|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.7.2009 9:45:49
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. pikica, hvala za kavico. Sem tko zlepljena, da rabim dvojno dozo. Pa sem super spala, L&Z sta bila pridna, ampak bi danes kar še ležala v postelji. Sem pa naredila zjutraj spet en "posel". Saj me je kar sram . Sploh nisem slišala, kdaj se je moj zbudil in šel na šiht , niti nisem slišala, kdaj sta se L&Z zbudila . Ob pol sedmih vstanem, vidim, da se oba že igrata v posteljici ful dobre volje...grem v kuhinjo naredit mleko. Vmes se jezim na mojga, da je skor vse mleko popil zvečer in da bo komajda za dve flaši. In posledično bom jaz brez kave, ker je šlo vse mleko v flaši, jaz pa kave brez mleka ne pijem V glavnem...grem v spalnico, vzamem L&Z k sebi v posteljo in jima dam flašo. Nobenega navdušenja nad flašo Lovro sicer začne jest, Zara pa se reži in vrže flašo vstran . Ji še 1x ponudim, spet se obrne stran in noče piti. Takoj sklepam, da je zbolela, da ima zihr vročino. AMpak ne..ona je čist ok, dobre volje, brez vročine. Pol mi pa kapne . Kaj če sta oba že jedla? Kličem mojga in mi potrdi. Ob 6h, predno je šel na šiht, jima je dal flašo. In jaz sem vse to prespala in jima potem vse še 1x naštimala. Lovro je seveda pojedel vse . Hvala Bogu je ZAra vse pustila, da sem imela mleko za kavo in še Filipu sem lahko benko naredila Mislm, da res rabim dopust . Filip je šel pa danes gledat na RTV, kako Krtka Črtka snemajo . Ga je dedi peljal. Tam ga bo pa Lucija prevzela. Joj, je komaj čakal pikica a danes se kaj v gradu dogaja? Pojma nimam. Kdaj pa bo začetek teh "grajskih večerov"? Mi gremo popoldne sicer na en RD, pa vprašanje, če bomo lahko v grad prišli . V vrtec bom pa v torek poklicala, ko bo E. tam. Boga LAna. Uf, čebela je mene sam enkrat pičila v glavo, tko da nimam ravno izkušenj, kako s temi piki ravnat. Kaj se da obkladek gor al kako? Se pa spomnim, da je našo Ano enkrat pičla v nogo (v podplat), ko je bila še majhna. In je res imela kake 3 dni otečeno, da sploh ni mogla hodit. JAh nič...bo treba it še kaj narest. Za kavico sem pa jaz drug teden .... v ponedeljek mogoče? Če bo lepo vreme, bi lahko kar k meni na vrt prišle . Bo verjetno še kaj pecivčka od sobote ostalo , pa kakšno "ta hitro tortico" bom še naredila. . Sam povejte, če lahko v ponedeljek dopoldne pridete?
< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.7.2009 9:49:56 >
|
|
|