|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
10.7.2009 12:22:25   
Anonimen
Muklla- ja, sva se srečala z tvojim možem, ampak se mi je zdel tako nesiguren da me pozna, tisto "al je to ona al ni?!", da je še mene v dvome spravil če ga poznam user posted image  Bova pa drugič kakšno več rekla na ta račun user posted image

srečala sem smrko, se je odločila, da se brez da bi probala kurišče, ne vrne nazaj "domov".. sva nekaj imeli ponedeljek zvečer v mislih user posted image  

Kavica, tortica, karkoli, kjerkoli.. jaz sem vedno za, če sem le doma user posted image

sayuri- grajski večer.. meni je to A. povedala že na unih slavnih govorilnih, me je vprašala če še imamo Lanino obleko iz nastopa modne revije. Naj bi tudi račke nastopale, samo zdaj dvomim, po mojem je TUDI TO v vodo padlo, če tudi ti nič o tem ne veš, glede na to, da je bil Filip v vrtcu do 1.7.

naš čebelji pik, še vedno takole zgleda user posted image  Jo pa full boli, srbi..

user posted image

user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
10.7.2009 12:28:06   
dulcinea
Joj, Pikica, kar groza mi je blo tole pogledat. Uboga Lana. user posted image user posted image  A misliš, da je kaka alergija vmes? Se spomnim, da je moja cimra nosila poleti skoz injekcijo s sabo, ker je bla alergična na čebelje pike, in je bla prvič 4 dni v komi zaradi tega.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
10.7.2009 12:52:54   
Anonimen
dulci- ja, res zgleda grozno user posted image  Včeraj sem klicala zvečer v ZD in govorila z zdravnico. Je rekla, da ni panike, če normalno diha in to.. obkladke, sirup zirtec (da ne srbi) in sirup proti bolečinam.. to naj bi trajalo ene 2,3 dni.. bomo videli. ampak od včeraj ni oteklina nič še izginila. user posted image  Jo pa ni prvič pičila čebela, pa nikol ni bilo takole.
če si alergičen na čebelje pike, pa ni ravno mala stvar, ja. upam, da pri nas to ni to..

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
10.7.2009 17:26:22   
Menčy
SAMO ,DA SE VAM MALO JAVIM, TOREJ MI SMO DOMAAAA!!!
PREŽIVELI SMO NAŠE DOPUSTOVANJE, KAKO SMO GA , NAJBRŽ RAJE NE BI KOMENTIRALA OZ. VAM POVEM V NASLEDNJIH BOLJ PROSTIH TRENUTKIH, SEDAJ SAMO posšpravljam, perem, likam...kolikor lahko saj se zeloo sabo suši, joj to prekl... vreme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
10.7.2009 17:32:38   
Menčy
oplala, mala mi je pritisnila eno tipko...
torej vreme za pop....

taM - na user posted image , smo imeli vsaj lepo vreme, ne prevroče in ne hladno, SUPER- do 29 stopinj, voda najprej 21, ko smo odhajali pa 24, mesto čudivito, apartma za 30 eurov super, do plaže 5 minut z vozičkom, nobene gužve
do mesta 5 minut z avtom, zrak 1xten, voda kristalno čista... user posted image user posted image user posted image SAME POHVALE user posted image [sm=smiley20.gif

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
10.7.2009 17:34:51   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Jutri se pa vrne Menčy iz dopusta! user posted image

o, hvala za tako veselje, kaj bomo kaj user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
10.7.2009 17:37:10   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Sem pozabila povedat, da ta t teden pričakujem preostale copatke, če ... le ni na dopustu. Plačala sem že. Ko bo povem.

super, sem te mislila že na morju vprašat pa mi ni zneslo , sem bla tok obremenjena s temi pikami- TOREJ NORICAMI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
10.7.2009 17:41:55   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ojla

Evo sem glih Taro uspavala zdej moram pa malo tukaj gor pokukat.
Vidim da se za včeraj niste dogovorile, jaz se drugič sploh ne bom oglašala, ker vedno ko kam hočem it kej vmes pride al pa se zadnji moment spomnim da sem lačna, tako da če bo naneslo na to, da se vam pridružim se bom ,drugač bom pa tiho, a prav user posted image

Pa se res ne dogaja kej dost tukaj gor. Ja seny pogrešamo te user posted image user posted image user posted image pikica lepo jih pozdravi ko boš dol, pa lepo se imejte.

Punce copatke imam. Mislim, da zate pikica, pa za menčy pa za seny, samo ne vem če je prav.
[b]pikica: bež z levčkom 12-18 m
TELE BODO NAJBRŽ MOJE user posted image user posted image user posted image
menčy: rjave z rožicami 5-6 let
NE TE PA NE user posted image
seny : rjave z rožicami 6-12 m

Punce izgubila sem listek kaj moram še kateri dat, zato mi prosim pomagajte. Ali je to prav ali sem pobrkljala user posted image .

Drugače pa imam Taro doma. Sva bile pri zdravniku, splošnem, ker ni blo nobene otroške user posted image . Dobile Zyrtec pa ga niso imeli v lekarni zato so mi dali Flonidan. Hm, kaj vem al pomaga al ne, Tara ob večerih še postoka da jo boli, čeprav po mojem jo srbi. Po hrbtu ima ogromno drobnih pikic, pa po splovilih jih je imela. Tam so izginile po hrbtu so še. Zdravnica ni vedal povedat ali je nalezljivo ali ne, zato se raje ne gibamo v družbi otrok. Je bolj sitna kot ponavadi drugače pa ok.
Mogoče dobimo norice, prav upam na to, ker zdaj bi pa rada videla da jih preboli, pa še večinoma popoldne delam, tako da bo lepo v moji oskrbi. Menčy drugač se pa še na obisk napovem, če so še v začetni fazi
NE, PRI NAS SO ŽE POSUŠENE IN NEKATREIH VEČ NI user posted image user posted image user posted image [image]
SEVEDA PA DOBRODOŠLA!!![sm=smiley1.gif]user posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Zdej grem pa kuhat. Tako sem vesela da je prišlo obdobje bučk user posted image user posted image user posted image na vse načine jih delam. A jih katera nima pa bi rada kaj kuhala, pekla iz njih? Jih imam ogromno, mi jih je mami dala pa jih poklonim za kakšno kosilo, ker drzgače bodo zgnile. Javite mi, lahko na ZS.

Čavči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
10.7.2009 17:47:09   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro.

pikica, hvala za kavico. Sem tko zlepljena, da rabim dvojno dozo. Pa sem super spala, L&Z sta bila pridna, ampak bi danes kar še ležala v postelji. Sem pa naredila zjutraj spet en "posel". Saj me je kar sram user posted image . Sploh nisem slišala, kdaj se je moj zbudil in šel na šiht user posted image , niti nisem slišala, kdaj sta se L&Z zbudila user posted image . Ob pol sedmih vstanem, vidim, da se oba že igrata v posteljici ful dobre volje...grem v kuhinjo naredit mleko. Vmes se jezim na mojga, da je skor vse mleko popil zvečer in da bo komajda za dve flaši.user posted image   In posledično bom jaz brez kave, ker je šlo vse mleko v flaši, jaz pa kave brez mleka ne pijem user posted image  V glavnem...grem v spalnico,  vzamem L&Z k sebi v posteljo in jima dam flašo. Nobenega navdušenja nad flašo user posted image  Lovro sicer začne jest, user posted image Zara pa se reži in vrže flašo vstran user posted image . Ji še 1x ponudim, spet se obrne stran in noče piti. Takoj sklepam, da je zbolela, da ima zihr vročino. user posted image  AMpak ne..ona je čist ok, dobre volje, brez vročine. Pol mi pa kapne user posted image . Kaj če sta oba že jedla? user posted image  Kličem mojga in mi potrdi. Ob 6h, predno je šel na šiht, jima je dal flašo. user posted image  In jaz sem vse to prespala user posted image in jima potem vse še 1x naštimala.user posted image   Lovro je seveda pojedel vse user posted image . Hvala Bogu je ZAra vse pustila, da sem imela mleko za kavo in še Filipu sem lahko benko naredila user posted image

Mislm, da res rabim dopust user posted image .

Filip je šel pa danes gledat na RTV, kako Krtka Črtka snemajo user posted image . Ga je dedi peljal. Tam ga bo pa Lucija prevzela. Joj, je komaj čakal user posted image

pikica a danes se kaj v gradu dogaja?user posted image   Pojma nimam. user posted image  Kdaj pa bo začetek teh "grajskih večerov"? Mi gremo popoldne sicer na en RD, pa vprašanje, če bomo lahko v grad prišli user posted image . V vrtec bom pa v torek poklicala, ko bo E. tam.

Boga LAna. user posted image  Uf, čebela je mene sam enkrat pičila v glavo, tko da nimam ravno izkušenj, kako s temi piki ravnat. Kaj se da obkladek gor al kako? Se pa spomnim, da je našo Ano enkrat pičla v nogo (v podplat), ko je bila še majhna. In je res imela kake 3 dni otečeno, da sploh ni mogla hodit.

JAh nič...bo treba it še kaj narest.

Za kavico sem pa jaz drug teden .... v ponedeljek mogoče? Če bo lepo vreme, bi lahko kar k meni na vrt prišle user posted image . Bo verjetno še kaj pecivčka od sobote ostalo user posted image , pa kakšno "ta hitro tortico" bom še naredila. user posted image . Sam povejte, če lahko v ponedeljek dopoldne pridete?
JAZ LAHKO, SAM MISLIM, DA SEM ŽE JAZ NA VRSTI user posted image
NO, SE BOMO PA ŠE 1X PR MNE TA TEDEN DOBILE
user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
10.7.2009 17:49:00   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jutro. Hvala za kavico. Jaz sem jo spet začela pit v Jameriki, zdaj me pa glava bolo, če jo ne pijem. Bo treba spet na odvajanje. Tri dni glavobola...

Za čebelji pik, sem brala, da pomaga če daš prec gor kos odrezane čebule.
JAP POMAGA, MOJGA JE PIČILA NA MORJU PA JE VSAJ MALO OHLADILO, ČEPREV GA JE POL ŠE CELI DAN MOČNO BOLELA GLAVA user posted image Ne vem pa, če pomaga, ker me še nikoli (trkam na les) ni pičila čebela.

Joj, Sayuri, sem se zdaj nasmejala tvoji štoriji. Pa to ni nič za bit nerodno. Verjamem, da si utrujena od dveh malih otročkov. In blagor ti, da imaš takega moža, ki ti pomaga, oz. gleda enakovredno na vzgojo otrok. Ker eni možje so še zmeraj kot pred 50 leti, ko je mogla za vse poskrbet mama, oče se pa ni niti dotaknu otroka.

Ja, grajski večeri so se mende že prejšnji petek začeli. Tako je bilo vsaj napisano na internetu. Pa ne vem več, kje sem že brala, samo vem, da je bil spored od začetka do konca napisan.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
10.7.2009 18:02:38   
Menčy
TAKO USPELO MI JE PRELISTATI IN PREBRATI prejšnjo stran ne da bi mi kdo težil, sem jih poslala malo na zrak user posted image user posted image user posted image
torej mi smo imeli na morju najprej dve mali neklimatizirani tečki:
ena je bila kar naprej nalimana na mamo, kot klop,
druga pa je kar naprej težila ibn morila;:
ko se je stanje vsaj malo umirilo in smo končno zadihali-vsaj malo, smo pa še NORICE fasali, kar predstavljajte si imeti norice na morju user posted image user posted image
nisem vedela ali naj se jočem al smjim
al naj spakiram kovčeke al naj še ostanem in se sama sebi smilim
in ODLOČILA SVA SE DA OSTANEVA TAM KJER SVA IN prav sva se odločila, Zarja JE vse lažje prenašala, ke r se je kar naprej nekaj dogajalo pa sonce in ta čudežni zrak sta noričke prav čudežno hitro pozdravila user posted image
imela pa jih je ogromnooooo, beri: po hrbtu več kot 60 pik, se mi jih ni dalo več štet pa jih je bilko po trebuhu tud nekaj takega, torej noro, dajala sem ji RADIVAL IN ZBIJALI SMO VEČERNO VROČINO

SAYURI- NAJLEPŠA HVALA ZA VSE INFORMACIJE IN KLEPETEK , KI MI JE MOČNO POMAGAL
NOGICA - HVALA TUDI TEBI IN LEPO VAS JE BILO VIDETI IN BITI Z VAMI, ŠKODA, KETR SE NISMO ŠE SKUPAJ KAJ POKOPALI PA DRUGIČ A NE user posted image

no tako, na hitro od mene

vas bom prebrala še za nazaj, danes najbrž ne user posted image , me je možek povabil na večerjo, najbrž k Brlogarju, imava že 5. obletnico porokeuser posted image , kak je to hitro minilo, kot da je bilo včeraj...mi bo pa kar pasalo malo bit sama, da se končno do sitega, v miru najem user posted image , brez user posted image user posted image

ja, čas kar leti

ma zakaj mi ne prime noben smeško kofetko user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
10.7.2009 22:42:18   
Anonimen
Hej!
Kakšno zatišje, vsaj ti- Menčy si se javila user posted image  . No, samo da se je vse dobro rešilo, tudi dopust je pasal, čeprav tile naši dopusti so itak aktivni, in tako bo še nekaj let, potem pa bomo lahko namesto vozičkov in napihljivih igrač seboj v prtljažniku vozili ležalnike user posted image
Lepo, da sta si privoščila večerjo v dvoje. To pripada ja, vsaj enkrat na leto.  user posted image

No, mi smo bili v Ljubljani. Sta šla G&L v 3D kino, sta uživala, mi2 z Zojo pa po svoje v City parku. No, in treba se je bilo ustavit še v Supernovi, samo ker nismo hoteli zamuditi grajskega večera, je bil naš obisk tam kratek.
Pridemo v Ribnico pred grad.. user posted image user posted image user posted image  Halooo, v gradu samo mladina, ki je tam počela bog ve kaj.. Se zapeljemo do Ideala, če je bilo zaradi slabega vremena predstava prestavljena, in spet user posted image user posted image user posted image

Lanina roka še vedno taka, kot je bila včeraj, danes čez dan.. user posted image  Bogica mala, pa tako potrpežljiva..

No, in zdaj smo doma. Vsak na svojem koncu user posted image . In je prav fino. Kmalu pa bom šla v mižule.

Aja, v ponedeljek zjutraj grem VERJETNO na morje user posted image , tako da ponedeljkova kavica odpade zame user posted image  Potem pa še večerja user posted image  Joooj, a se res ne da bit na dveh koncih hkrati? user posted image user posted image

No, saj se bomo še sproti dogovarjali in pogovarjali, a ne?

sayuri več ne odšteva mesecev, dni..ampak že ure, a ne sayuri? user posted image  Joooj, kako hitro mine... user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.7.2009 5:24:57   
Anonimen
Zara in Lovro! user posted image  user posted image

Ob prvi svečki vama želim ravno pravo mero stvari in trenutkov, ki osrečujejo.
Igrivo in srečno otroštvo, zdravja veliko, s sončkom obsijanih dni in okoli vaju vse te ljudi, ki vaju imajo radi, neskončno radi!
Bodita še naprej tako zlata otročička, v veselje in ponos atiju, mamici in bratcu Filipu..
user posted image user posted image
Sayuri- tudi ti si, še posebej na ta dan, zaslužiš čestitke! user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.7.2009 8:50:14   
sayuri
Ooo pikica, si me spravila v jok. Sem že celo jutro na robu joka.user posted image   Od sreče, vseh čustev, vsega user posted image  Ah ja...

Takile miceni štručki sta lani pokukali na svet ob 10.29 in 10.31

user posted image

Prehitro, prehitro je minilo tole prvo  leto user posted image  Ampak tako je. Kaj čmo user posted image .

Se javim jutri... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.7.2009 8:53:45   
Anonimen

Ooo pikica, si me spravila v jok. Sem že celo jutro na robu joka.user posted image   Od sreče, vseh čustev, vsega user posted image  Ah ja...

user posted image

Prehitro, prehitro je minilo tole prvo  leto user posted image  Ampak tako je. Kaj čmo user posted image .

Sayuri- ti si mene spravila tudi v jok, ko sem prebrala čestitko na FB-ju. Ma sem tako nekaj občutljiva te dni.. pa ganejo me vse te stvari..ker mi veliko pomenijo.. naši otročki, njihova rojstva, praznovanja rd... saj veš...

Pikici mali... zlati... user posted image  

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.7.2009 14:44:11   
Menčy
DRAGA LOVRO IN ZARA, ter seveda njuna mamica, brez katere vaju ne bi bilo (pa še očka je nekje vmes user posted image )!!!

TISOČ SREČ user posted image ZA VAJU DVA, VAJINO MAMICO, OČKA IN BRATCA, NAJ VAJU SPREMLJA
SREČA, RADOST, ZDRAVJE IN VESELJE user posted image
VSE DO KONCA DNI user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.7.2009 14:47:37   
Menčy

user posted image

Sayuri- ti si mene spravila tudi v jok, ko sem prebrala čestitko na FB-ju. Ma sem tako nekaj občutljiva te dni.. pa ganejo me vse te stvari..ker mi veliko pomenijo.. naši otročki, njihova rojstva, praznovanja rd... saj veš...

zaradi takih malih pikic bi bila vsak dan noseča, pogled v porodniško posteljico ti pričara solzice na oči, joj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.7.2009 14:50:17   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

sE PRAVI GOL?

Ok, potem pa GOL. Itak smo bolj domače tam, pa še otroci plezajo sem in tja brez problema user posted image

Saj to je mene pošteno skrbelo ko ste se menile za Hotel. Ne bi rada Zoje v kakšni čistilnici našla.. user posted image

user posted image user posted image user posted image  JAo, si pedstavljaš, da plezako vsi po vrsti čez prehod za pešce user posted image user posted image

ma ste face, sedaj se lahko še naš Tobija pridruži karavani plezalčkov, na morju je namreč splezal user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.7.2009 14:56:40   
klavdi*
No po dolgem času se malo javim.V ponedeljek sem punce peljala v lj gledat LEDENO DOBO 3.Bilo je super in nato sem jih odpeljala še v MCDONALDS.
PIKICA uboga LANA. Tako oteklino pa še nisem vidla v mojem življenju.Upam,da ji gre že na boljše.Pošiljam pa ji velikouser posted image user posted image user posted image user posted image .
MENČY,NOGICA IN MUKLLA dobrodošli nazaj v prelepi Ribniški dolini.
                      LOVRO IN ZARA
VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN PRVI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
TUDI MAMICI SAYURI ISKRENE ČESTITKE .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.7.2009 14:59:52   
Menčy

Saj mogoče ste že vidle...jst sem se zdajle tooook smejala....poglejte si....

http://www.youtube.com/watch?v=_a4W2ImiEOI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA POSR... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.7.2009 15:14:41   
Menčy
DULCINEA - ČESTITKE ZA DIPLOMO user posted image user posted image , kako se počuti profesorica, no sedaj pa plani na vsa prosta delovna mesta in veselo na delo user posted image user posted image

mi danes bolj slabo spali oz. zaspali, mali ni in ni hotel zaspati , kot vedno ko hočem kam iti user posted image , najbrž mu je spet dišala moja večerja pod nos in me nis pustil od sebe, je tako jokal user posted image , da se je ves pobruhal user posted image user posted image

večerja super user posted image , sicer nisva , zaradi nespanja malega, šla k Brlogarju, ampak kar h kitajcem, bilo je njamsi user posted image , sem si želela sicer bolj kaj exstra- npr. kako afriško al pa tajsko pa smo nekak predaleč od Lajbah, se mojmu ne da tak pozen več nikamor vozit, če bi T. prej zaspal bi bilo lažje...
po napornem morju si želim kak vikend v SONČNO HIŠO user posted image , JOJ KAK BI MI PASALO user posted image
DANES ŠE PEREM IN POSPRAVLAJM, moj kosi in montira še ene kose iz IKee

kaj je KLEPETKAA na morju user posted image ? kdaj pa pride? da vem zorganizirat srečanje pri meni ??

a kaj veste glede razprodaj, se začnejo res ta ponedeljek, bi šla mal pofirbcat user posted image ???

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.7.2009 15:16:23   
Menčy
GRE KATERA NA VESELICO V JURJEVICO ? user posted image ? MOGOČE user posted image ...user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.7.2009 16:43:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

user posted image

zaradi takih malih pikic bi bila vsak dan noseča, pogled v porodniško posteljico ti pričara solzice na oči, joj...

Ja, res je.. se podpišem pod vse to.. user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.7.2009 16:48:05   
Anonimen
menčy- mi ne gremo na veselico, ker imamo nek piknik. sem zdaj Zojo spravila spet spat, da si nabere moči user posted image  za klepetko ne vem točno kdaj se vrne, mogoče bo katera druga bolje vedela kot jaz user posted image
lepo da je bila večerja njamsi user posted image

sayuri- vreme vam je naklonjeno danes user posted image user posted image user posted image  Narisal se je lep dan, samo za vas user posted image

klavdi- lepo da si se spet malo oglasila. tudi moja2 sta gledala ice age, bilo je zanimivo, še posebej zato, ker je bil 3D, za Lano je bilo to nekaj novega

naša oteklina je že user posted image , kar pomeni, da je že skoraj ni več.

šibam zdaj k sosedi na kavico user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
11.7.2009 16:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

a kaj veste glede razprodaj, se začnejo res ta ponedeljek, bi šla mal pofirbcat user posted image ???

za Supernovo sem slišala, da se začnejo v ponedeljek. Čeprav tud razprodaje niso več to, kar so včasih bile. Že če greš danes v Ljubljano imajo ceeeel kup znižanj (vsaj H&M)..tako da tele razprodaje, mislim da, so izgubile svoj pomen.. drugač pa ja, bo treba it malo v shopping, rabim cel kup stvari..služba se kmalu začne user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.