|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.12.2008 9:02:52
|
|
|
|
dulcinea
|
Jao, kaj ste pa imeli spet pri vas Sayuri? A kašno predstavo? dulči, akj pol, kdaj priletiš domov, že kaj veš? Da s eorganiziramo za pico al pa kitajce- da nam zmenek slučajno ne prepade Ma jst ne vem, kako bo šlo tole z mano. Sem mislna, da bova 27, 28 tam, pa bova dobila ene goste iz Poljske, tko da morva it domov. In ko bova tam, bodo pa prazniki, tko da ne bo itak nč odprto. Se previ prideva 24 zvečer in sva tam do 26 nevemšekereure in pol spet prideva na silvestrovo pod noč. Pol pa bova verjetno do do nedelje. No zdej pa povejte, kdaj se dobimo? Ma jst ne vem no. Smrka, kdaj greš domu? Edina varianta bi bla to soboto, ko imam ob 11 nekii v LJ pa da bi pršla dol do vas. Sam smo zvečer ob 8 že zmenjeni, kar pomeni, da bi mogla it jest za južno... Ma nne vem no. Pa pejte brez mene. Saj škodlo mi ne bo. Bomo šle pa sam na pijačko skupaj en dan. Saj navadne gostilne bojo a mende odprte a ne? Nasy, kdaj se pa mi dobimo? Moj bi rad spet Mašo pestval Klepetka, sam da je z Marušo vse OK. Men jej enkrat ena punčka padla čez stol, ko mi je nesla pokaza slikco, in si prebila glih zraven senc. Smo šle šivat, pa ni pustila. Pol sem jo pa domu peljala, da bi jo mami prepričala, pa tud mami ni pustila. No, saj je blo sam za en šivček. Klepetka, ti imašš mende številko od Smrke, tko da tebe obvestim, če slučajno pridem v Ribnco, da se na hitro zberemo?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|