo zbirali in nosili tja. Bog ve kaj so si vzgojiteljice mislile. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.12.2008 0:14:43   
Anonimen
Sicer pa- piškoti so narejeni user posted image user posted image , mi je Lana pridno pomagala. Sem bila prav presenečena kako dobro ji gre. Voščilnice so danes romale v nabiralnik, jutri še jaslice naredimo in smo pripravljeni na božič. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 20.12.2008 0:15:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.12.2008 8:32:43   
sayuri
Pikica, jaz sem včeraj Filipa zaslišala. In je rekel, da so praznovali Vidov RD. Za igrico je rekel, da bi to mogla jst pa sama vedet user posted image  Mulc!

Za embalažo pa ne govori. user posted image Sem jaz tud tko zbirala te škatle od mleka.... Pa ko jih je nazadnje nesel, je Mojca rekla, da zaenkrat več ne zbirajo user posted image

Mi pa šibamo danes k Luciji v LJ na kosilo. user posted image  Jutri bomo pa smrečico postavili. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.12.2008 8:36:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
20.12.2008 15:11:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pikica, jaz sem včeraj Filipa zaslišala. In je rekel, da so praznovali Vidov RD. Za igrico je rekel, da bi to mogla jst pa sama vedet user posted image  Mulc!

Za embalažo pa ne govori. user posted image Sem jaz tud tko zbirala te škatle od mleka.... Pa ko jih je nazadnje nesel, je Mojca rekla, da zaenkrat več ne zbirajo user posted image

Mi pa šibamo danes k Luciji v LJ na kosilo. user posted image  Jutri bomo pa smrečico postavili. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dobri so tile naši otroci, ja! Jim včasih ne prideš do živega. user posted image

Uživajte na kosilu! In ob postavljanju smrekice. Drugo leto bo pa še bolj pestro user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.12.2008 11:12:08   
dulcinea
Je kaj novega? Ste se že kaj dobile s Smrko? Zdaj bi že morala bit doma a ne?

Jaz še zmeraj ostaja pri istem načrtu, da pridem na sveti večer zvečer domu in da 26 grem nazaj. Če bo prišlo do spremembe, pa eni sporočim magari na telefon, pa bo ona poštimala še z ostalimi,da se dobimo.

Tle mamo ful lep sonček. Grem kar mal ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.12.2008 20:47:59   
srki
NO, po dolgem času se malo oglasim.

Po dolgem času smo bili tudi zunaj, saj je bilo to vreme za kozlat. Sama sebi sem že tečna. Drugače pa smo imeli v soboto koline, vmes pa so se pripeljali policaji, mogoče med njimi Andrej, boga vedi, mulci iz vasi so se v eni oštariji nekaj tepli, pa so kot pričo prišli zaslišat mojega brata. Mati so bili čisto fertik, kot da je on kaj kriv. Je skoraj krvavice zaje....user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.12.2008 9:58:06   
dulcinea
Punce, obstaja možnost, da bom za vikend tudi ostala v Ribnci. Uni gostje iz Poljske so odpovedali. Seveda še zmeraj obstaja možnost, da greva z enimi na DUnajuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.12.2008 19:09:56   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: srki

NO, po dolgem času se malo oglasim.

...., vmes pa so se pripeljali policaji, mogoče med njimi Andrej, boga vedi, mulci iz vasi so se v eni oštariji nekaj tepli, pa so kot pričo prišli zaslišat mojega brata. Mati so bili čisto fertik, kot da je on kaj kriv. Je skoraj krvavice zaje....user posted image

priznam... jsz nč kriv... vsaj enkrat

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.12.2008 19:39:47   
klepetka
ojla,
samo na brzake, ekr moram Lano  spat spravit, amapk moram posredovat nujno obvestilouser posted image ;

Danes se mi je javila smrkauser posted image ; so srečno prispeli, vozili ohoho ur, A. bila pridna u nulo,... tako da vse po pravilihuser posted image . EDin kar je zatajilo, je net. Ga nima tukaj ,ekr jim je crknil. Pravi pa, da komaj čaka da gremo na večerjo/pico.user posted image (jaz tudiuser posted image )

Potem je še rekla, da ji je vseeno kdaj, razen jutri in pojutrišnjem  ne, kar je razumljivo. No, jaz pa v petek ne morem.Se pravi od sobote naprej bi šlo. Edin če bi šle v petek, greste lahko pa tud brez meneuser posted image . Povejte kako in kaj, pa da ji sporočim.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.12.2008 21:03:23   
dulcinea
Ooo super. Sam da sta srečni prišli. Ej, Klepetka, če imaš njeno GSM cifro SLovensko, mii jo prosim v ZS vrzi. Ona jo ne zna na pamet.

Ja, v soboto bi načeloma šlo, če le ne bova šla midva na Dunaj. Saj bom s tabo v kontaktu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.12.2008 21:01:32   
klepetka
kaj zdaj punce?kako zgleda naša večerja?Povejte kako in kdaj?!

dulči, do kdaj boš doma?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
26.12.2008 7:01:46   
sayuri
Men je vseeno, kdaj. LAhko tud v soboto...  En dan bosta šla moj in Filip smučat, pa ni panike...bom pa varstvo našla za L&Z, če bomo jedle ravno takrat. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.12.2008 11:13:53   
klepetka
no, čmo pol kar jutri? Povejte še uro, ker smrka pravi da njej je vseeno kdaj .

dulči, joj, tel. št. na zs... pozabilauser posted image .Dobiš, sam po telefon moram

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......